- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Aktív témák
-
Foose
addikt
Sajna én nem tudom ezt mondani,hogy legpontosabb. Az Rtl klub hiradója után szoktam nézni az időjárás jelentést,általában egész jól közlik az adatokat,de a palmary szinte teljesen mást mutat. Nyíregyházi vagyok,és a palmary a napkori állomásról kapja az adatot,(rettentő közel van) és mégis fals adatot ír. Nem is értem,hogy lehet ez. A köpönyeg Debreceni adatokat közöl,(onnan szedi a cuccost) és még az is pontosabb. Tegnap estére -6 fokot jósolt a Palmary,holott jócskán -10 alatt volt
-
Foose
addikt
válasz
fatal` #32199 üzenetére
Így használom,ahogy írod. De minden bekapcs után,ha mondjuk neteznék,akkor beírok valamit a google keresőbe,előbb ki kell választanom ott is a használni kívánt bill-t. Igaz,a Swift key x-et toltam eddig,kíváncsi vagyok,hogy a smart fog-e működni... Wazz!! Lehet én voltam a birka,memkarin van a Smart keyboard
-
Foose
addikt
válasz
rum-cajsz #32194 üzenetére
Hidd el,tudom mit beszélek. Én ezt tapasztalom... Nem hiszem,hogy ez készülékfüggő lenne. Android ez is,az is... Froyo van rajta,Telenor One Touch. Viszont ha a teló topicjába mennék,akkor meg ide küldenének a problémával...
(#32195) baalco Sajna a Telenor One Touch alapból ennyire merül. Kérdezz utána,tudom miről beszélek...
A lényeg,hogy úgy látom nem fogtok tudni segíteni...Ez van.
-
Foose
addikt
válasz
baalco #32190 üzenetére
Azért,mert egyszer kipróbáltam,és este 66%-on volt,reggel meg 32%-on. Lehet valami beragadt,de nem fogom minden este azt keresni,beragadt-e valami,mert akkor ugye merül. Nameg,nem árt néha kikapcsolni,mert a memóriát nem lehet "teljesen" visszanyerni,miután mondjuk megy a teló 2 napja...
Egyébként meg,ma reggel is a nemrég említett módon kiválasztottam a billentyűzetet,de ha az alkalmazásokban nézem,nincs ott az "adatainál" alul,hogy alapértelmezett lenne(nincs alapértelmezett adatok törlése) Szóval akkor nincs alapnak beállítva azzal,hogy "kiválasztom".... -
Foose
addikt
Ha 2 billentyűzet van telepítve a telómon (Smart keyboard pro,és Swiftkey x) akkor be lehet állítani valahogy,hogy melyik legyen alapértelmezett? Mint a progiknál... (pl launcher)
-
Foose
addikt
Sziasztok! erre valaki?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Handcent sms-ben hogy tudom beállítani a kézbesítési jelentést? (vagy egy olyan a beállításokban,hogy "szolgáltatói támogatást igényel" vagy mi,de azt bekapcsolva nem kapok értesítést semmilyen módon)
-
Foose
addikt
válasz
pepe10.10 #29548 üzenetére
erre gondolsz?
Nekem működött,csak az én telómon laggol a játék.
"Magyarosítás titka:
a gépeden a gta3 apk-ját megnyitod Winrarral és kitörlöd az american.gxt-t
utána rárakod az sd-kártyádra majd feltelepíted.
Utána a gamedatába, tehát az sdcard/android/data/com.rockstar.gta3/files/gta3/text/ és ott felülírod az american.gxt file-t
és elvileg működik. (ha kitörlöd a file-t akkor nem találja az apk-ban és a memóriakártyán kezdi e keresni)
Én ezt a német nyelvel teszteltem, tehát azt töröltem ki és azt írtam felül és nekem működik." -
Foose
addikt
idegenufo: Még mindig nem használod a szerkesztés gombot!! tényleg ráférne egy kis bann
-
Foose
addikt
Jogos. De én csakis azért nem azt tolom,mert az említett balra dőlő ékezetet nem kezeli. Ha azt kezelné,én is azt tolnám. Mert ugye a swiftkey x használatát szoktam meg,az meg segít írni,mert feldobja a szavakat,amiket persze ékezetesen dob...
(#29395) stefi68 : úgy függ össze,hogy a switkey x-el tudok kényelmesen,ékezettel írni,és mivel a handcent eldönt balra ékezetet,ezért megírom az smst (ékezettel) az meg küldéskor másik oldalra dönti az ékezetet,és nem számol plusz karaktert. Kb 2 napja vagyok handcentes,ebben még nem tudok segíteni -
Foose
addikt
Nekem meg egy egyszerű beállítás kellene K9-re,mert akárhogy állítom be,mindig letült 3-4Mb-ot. 8kb-ra van állítva,500akárhány email van a postafiókba,de mindig ilyen sokat tölt le,akárhányszor törlöm a postafiókot,és újra beállítom.
-
Foose
addikt
Handcent sms-ben tud valaki segíteni? mondjuk Dokee78?
tegnap dobtam a telóra,volt is itt dumcsi,de amint azt sejtettem,nem alapértelmezett teló bekapcs után. Nyilván a teló memóriába van telepítve,és ki lett választva,hogy alapértelmezett legyen. (akárcsak az ADW EX-em,mégis minden bekapcs után rákérdez)
-
Foose
addikt
érdekes bejelentés az akku kalibrációról.
-
Foose
addikt
Hm. Letöröltem a magyar nyelvi fájlt,már hápog,hogy kell neki. De nektek sem teljesen magyar
Viszont az üzenetekben nekem olyan van a beállításain belül,hogy értesítések. Abból kivettem a pipát. De nekem volt kézbesítési jelentés is kipipálva,meg mittomén még mi. Azokból is vegyem ki? Hogy lesz a handcent alapértelmezett?
Mr X: nálam nincs külön bejövő,legalábbis nem találtam. Froyo. -
Foose
addikt
Értem. Akkor megpróbálom a nyelvi csomag nélkül is. Csak nem értem,miért nem teljes a magyaritása
hihííí,fanatikus lettem -
Foose
addikt
Leszedtem a Handcent-et. (3.9.10) Leszedtem a magyar nyelvet is (úgy olvastam,hogy mehet SD-re is) de furcsálom,hogy csak kb 70%-ban magyar a kezelőfelület.
A nyelvi fájlt hová telepítsem? És oké hogy magyar a menü (nem egészen ugye) de a nyelvválasztásnál nincs ott a magyar. Ez normális? A beállítások az,ami nem full magyar
-
Foose
addikt
Na jólvan, elég volt egy restart, visszajött a memória. De az a proc mappa egyre csak nő. ??
-
Foose
addikt
Sziasztok! Ma reggel telepítettem egy ICS témát adw ex-hez, és ugye teló memóriába ment. Most töröltem,de a készülék memóriából hiányzik kb annyi,mint amekkora a téma volt. Találtam a tel memóriban egy "proc" nevű mappát, ami tele van mappákkal,fájlokkal. Kb 4MB. Lehet összefüggés?
-
Foose
addikt
erre valaki? Help!
-
Foose
addikt
http://mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_28664-28664.html erre valaki?
-
Foose
addikt
http://mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_28664-28664.html Erre valaki?
-
Foose
addikt
Tudtok valami "jó" emailklienst ajánlani? Root után töröltem a Gmailt,K-9 lett felrakva. De olyan sok beállítás van benne,nekem kicsit sok. És azt sem értem,miért töltöget 3-4MB-okat lefele,amikor megadtam neki,hogy 8kb-ot szedjen. Vagy van valaki,aki tud segíteni a beállításában? Csak szimplán el akarom érni a postafiókom,(gmail) nem kell nekem szinkron,meg mittoménmi...
-
Foose
addikt
idegenufo: használd légyszives a szerkesztés gombot!
-
Foose
addikt
ADW launcher Ex kérdésem lenne. Majdnem minden taló bekapcskor ki kell választanom a feltelepített Nexus téma beállításait. Ikonok,dock kinézet... Ez miért van? Miért nem jegyzi meg?
-
Foose
addikt
Sziasztok! froyo-n mi lehet az a MMITestdev. apk? System/app...
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #28190 üzenetére
így már jó lesz Csak akkor mobilról linkeltem,kérdeztem is,miért nem tudok mobilos felületen linkelni...
Szóval akkor mégegyszer... Tud erről valaki valamit? Olyan mint a Greenpower? -
Foose
addikt
erre valaki tud valamit mondani?
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #28016 üzenetére
Köszi,meg fogom nézni. Viszont ha azt is letörlöm,már csak az én Swiftkey x-em marad... (persze van smartkeyboard pro-m is)
-
Foose
addikt
https://market.android.com/ddetail?id=com.vtup.powerrmax
Ezt ismeri valaki? Jól értem-látom, hogy kb ez is olyan mint a greenpower?
Miért nem tudok mobilról linkelni??? -
Foose
addikt
válasz
atillaahun #28000 üzenetére
Root jogom van,de magát a progit milyen néven találom? Mert az eddig törölteket név alapján egyértelmű volt. Mondjuk még nem kerestem...
Etetésen van a kicsike
Jah,system/app... Akkor biztos meg lesz az
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #27953 üzenetére
Már csak a Swiftkey x van fent,(meg az alap android)de az "alap android" bill-t nem tudom törölni. A helyzet ma még változatlan volt reggel,megint kiválasztani,stb.
-
Foose
addikt
Segítsetek légyszi,felraktam a go keybordot,de nem értem,miért nem működik minden esetben a szótár? Amikor épp kedve van,nem ajánlja fel a szavakat?! Na meg persze olvasom hogy sokan panaszkodnak a nagybetűs szavak zavaró meglétére. ?
-
Foose
addikt
válasz
atillaahun #27889 üzenetére
Igen, végülis ez történik. Sajna gyári rom. Power gombbal kapcsolom ki. Sőt, automatikusan az android billentyűzetet is látja választáskor.
-
Foose
addikt
válasz
RootRulez #27872 üzenetére
Ezt én tudom,de miután megcsinálom,és írok,használom,estére meg kikapcsolom a telót,reggelre elfelejti!! Szóval bekapcskor automatikusan a Touchpal bemenet indul el,és nem lehet a "beviteli mód"-ban mást választani,CSAK akkor,ha menüben megint kipipálom a használni kívánt bill-t. Ezután látja a "beviteli mód" választó amit szeretnék.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Hú,végre nagy nehezen megy a forum/oldal...
Adott egy olyan helyzet,hogy telepítve van a telómon a Swiftkey x,meg a smartkeyboard pro. Namost,kipipálom a swift-et használom,örülök...estére teló kikapcs,és másnap reggel bekapcs után a touchpal indul. (ezt még nem töröltem) hogy lehet megaszondani a telónak,hogy melyik legyen az alapértelmezett billentyűzet? Hogy azzal induljon a teló bekapcskor? Csak úgy,hogy a használni kívánt bill-en kívül minden mást törlök?
-
Foose
addikt
Van egy usb "hosszabítóm" abban van a mobilnetes usb. Azt kihúztam,abba dugtam az usb-m,és működött. Lehet hogy a pc 2 db usb portja kakilt be???
-
Foose
addikt
Na ilyen a gyárilag kapott töltő/usb: a képen látható kis lókakiba megy az usb. Csak itt a képen nem usb véget lehet látni,hanem ugye a miniusb vég...Íme
-
Foose
addikt
Hát akkor muszáj leszek ilyen szarsággal visszamenni,és cseréljék ki,mert nekem itthon nincs másik kábel. A gyereknek samsung van,amihez nem kapott kábelt,mi meg nem vettünk neki,mert nincs rá szüksége. Az asszonynak meg SE van,de nem ám android...
Hihetetlen,hogy ekkora taknyok,hogy egy normális kábelt sem tudnak adni a telóhoz...
K850: Nincs itthon BT,mert eddig is mindent kábelen csináltam,mit sz...rakodjak BT-al?? Kártyaolvasóm volt,de nem számoltam ilyenre,hogy kapok kábelt a telóhoz,és nekem mégis vennem kéne kariolvasót.Olyan töltőm van,hogy... Alcatel töltő. Szóval nem a sima usb vég megy a töltő aljzatba,hanem még egy kis toldalék van rajta. Na,ezt inkább neten nézd meg ha érdekel
Tölteni tölt a teló.
-
Foose
addikt
Gondoltam hátha valami külön progival működik,mert olyan gondjaim vannak,hogy mindig megszakad a kapcsolat a teló és a gép között. Próbáltam usb hibaelhárítást kikapcsolni,illetve ki-be kapcsolni,de akármit csinálok,másolás közben megszakad a kapcsolat. Másik portba dugva az usb-t ugyanez...
-
Foose
addikt
Telenor One Touch-hoz milyen progit ajánlottok,hogy gépre kötve tudjak másolgatni?
-
Foose
addikt
Utólag is boldog új évet mindenkinek!
-
Foose
addikt
Bujék mindenkinek! "találkozunk" jövőre
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!! 1 kérdés. Az android 2.2-n található gyári képnézegetőt törölném,de nem találom a coustpack/app mappában. Hol van ez?
-
Foose
addikt
Nem rossz ez a foreca,csak az a baj hogy most frissítettem,és legalul írja, hogy "last update 16:00" Az már elég rég volt
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix G16
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest