- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Mercutio_ #42147 üzenetére
C01 alapból nem "eszi meg" a .vcf-et? Mert simán ki tudod menteni sd-re, és ha igen, akkor nyert ügy (Esetleg nincs gmail szinkronizációra lehetőség? Ez csak a Droidok "kiváltsága"? Nem ismerem a Nokiákat mostanában.) Illetve gmail címtáradból csv-be is lementheted... Vmit csak kezel.
Vagy végső esetben a csv-t importálod outlookba, azt meg ha jól tudom lehet szinkronizálni a nokiákkal.
-
elmouse
aktív tag
válasz
Mercutio_ #38135 üzenetére
Először az XBMC-ben kell engedélyezni az HTTP-n keresztüli távirányítást. (Rendszer - Beállítások - Hálózat - Szolgáltatások - XBMC távoli vezérelhetősége HTTP-n)
Itt beállítod a portot, a felhasználónevet és a jelszót. Nekem jelenleg a port a 80-as, a felhasználó az xbmc és nincs jelszó.
Még egy lépés: felírod a PC-d IP címét. (Persze azét ,amin fut az XBMC.)
Ezután az androidos remote controllerben (van pár) beállítod az IP-t, a portot, a felhasználót és a jelszót.
Működik. Örülsz. -
r4z
nagyúr
válasz
Mercutio_ #24472 üzenetére
Nem, hanem az adat, amit letölt a memóriakártyára első indításkor. Szeret megszakadni ennek a letöltése elvileg - bár nekem simán ment.
hodostamas:
Szimulátor: GT Racing Motor Academy
Fizikai: AB, Cut The Rope, Where's My Water, Apparatus (ez utóbbi nagyon ott van a szeren)
Ami inkább simán logikai, de nagyon szórakoztató, az a Rocket Bunnies, szerintem megér egy próbát -
Kakumix
senior tag
válasz
Mercutio_ #23613 üzenetére
Mármint az író barátja az Oracle admin? Ez utóbbi egyébként nem sokat mond arról, hogy mit tud azon kívül, de még azt sem, hogy ahhoz mennyire ért. Én még mindig azt tartom valószínűbbnek, hogy aki az e-mailt kapta már korábban összerendelte a két e-mail címet ugyanahhoz a contact-hoz - vagyis a küldőhöz, aki ezt a hozzászólást írta az index fényképezős topikjába.
Szerintem elég régóta dolgozok programozóként, hogy tudjam hogy a user hülye a számítógéphez és könnyű megvezetni, átverni, de azért néha igaza van
Egyébként nem kívánom védeni a Google-t, mert nincs rám szorulva és nem is ez lenne az első "tévedésük" adatkezelés szempontjából.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Mercutio_ #23610 üzenetére
Sosem töltök fel képet magamról így elképzelni is nehéz az esetet
, de nem lehet, hogy a barátnak van hozzáférése az író képéhez, mert megvan neki a gmail-es címe is és ő maga kapcsolta össze őket? Tudom naiv vagyok, de általában a legegyszerűbb (és a felhasználót hülyeként kezelő) magyarázatok ugranak be elsőre.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mercutio_ #23353 üzenetére
Megnéztem, köszönöm, tökéletes (lenne...
). Egy extra lehetne. Nem tudsz esetleg olyat, ami nagyobb, vagy jobban méretezhető? Mondjuk úgy, hogy egy db elfoglalja a teljes képernyőt? Egyébként pont úgy működik, ahogy gondoltam....köszönöm.
Szerk.: közben látom jött más tipp is. A HTC hub-ot csak HTC-n érem le, vagy más telón is? Ha igen, hogy működik? Eddig nem találkoztam vele...
-
nexusking
aktív tag
válasz
Mercutio_ #22635 üzenetére
De, tetszés szerinte kijelölhetsz 10db 16km-es kockát, és arról a területről elmenti a térképet(nem műholdképes, no navi)
Ha már Facebook for android, de csak chat-elésre használom, akkor a fb appot használjam, vagy a Fb messenger-t? Melyik fogyasztja kevésbé az akkut?
-
aggleány
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz
Mercutio_ #20768 üzenetére
Szerintem igen, mert sokak épp azt szeretnék és nem megy nekik
mod: Belépsz a Jorteba -> Menü -> Beállítások -> Naptár választás gomb (legfelső, ha a tiéd nem magyar) És ott a 4. menüpontban (naptárválasztás) bepipálhatod, mit használjon.
TayRol Akkor neked is szólt.mod: KAinek nincs meg, a Jorte magyarul:, tessék!
-
szasanyi
félisten
válasz
Mercutio_ #20360 üzenetére
Csak azért lepődtél meg ennyire, mert még nem telepítetted a BackStab HD játékot.
-
-
aggleány
addikt
válasz
Mercutio_ #16945 üzenetére
Köszi, vele már megpróbálkoztam, és régebben használtam is, de most az a fejlövésem, hogy négy ikont szeretnék, és amiket próbáltam, azoknál ezt valamiért nem tudtam beállítani. Azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert hátha valaki tudja, hogyan kell - ha egyáltalán megoldható. Közben találtam egyet, MX Home launcher, ott be lehet állítani, de szívesen kipróbálnék másokat is.
Ha jól tudom, az ADW sem húzza szét az ikonokat, hanem középre teszi be összehúzva őket. 3"-os kijelzőn azt elég nehézkes kezelni.
-
agemate
addikt
válasz
Mercutio_ #16925 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam a beállításokat, mindent szépen bepötyögtem, de nem megy továbbra sem, ám most egyszerűen felcsatlakozik, aztán rögtön le.
KubanitoS: Nincs benne ékezet, ám egy nagyon régi b/g-s router-ről van szó.
Esetleg ha a telefon MAC címét megadom a routernek?
-
Mr X
veterán
válasz
Mercutio_ #16930 üzenetére
Külön nem tudod menteni az appot és az adatokat, de visszaállításkor kiválaszthatod, hogy melyik részét állítod vissza.
Én úgy szoktam backupolni, hogy bekapcsolom a szűrőt, hogy csak a felhasználói alkalmazásokat mutassa, a rendszerappokat ne. Aztán backup app és data.
Visszaállításkor valamiért csak akkor mutatja nekem a mentett dolgaimat, ha a fent említett szűrőt úgy állítom be, hogy mindent mutasson.
-
Fireman67
aktív tag
válasz
Mercutio_ #16503 üzenetére
Tényleg érdekes az órája.
Klassz, hogy ugrik a szám, mint a vasúti menetrendben. De még kézzel, egyenként is megforgathatod. Ráadásul okos időjárás előre jelzéssel, ami előjön, vagy elbújik, ha úgy akarod. Plusz még az egész lap is átfordul, ha az Információs gombra böksz... -
supercharley
tag
válasz
Mercutio_ #16440 üzenetére
Jól látod, de én a pro-t használom. Telefonbeszélgetést sokan szeretnének rögzíteni(én is), de én jelenleg erre nem találtam használható megoldást a telefonomra. Nincs olyan ami megbízhatóan rögzítené mindkét fél hangját. Általában csak a te, vagy csak a partnert hangját rögzíti. Talán valami személyiségi jogi problémák vannak a háttérben.
-
Mr X
veterán
válasz
Mercutio_ #16440 üzenetére
Bár nem használok ilyeneket, de a Total Recall-t próbáltad már?
-
supercharley
tag
válasz
Mercutio_ #16251 üzenetére
Felvételrögzítés, diktafonos kérdésre senki
Diktafonra én a Recforge -t használom. Jó.
Ingyenes
FizetősEgy problémám van csak vele, hogy olyat nem tud, hogy ha nincs zaj, akkor állítsa le a felvételt, majd zaj esetén újra kezdjen el felvenni. De ilyen lehetőséget egy recordernél sem találtam, más szempontok alapján viszont ezt a programot találtam a legjobbnak.
-
sssz
őstag
válasz
Mercutio_ #16233 üzenetére
szerintem ez jó lenne neked: call log manager pro
-
-
St3ven
addikt
válasz
Mercutio_ #9315 üzenetére
Véletlenül akadtam ma erre az alkalmazásra, szerintem ilyet keresel: SemiSilent
Én nem tettem fel, de beszámolhatnál majd a tapasztalataidról.
-
schmo07
tag
válasz
ilyesmi? Call Firewall Demo
-
sbazsi
veterán
válasz
Igen, arra gondolok.
Valami ilyesmi gond rémlik, hogy nem lehetett használni a hangerő gombokat halkitashoz, hangositashoz. Be kellett lepni a progiba, amit rendszerint elfelejtettem, és csak azt láttam mindig, hogy x nem fogadott hívás. Hiába "hangositottam" vissza reggel.Profilokat és hangerőt jobb szeretem, ha csak 1 helyen lehet állítani, különben Tuti, hogy osszeakadnak.
-
sbazsi
veterán
válasz
Mercutio_ #9228 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs.
Mar rég nem használom a progit. Mégpedig azért, mert vagy a progiban állítok hangprofilt, vagy sehol. Sokszor megszivtam, hogy hangerő gombbal adtam volna rá hangerőt, de a progi futott a háttérben, és amikor hívás volt, akkor aktiválta magát.
Es nem jelzett.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest