- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
junkpod
veterán
már töltöm is
jut eszembe, hogy szoktatok legegyszerűbben letöltött app-ot a telóra másolni?
Próbáltam, hogy feltöltöm google docs mappába, de onnan hiába bökök rá nem indítható és letölteni sem tudom. Így most gmailon elküldöm magamnak és így egyből ott van a telón.Tud valaki jobbat? (nem wifi/bt összekapcsolósra gondolok, hanem ilyen netes elküldősre)
-
junkpod
veterán
felraktam kipróbálásra ezt a BIG Caller ID-t, de azt vettem észre, hogy iszonyat mennyiségű proci időt szakít ki magának, tétlen állapotban i sállandóan ébresztgeti a telót és wifizik.
Én állítok be valamit rosszul, vagy ennyire szar a BIG vagy trükkös változatot sikerült leszednem?
-
Narxis
nagyúr
Nekem előrejelzés miatt kell. Nem a pillanatnyi idő érdekel.
(#32459) BEKAvarangy: itt szerencsére jól mutatja a Fancy, hogy túlnyomóan felhős, BW szerint váltakozóan felhős és a többi is felhőset mutat. Szerintem nálad rossz adatokat kap a lakhelyedről vagy környékéről. Erről meg nem ők tehetnek.
-
doddencs
senior tag
-
vétó
aktív tag
-
Luissimo
veterán
no, azt én a magamrészéről megVÉTÓznám , de izibe.
(lassan már az is gyanus, aki Ferencszóval, ne májerkoggyá ...
gyanus nekem ez az akyyy,
van olyan program amivel ha hívnak, tovább csörög, akkor is ha az illető letette. ? és csak bizonyos számokra lehetne ezt beállítani :S
ez a kérdés nemlehet véletlen ... -
vétó
aktív tag
na közben kicsúsztam a szerkesztési időből...
Szóval a linkelt alkalmazás az csak a kiterjesztése ennek: OI Notepad
azt persze nem értem, hogy miért nem teszik bele már eleve, miért kell külön kiterjesztésként hozzápasszintani...
Spiritex: én úgy tudom, hogy igen. Nem eszközhöz, hanem felhasználóhoz kötik az alkalmazás felhasználói jogokat.
-
Luissimo
veterán
pl, hogy tudsz vele mobilra smst küldeni ingyé...
egy érv , de jó érv.
minek a videohívás?
az nem zabálta az erőforrásaidat?
meg a sávszélességet ?most pl a tabon bevan jelentkezve a háttérben a viber,de a cpu fogyasztása 0%, tehát kvázi nem fogyaszt semmit, csak figyel a háttérben.
és jönnek-mennek rajta az sms-ek.
(jobbnak tartom, mint a g-talk-ot, de kinek a papné, kinek a víber -
petipetya
nagyúr
Lőjj pár képet és oszd meg a téma topicban.
-
Teasüti
nagyúr
A weboldalból nekem csak ez látszik: remotely access computers from your android device!
Nekem pedig ez kéne: remotely access android devices from your android device.A dolog pikantériája, h nem tudok próbálkozni eszközök híjján.
Smart box-okkal még csak most ismerkedek és már párszor felvetődött a kérdés, így jobbnak láttam utána járni a lehetőségnek. -
flash-
veterán
"a háttérben, így ha törlöd őket, akkor értelemszerűen ellehetetleníted azokat a szolgáltatásokat is. ezért érdemes fagyasztani, mert így ha bármi gond lesz a későbbiekben, még mindig egyszerűbb visszaállítanod, mintha törölnéd őket."
Oké ezekkel tisztában vagyok.Már köztudott dolog hogy mely alkalmazások eltávolításával lehet az Androidos telefonok üzemidején javítani.Azokat akarom csak törölni.Amúgy ezek a programok nem szükséges rendszeralkalmazások tehát valószinű nem nyírja ki a telefont.
-
fatal`
titán
Fél óra? Az elég gáz. Én PNAval navigálok max 3-4 perc és talál műholdat.
Telón csak 2x néztem meg, hogy működik e a GPS, egyszer 2-3, máskor 4-5 perc volt mire talált műholdat. Persze nem mozgás közben kell próbálgatni, meg nem a szoba közepéről.
(#30382) TRob1: Ez igaz, de a számla elkerüléséhez elég kikapcsolni az adatforgalmat, mint, ahogy nekem is van. Sőt, szolgáltatónál is lehet tiltani a mobilnetet (net start vagy mi a rák a t-nél) akkor meg aztán egészen biztos, hogy nem lesz net. Ha meg mégis, akkor rájuk lehet verni, hogy elszarták és nem kell kifizetni.
A mobilnet hasznos dolog, de navi miatt (vagy azért, hogy a számlát elkerüljem) biztosan nem fizetnék rá elő.
-
Luissimo
veterán
eż nem vita , csupán évődés:-)
ha aztírtadvolna, hogy eredetileg a magyar Bakony szóból származik és az angolok csak lopták :-)
nadeigy érvelni.
a bacon egy idegen szó, szalonnát jelent.továbbá ugyanolyam hibás a pc számítógép, a cd lemez (dvd lemez), sampinyon:-) gomba, LED dioda, HIV vírus, IQ hányados, sexshop bolt, folytassátok még :-)
amikor idegenből átvett szavakat stoppolunk össze magyarítva , az mindig öszvér megoldás
és ez nem ledegradálás :-) :-) volt -
TRob1
veterán
Amit linkeltem képet, ott viszont épp fel volt oldva a képernyőm, mikor hívtam magam.
szerk:jah, és hívtak már jópárszor mikor épp valamit nyomkodtam a telefonon, de sosem láttam olyanfajta "nyomós" hívásfogadást.
Viszont hogy ezeket írjátok, már el tudom képzelni, hogy függ a használt Romtól is.
-
volvoguy
addikt
Nekem ez cak a következők miatt fontos. Az ingyenes facebook-ot akarom használni,de a jelenlegi beállítással:
- Mobilhálózatok: pipa
- Csak 2G használata: nincs pipavesz le pénzt a kártyámról...mivel közben a gmailt is szinkronizálja meg etc.
ha csak a 2G-t használom, úgy már nem fog pénzt levenni?
-
l33tus
csendes tag
Vétó és többiek: Próbálta már bárki pdf megnyitásához a legkézenfekvőbb Adobe Readert? Vagy az túl egyszerű lenne?
Görgethető vagy lapozható, újratöredeli és lapozható, újratördelés után betűméret állítható, stb stb... Leveri a legtöbb ebook readert. Csak ez túl kézenfekvő, hogy bárki kipróbálja és persze viszonylag ritkán kerül elő a neve pdf-ekkel kapcsolatban, így természetes, hogy senkinek nem jut eszébe a neve...
-
schmo07
tag
Megnéztem. Nem érdekli, hogy wifi vagy 3g.
Ellenben kikisérleteztem azt is, hogy az IMAP-nál müködik , hogy csak a megadott méretig tölti le a levelet, és aztán én döntöm el, akarom tovább vagy sem, viszont a POP3-nál nem. A POP3-nál ha esik, ha fúj, ő letölti a levelet.
Ötletek ennek megakadályozására? Esetleg másik levelezőprogram, ami tud ilyet? (vagy lehetséges, hogy a POP3 maga olyan, hogy amellett nem lehet ilyen limitet megadni?) -
Skynet258
veterán
Csak egy kis infó: ha a Marketen közvetlenül nem találtok valamit, akkor az appbrain-en keresztül sem fog menni, lévén, hogy nem saját szerveren tárolják az apk-kat, csak átirányítanak a megfelelő Market oldalra...
Csak gondoltam szólok, mert valamiért mindig az appbrain-t mondjátok ilyen helyzetekben, pedig ebben a szituációban semmit sem segít.
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest