- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #48235 üzenetére
Persze az is igaz hogy eddig csak a Playen terjedő fertőzött alkalmazásokról olvastam (nem is egyszer), ezen kívül egyről sem.
Sőt, vmi olyan is volt anno hogy google törölt egy alkalmazást a telefonokról!!! mert szintén fertőzött volt 8nem kell ide szinkronizáció hogy lássa amit akar
)
(#48236) csongi:
Sose járj úgy mint pl. sokak mellett Én is, hogy elhagyod a telefonod és mentésed meg csak x hónappal azelőtti volt.(Akkor még nem droidom volt, manapság ez ugye már nem fenyeget hogy bukom a kontaktjaim)
Taskkiller: Sztem (meg sokak szerint) felesleges, de vannak akik használnak. Mindenesetre ha használsz, ne auto killre állítsd...
-
-
atillaahun
veterán
válasz
Narxis #48122 üzenetére
Megoldás megtalálva. >> RocketDialer ahogy mondottad.
Eredeti csoportosítatlan híváslista, jobbra simogatásra hívás, balra simogatásra üzenet, van csoportkezelés úgyhogy ExDialer kukázva.
Mondjuk annyi, hogy kicsit randa a gyári skin-nel, de majd túrok hozzá valami elviselhetőbbet.(#48154) Attila0313
Hát ha ikonja van, akkor gondolom kihajintod alkalmazáskezelőből sima uninstallal. -
chab7
addikt
-
chab7
addikt
válasz
Narxis #47189 üzenetére
Kipróbáltam, még tetszene is ez a jetaudio, de nem találom benne, hogy hol lehet megadni melyik mappa legyen a zene mappa. Így hogy az egész kártyát átnézi, nem jön be. A .nomedia fájlokkal sincs kedvem vacakolni.
Tud ez ilyet hogy megadok egy mappát és csak azt mutatja? -
VD
őstag
válasz
Narxis #46892 üzenetére
Más:
Én mint vásárló konkrétan lesz@rom mi a kiadó baja!
Kezdjük ott, hogy lehúzták a népet az egydolláros árral, holott hiába is tagadják, ez akkor is egy freemium játék! Ráadásul a leggecibbek egyike! Ment is az anyázás érte rendesen! hogy ha már pénzbe kerül, akkor mi a francért van benne ingame purchase? Vagy legyen drágább mint a többi normális játék és utána ne akarjanak minden sarkon lehúzni! vagy legyen free és szívjon vele aki akar! Majd ezek után kitalálják, hogy juj de sokan warezolják és azért lesz ingyenes. Hát hogyne! iSheep-ek a másik platformon...
-
punky10
addikt
válasz
Narxis #43964 üzenetére
Remélem legalább pontos lesz...
Azért vannak hiányosságai.Pl nincs semmi beállitási lehetőség a helyszin kivételével.A Widget csak egyféleképp lehet,méretét is hiába huzom,nem változik.A kezdö oldal csak és kizárolag állo modban jön elő,függetlenül attol,hogy nálam tabletten a fekvő mód van engedélyezve...
Igéretes,de ez eddig egy WP vagy Iphone alkalmazásnak néz ki,remélem "androidosodik"idővel... -
TRob1
veterán
válasz
Narxis #42463 üzenetére
2: ha warezolok(nék) se használom(nám)
Mivel ugyanúgy 1 millió másik appra is bejelez(het) csak mer kedve van hozzá, még ha nem is tartalmaz semmi "bacit". Főleg hogy nem ez az első legális app amire jelez...
Tudod, jobb félni mint megijedni. Ha warezolok félek, de ne ijesztgessen már állandóan egy ilyen app, aminek köztudottan nincs haszna (legalábbis egyelőre többet árt mint használ)
Szerintem ezen okból nincs létjogosultságuk ezeknek az appoknak.
De kinek a pap, kinek meg a lánya...
-
xSide
őstag
válasz
Narxis #42284 üzenetére
Persze az előrejelzés és aktuális helyzet teljesen más...
A foreca tapasztalatok szerint megbízható, igaz az appja kicsit esetlen és pont az adatai miatt kap jó értékelést(#42285) S_xperia_S: akár a play-ről is, bár nem ez a fő funkciója
- Worldscope Webcams (de ehhez külön le kell tölteni a widgetet)
- World WebcamsSaját kameraként egy képfájl url címét kell megadni (itt mondjuk a radarét)...
-
xSide
őstag
válasz
Narxis #42269 üzenetére
Mivel az msn-ben lévő foreca 4 óránként frissíti az adatokat (még a weboldalán is), ezért ha tudni akarom milyen az idő kinézek az ablakon (megoldás a google-ra állítani és kikapcsolni a hőérzet mutatását)...
Egyébként mikor rendkívűli időjárás van aktiválom a "saját" időképes radar widgetem és tudom mire számíthatok a köv órákban (most csak a láthatóság miatt méreteztem ekkorára)!
-
punky10
addikt
válasz
Narxis #42071 üzenetére
Még béta verziot probáltam a Holobol,de nálam maradt a telefonon a Go,tabletten a Nova Prime.De lehet,hogy ujra kiprobálom,mi változott a véglegesben...
havri1:a "villámos"tényleg gyors,tetszik benne a vidgettek testreszabhatosága,de amikor feltettem,még nem tudott normálisan mappázni.Ez változott azota?
-
havri1
félisten
válasz
Narxis #42071 üzenetére
Nekem a Lightning Launcher jön be nagyon.
Szép, gyors, különleges
Előtte Nova Launcher üzemelt, tökéletes az is. -
TRob1
veterán
válasz
Narxis #36029 üzenetére
Időjárás előrejelző egy backup appba? Miva?
Nem ittál eleget?
Tedd fel a Go Weather-t (vagy bármelyik további fos időjárás appot), csinálj róla egy szkrínsátot mikor épp a neked megfelelő időjárást mutatja, és már is van backupod az időjárásról. Aztán ha vissza akarod állítani, csak beállítod háttérképnek és kész is (többen azt mondják úgy is, hogy azért használják mert jól néz ki, hát így ugyanúgy fog kinézni, csak mindig a számodra megfelelő időt mutatja majd
)
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #35506 üzenetére
Én pont nem az vagyok aki gyári romot használ, ugyanis az a megvétel utáni másnap már eltűnt.
Azóta volt minimum 40 rom rajta...
Jah, és soha nem csináltam akku kalibrációt, meg wipe battery statsot... és azért 2-3 napig mindig bírja, de volt rom amivel 4-5 napig is.
ui: És virágboltba is járok, de nem használok droidon vírnyákkergetőt.
-
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Narxis #34337 üzenetére
Nem tudom, hogy mi alapján állították össze, gondolom, amit a Comodo tud
Én Avastot használok
De ami tudok ( tudásom hiányos is lehet) a részekről:
System health check: alkalmazások ellenőrzése, beállítások ellenőrzése (pl. engedélyezve van-e az ismeretlen helyről származó appok telepítése), saját maga ellenőrzése (pl. adatbázisok)
process manager, app manager: csoportos kezelést tesz lehetővé, több kijelöltet lő ki/távolít el, amúgy a részleteknél a rendszer beépített részét nyitja meg
Seamless installation: Anti-Theft telepítésére vonatkozik szerintem
Backup: igaz, hogy van saját is, de itt app-okat is lehet, az más tészta, hogy mit fog tudni, Titanium Backupot nem hiszem, hogy lenyomja/beéri
Battery Doctor: erre én is csak "jajajaj...."-t tudok mondani, de fene tudja mit fog takarni valójában
--
Akit érdekel egy AV-Test (Android)--
Más: tud valaki jó kis növényhatározót androidra?
-
pethYeti
addikt
válasz
Narxis #33219 üzenetére
Pc-ről telóra használd a Qloud Media-t. Jó mert nem a telefonod dolgozik pl videólejátszásnál hanem a géped.
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32602 üzenetére
Telefonon nem is kockáztatnék ilyesmit sztem, max PC-n.
(De most gondolkodván, asszem ott is kihagyom, mivel ha netán vki mégis "bejut", akkor az összes helyet látja ahol jelszavakat használok, enélkül meg az isten se tudja hol milyen jelszavaim vannak (csak én
) Azért köszi.
-
RootRulez
félisten
-
domerator
veterán
válasz
Narxis #32526 üzenetére
Amúgy nem tom mi van tableteknél de PerfectDisk blogján azt írják mindennél működik aminél a Windows külön meghajtónak látja.
A PerfectDisk lehet, de az SD Formatter nem.. én ezt írtam. Most ugyanúgy usb-re egy külső vigyó van dugva és azt sem látja... ki kell majd próbálni.
-
domerator
veterán
válasz
Narxis #32522 üzenetére
Pedig a kártya állapota nagyon tudja befolyásolni a működést... tapasztalat... csak én nem defragmentálni szoktam, hanem kiveszem, kimásolom a tartalmát, SD Formatterrel kártyaolvasóban overwrite módban jól leformázom, visszateszem ami kell és pöpecül megy.
Volt olyan, hogy egy friss rom hibákat dobált... megcsináltam az említett procedúrát és voilá... hibátlanul ment.
Ez a defrag nem tudom mennyit segít.
Az még biztos, hogy egy jel, ha a telót gépre dugva a windows mindenáron először javítani akarja a kártyát ahelyett, hogy rögtön betallózná.
-
vétó
aktív tag
válasz
Narxis #32460 üzenetére
Ó, hogy előrejelzés! Na, azt meg ugye 24 óránál hosszabb távon tényleg csak jósolni tudják, így én arra ezt használom: Aix Weather Widget
(#32469) BEKAvarangy
nem, mert azzal még a BKV sincs tisztában, hogy éppen mikor, hol, merre járnak a járművei...
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32466 üzenetére
Tőled is és olyanoktól is kérdezném akik több lejátszót teszteltek már, hogy a MortPlayer hogy viszonyul a többi "ismertebb" lejátszóhoz? Már ha néztétek/próbáltátok... Mert nekem ez bejön, de nem is igen tesztelgettem mást (régebben PowerAmp-ot de nem tetszett, illetve WinaAmp-ot ami tetszett, de Mort jobban). Viszont nem mélyedtem bele alaposabban a hangzás/hangerő/dinamika stb. összehasonlítgatásokba. Köszi.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Narxis #32462 üzenetére
Ha tudnék screenshot csinálni, megmutatnám hogy ez is tud pofás lenni (BW+GO Launcer). Azt hiszem a Fancynál voltam sense mániás, azt is jól meg tudtam csinálni. Amúgy szerintem feldobja a telót hogy ott mutogatja a Napot, Holdat, csak úgy információt közöl.
Reggelente nagyon is jól jön.
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32462 üzenetére
Persze, ha vkinek folyamatosan fontos az előrejelzés, úgy oké. De mondjuk a widget akkor is felesleges sztem: ma látom a holnaputáni időt egyszer, akkor egész nap tudom a holnaputáni időt, meg holnap is fogom tudni az utána napit. Erre bőven elég egy ikon, amire 2-3 naponta tapizok egyet (tapiznék ha szükségem lenne rá). Nah de mind1. Még szerencse hogy minden ember más és más, ez a szép a dologban.
Ugye kinek a pap, kinek meg a lánya...
Természetesen nem tilthatom meg az időjárás widgetek használatát senkinek (de megtenném ha tudnám, és órából is max 2-t engedélyeznék 1 telefonon a sokaknál szokásos 3 helyett
Lenne ám totális diktatórizmus
)
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #32457 üzenetére
Nálam Pécsre meg GoWeather pont jót mutatott mindig, mikor használtam pár hétig. Ugyanazt mint a win7-es widget... szerk: asszem mindkettő Foreca (de már 1általán nem használom, mindig kinézek az ablakon, ha annyira előrejelzés érdekel - amiben megintcsak nem annyira hiszek mivel nyáron nagyon pórul jártam -, ott van a net ahol mindennap lógok/meg ti is. Ezért külön akksi/memó fogyasztó app/widget felesleges szvsz)
-
BEKAvarangy
csendes tag
válasz
Narxis #32457 üzenetére
A fancy is azt mutatja hogy esik a hó, ahogy a többi is. Pedig hónak nyoma sincs! Félig felhős de inkább napos idő van!
A köpönyeg csak egy két napig pontos, utána pontatlan. A BW is felhős havazást mutat, no comment. A palmary is havazást mutat, egyedül az origo mutat valósat, napos felhős az widget kinézete.
Narxis: Budapesten mindegyik havazást felhőset mutat, pedig napos felhős de inkább napos idő van.
Egyedül az origo widgetje mutatja jól, napos és felhős az ikonja -
adam3
aktív tag
-
ko9
addikt
válasz
Narxis #22184 üzenetére
Plugin Pack-ot ne felejtsd el hozzá.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Narxis #16652 üzenetére
Dehogynem, reneszánszát élik a karórák. Kétféle típust figyeltem meg a fiatalokon: a különlegeseket és a retrot. Jómagam is tavaly vettem egy retro Casio-t (W-71) a rendes órám mellé.
Amellett, hogy a csodájára jártak, máson nincs ilyen a környezetemben. Végül pedig nagyon hasznos például esőben, medencében, havazásban stb., ahol a telefont nem szívesen használnám.
-
TRob1
veterán
válasz
Narxis #16652 üzenetére
5-6 évvel ezelőtt is már azt láttam osztálytársaimnál, hogy előkapják órán a telefonjukat és azon nézik meg az időt - Mert azt hitték, az a menő (mint a cigi is). Pedig mennyivel egyszerűbb ránézni a karórára, mint elővenni a telefont, kivenni a tokból (mert sokan használnak azt is), kioldani a lockscreent, aztán már láthatom is az időt 2-3 példányban... (mellesleg a lockscreenen is van óra, vagyis kioldani felesleges ha az időt akarod megtudni, tehát megintcsak felesleges a homscreenre, ahol ugye ott a jobb felső sarokba szintén...) --> saját vélemény
Időjárás előrejelzésről beszúrom, amit már írtam vhol: "15!!! napos előrejelzés!!! Az igaz, hogy minden nap mást mutat azokra a napokra, de nembaj, legalább mindig van valami.
Elmentünk július 23-án balcsira 1 hétre. 1,5-2 héttel azelőtt full jó időt mondott erre az időre. Még indulás előtt pár nappal is. Aztán előtte nap már rosszabbat, de hétfőtől jót. Hétfőn szerdától felmelegedés. Szerdától már azt írta, hogy szombattól (mikor letelt az 1 hét és megyünk tovább Agárdra, jó idő lesz) Aztán sosem lett jó idő, utána csütörtökön mikor tényleg indultunk haza, full meleg, végig izzadtunk. Másnaptól megint rossz idő.
Múlt hét péntekre kánikulát írt. Barcs, strand. Jó idő volt (de nem kánikula), kb. háromnegyed 6ig, mikoris olyan vihar kerekedett, hogy mindent vitt, és az emberek menekültek... ennyit a kánikuláról, és az időjárásról."Úgyhogy, a hasznosság helyett marad tényleg max. a "szépség".
-
Breki
veterán
válasz
Narxis #16287 üzenetére
PowerMax-ról írhatnál kicsit bővebben azt még csak kipróbáltam
Más:
Make Your Clock Pro Beta v15 Android
Make Your Own Clock Widget. Add clock weather and battery status.
Make your very own clock widget design. Ultimate solution for all home screen modders.
You can create either minimalistic text-based or full features text based clock by yourself.
If you have a Taskmanager/Task Killer running please exclude/uninstall. They make your phone unstable.Main features:
- highly customizable clock widget
- weather widget
- battery widgetSupported sizes:
- 1x1, 1x2, 2x1, 2x2, 3x1,3x2, 4x1, 4x2, 4x4, 4x3, 5x3, 5x4Editor features:
- Textsize
- Textcolor
- Adjustable color
- Adjustable transparency
- Background color
- Font sizeWidget features:
- Single Tap to start App
- Disable TapWeb Gallery
- download designs from the webIMPORTANT: If clock NOT UPDATING please UNINSTALL TASK KILLER
What's in this version:
-Web Gallery Remodeling
-Minor bug fixes and improvements -
canniball
nagyúr
válasz
Narxis #13546 üzenetére
Eszembe nem jutott volna hogy van aki otthon telefonról hallgat zenét...
A "füldedugós" nagy találmány, de az sem szűr ki minden zajt.k850!
Nem próbáltam, utazáshoz (egy 5k-s Sony in-ear fülessel) nekem bőven jó az amit a Mixzing tud. Lehet itthon az esti csendben egy 20+k-s fejhallgatóval hallanám a különbséget, de ilyenre meg nincs igényem. -
szki
őstag
válasz
Narxis #12533 üzenetére
Na akkor meg fogom nézni. Bár az Anysoft is tudja az auto-kiegészítést, ha telepítve van a Hungarian for AnySoft Keyboard, és épp magyar a billentyűzet kiosztás is.
De felcsigáztál, így kipróbálom a Go Keybordot is, mert előfordul, hogy órákat netezek/fórumozok mobilról, ha épp olyan helyen vagyok, és unatkozok -
szki
őstag
válasz
Narxis #12525 üzenetére
GO család nálam is bejövős (Laucher Ex, SMS Pro, Contacts). De billentyűzetre a AnySoft Keyboard-ot használom, és bevált. Bár nem tudom miben tudna többet nyújtani a Go Keyboard?
#12529) RazorGTR1: ha találsz szólj! QtADB-ből szoktam ha gép mellett vagyok, de az is az éppen látható részről készít képet.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged