- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #35380 üzenetére
Én pl. a Screen off and Lock nevű remek kis progit használom, ott a sok kikapcs-animáció mellett lezárási hang is választható, és amikor kipróbáltam párat, ott vettem észre, hogy lejátszik egy rövid, 1 mp-es kattanást, és utána még vagy 3 mp-ig zörög halkan; innen gondoltam.
De ez egyébként a gyári "Hallható kijelölés" funkció bekapcsolása esetén is jellemző, tehát pl. amikor ráböksz egy ikonra. Én emiatt kapcsoltam ezt ki, mert miután észrevettem a zörgést, csak erre tudtam figyelni, és már idegesített.
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #35308 üzenetére
Az nem lehet, hogy a képernyő lezárásakor lejátszik a telód egy hangeffektet?
Nem tettél fel mostanában valami Screen Lock progit?Mert csak úgy magától biztos nem zúg a hangszóró, főleg nem mindig ugyanannál az "eseménynél".
Egy új app magyarázat lehet egyben a gyorsabb merülésre is, főleg, ha beragad...
-
St3ven
addikt
válasz
Bobby G. #33898 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet a probléma a Handcent-tel nálam. Tegnap este még jó volt a karakterkezelés, ma reggel már nem.
Nagyon nem is frissíthette magát közben, mert az utolsó romcsere óta nem jelentkeztem be a marketre, ezt is apk-ból raktam újra. Újratelepítés előtt jól működött, sőt, utána is egy hétig.
-
TRob1
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Bobby G. #33433 üzenetére
1, mitjelent az hogy IRÁNYÍTANI ?
hogy merre menjen ??
2, fájlmásolásra , böngészővel, sok van, pl. én a PAW SERVERT használom. -
TRob1
veterán
válasz
Bobby G. #22930 üzenetére
Én a GoLauncherEx Go Contacts Widgetjét használom, régebben meg a Photo Contacts Widget-et.
-
aggleány
addikt
válasz
Bobby G. #18398 üzenetére
Ha a Moon+ Readerben van, az jó, mert azt elküldtem a kérdezőnek, ezek szerint már csak meg kell találnia.
cseppelcs
Látom, nem olvasol el mindent a topikban, pedig érdemes. Akkor újra kérdezem: Valamilyen Galaxy telefonod van? Mert azok átvariálják a sorrendet. Valamiért a 2.3 is így csinálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest