- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
-HajTömeg- #49681 üzenetére
Max akkor, ha közben lementetted az üzeneteket. Más megoldást nem tudok.
-
Melack
veterán
Véleményeteket kérném: a Maps 5.21es verziója 3,51 Mb-ot foglal a telefonomon, de amint frissítem 6.10re, egyből 18,77 Mbra ugrik fel a mérete, ebből 6,45Mb adat - mitől nő meg ennyire a "kicsike"? Folyton törölnöm kell vmit, mert a Desire a 15mb üres tárhelyre bejelez. Vkinek vmi ötlet? Előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
válasz
cris78 #48609 üzenetére
Van magyar diktalási lehetőség - és működőképes. Amikor csend van körülötted, vagy minimális háttérzaj, tényleg felismeri azt, amit mondasz. Kisebb anomáliák vannak benne még, de működőképes a dolog. Térkép is frissült, ott is megy a magyar nyelvű keresés ebből kifolyólag.
Ez sokaknem nem jelent semmit, de legalább annak örülni kell, hogy a magyar nyelv is bekerült a támogatott nyelvek közé.
-
-
Melack
veterán
Helló! 4.0.3-as Droiddal szerelt tabon az Opera böngésző 10-15 perc után mindig kilép. A böngészőt áttettük SDre. De nem csak ezzel csinálja, az eBook olvasó program is hasonlóan cselekszik. Van vmi ötlet, hogy mit kellene csinálni, hogy ez "elmúljon"? Rendszer alapra állítása? MicroSD formázása? Egyéb ötlet? Előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
Helló! Lehet nem ez a kérdés megfelelő helye, de nem tudok jobbat. Tudtok olyan progit, ami azonnal szinkronizálja a rendszeridőt wifin keresztül? Van egy tablet, ami folyton "késik" - a kikapcsolás idejét mutatja bekapcsolás után. Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Melack
veterán
Helló!
eBook olvasót keresek tabletre. Ti mit javasoltok?
Köszönöm!
-
Melack
veterán
válasz
bigrock #47423 üzenetére
A link, hogy ne kelljen keresni: Wave Control. Ez az ingyenes, van egy fizetős is.
Más: SE x10 mini pro gyári 2.1-re kellene az új Play apk. Amit találtam neten nem megy fel rá. Van vkinek egy működő verzió?
-
Melack
veterán
Traffic Monitor Plus pl jó erre. Nálam így működik, és jól is számol.
-
Melack
veterán
Hali! Alacsony akksiigényű zenelejátszó programot tud vki javasolni? Előre is köszönöm a segítséget!
babicsbalu (#47342): Automatikus kitöltés beállításai - ott van a hitelkártya adat lehetősége.
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Frissült a Viber: dátumok az üzeneteknél, csoportok hozzáadása, módosult megjelenés, Twitter Connect lehetősége. És pár beépített nyelv.
-
Melack
veterán
válasz
atillaahun #46778 üzenetére
Ezt az alap rendszer is tudja. Amikor a telepített alkalmazásokat nézed, akkor az összest kiválasztva jelzi, hogy mennyit is kérnek/foglalnak (ha jól értem, amire gondolsz)
-
Melack
veterán
válasz
petipetya #46772 üzenetére
? Ezt kicsit bővebben kifejtenéd? Én - alapvetően - azt szerettem volna, hogy az ID mutassa, hogy melyik progi melyik eszközön van. Ha mindezt két külön hasábba/sorba rendezve mutatja,még jobb. De ha ez nem, akkor kap egy másik mailcímet, és akkor a tablet cuccait külön látom. Vagy nem?
-
Melack
veterán
válasz
Arween #46757 üzenetére
Profile Scheduler - ott beállítod, hogy Cell-ID vagy mi alapján tiltsa le az adatkapcsolatot, és csak a wifit használja. Vagy Playről töltöd le, vagy RootRulez magyarítását használod.
(#46768) petipetya: köazönöm a választ! Akkor ezek alapján csak az e-mailek érkeznek meg mindkét eszközre, a programok jól elszeparálhatóak lesznek.
-
Melack
veterán
Hali! Ha van egy tablet és egy mobil a családban, amiken Androidok futnak, akkor ugyanazzal az IDval tudok külön-külön letölteni, vagy érdemes a tabletnek egy saját mailcímet regelni? Köszönöm a válaszokat!
-
Melack
veterán
válasz
medvezsolt #46660 üzenetére
Rings Extended Feltepelíted, és ezen keresztül beállítod. ÉS akkor nem kell sehová sem másolni a fájlokat. Ezzel bárkinek bármilyen hangot be tudsz állítani (csengő, ébresztő, jelző, stb)
-
Melack
veterán
válasz
[CS]Blade2 #46646 üzenetére
2012-04-11 - e nap környékén volt cca 60 hozzászólás programokkal kapcsolatban, ki mit használ. Jó mazsolázást.
-
Melack
veterán
Tudtok nekem egy alacsony energiaigényű zenelejátszó programot javasolni? A gyári mintha kicsit enné az akkuidőt. Köszönöm előre is!
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz
doddencs #45223 üzenetére
Baromi lassan lövi be a helyet. Most kb 30 perc kellett a FourSquare okán,hogy belője, hol is van - nekem kb 5 másodperc a HTC-n.
Ezt megnézem, anno vmi GPS státusz progit javasoltak, de azt most az istennek sem találom sehol... (pár programom eltűnt a Play store-ról)
-
Melack
veterán
válasz
draco31 #45215 üzenetére
Traffic Monitor Plus - ingyenes, csak ez már számolhat mást is. Nekem tökéletesen megy.
-
Melack
veterán
Párom Galaxy Minijén finoman fogalmazva sem megy rendesen a GPS. Tudtok vmi programot javasolni, amivel egy kicsit meg lehet "birizgálni" a GPSt, hogy működjön rendesebben?
-
Melack
veterán
Nem tudom, hogy warez e, de ha nem, akkor valaki fel tudná nekem tenni az alábbi programok .apk fájljait:
- Google Talk
- Google Calendar
- Adobe Flash Player (10.1 vagy 11.1)
- alap Mail alkalmazás
Még nem töröltem le őket, csak szeretném elmenteni őket, ha már lehetőség van rá. Köszönöm előre is! -
Melack
veterán
Nekem azért fura, mert előzőleg úgy mentette le, hogy az aktuális helyzet +16 km sugarú kör. Mostmeg igazából többet ment le, de nem azt - és annyit, amennyit szeretnék. Szerintem ez benne a fura.
Ha wifi közelben leszek, lementek én is pár helyet (Nyíregyháza, Miskolc - Hangács, Kiskunhalas, Budapest), aztán nem kell mindig netre mennie.
Ezeket egyébként hova menti le? SD kártyára?
-
Melack
veterán
Azt tudja vki, hogy az új GMaps verzióban melyik város/tájegység menthető le offline térképként? Mert hogy Nyíregyháza nem, még hagyján - bár nyaralás miatt szarul jön -, de hogy Budapest sem, az már azért fura...
-
Melack
veterán
Helló!
Nézde meg őt: Profile Scheduler. Nekem bevált.
-
Melack
veterán
Helló!
Azt meg tudja nekem mondani vki, hogy a Google Mapsben letárolt területeket hol tudom megnézni? Magyarán hogy miket mentettem le? Illetve azokat az SD kártyán hol tárolja a program? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Melack
veterán
Helló! Tud nekem valaki linkelni egy működő Play .apk fájlt? Nálam rom frissités után nem akar a Market frissülni. Köszönöm előre is!
-
Melack
veterán
válasz
Richee11 #43268 üzenetére
Van egy Task Manager része is.
-
Melack
veterán
Most frissítettem ROMot a HTC Desire-ön 2.2-ről 2.3.3-ra, de még mindig Market van rajta, nem Play áruház. Rá lehet valahogy venni, hogy frissüljön az alkalmazás, vagy le kell töltenem az .apk fájlját?
-
Melack
veterán
válasz
Dark Archon #41076 üzenetére
Azt tudom, hogy be lehet úgy állítani, de a frissítést vhogy magamtól indítottam el, a képek feltöltése meg menjen - nem azért van okos telefonom, hogy korlátozzam, mit és honnan töltök fel a netre. Nem szeretném, ha ez korlátozná le a használhatóságát....
Netezni persze otthon is meg melóban is tudok, de sok mindent GTalkon beszélek meg/le a családdal. Sokat segít nah. -
Melack
veterán
válasz
Dark Archon #41071 üzenetére
E havi tapasztalat: reggel Foursquare, hírek, böngészés, napközben melóban semmi, hazafelé egy-két oldal, cikk elolvasása, mailek megválaszolása, GTalk folyamatos futása mellett az 500Mbos keretemből ellőttem 385Mbot, 31 nap alatt. Ebbe becsúszott egy instagramm frissítés, meg a képek feltöltése Instagrammal. És ennyi. Az első hónap húzósabb volt, ott miden frissítés meg miegymás miatt 560MBra kúsztam fel. Teszem hozzá, otthon autómatice wifire megy a telefon. Ha ehhez még hozzáveszem a Vibert mondjuk 1-2 alkalommal nap közben 3Gn, akkor is benne maradok az 500Mbban azért. De a 100Mb az gyorsan el fog fogyni. Páromnak a GTalk folytonos futása generál alaphangon 50Mb körüli havi adatforgalmat, vagy vmivel többet. Azt még nem tudtam pontosan megmérni sajnos. És maga az Android adatszinkronizálásával nem is számoltál...
-
Melack
veterán
válasz
krisi047 #40738 üzenetére
Nekem gond nélkül visszatett mindent. :/
Nem lehet, hogy a feladó minden esetben Te magad vagy? Mert ilyet szokott csinálni.
Mennyiségekkel pedig tényleg lövésem sincs, mi lehet a baj. Ha mentéskor nem jelzett hibát, akkor most sem lenne neki szabad. A lementett fájlt másold el vhová, nyisd meg excellel, és nézd meg.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- RAM topik
- Robot fűnyírók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest