- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
Olyan programot keresek, ami automatikusan rögzit minden hi vàst. A call recorder nem akar működni a rayemen, ami nem rootolt. Valami olyan kéne, amelyik mindkét fél hangját jó minőségben rögzíti.
-
zho-lee
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #31876 üzenetére
Beautiful Widgets, meg SiMi Clock, én őket használtam nagy megelégedéssel.
A SiMi tud magyarul is.
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Időjárásra milyen programot használtok?
Eddig a Google féle News and weather-t használtam, de halálra idegesít, hogy rengetegszer azt írja ki hogy "sajnos az időjárás adatok jelenleg nem érhetőek el", illetve ha elérhető, akkor se a megfelelő pozícióban mutatja.Olyan kellene nekem, ami a lehető legpontosabban tudja meghatározni a helyzetemet, ismerje a kisebb városkat, falvakat, és lehetőleg ne szívja le az akkut.
-
-
Teasüti
nagyúr
Van vkinek hungarian anysoft keyboard-ból 20120208-nál korábbi verziójának telepítője és el tudná nekem küldeni? Fontos lenne!
A mostaniból úgy látszik kiszedték azt a kiosztást, amit idáig használtam.Illetve 1.8.1-nél újabb facebook apk fájl ven-e vkinek szintén nekem?
Köszönöm!
-
St3ven
addikt
Srácok, a GO Weather-nek mi az időjárás-szolgáltatója? (AccuWeather, Google... stb.)
-
aminat
tag
Itt vannak nagy guruk hátha valakit érdekel: [link]
-
sittes79
addikt
Bluetooth egér tab-al összekötve. Szeretnék olyan progit, ami zoom-ol az egér segítségével. Pl mint Windows-ban, ha ez lehetséges megvalósítani androidon!?
-
stefi68
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem, vállalkozó kedvűektől...
Honosítottam a Pansi SMS -t, elküldetem a készítőnek, ő visszaküldte tesztelésre a magyar nyelvi csomagot (én kértem).
A tesztelésben kérnék segítséget aki kedvet érez hozzá.
A honosítás letölthető innen.
Tehát fel kell telepíteni a fő programot és a magyar kiegészítést is.Elvileg a nyelvi beállításoknál van magyar nyelvű támogatás, ami azt jelentené, hogy az ékezetes karaktereket kicseréli normálra, vagy balra dőlő ékezetesre, majd kiderül.
(Menü gomb > Beállítások > Beállítások fül > Haladó > Beállítások > Nyelvi támogatás engedélyezése > BE (és alatta) Támogatott nyelvek > MagyarEzt is jó lenne tesztelni!
Tapasztalatokat várom priviben....
-
Lasy
veterán
ez egy nagyon rossz hasonlat.
DE ha ezt hozod fel, akkor már a plasztikázást írtad volna...
csajon a cici, már eredetileg is rajta van. Míg a root nincsen...De van olyan, megoldás.
pl PC-n a my phone explorer...
igaz ez nem videó, csak képt, de ha van időd csinálsz belőle videót.
Amit én használok videófelvételre a telón az a
Z-ScreenRecorder -
ERPY
őstag
válasz
kissandras20 #31859 üzenetére
Nemtudom, ez a legelterjedtebb és a legjobb. És tényleg szépen felvesz mindent frankón, ráadásul jól beállítható. Nem rábeszélni akarlak, de a root olyan egy android tellán mint a csajon a cici. Persze csak ezért ne rootold ha eddig megvoltál nélküle.
-
ERPY
őstag
válasz
kissandras20 #31856 üzenetére
Screencast erre a legtökéletesebb.
-
St3ven
addikt
válasz
Illusion1010 #31855 üzenetére
Köszi!
-
kissandras20
aktív tag
Ismertek olyan programot, amivel videó formátumba tudnám elmenteni a telefon működését? Szóval elindítóm a progit, mókolok a képernyőn, és azt lementi!
Ismertek ilyet?Köszi előre is!
-
Mr X
veterán
Van valami megoldás arra, hogy Marketen ne csak a top500 appot lássam, hanem az összeset?
-
osci
csendes tag
köszönöm
-
Luissimo
veterán
bezár minden feleslegesen futo alkalmazást és felszabadít egy csomo memoriát. gyorsítja a telot.
a valoságban nem rebootolja a telefont.
ezértis hívják fast rebootnak.
van olyan is, ami rebootol, javasoljál olyat akkor neki, ha neked nemtetszik .
vanmég a quick reboot, az rebootol, de rootjog kell és vanmég erre az ezReboot.
tessék, ezek az ingyenesek, de van fizetős is többféle. -
Mr X
veterán
válasz
Luissimo #31845 üzenetére
FastReboot: "Simulates a reboot by closing/restarting all core and user processes and thus frees up memory. Your phone should be much snappier after using Fast Reboot.
DOES NOT ACTUALLY REBOOT YOUR PHONE, only the apps & processes."NoLed: Az nem csak a kijelzőn tud jelezni?
-
osci
csendes tag
Hello.Két kérdésem lenne.Olyan app kéne ami a nem fogadott hivást vagy smst a telefon billentyűjén villogva jeleniti meg,nem a képernyőn kis ikonként.
Másik,olyan app ami soft resetet vagy kikapcsolás nélküli újrainditást csinál a telón. -
thesound
addikt
válasz
thesound #31731 üzenetére
Az ultra notes lett a befutó. (nem az igazi, de egyelőre megfelel)
-
evo87
őstag
Sziasztok!
A telefonom topikjában már próbáltunk rájönni egy érdekes bug-ra, de könnyen lehet, hogy csupán valami beállításbeli gond ami felett elsiklottam, amit ti tudtok.
Wifi-re tökéletesen kapcsolódik a telefonom itthon, pároméknál...stb., de még az iphone által generált hot spotra is. Viszont a free wifikkel nem nagyon barátkozik, pl Corvin vagy Allée plázában hiába csatlakozok a jó jelerősségű hálózatra, vagy megakad az ip cím beszerzésénél, vagy csatlakozik szépen, de a böngésző akkor is nethiányt ír.
Esetleg találkoztatok már hasonlóval?
(xperia mini)
-
No.01
addikt
V.mi jo memoria fejleszto jatekot keresek unalmas meetingek tulelesere...
Tudnatok parat ajanlani hatha csak rosszul kerestem?
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan tarcsazot mondani, amiben ha a kontakton vegighuzom az ujjam egy iranyba akkor hivja, ha a masik iranyba akkor sms-t ir? A Samsung Galaxy S-ben van ilyen, ha jol tudom.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #31806 üzenetére
Mindegy, a lényeg, hogy jó irányba terelt.
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #31831 üzenetére
Nem tagadok, csakis igazat szólok...
Különben is, hol itt a warez, a cuccos Marketen lesz...
(#31828) vétó:
A guglit ezekszerint a hajadra kenheted, mert bizony már 1-2 egyéb helyen is olvasható.Illetve hogy pontos legyek, máshol már előbb olvasható volt, ugyanis én idéztem.
-
bencus3
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy olyan programot ami lementi az összes alkalmazást, és a beállításaimat is?
köszi -
sqpp
őstag
Áhhhh
D végre újra logout
-
volvoguy
addikt
Üdv! Gyári ROM-ba (ICS 4.0.3) van lehetőség másik akksikijelzőt betenni, és a gyárit eltűntetni?
A készülék rootolt...
-
TRob1
veterán
Most olvastam egy fórumban
:
"Köszönjük megtisztelő érdeklődését termékeink iránt!
Legfrissebb hivatalos információink szerint tavaszra várható iGO Primo navigációs szoftver Android Marketen való megjelenése.
További információért kövesse az igomyway.com oldalt, vagy a Facebook-ot.Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel,
Naviextras® Támogatás"
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Van valamilyen egyszerű módja a Facebook app magyarról angolra állításának? Nagyon gagyi a magyar felület, gépen is angolul használom. Rootolni, meg egyebeket nem szeretnék, megoldható anélkül?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
-
RootRulez
félisten
válasz
volvoguy #31813 üzenetére
Én is kedvelem a
File Manager-t, de az
ES File Explorert használom és az
Astro sem rossz (nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb fájlkezelő)
-
Pityke78
őstag
Skacok, az iGO-hoz honnan tudom letölteni az épületek 3D-s rajzait tartalmazó file-t?
Ha jól tudom ilyen néven van: valamihungary.3dcKöszi
-
volvoguy
addikt
Üdv! Milyen File Manager-t ajánlotok ICS-hez? Jelenleg ezt használom:
De kipróbálnék mást is..
(lehetőleg ICS dizájnút, de ez sem feltétel
-
pethYeti
addikt
Ha most feltettem a dropbox bétáját és később jön esetleg újabb marketen akkor ebben az esetben tudja majd frissíteni?
-
-
atillaahun
veterán
válasz
mefistofeles #31788 üzenetére
Arra adsz engedélyt, hogy a launcheren keresztül is indíthass hívást, lásd contact icon/widget. Nem fog helyetted telefonálgatni.
(#31792) RootRulez
Most látom csak, hogy hülyeséget mondtam, a cache mappa is ott van a többi között és szimplán elérhető. Sose néztem még. -
CoolBoy323
nagyúr
fancy widgetsnél be lehet vhogy állítani, ha a frissítésre bökök, akkor lépjen ki úgy, mint az elődje??
-
Lasy
veterán
megy az az apk edit, csak kell hozzá java környezet, míg az apktool kényelmesebb.
De ez nem kezel animációt, csak a képeket tudod cserélni, és a fordítást tudod hozzáadni.
-
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #31801 üzenetére
Arra telepíti rá... de mivel ez csak beta, és betatesztelőknek van perpill ez a plusz hely szerzés, ez ugye még nem marketes. De amit linkeltem, az az ő oldalukra mutat...
szerk: Jaa, azt csak poénból kérdeztem, mert 1)semmit nem értek belőle (mondjuk már régebben se értettem hogy mi van az akt-tal
)
2)megemlítette a "barátunk" nevét.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Futás, futópályák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged