Hirdetés
Aktív témák
-
vanni
csendes tag
Sziasztok,
rootolt Galaxy Ace-m van. Ha a mobilban akarok új gmail-t írni, nem megy el, csak olvasni tudom a leveleket. Amúgy se nagyon tetszik a 2.3.4 -es gmail, de frissíteni nem akarok, mert így műxik a go launcher pro notification-jával.
Szóval tudnátok adni egy tippet, hogy milyen app, vagy widget tudja jól kezelni a gmailt? (Az se baj, ha jól néz ki. Nálam minden fekete-fehér a mobilon.)Köszi szépen!
-
vanni
csendes tag
Bocsi, azért nem válaszol senki, mert nincs megoldás? A kérdés még egyszer:
Ha a mobilban akarok új gmail-t írni, nem megy el, csak olvasni tudom a leveleket. Amúgy se nagyon tetszik a 2.3.4 -es gmail, de frissíteni nem akarok, mert így műxik a go launcher pro notification-jával.
Szóval tudnátok adni egy tippet, hogy milyen app, vagy widget tudja jól kezelni a gmailt?Köszi szépen!
-
vanni
csendes tag
Megcsináltam, de változatlan...
Minden emilt szépen tudok olvasni, de ha válaszolni akarok, akkor pirossal kiírja, hogy "Küldés", de soha nem megy el a levél... A szöveg meg úgy látom, ékezet kódhibás, mindenféle krikszkraszot tartalmaz. (A bejövő levelek remekül megjelenítik a magyar ékezeteket )Elég gyakran előfordul, hogy úton vagyok, kéne válaszolnom egy mailre. Nincs tippetek egy használható widgetre? (Rootolt Ace, 2.3.5-ös gyári ROM, Go launcher ex) Köszi!
-
vanni
csendes tag
válasz F-ECT$ #32400 üzenetére
Az a problémám, hogy használom a go launcher ex notificationját, ami pedig csak a 2.3.4-es gmail-ig működik, tudod. Úgyhogy eleve úgy kezdődött, hogy kitöröltem a 2.3.5-ös ROM-ból a 2.3.5-ös gmail app-ot, s helyébe raktam ezt a 2.3.4-est.
Valószínűnek tartom, hogy ezen a tájon lesz a gond, de mivel az említettek miatt cserélni nem tudom az app-ot, ezért keresek (de nem találok) valami widgetet, app-ot, ami hajlandó működni levelező kliensként. Fizetőst is szívesen vennék, csak működne...
-
vanni
csendes tag
"A widget is a gmailből venné ki max a leveleket" - hát nem biztos. Ha a weben (http://mail.google.com) olvasom a leveleimet, akkor minden működik, csak kényelmetlen a mobil pici kijelzője miatt.
Ami meg a notificationt illeti: egyszerűen tetszik... Tetszik, hogy kiírja számmal, hogy hány nem fogadott hívásom, emilem, SMS-em volt (időnként a munkám miatt nincs mellettem a mobil).
Belátom, nem túl fontos dolgot hajtok - de mindenkinek lehet egy vezérhangyája.
[ Szerkesztve ]
-
vanni
csendes tag
Sziasztok,
tudna valaki saját gyakorlati tapasztalata alapján jól működő car finder/ locatort ajánlani, ami valóban vissza is visz a kocsimhoz? Amit eddig kipróbáltam, nem működött a nyílt parkolókban sem. Köszönöm!
: a minap kértem tanácsot gmail widgetre, s utána megjelent több olyasmi poszt, hogy "zavart érzek az erőben.... az egyensúly újra kibillent... idegenek a közelben", "Ezek szerint másnak is feltűnt! Megint ugyanazok a problémák!", meg ilyenek.
Úgy tűnt, mintha valaki régebben nagyon zavart volna Benneteket, s esetleg engem néztek annak. Én bár régebben, tán fél éve regisztráltam, de a múltkori posztom volt az első: nem engem kerestek. Ha mégis zavarok valakit, már "megyek" is.
[ Szerkesztve ]
-
-
vanni
csendes tag
A Névjegyek-ben beállítottam, hogy csak a telefonszámmal rendelkező névjegyek jelenjenek meg. Működik is.
De ha az Üzenetek-et nyitom meg, s ott lépek a névjegyekre, akkor látni, hogy odaszinkronizálódott nekem az összes Google kontaktom, akikkel csak egyszer is levelet váltottam. Van, amelyik ötször is - csak tudnám miért? Hogy tudnám ezt helyrehozni? Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest