Aktív témák
-
zoli62
addikt
Galaxy S-en a Viber mennyire láthatóan használja a memóriát, processzort és ezáltal csökkenti a készenléti időt, miközben csak a háttérben fut?
-
zoli62
addikt
Na most már biztos, hogy a CSipsimple terhelte a procit. Mióta nincs fent, azóta megint normális a készenléti idő.
-
-
zoli62
addikt
Tegnap óta sokkal gyorsabban merül a Galaxy S. Eredeti hyári szoftver van rajta. Létezik, hogy ez egyetlenegy azóta feltelepített híváskezelő app miatt van, ami a fejlesztő leírása szerint is indításkor "beül" a memóriába? Különösebb feladatkezelőt nem használok, csak a gyárit.
-
zoli62
addikt
Ezt [link] használja valaki? Beállítom a Neophone fiók adatait, aztán wifin keresztül az első egy két hívás megy, de utána már nem. Látszik, hogy regisztrálva van, de nem indít hívást.
-
zoli62
addikt
Nekem az hiányzik a Handcentből, hogy nem lehet átállítani a nézetet bejövő és kimenő üzenetek mappára.
-
zoli62
addikt
Ezt [link] használja valaki? Mennyi erőforrást használ?
-
zoli62
addikt
Két kérddésem van. Samsung Galaxy S-en nem frissül a Market Google Play-re? Kerestem a Sztaki Szótárt, de nem találtam. Ezek szerint nincs androidos változata? Bár böngészőben a mobil verziója szépen fut.
-
zoli62
addikt
Van valami jó skydrive alkalmazás? Azt tudom, hogy hivatlos kliens még nincs, amiket láttam, azokat nem ismerem, illetve nem kimondottan csak a skydrive-t kezelik.
-
zoli62
addikt
Találkoztatok Galaxy S-nél már olyan hibával, hogy nem fogadott hívás után a lezárt képernyőt a puzzle ekhózásávall feloldva nem a legutolsó hívás listákába ugrik, hanem az eggyel korábbiba akkor, ha több hívás volt rövid időn belül egymás után?
-
zoli62
addikt
Egyik adatforgalommérő program sem mér még megközelítő pontossággal sem jól. Datacounter, Call Meter NG, 3G Watchdog közül még a lehelső aránylag a legpontosabb. Aki már ICS-t használ esetleg, milyen tapasztalatai vannak a belső adatforgalommérő pontosságáról?
-
zoli62
addikt
Galaxy S (2.1) alapnól tudja a push emailt? Samsung ügyfélszolgálat szerint nem, de a Marketről le lehet tölteni hozzá programot.
-
zoli62
addikt
Na a profilkezelő programok közül végüls ez [link] lett a nyerő. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, jól beállítható, magyar nyelv, egyszerű kezelni.
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
Tudtok olyan SMS programot, ami nem beszélgetésekbe szervezve jeleníti meg az üzeneteket, hanem bejövő, elküldött mappákba? Korábban láttam egy ilyen programot, ami bár nem teljesen erre készült, de ezt is tudja, de most nem találom a marketen.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest