Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gloob
addikt
Nem lövöd ki véletlenül egy taskkillerrel? Nem kell neki állandó net kapcsolat, de jó ha van mert akkor tud frissülni automatikusan a beállított intervallum szerint. De ha nincs, akkor állítsd az intervallumot 1 napra és tudod kézzel is frissíteni mondjuk wifi-ről. Én is így használom. De nálam nincs semmi taskkiller.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Itt is megkérdezném, hátha. Tud valaki olyan app-ot amelyik egy előre meghatározott időpontban felhív egy előre megadott számot? Pl. egy időpontban le kell kérdezni valamit. és az a valami sms-ben fog válaszolni, tehát elég csak megcsengetni, beszélni nem kell vele. No valami ilyesmihez kellene. Előre is köszi, ha ismertek ilyet, és meg is osztjátok az infót.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Giondoltam beteszem ide is (a T-mobile Pulse topikban már bent van) hátha érdekel valakit. Találtam egy alkalmazást amit megosztanék veletek. Ez a Phone Portal nevű progi, amit a telefonra kell telepíteni, és elindítva vagy WiFi-n vagy USB-n keresztül kapcsolódik a sz.géphez, és a böngészőn keresztül lehet kezelni a contact-okat, képeket és még sok mindent. A telefonkönyv bejegyzéseit le tudja menteni és vissza is tölti a mentésből. Érdemes kipróbálni. A Motorolla saját alkalmazása a Milestone-ban, de kipróbáltam és műxik a Pulse-on is.(más forrás szerint a HTC Hero-n is) Nekem különösen jól jött, mert a PC Suite nálam nem látja a telefont, és így a contact-jaimat nem tudtam lementeni, csak a backup programmal. Nálam sajnos az USB-s kapcsolat az nem működik, valószínű azért mert USB-n keresztül nem tudom a NET megosztást beállítani, viszont WiFi-n keresztül tökletes.
Bár a programot én más forrásból szereztem be, de a progi free, és semmi warez nincs bent. Feltettem az addat.hu-ra. Innen leszedhető. Ha valaki esetleg mégis warez dolgot sejt bent az kérem törölje a linket, bár szerintem semmi ilyen nincs bent. -
Gloob
addikt
válasz
lámerlúzer #1281 üzenetére
Sziasztok
Igen erről az oldalról nekem is mind zip kiterjesztéssel jön le minden. De egyszerűen a kiterjesztést átnevezve apk-ra, simán települ minden program, bármélyik file kezelőt használva, legyen az az ASTRO a LINDA vagy az ES File Manager
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest