- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zeorsdfd #33695 üzenetére
Nem szeretem böngészőből a natív felületet, enter-hez igazították az üzenetírást.
Az meg alig akar működni androidon, csak a sokadik próbálkozásra küldi el az üzenetet sor emelés helyett. A kliens funkcionálisan kiválóan használható, csak ne lenne egy bughalmaz...(#33697) propetya85
Mintha láttam volna magyar media mánia beállítást a call meter profil választékában.Erről jut eszembe, nekem a widget-ekkel van némi problémám.
A számlázási időszak widget nem mutatja mennyit használtam fel a keretemből (azt kéne kirakni, amit zárójelben mutat az app a tarifa havidíja mellett). Illetve a lebeszélhetőségnél külön mutatja az sms és külön a hívás költségeit a havidíjhoz mérten. Én viszont szeretném összevonni a két mutatót. Vagyis ne az legyen, h elég a havidíj mondjuk 200 sms-re és 120 perc beszélgetésre külön-külön és ezt külön-külön tartja számon, hanem vegyes mutató kéne. -
tomy86
addikt
válasz
aggleány #33691 üzenetére
Pedig a QR kódra importálja a beállításokat. A másik módszernek is működnie kellene (tegnap kipróbáltam). A program beállításainál kiválasztod a szabályok importálása -> import pre-configured... menüpontot. Ezután elvisz egy weboldalra,ott kiválasztod a HU t-mobile media mania s csomagot és a "by link"-re kattintasz. De ha valamiért nem megy, akkor elküldöm mailben a konfig fájlokat, amiket be kell másolni a program könyvtárába.
-
Teasüti
nagyúr
Az új FB for android verzió naponta kidobál azonosítási hibával.
Ezzel mit lehet kezdeni? -
aggleány
addikt
válasz
tomy86 #33666 üzenetére
Ezzel pontosan mit csináljak? Töltsem le a Call Meter 3G-t, és ezzel a kóddal letöltött dologgal mi a teendő? Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de ilyesmit még nem csináltam.
A megadott QR-kódra nekem azt írta ki a telefon, hogy nem jó.
Megpróbáltam a leírásod alapján letölteni a programból, de ott meg kényszerbezárás lett a vége.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Cerberus nálam is OK
E öröm, e bódottá -
petipetya
nagyúr
A másik alkalmazás amit keresek egy olyan személynek lenne, akinek csak x darab számról lehet hívást fogadnia ha külföldön van - és ne tudja kiiktatni ezt a funkciót. Ezt alapból két alkalmazással oldanám meg, az egyik a CallWeaver, amiben simán beállítom hogy csak x darab számról lehessen hívást fogadni.
Ezt a CallWeaver-t egy másik alkalmazással lejelszóznám, hogy az illető ne férjen hozzá.
Van ennél egyszerűbb megoldás, amely egy alkalmazáson belül érhető el, lehet akár fizetős is de a root kizárva.
-
petipetya
nagyúr
A taskeren kívül van más (profil) alkalmazás, amellyel a profil váltása után egyből és magától lezárul a képernyő?
-
zeorsdfd
senior tag
Nekem is pont ez a tarifa van, sokszor nekifogtam a beállításnak, úgy tűnt sikerült is, de pár nap után kiderült, hogy nekem ez túl bonyolult (hülyeségeket számolt a program) Nálam vezetékes 5ft és havi +25 hálózaton belüli is van. A 3g mérés beállítása sztem reménytelen, már csak azért is mert a cég IP cím alapján szűri, hogy mi a hagyományos böngészés, ami ugye korlátlan.
Ezért is döntöttem úgy, hogy uninstall, kiteszek egy könyvjelzőt a homescreenre és ott nézem mi a helyzet. Ugyan 1-2 napos késéssel dolgozza fel az adatot, de az egyrészt tuti biztos és másrészt nem nálam fut a számláló progi.
3G watchdog viszont van de csak azért, hogy tudjam mennyit tudok tölteni korlátozás nélkül:-) -
dokee78
félisten
Nem jött email a cerberus tól :-(
-
Z0C!
őstag
válasz
Silencer83 #33675 üzenetére
Facebook hibája...
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
van 1 rettento idegesito hibajelenseg az uj Facebook for Androidon. ( tobb is van, de ez a legnagyobb )
konkretan van 2db Galaxy Ace, rajta a legujabb Fb, na most ki van kapcsolva, h szinkronizaljon stb, de ha valamelyiken felmegyunk pl megnezni az uzenofalat, automatice bejelentkezik csetre es fenn is ragad, 1 telefon ikon lathato a nev mellett h azon vagyok elerheto... holott mar reg kileptem rola
-
tomy86
addikt
Az a baj, hogy biztos megcsinálta azt is valaki, de eddig Magyarországról csak én osztottam meg a beállításaimat a program fejlesztőjével. Ezért csak ez az egy elérhető az import menüből az itteni szolgáltatók tarifái közül. Itt találsz segítséget az alapokhoz és én is segítek, ha van kérdésed és tudom a megoldást.
-
huk06
csendes tag
tomy86
Az én tarifacsomagomra nem tudsz beállitást ajánlani(okostarifa90,5 perc után nolla forint csomaggal)? -
tomy86
addikt
válasz
F-ECT$ #33663 üzenetére
és (#33654) punky10
Innen elérhető. Egyedül a hangposta hívását nem vettem bele. De, ha valakinek fontos, akkor azt is megcsinálom, csak én ritkán hívom így nálam nem befolyásolja a számla végösszegét. Számolja a külföldre küldött smst is (konkrétan a német országhívószámmal). -
Bobby G.
senior tag
válasz
maggi1886076 #33664 üzenetére
Na most ez hol van? Gépen vagy a telefonon? Gépen nekem megy normálisan, ki is próbálgattam egy csomó dolgot rajta.
-
tomy86
addikt
válasz
punky10 #33654 üzenetére
MédiaMániaS csomag beállításait el tudom küldeni. 2 hónapja tesztelem és jól számol. Az alapján már könnyen beállíthatod a Mozaikot.
Ezt a beállítást elküldtem a program készítőjének is, úgyhogy elérhető az importálás menüből. Szabályok importálása -> import pre-configured... és a weboldalon kiválasztod a HU t-mobile media mania s csomag beállításait. Azóta csak minimálisat változtattam rajta. -
TRob1
veterán
válasz
maggi1886076 #33655 üzenetére
-
punky10
addikt
Az ilyet nem illik privátba...
Ha valaki érti ezt a valoszinüleg remek kis programot,az nyugodtan irhat tanácsot.Én pl a Tré Mozaik dijcsomagjával nem boldogulok.Ha netán valakinek van Mozaik vagy MédiaMánia dijcsamoghoz beállitás,akkor közkincsé tehetné...
Sajnos igy a 3G annyit sem ér,mint az NG.Okosabb az app,mint az user... -
TRob1
veterán
-
Cartman023
aktív tag
Nézegettem ezeket az anti-thieft programokat.
Valaki megmondaná, hogy van-e létjogosultsága ezeknek az appoknak és mennyi memóriát, esetleg aksit fogyasztanak? -
TRob1
veterán
válasz
maggi1886076 #33649 üzenetére
Ha szerinted az, akkor eszed semmi...
Ha vmiről fogalmad sincs, akkor az rögtön farokhosszabítás? (Valszeg még nem is buktál fontos adatokat, vagy inkább nincs is semmi fontos a számodra). De képzeld, pl. képeket se küldök már mélben senkinek, hanem csak 1 linket, ami egyszerűbb nekem is, és a fogadó félnek is.
szerk: Az oldalt meg természetesen behozza (most direkt kipróbáltam), de mint látod, az előtted lévőknek is behozta. (Aki egy weboldalt se tud behozni, de még meg is írja a közösbe, ráadásul szerkesztés használata nélkül, attól mit várjon egyebet az ember, nem igaz?
)
-
huk06
csendes tag
Sziasztok.
Call Meter 3G beállitásánál kérnék segitséget.A hivásfigyelő érdekelne jobban.Szeretném nyomonkövetni a költségeimet,h ne érjen túlzott meglepetés számlazárás után.
Szóval szeretném a tarifacsomagomhoz beállitani,ami kicsit kombinált és nekem nem sikerül összehozni.
Valaki tudna privátba segiteni,vagy oldalt ajánlani,ahol le van irva részletesen a beállitás.
A telenornál okostarifa 90 es csomagom van.Két kiegészitő csomaggal:5 perc után 0 ft és a vezetékes hivó.
Szóval nem egyszerű(legalábbis számomra) a beállitás.
Vagy más hasonló alkalmazás,ami megbizható és pontos a helyes beállitás után.
Ha tudnátok segiteni,nagyon megköszönném. -
TRob1
veterán
válasz
domerator #33644 üzenetére
Szívesen, de ne nekem köszönd hanem dbius-nak, én csak felhívtam a figyelmet az utolsó lehetőségre.
(#33646) F-ECT$:
Ki tudja mit hoz a jövő.Ez egyébként nem olyan hú de sok. Feldobok 4 Bluray filmet és tele van (persze ezt nem dobok fel, csak érzékeltetésképp hogy nem is olyan sok az az annyi).
Vagy a gyerkőcökről az összes vidijót... családi fotókat, fontos programokat... stb. Határtalan lehetőségek.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Valahogyan meg lehet oldani, hogy a telefon által létrehozott hotspotra csatlakozhassunk? Multizni szeretnénk wifi-n kereszül, de mivel nincsen wifi, ezért mindig egy 3. telefonnal hoztunk létre egyet, mert a hotspot teló nem tudott csatlakozni saját magára. -
TRob1
veterán
13,5GB-nál állok, ingyen.
És összesen 15,5-re tornázható ingyen ha valaki linkjén keresztül reggeltél, amúgy meg 15,25-re.
Egyébként a DB a legjobb szerintem, de pl. a Box-ra kapásból 50GB-ot kapsz ingyen. Illetve a Min.us-om is feltornáztam 50GB-ra, úgyhogy van tárhely dögivel
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33630 üzenetére
Csak neked (
): A Cerberus Anti Theft app is magyar nyelvű, és a honlap is ahol "csinálhatsz" ezt-azt a telefonoddal. (Reggeltél már?) Elég jónak tűnik (főleg így "ingyé").
(#33632) dokee78:
Akkor bukod az ingyenességet.Nem a Mass Effectből, hanem az ógörög mitológiából, ahol Cerberusnak hícják az alvilág kapuját örző háromfejü kutyát.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33628 üzenetére
Nincs is abban semmi rossz ha valaki hisz a mesékben. Meg a "bencsmarkokban."
ui: És azt tudtad hogy engedélyezett még 1 magot a procidban és felszabadított +512 mega ramot?
ui2: Jah, és aki használja, annak az akkuideje is nő, illetve ha a szlaszámunkat megadjuk, minden hónapban utalnak rá a használat miatt.
On:
Ne feledjétek, Cerberus Anti Theft akció ma éjfélig: #33373 !!! -
TRob1
veterán
válasz
gatto_ #33621 üzenetére
"Rootolt telón ki lehet vele váltani az Adfree-t, mert a tűzfalával egyenként lehet beállítani az alkalmazásokat, hogy kapjanak-e netet vagy sem"
Jah, tényleg kiváltja, főleg ha olyan programból akarsz reklámokat szűrni, amihez net is kell.
És miért is jó egyenként játszadozni minden egyes appal, ha vmi automatikusan megcsinálja mindig mindenre?
-
Gedeon31
addikt
Melyik app lehet a bűnös ,amiért iPad-ot nyertem mindig?
-
gws580
tag
Sziasztok !
Üzenet érkezésekor a telefonom ma megszólalt..! " New Massage.. bla bla...
Ezt hol tudom kikapcsolni?sgs2
szerk: net kapcsolat alatt beszél csak
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Richee11 #33620 üzenetére
Task killer stock romon jól jöhet, ha be kell zárni vmit, ami megfagyott. Másra fölösleges.
Dropbox elég jól beépül a rendszerbe, más programokba, ez egyértelmű előnye.
Vannak progik, amik közvetlen a tárhelyről is elérik és használják a cuccaid letöltés nélkül.
Én pl használtam képkeret progit, ami dropboxból játszotta le a képeket. Google docs kicsit más. -
gatto_
senior tag
válasz
dokee78 #33615 üzenetére
Az Avast is magyar nyelvű. Most raktam fel próbaképpen. Elég jónak tűnik. Rootolt telón ki lehet vele váltani az Adfree-t, mert a tűzfalával egyenként lehet beállítani az alkalmazásokat, hogy kapjanak-e netet vagy sem. És ami külön jó, hogy külön be lehet állítani alkalmazásonként a romingot is, azaz a határ mellett autózva elkerülhető a szívás.
-
Richee11
senior tag
sziasztok!!
mostanában elég elterjedt a Dropbox, Box illetve Google Docs használata. Azt szeretném kérdezni, hogy Szerintetek melyik a legjobb. Mondjuk esetleg nyílik olyanra lehetőség, hogy zenét a programok valamelyikébe helyezem el, és az telefonon is elérhetővé válik?lehet butaságot kérdeztem, sajnos nem ismerem ezeknek a programoknak a használatát
Esetleg a Advanced Task Killer program alkalmazása tényleg felesleges? Én használom de most még nem volt vele problémám, végzi a dolgát rendesen.
-
Edi77
őstag
Igazából az avast-tal és a Kaspersky-vel szimpatizálok, mivel avast van a gépemen, talán az közelebb áll hozzám, ugyanakkor a Kaspersky-ről több pozitív dolgot olvastam, mint az avast-ról. Nektek mi a véleményetek? Lookout volt a telómon, de valamiért nem tetszett.
-
xSide
őstag
Hát elég primitiv egy cikk!
Azt elfelejti emliteni mig Magyarországon nem elérhető a facebook sms post, addig más országokban igen tehát ezért kell hozzáférnie az sms-hez.
A call engedélyezéssel is ferdíti az igazságot, egy esetleges emeltdíjas app a háttérben dolgozna amihez nincs szükség engedélyezésre.
A hangulatkeltéssel ilyen hülyének nézni az usereket, azért kell tudás!
A facebook átirányítós telepitést is ők csinálták, aminél a script futtatás az fb biztonsági felelőssége!
Az viszont már aggodalomra adhat okot, ha egy játék akar hozzáférni az sms és telefonkönyvem adataihoz.
Épp ezért mindig elolvasom a marketen az engedélyeket. -
TRob1
veterán
válasz
dropopi #33605 üzenetére
Olvasnivaló !!!
(Azért köszi)
-
dropopi
aktív tag
-
llll
senior tag
válasz
dokee78 #33600 üzenetére
mi a különbség, ha ilyen konvertált pdf formátumban küldök el 1 oldalt, vagy simán fényképként?
azért kérdezem, mert eccer kaptam 1 ilyet emilben és amikor ki akartam nyomtatni úgy kiakasztotta a nyomtatót, hogy a rendszergazdi hozta rendbe
(és szte a "dokumentum" ezen szkennelt mivolta okozta a galibát) -
Cold5
senior tag
válasz
mrskatejoe #33602 üzenetére
Szia,
Ezt a programot én is használom, sőt a Media Playeren lévő tartalmat szoktam is a telefonon nézni...
De ez tud automata szinkronizációt?
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok,
milyen ingyenes biztonsági kamera appokat ismertek? Most hírtelen a motion detection prot találtam, de olyan kéne ami videót is tud venni az sd karira.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tőzsde és gazdaság
- Steam account lopás
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest