- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Van olyan PC-s program amivel egy sms backup&restore állomány sms-eit emberi formában .txt formátumban ki tudom menteni mondjuk adott szám/név(jegy)enként egyben, vagy akár külön küldött-fogadott thread-eket?
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
darvinya #42150 üzenetére
"vcf-et a gépen átalakítód csv-re"
Ezt konkrétan mivel/hogyan?"és ezt rakod rá a C01-re"
Erre gondolom a BT-t kellene használnom, mert csak töltő és füles jár hozzáTRob1: Jó kérdés, sose szerettem a nokiát, droid előtt 6-8 évig SE telóim voltak, de most ezt a sz*tykot kaptuk céges mobilnak
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Nem biztos, hogy android app, ,de az alábbi kérdésem lenne: Mivel tudom a Blade-emen lévő 600 contact-ot lementeni és megetetni egy Nokia C01-el?
-
Mercutio_
félisten
Szakik van itt olyan, aki droidos XBMC progival vezérli a HTPC-jét?
Megírná - akár privátban - routeren, és/vagy a droidos kliensben mit kell beállítani, hogy működjön?
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
XBMC androidos klienshez van valahol részletes leírás, hogy kliens és HTPC (esetleg router) oldalon mit kell beállítani, hogy a HTPC-t vezérelhessem vele?
-
Mercutio_
félisten
#32498-ra senki?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. Létezik-e olyan program (W7 vagy XP-re) ami amolyan virtuális telefonként beolvassa egy mobilról (Nokia 6230i) lementett állapotot (Nokia PC Suite teljes mentés, vagy valami ilyesmi volt ami generálta) majd az így betöltött állományból lementhetőek - lehetőleg tetszőleges formátumban - a képek, sms-ek, videók, névjegyek?
2. JORTE szakikat kérdezem: Hol lehet beállítani azt, hogy egy új bejegyzésnél ne kelljen minden egyes alkalommal a GMT-t Budapestre beállítani, hanem az legyen a default?
-
Mercutio_
félisten
Ha már indul a top3 lista esetleg néhány szavas ismertető mehetne mellé (mit csinál, miért ez a top az illetőnél, mire kell esetleg figyelni a beüzemelés/használat során)
-
Mercutio_
félisten
#30191-re senki?
-
Mercutio_
félisten
válasz
toth_janika #29073 üzenetére
pnauser: Neked is
-
Mercutio_
félisten
válasz
toth_janika #29062 üzenetére
Azt a 4 kattintást leírnád?
-
Mercutio_
félisten
válasz
atillaahun #28268 üzenetére
A cellák sűrűségétől függ a pontosság és gondolom a használt technológiától is (4G már központ és bázisállomás oldalon is más mint a korábbi rendszerek) és feltehetően a szolgáltatónak vannak olyan eszközei amit te nem érsz el (készülék adóteljesítményének megemelése, bázisállomás váltás kikényszerítése a pontosabb behatároláshoz, stb.)
-
Mercutio_
félisten
válasz
fatal` #27683 üzenetére
Telefonbeszélgetés, vagy diktafon funkció?
Előbbire ezek vannak amiket próbáltam:
AllCall Recorder
CallRecorderUtóbbira:
Hi-Q MP3 Rec
RecForgeHi-Q jó, a free verzió 10perc limites, egyébként minden funkciója megy.
Ami szomorú, hogy pl. az AllCall ami nekem bejött annó csak gyári rom-okon megy rendesen
(Blade-en legalább is) szóval ilyesminek érdemes utánakérdezni a konkrét mobil topicjában a rom típusát is megjelölve.
-
Mercutio_
félisten
válasz
royalka #24356 üzenetére
Az Ace topicjában gyorsabban kapsz választ...
-
Mercutio_
félisten
válasz
kissandras20 #24315 üzenetére
Ha jól tudom nem kell program, csak létrehozol PC-n egy üres file-t .nomedia kiterjesztéssel (nincs neve, csak kiterjesztése) és bemásolod azokba a könyvtárakba amit nem akarod, hogy tallózzanak az alkalmazások media-file-ok után.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Kakumix #23609 üzenetére
Érdekes infó a gmail alá "barakott" egyéb e-mail címekkel kapcsolatban.
Ezek után én nem biztos, hogy céges és "privát" leveleket azonos alkalmazással kezelnék -
Mercutio_
félisten
válasz
Koga777 #23434 üzenetére
Kis kiegészítés, mert a cikk nem elég részletes: Nem elég a generált adatokat megadni, utána "Manage Addresses and 1-Click Settings"-bez az 1-click settings and payment method-nál a címet és a bankkártya számot hozzá kell rendelni a fizetési módhoz mert ezt nem végzi el automatikusan a rendszer
-
Mercutio_
félisten
válasz
TazLeacher #23352 üzenetére
Colornote
-
Mercutio_
félisten
Akku ügyben egy hasznos írás (legalább is az elméleti része)
-
Mercutio_
félisten
válasz
RootRulez #20813 üzenetére
Hm, ez kár, pedig a kettőnek nem kellene összefüggenie, elvégre az exportálás egyirányú folyamat.
No mindegy, még kisérletezemAzt esetleg tudja valaki, hogy a gyári calendar-ban a my calendar-ba kerülő dolgokat hol tárolja a droid, illetve lehet-e mozgatni belőle másik pl. a saját acc-omhoz tartozó naptárba?
aggleány: Neked is köszönöm, akkor még nézegetem a menüt, bár tartok tőle, hogy csak jól elállítgatok majd mindent
-
Mercutio_
félisten
válasz
RootRulez #20774 üzenetére
Azt csináltam végül
Újabb kérdés, bár eszerint erre nem biztos, hogy fogsz tudni válaszolni: Jorte-ba beírt bejegyzéseket át tudom menüből mozgatni a telefon naptárjába DE nem a saját google fiókos naptáramba menti hanem a my calendar nevű valamibe, azt meg lehet valahogy vele értetni, hogy a saját külön acc-omhoz tartozó naptárba mentsen?
-
Mercutio_
félisten
válasz
RootRulez #20769 üzenetére
Valami nem kerek
Ha láthatóvá teszem az android gyári naptárban a saját bejegyzéseimet, akkor azok megjelennek a jorte-ban is, pedig ott a népnapokat állítottam be ahogy írtad.
Persze, ha hyde-olom a gyári naptárban a saját bejegyzéseket csak a névnapok maradnak, de ez csak félmegoldás.Még valami: Valahogy meg lehet adni, hogy a jorte ha több névnap van egy napon tördelje azokat? (4x1-es widgeten raktam ki és a második nem látszik sokszor)
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Helyzet a következő: Adott egy .ext particiót is tartalmazó SD kártya aminek a helyére egy .ext nélküli lett véletlenül berakva és így elindítva egy droid. Ennek következménye mint kiderült, hogy innentől hiába rakjuk vissza az ext-es kártyát, úgy veszi, hogy nincs ext partició így az azon található programokat se látja.
Kérdés: Létezik-e valami olyan program/beállítás, amivel rá lehet venni a droidot (SweetDreamsIII by kelzsoca) hogy újra saját részeként kezelje az ext partíciót és az ott található dolgokat?
-
Mercutio_
félisten
Kösz a tippet, nekem sajnos nem jött össze, hiába csináltam pontosan a leírtak szerint (nem bonyolult) csak a legutóbbi ROM-csere óta beírt dolgokat hozza le így is.
Szerencsére a weben keresztül belépve a google naptárba látszanak a bejegyzések, de kellemetlen, hogy ennyire "buta" a rendszerÉs ha már mentés: Létezik a google web-es naptárjához összes bejegyzés mentési lehetőség? (véletlen törlés, vagy bármi egyéb esetére felkészülve pl. helyi lemezre)
-
Mercutio_
félisten
válasz
Keresztapper #19753 üzenetére
Vastaggal kiszokás emelni az adott személy nevét, ha egy hsz-ben van több válasz, ha valaki ezt nem veszi észre azt se fogja, ha simán külön hsz-ben válaszolnak neki
-
Mercutio_
félisten
válasz
supercharley #16477 üzenetére
Az AllCallRecorder tökéletesen működött a 2.1-en és később a 2.2-es droidon is kelzsoca-féle FLB_R10B Lite-tal, mindkét felet rögzítette szépen
, de mióta Gen2-esítettem a blade-et és felraktam a 2.3.4-es Sweet Dreams III-at folyton "can't stop recording"-ot dobált és a felvett file-ok hibásak (lejátszhatatlanok) voltak, a marketről telepített verzió pedig közölte, hogy a blade nem alkalmas a hívott hangjának rögzítésére
-
Mercutio_
félisten
válasz
supercharley #16276 üzenetére
Ingyenesnél jól látom wav-ot kell beállítani, akkor időkorlát nélkül rögzít, de különben 3 mp után pausol?
A próbaverziónál is működik (ha beállítom) az automatikus wav-ból mp3-ba konvertálás és utána wav-file törélés?Beszélgetést senki nem szokta rögzíteni?
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
3 programot keresek:
1. Telefonhívásokat (mindkét fél) rögzítse. (Eddig All call recordert használtam, de a kelzsoca féle SweetDreams III óta a régi hibásan rögzít a marketről telepített pedig közli a Blade-re amivel eddig működött gond nélkül, hogy a készülékem nem alkalmas mindkét fél rögzítésére
)
2. Valami olyan diktafon szerű program ami akkor is folytatja a felvételt ha elsötétül/-títem a kijelzőt.
3. Olyan program (vagy a jelenlegi olyan változata) ami a híváslista törlésénél lehetővé teszi, hogy tételesen kiválasszam mit akarok törölni és mit nem. (A korábbi 2.2-es Jellyfish még tudta a mostani SDIII-as nem) -
Mercutio_
félisten
válasz
hecktor #9453 üzenetére
Második kérdésre: AllCallRecorder, a menüjében be kell állítanod, hogy mindkét fél hangját rögzítse, teljesen korrekt, olyat is megadhatsz, hogy mennyi idő után törölje a felvételeket
És ha már a diktafon-szerű használat szóba jött: Létezik olyan program, ami akkor is rögzít, ha a droid lekapcsolja a kijelzőt? Kipróbáltam a 2.2 beépített hangrögzítőjét, de amint a rendszer "alvóba" rakja magát (5mp) ez is leáll
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged