- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
AXisBOLD #41534 üzenetére
Az ICS-ben nem lehet véletlenül letiltani egy csomó gyári appot? Huawei Mediapad-on Facebookot, Maps-et és még egy csomót le lehet tiltani a gyári ICS-ben úgy, hogy később bármikor újra engedélyezhető. Facebookot mondjuk pont letörölni lehet.
Igaz, hogy a Mediapad tablet, de az ICS talán ugyanaz nem? -
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Akit esetleg érdekel vagy érint:
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Érdekes kis cikk a droidos fertőzések lehetőségéről
(mondjuk kár hogy nem függetlem, hanem a Sophos készítette) -
-
domerator
veterán
válasz
TazLeacher #33370 üzenetére
jer1cho lazíts már... semmi rosszat nem mondott zho-lee, állítsd le magad.
Nem vagy annyival különb egyikőnknél sem, hogy ezt a hangnemet megengedd magadnak anélkül, hogy bárki is támadott volna.
-
domerator
veterán
válasz
Cartman023 #33155 üzenetére
Nekem egyelőre tárhelynek ideális és az 50 giga az több, mint sok (momentán...)
-
domerator
veterán
Urak, sikerült ma valakinek a telójáról akár belépni, akár regisztrálni a Boxba?
A netes felület megy, de a marketről letöltött droidos cucc állandóan sikertelent ír ki.
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
pepe10.10 #33100 üzenetére
Sima defyn ez úgy működik, hogy kikapcsolod, majd úgy kapcsolod be, hogy nyomod a hangerő le gombot folyamatosan. Egy háromszögben álldigáló droidnak kellene bejönni, akkor elengedheted és utána egyszerre nyomd meg a két hangerőgombot.
Akkor valami ilyennek kellene bejönnie:
(a sárga és piros feliratokat, meg felül a samsungot ne vedd figyelembe)Itt neked a wipe cache partitionra kellene lépkedned a hangerőgombbal, majd leokézni a bekapcsológombbal. Ha a folyamat végez, akkor szintén a hangerőgombbal ellépkedni a reboot system now pontra és leokézni bekapcsológombbal.
Elvileg újraindul a telefon és remélhetőleg megjavul.
-
domerator
veterán
Aki használja a DroidWallt van valamiféle tapasztalata, hogy mennyire éhes akku tekintetében? Mivel most nem miui romot használok, nincs efféle beépített net "tűzfalam" és nyugodtabb lennék, ha fent maradhatna a Droidwall, de nem az üzemidő rovására.
Köszönettel előre is.
-
-
domerator
veterán
válasz
Dottore #33008 üzenetére
Köszönettel.. akkor már ha ketten is állítjátok, ki fogom próbálni... most a fast rebootot tettem fel, ami tulajdonképpen jónak látszik, ki tudom választani, hogy milyen folyamatokat ne rebootoljon. Sokkal többet nem tud, egyelőre meglátom milyen... aztán jön a taskkillerterminátordömper
-
domerator
veterán
válasz
junkpod #32998 üzenetére
Igazából így van.. mondjuk az opera nem birizgálja a telefont csak ül a memóriában, de vannak olyan appok (most ne kérdezd, de van efféle, volt fenn a telón csak most nem jut eszembe), amik nem kapcsolódnak vissza önállóan (nem rendszerfolyamatok), de ha ébren hagyod őket, akkor aktívak.... na ezek ellen... meg bevallom őszintén, jó érzés tudni, hogy ha nem használom épp a telót, akkor csak a szükséges alapdolgok futnak.
... DE... erre nekem nem kell csillió fícsörrel megrakott szuperduper taskkiller (ami önmagában jobban terheli a rendszert mint egy operamini), hanem valami pattintott kőszerszám bonyolultsági fokú app.
(az a baj, hogy legtöbbször bármilyen feladatra szinte csak baromi összetett, feleslegesen túlcicomázott appokat lehet találni...)
-
domerator
veterán
válasz
fatal` #32987 üzenetére
Jaaaj hunfatal... tudom, nem kell mondani...
épp ezért azt írtam, hogy az általam kijelölteket csukja be.
Mondok példát: netezek operaminivel, google tasks organizert használok, mondjuk elfelejtettem kilépni a totalcommanderből is... na ha ezeket és hasonlókat szeretnék kijelölni a display off utáni becsukáshoz.
-
domerator
veterán
Urak,
Hátha valaki kapásból tud effélét, amit keresek... és igen, keresgéltem a marketen, de egyelőre nem találtam olyat, ami nekem kellene:
hót egyszerű task manager/killer... pont annyira egyszerű, mint a miui romok gyári taskmanagere... semmi másra nem lenne szükség, csak kézi kilövésre meg arra, hogy kiválasztott appokat a kijelző lekapcsolása után leállítson.
Nem kell se uninstall, se advanced/agressive kill, battery save, hasonló marhaságok, csak ennyi, hogy ha alvóba megy a telefon akkor a kijelölt apokat lelője.Van ilyen valakinek a tarsolyában?
-
domerator
veterán
válasz
Narxis #32526 üzenetére
Amúgy nem tom mi van tableteknél de PerfectDisk blogján azt írják mindennél működik aminél a Windows külön meghajtónak látja.
A PerfectDisk lehet, de az SD Formatter nem.. én ezt írtam. Most ugyanúgy usb-re egy külső vigyó van dugva és azt sem látja... ki kell majd próbálni.
-
domerator
veterán
válasz
sittes79 #32524 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy azzal mit tennék... az SD Formatter valószínű, hogy nem látná... nem tudom.
Valahogy azt is megpróbálnám ... tartalom kimentés és lehet, hogy formázás, vagy a cikkben említett defrag jönne szóba.Viszont az sem biztos, hogy a beépített tárhelyet ugyanúgy használja a tablet, mint az sd-t... lehet, hogy jobban bánik vele és nem fordulhat elő efféle lassulás, vagy hiba.
-
domerator
veterán
válasz
Narxis #32522 üzenetére
Pedig a kártya állapota nagyon tudja befolyásolni a működést... tapasztalat... csak én nem defragmentálni szoktam, hanem kiveszem, kimásolom a tartalmát, SD Formatterrel kártyaolvasóban overwrite módban jól leformázom, visszateszem ami kell és pöpecül megy.
Volt olyan, hogy egy friss rom hibákat dobált... megcsináltam az említett procedúrát és voilá... hibátlanul ment.
Ez a defrag nem tudom mennyit segít.
Az még biztos, hogy egy jel, ha a telót gépre dugva a windows mindenáron először javítani akarja a kártyát ahelyett, hogy rögtön betallózná.
-
domerator
veterán
válasz
BEKAvarangy #32469 üzenetére
Jézusom... ezt komolyan kérdezted?
-
domerator
veterán
válasz
decoati #32257 üzenetére
Oké, köszi... csak rácsodálkoztam... nálam kérészéletű volt a zedge, csak megnéztem wallpaper miatt, de mindig rájövök, hogy felesleges a mobilos wallpaper oldalakat nézegetni, mert normál képből (vagy pc-s háttérből) sokkal jobban lehet mobilra is variálni.
Ezt egyébként büntetni kellene...
-
domerator
veterán
válasz
mefistofeles #32146 üzenetére
2.
Kulon appot nem tudok, a Zeam launcher tud fullscreent (eltunteti a statusbart, de csak a home kepernyon) -
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
petipetya #32100 üzenetére
Na akkor (mivel gondolom egyértelmű, hogy nekem nem htc)... légy szíves mutass nekem egy letölthető, utángyártott htc keyboardot azzal a nagyítós kurzorral, magyar T9-cel, tokkal vonóval együtt...
(ha nem tudsz, akkor tényleg trollkodás volt... ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy vegyek htc-t)
-
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
Tesztelo.hu #31940 üzenetére
Szerintem olyan szerződést kötöttek az autógyár(ak)kal, ami tiltja a marketes értékesítést... lehet, hogy már ők is verik a fejüket a falba, ha durván megbecsülik, mekkora piactól estek el, de ez van... így marad a többi, vagy a kisbolt...
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #31926 üzenetére
Viszont ezt a kettőt a zeam is tudja...
(adw ex a másik, amit kedvelek)
-
domerator
veterán
válasz
mefistofeles #31920 üzenetére
A zeamnak szerintem épp az az erőssége és a lényege, hogy minimális erőforrás használattal stabil, gyors, sallangmentes launcherként működjön. Nem néztem utána, de szerintem nem is nagyon van skin hozzá. Ha elkezdenék csicsázni, pont az erőségét veszítené el.
Szerintem...
-
domerator
veterán
CM7-hez és miuihoz... a froyoban levő ébresztő a nagy szundi felülettel és az alatta levő piros ébresztés kikapcsoló csúszkával...
Recoveryből telepíthető
Xda-n találtam, wajkiui alatt nálam működik
(valaki mondta régebben itt talán ebben a topikban, vagy a defyben, hogy ő is hiányolja)
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun #30167 üzenetére
Ebben egyetértek, én is próbáltam egyet-kettőt és eddig ez a legjobb.
-
-
domerator
veterán
válasz
frensys #29845 üzenetére
Na ezt a velemenyt nagyra ertekelem... ez is egyfajta haszna az okostelefonnak, nemcsak az, hogy dolgozni lehet vele.
(azert a helyesirasnak legalabb az alapjaira oda lehetne figyelni, en is telefonrol irok legtobbszor, ez nem lehet indok... na meg a duplareget tessek megszuntetni, mielott baj lesz belole!) -
domerator
veterán
válasz
pingwin011 #29692 üzenetére
petipetya írta:
"Régen a hagyományos butatelefonokkal sem volt ajánlott ékezeteket írni, és manapság sem az. Erre most mindenki úgy tesz, mntha a telefonoknak/androidnak kutya kötelessége lenne lekezelni az ékezeteket - pedig nem az, régen sem volt az és most sem az. El lett magyarázva a karakterkódolás rendszere, amely nem fog megváltozni az sms haláláig. Ékezet nélkül vagy balra dőlően kell írni..."
Ennyi a lényeg és nem több... minden további vita csak karakterpazarlás.
-----------------------------------------------------------
(#29685) frensys:
Ezt akár "idegenufo" is írhatta volna... ugye nem így van?... mert a dupla regisztráció tilos ugyebár...
-
domerator
veterán
Egyebkent a harom cucc, amit felsoroltal, gyari valtozatban pont sokkal carabb tud lenni, mint a gyari sms app.
Launcher van ami laggol, tarcsazobol van olyan, ami nem t9-es, nevjegyzekbol meg olyan, ami csak menubol keresheto... amik mellett meg hasznalhatoak, csak epp joval kenyelmetlenebbek, mint a gyari sms app a tobbi extraja nelkul.
Szerintem...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged