- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
janes74
senior tag
Eltakaríthatná már valaki ezt a ..........
-
frensys
tag
Jó akkor úgy fogalmaznék,hogy csak amikor kell akkor van netem,3g-t kilöttem mert mindenki irta sokat fogyaszt aksiból..elég a 2g is nekem és csak ha fontos,akkor bekapcsolom a netet akár wifi akár 2g fent a lehúzó menüből és netezek kicsit vagy szinkronizálásra bekapcsolom napi kétszer,és gondoltam/gondlom a juice meg napi 40-szer felmegy 1 percekre ami több fogyasztás és nincs erre szükség,mert én csak akkor kapcsoltam be,amikor kellett és fontos volt.De értek mindenkit és ok,csendbe maradok.
-
Z0C!
őstag
válasz
Drenadar #30689 üzenetére
"ANDROIDOS okostelefonnal napi kétszer van csak neted? ez akkora butság, mint hogy házasságig nincs sex felfogás utána is csak háromhavonta egyszer"
(sajna a Jehova vallás pont ez...amíg ház, illetve lagzi nincs addig szex sem.)
Elég tré lehet úgy 50-60.000s telefonnal lenni, hogy csak telefon meg sms, se net se játék mert internet kell) -
Drenadar
veterán
válasz
frensys #30675 üzenetére
te ezt tényleg komolyan gondolod? egy 500ftos netre is sajnálod a pénzt, hogy legyen "korlátlan" interneted?
ANDROIDOS okostelefonnal napi kétszer van csak neted? ez akkora butság, mint hogy házasságig nincs sex felfogás utána is csak háromhavonta egyszer
ez így komolytalan...
semmi értelme manapság ilyen jellegű telefont tartani, ha nincs neted rajta... (igen az ingyen wifi nem minősül annak, főleg hogy rettentő veszélyes a nyílt wifi)(#30688) frensys : OMG! könyörgöm nézzed meg a frissítési beállításokat és szabd testre. tudod mit jelent? hogy beállítod ki mikor hogyan frissíthet. ha stabil a 3G akkor nem fogyaszt többet! (főleg, hogy nem mindegy hogy van egy Xvoltos feszültség 15 percig, vagy van egy Yvoltos feszültség 2 percig...)
-
frensys
tag
-
baalco
tag
Sziasztok,
még adós vagyok ezzel
GO Launcher EX (+locker)
ASTRO
QuickpicÉs egy kérdés:
asztalon és fiókban 5x5 az ikonok sűrűsége, viszont a mappákon belül 4x3..
Mappán belül nem tudok sűrűséget beállítani? (GO)Köszi
-
Z0C!
őstag
válasz
frensys #30680 üzenetére
már ne haragudj, de neked akkor felesleges okostelefon.
Szolgáltatóknál már vannak olyan NET csomagok amik 100Mb felett lassítva tudsz használni nem kapsz horribilis számlát.
Ha már okostelefonod van, használd a funkcióit, ellenben add el vegyél Nokia 1800-t.
Az Android biteken él és ZABÁL.
Más 100Mb csomagját is ALIG használja fel, pedig neki is van Fancy Widget meg ilyen olyan widget. Ha annyira zavar a 15perces frissítés akkor írd át az APK-ban az időt. Járj utánna.
Az okostelefon akksija 1 - 1,5napot fogja bírni RENDES használat mellett. Ha azt akarod mint régen, hogy 1 hétig nem kellett tölteni, ismétlem a 3 mondattal ezelőtti telefont. Vegyél Nokia 1800-t. Fogd fel az agyaddal, hogy a mai telefonok, kib*tt jók, csak az akksijuk gyenge.
Ha van egy 50-60.000s telefonod, ne sajnáld tőle az 1000ft-os internetet...vagy gyűjtést szervezzünk neked?@ gyuszmó
Sry. Még keresgélek akkor neked
-
frensys
tag
jer1cho:jó rendben,akkor szót fogadok,és megpróbálok változtatni igérem a stilusomon,megigérem!
-
frensys
tag
válasz
bohoc71 #30677 üzenetére
Én is ezt irtam,hogy mennyi időnként frissül,NEM AZT hogy mennyi ideig frissül!!!!!TEHÁT ha a juice bekapcsolja a netet 1 percre,akkor semmit nem ér hiszen maga a widgeteknél a frissülési idő minimum 15 perc,fél óra 1 óra...tehát még 14 percig bent kéne hogy kapcsolva hagyja a netet hogy frissülni tudjon az a fránya widget!
Úgy érthetőb hogy 15 percenként fél óránként 1 óránként néznek rá a szerverre a widgetek??Azaz 1 percre felmegy a juice hogy frissüljenek a widgetek mondjuk,semmi rételme,mert még 14 percet várnia kéne arra hogy frissüljön minimum!
jer1cho:
Pedig akkor is igaz amit irok,ugyanis én eleve minimumon használok mindent a telón hogy birja ameddig csak lehet az aksi,azaz 30 százalékos fényerő,meg napi kétszer felmegyek netre pár percre amig frissül a widget azt jónapot!És 2g-re van állitva eleve a netem.A juice csak jobban fogyasztaná az aksit,mert napi 40-szer felmegy 1 percre szinkronizálni meg ilyenek,ismétlem,ez csak azoknak jó,akiknek menne egész nap a net,és a juice meg lekapcsolja azt néha bekapcsolja,DE ez még mindig sokkal több fogyasztás mint ahogy én használom,ennyi
-
Z0C!
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
frensys #30675 üzenetére
csak azoknak jó akiknek eleve menne a net
Ez a lényeg, felfogtad már? A programokat nem úgy csinálják, hogy neked jó legyen. Nem tetszik, nem használod, de a csöppnyi agyadba verd már bele, hogy attól, hogy neked nem tetszik - amire itt speciel ha jól látom a nagy többség jó nagy ívben sz@rik - másnak jó lehet. Senki nem mondta, hogy használd, nem győzködött róla, hogy jó neked. Egyfolytában a hülyeségedet szajkózod a vakvilágba, amikor senki (tényleg senki) nem kíváncsi rád.
Az itteni renomédat nagyon csúnyán elb@sztad, a legtöbb embernek a hátán feláll a szőr, ha meglátja a nevedet a hozzászólás mellett. Többen próbáltak megsérteni, hogy húzz innen a rákba, de annyi eszed nincsen, hogy ezt észre vedd. Amennyiben nem szeretnél továbbra is közutálatnak örvendeni, javaslom, hogy nagyon komolyan változtass a stílusodon, ne irkáld tele a topicot a saját véleményeddel - még ha számítana, akkor is csak 1 vagy az 1000-ből - mert attól, hogy embereket próbálsz meggyőzni arról, hogy neked nincs szükséged arra, amire nekik igen, annak nem sok értelme van. Megértettük, neked nem tetszik, lépjél már tovább. Javaslom, hogy a jövőben a fórumtémát csak akkor használd, ha valóban kérdésed lenne, és azt normál emberi módon fel tudod tenni. Ez nem chat, vagy a személyes blogod.Most szóltam én - meg előttem páran - de előbb utóbb valaki megelégeli, feldobnak a modiknál, annak meg nem lesz jó vége.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
frensys #30675 üzenetére
Nem bírom....Elég már....A widgetek frissülési ideje nem az, hogy mennyi ideig frissül( negyed óra, fél óra) hanem milyen gyakran frissül, keresi a szervert...Add el a telód...Ha kell adok helyette egy siemens mt 50-t ingyen...Semmi ilyen gondod nem lesz vele..
Hagyd már békén ezt a topicot a nem hozzáértő beszólásaiddal...
-
frensys
tag
nem tudom miért vagytok úgy kiakadva,igenis semmi értelme a juice porogramnak,csak azoknak jó akiknek eleve menne a net és ezt szoftver végzi,nálam eleve NEM megy a net,csak napi kétszer kapcsolom be pár percre,azt ennyi,a juice csak rontana a helyzeten,mert napi 40-szer felmegy 1 percekre hogy frissüljenek a widgetek(amik eleve 15 perc fél óra és 1 óra minden widgetnek a frissülési ideje gyárilag igy semmi értelme hogy 1 percre van állitva a juice netezése hiszen még 14 percet kéne várnia mig egy rohadt időjárásjelentő widget frissül,hiszen mondom 15 perc a minimum a widgeteknél,de mindegy is.
A zene lejátszókkal meg a player pro-t ha nézzük,fent van két dsp pack is hozzá,de azok CSAK EFFEKEK,demmi GAIN mint a winampnál meg powerampnál meg mixzing médiaplayernél,a limiter meg igaz,mert ezt pont hogy az új verziójú powerampnál vettem észre,hogy annyira beujjitották azt is hogy ha adsz rá mélyet és magasat visszavesz a hangerőből egy idő után,ha kikapcsolom a limiterét nem halkitja,bármennyi mély és magas is van rárakva.
Ergo a többi lejátszóba is ez a gond,van limitere,csak ott NEM lehet kikapcsolni és ezért halkul,próbáljátok már ki!Ennyi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Tudtok olyan progit amivel hardver gombhoz pl. kikapcsolóra lehet a hívás megszakítást rakni?
Nagyon idegesít,ha véletlenül tárcsázok v.kit nem tudom szétkapcsolni csak már több kicsengés után.köszi
-
spiritex
veterán
válasz
frensys #30651 üzenetére
Ezeket az agymenéseket idegenufo-ként már vagy 20x közölted velünk #29141, #29145, #29206, #29210, #29372, #29402, ... aztán most folytatod frensys-ként???
Komolyan mondom, itt már MODERATORi beavatkozás kéretik, de nem csak simán a login névre, hanem lehetőleg e-mail címre és ip címre is!!! HELP!!!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata ezzel a programmal? [link]
Vagy tudtok valami hasonlót?
Köszönöm
-
fatal`
titán
válasz
frensys #30651 üzenetére
Inkább a telefonod lenne már kuka.
Látom egy zenelejátszót is nehezedre esik beállítani. Nincs semmilyen belső limiter, be kell állítani az eq-t.
PlayerPROban is lehet hangosítani csak le kéne hozzá tölteni a DSP Packot a marketről, meg be is kell kapcsolni. Bár gondolom ez már meghaladja a képességeid.
A szoftvereket pedig meg kéne venni, a többi warez és tiltott itt.
Azt mondjuk nem tudom minek válaszolok neked, az agysejtjeid úgy sem tudják feldolgozni, amit írok, vagy csak a felét olvasod el.
-
sittes79
addikt
1. Go launcher Ex
2. Boat browser mini
3. ES file explorer -
pepe10.10
tag
szép estét!
zenehalgatás közben sok zenémnél van "album borító" zenelejátszás közben (tudjátok az a kis kép). nos, nagyon zavaró hogy itt ott 1-2 zenénél van, többinél meg egy "mutatós " hangjegy, esetleg tudtok vagy létezik olyan progit, amit ha lefuttatok midnegyik zenéhez berakja a megfelelő borítót.remélem érthető amit itt kínaiul zagyváltam. köszönöm -
basaja
senior tag
válasz
frensys #30662 üzenetére
jól figyelj mert egyszer és egyben utóljára írom le neked lehetőleg nagyon egyszerűen,hogy Te is megértsd:
nekem tökéletesen működik a program.Sőt,fél óránként kapcsol be,1 percre...
amúgy kösz,hogy egy hetes androidosként osztod az észt olyanoknak,akik esetleg évek óta használják az ost...
nincs valami más dolgod az elkövetkező 1000 évben?
ezzel eleget teszek TRob1 és punky10 kérésének,kontakt lezárva... -
frensys
tag
válasz
basaja #30660 üzenetére
A legegyszerűbb hogy mindenféle juice és társai program helyett inkább ezt tenné mindenki:
2g-re tenni a telefont,fényerőt 30 százalékra tenni,és a widgetek vagy levelezés miatt napi kétszer bekapcsolni wifit vagy a netet amig frissit,azt kikapcs ennyi,nem kellenek ide programok,mezei napi két netre felmenés pár percig a frissülés miatt azt jónapot.
-
frensys
tag
válasz
Verhóó #30655 üzenetére
a player pro szarabb mondom,ahogy adod rá a magasat és mélyet halkul a zene,mert van egy belső limitere a lejátszónak,sajnos..amúgy alapból se olyan hangos mint a power amp,és a power amp-nál még hangositani is lehet a ginnel,úgyhogy poweramp mindenképpen,csak hát ugye 3 nap után lejár a fullos is mert torrentes és hiába a feltörés hozzá az unlocker 3 nap és viszlát..:-/
+basaja:
Tudja az ember használni nem erről van szó,hanem hogy felesleges,mert ha szinkronizálni akarok akkor ha van wifi vagy 2g/3g arra megyek rá egy nap kétszer bekapcsolom azt jónapot,frissül amikor kell,azt ki is kapcsolom rögtön,eleve 2g-re van állitva a telóm igy ennél kevesebbet már úgy se fog fogyasztani,a juice csak rontana a helyzeten mert az bekapcsolja 15 percenként 30 másodpercre a netet,ami fogyaszt!Sokkal többet mint ahogy én napi 2-szer bekapcsolom a netet fent a lehúzó ablakba csk azért hogy frissüljön a widget,a juice meg egy nap igy kb. 40-szer bekapcsol,a köb köbe hogy a widgetek meg amúgy se frissülnek 30 másodperc alatt amit a juice kínál,mert 15 perc fél óra meg 1 óra ilyenekre lehet beállitani legkisebbre a widgeteket a beállitásainál,ennél rövidebbel nem is találkoztam,úgyhogy ennyi
-
frensys
tag
Látom a admin nem alszik,de hát ez van,leirom zenelejátszók terén a tapasztalataimat amik igazak és tények:
-gyári,kuka
-player pro,a basszus és magas ráadásánál fokozatosan egy limiter kapcsolbe és halkul tőle a zene,kuka
-mixzing mediaplayer,ingyenes eq-s mégis,mély magas és gain max hangerőn rátéve minden ok,nem vesz vissza a mély és magas ráadásánál a limiter,viszont zene lejátszásnál mintha a teló nem birná vagy rosszul van leprogramozva az eq néha néha gondolom beterheli a telefont mert pattogás ugrás féle jelentkezik véletlenszerűen.
-Winamp pro,van benne eq,gaint felnyomva és mély magasat is nem vesz vissza a belső limitere nem halkul magyarul a mély és magas ráadásától viszont túl kemény hangzású rideg a hangja,kuka-És akkor marad a király a poweramp [moderálva]
[ Módosította: stevve ]
-
RootRulez
félisten
No akkor komolyra fordítva a szót.
Első 3 progi, amit felteszek?
1. a launcher, ez a Go Launcher (stefi által magyarul)
2. a ES File Explorer (általam magyarul)
3. Nem tom, mikor mi... Opera mini/mobile vagy K9 vagy Beautiful Widget vagy akármi... -
spiritex
veterán
1. Go Launcher EX,
2. ES File Explorer (előtte Astro-m volt, de ez szerintem sokkal jobb),
3. Power Amp / Teamviewer holtverseny -
porse
őstag
válasz
#40993792 #30645 üzenetére
Az írásaiból ítélve szerintem azzal sincs tisztában, hogy a neve alá van valami írva vagy, hogy mi az..
Már jó párszor visszafogtam magam, mert olyan írtam volna én is.....
De , hogy on is legyen:(#30553) gabe96
Nem tudom pontosan, hogy erre gondolsz e, de itthon is van egy régi lapos, és a telefonon fogott wifit szoktam megosztani rá usb-n néha amikor azt használom és pedig az Easy tetherrel.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #30636 üzenetére
atillaahun: Maga az SD tartalmát osztja meg wifi-n keresztül, a pc-s TC-be csak be kell állítani és mehet a fájlcsere:
FTP cím: 192.168.1.100 (teló elérhetősége)
Port: 2211
Felhasználó név: ***amit beállítasz***
Jelszó: ***amit megadsz***Root engedélyezhető és e nélkül is tudja a telepített apk-k mentését...
hackeeeee: az airdroid http kapcsolat, ez pedig ftp!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atillaahun #30636 üzenetére
Arra ott az Airdroid. Nekem ilyen szempontból az jött be a legjobban.
Bár ugye az kívülről nem érhető el.
-
frensys
tag
válasz
pethYeti #30634 üzenetére
hát ja,mert kint van mondjuk az időjárásjelentő widget és amikor rámegyek netre 2g/3g vagy wifi,akkor várok kicsit hogy frissüljön azt kikapcsolom a netet,tehát még mindig nem értem mi értelme a programnak,hiszen eleve csak többet fogyasztana mint ahogy használom..pfff
+eleve nincs értelme hogy 30 másodpercre bekapcsolja a netet,hiszen a widgetek legkisebb frissitési ideje is 15 perc vagy fél óra,röhej,30 másodperc alatt nagy túrót fognak frissiteni a widgetek hülyeség az egész,a widgeteknél meg eleve hiányolok majd mindegyiknél olyan beállitást hogy ha kap netet azonnal frissüljön és mondom ne 15 perc meg fél óra meg óránként röhej mert a net ki van kapcsolva az ember telóján direkt,áááááá pfff
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #30629 üzenetére
atillahun: A file expert mindet tudja (smb, ftp, http), csak gondoltam újitok
Az ES nagyon sokat változott és tetszetős is, de ha nem ad erre lehetőséget akkor maradok a megszokottnál...Luissimo: köszi a tippet, de nem szeretnék + alternatívákat és + appokat telepíteni emiatt, főleg ha a file expert-el minden megvan egyszerre...
frensys: régen én is nagyra tartottam, de mióta Llama-zok eszembe jut mennyi gondot okozott pl. képernyő ki - adatkapcsolat ki funkció...
-
frensys
tag
Amúgy miért istenititek a Juice Defender Free-t,én alapból 2g-n használom a telót,wifit meg magam kapcsolom be ha itthon vagyok és routerre csatlakozok net miatt,ha meg nem itthon akkor 2g-n megy a net az utcán,ennyi,a fényerő 30 százalékon van a telón és minden amit lehetett beállitottam hogy minél többet birja a telefon,szerintem a Juice Defender Free sem fog ezen növelni csak bonyolitja a beállitásaimat,mert eleve ott olyanok vannak hogy kikapcsolja azt bekapcsolja 15 percig ezt azt 3g-t meg wifit stb.,de mondom én alapból úgy használom ahogy leirtam,tehát semmit nem fog növelni a telefon üzemidején a program csak többet fog fogyasztani,mivel eleve bekapcsolva hagyja a wifit meg a 2 vagy 3g-t 15 percekre vagy ki be kapcsolgatja ami nálam ki van eleve kapcsolva és ismétlem csak akkor kapcsolom be ha kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Dany007
veterán
Hello!
Tud valaki olyan - lehetőleg ingyenes - programot Androidra, ami képes a rejtett számos
hívásokat blockolni? (hidden number, private calls)A marketen találtam egy csomót, de blockolni egyik se képes, csupán lenémítja a telefont. De attól még kicseng, nincs blockolás és ki is jelzi nekem. Csak annyi, hogy némítja a telefont. Ez meg nekem kevés.
Lg Optimus One és 2.2-es android fut. Talán ez lehet a gond? :SElőre is köszi az ötleteket.
-
frensys
tag
Az én hármasom: Airdroid,go launcher ex,Es file explorer,ja és ráadásként moboplayer poweramp stb.
-
xSide
őstag
Az ES és Astro fájlkezelő sem képes a hálózati megosztásra?
Hol találom azt a lehetőséget, hogy pc-n wifin keresztül el tudjam érni a telót ftp-n, tehát mi a teló ftp elérhetősége a fent nevezett két appal? -
decoati
aktív tag
ja, és
ADW (ööizé, launcher)
Dood's Music Streamer (Grooveshark player)
és egy elég jól bejáratott Gmail + stock browser + calendar (stock + Business Calendar) + task (Gtasks) + Android Agenda Widget + GDocs + GMaps + Go2note (note-k a térképre) kombináció, ami nélkül belefulladnék a napi melómba. (ez remélhetőleg sokat egyszerűsödik a Google új adatvédelmi irányelveivel, ami remélhetőleg a google appok közötti átjárást is egyszerűbbé teszi) -
decoati
aktív tag
Haláli jó poén (bár lehet hogy csak nekem új): google calendar-ban felvettem a napkelte-napnyugtát, valamint ez alapján a napi, + 1 hétre előrejelzett időjárást (calendar desktop felületén: "naptár felvétele URL alapján", és ide a lefelé nyilacskánál előbukkanó "download iCal" linkjét kell beírni), a stock naptárban mindkettőt bejelöltem, így klikk esetén szépen kiírja nekem a kért infókat, de nem böki a szemem a home képernyőn, és nem kell a netet túrni az infókért. Jó ez az iCal formátum!
-
Adamis
őstag
Launcher Pro, Mort Player, Root Explorer
-
sittes79
addikt
Fényképeket tv-en szeretnék megosztani milyen progi van erre? Egy smart tab az eszköz.
Köszönöm
-
porse
őstag
Én amit felteszek romolás után egyből az launcherpro, titaniumbackupro, és a rootexplorer, bár mostanában már nem cserélgetem hetente.
Amit a legtöbbször használok, az az opera mini, poweramp, és talán a swiftp.. nehéz így top3 at összeállítani, de ...... nincs de nem is tudok top3at mondani
, mert sok jó alkalmazás van és mind máshogyan jó..
-
perempe
veterán
milyen fényképező progival tudok expo kompenzálni? huawei u8500 alapból nem tud.
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #30605 üzenetére
Ja és még vannak kihívások, három teljesítése után pedig jön egy bónusz pálya. És szerintem ehhez is jön majd ingyen új pályacsomag, mint annó az eredetihez.
-
I.papi
tag
válasz
Tarantula33 #30606 üzenetére
találtam leírást,hogy az androidmanifest.xml fájlt kell átírni adott alkalmazásnál és restart után nem jelenik meg sem az alkalmazáskezelőben,sem a launcher menüben...
Csak nem találok ilyen fájlt a telefonon.. -
TRob1
veterán
Köszi a sok szép Top listát mindenkinek (még jöhet ha vki kimaradt
)
Örömmel látom hogy itt a totyiklakók között is egyre népszerűbb, sőt, toplistás a sokoldalú, kedvenc launcherem.
(Ha jól számolom, 12 listából 8-ban benne van a Top3-ban, sőt, mindenhol az 1.helyen van jegyezve.
)
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #30592 üzenetére
Mercutio_ kérésére:
1. Hajnalban minden egyes perc ki van számolva, így a legkésőbbi busszal megyek, ami által a legtovább aludhatok. Akár 8 perc plusz alvás is sokat számít. Napközben pedig tudom, hogy siessek-e a következő járműhöz, vagy ráérek.
2. Napi szinten kell word doksit néznem és szerkesztenem a telón. A Thinkfree -és Smart Office is jó, sőt ez utóbbi a legsokoldalúbb; ám a leggyorsabban a Docs to Go nyitja meg a fájlokat.
3. A bel -és külpolitai híreket rss-ben kapom. A gyári Sense hírolvasó is príma, de nem értesít - fel nem fogom, hogy gondolták ezt... A greader jelez ha új hírek vannak, emellett az ujjammal tudok lapozni a hírek között - egy hír egy oldalt tesz ki. -
punky10
addikt
Lássuk csak:
-Go nálam is régi kedvenc,X10Mini után az Active-ra is rögtön átkerült
-Elixir2,föleg miota lehet ikonpackot cserélni.
-Astro magyarositva.Az uj RootRulez által magyarositottat még nem tudtam leszedni,mert tabrol netezem,és nekem nem számol vissza sehol a letöltöoldal,de beszerzem valahogy...
Mivel TRob1 is 4-et irt a 3-as listára igy én is adok holtversenybe 3-ként egy appot:SystemPanel Lite...
Ezek az appok azok,amelyek minden droidos telomon és a tabon is megvannak(bár a tabon most ADW az aktiv,de csak azért,hogy össze tudjam hasonlitani a Goval...Eddig nem áll nyerésre... -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Az én hármasom: go launcher, juice defender és es file explorer
-
TazLeacher
nagyúr
-
I.papi
tag
Sziasztok.
Tudna nekem segíteni valaki?
Hogyan tudok egy alkalmazást elrejteni,nem launcherrel,hogy ne legyen látható az alkalmazáskezelőben sem,de működjön a progi? -
Mercutio_
félisten
Ha már indul a top3 lista esetleg néhány szavas ismertető mehetne mellé (mit csinál, miért ez a top az illetőnél, mire kell esetleg figyelni a beüzemelés/használat során)
-
gezatata
aktív tag
sehogy sem akarja az igazat
érdekes hogy a mobilon maketben az ár $ jelenik meg MarketEnabler aktiválása után, de ha a mobil webes marketet használom ott marad szép hazánk pénzneme, de a lényeg hogy se hogysem engedi megvennimi ebben a biznisz nekik? igy a külföldiek elitebnek érezhetik magukat, vagy mi érezhetjük magunkat lecsuszotnak?
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest