Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
TazLeacher #33396 üzenetére
A Tasker az egyik leghasznosabb app az androidos programok eddigi történelmében.
Ha nem vagy lusta kicsit jobban belemélyedni, akkor utána sok eddig használt programra nem lesz szükséged. -
Teasüti
nagyúr
válasz
molnarpeter #33397 üzenetére
PNA-val navigálok.
MÁS:
ha leszedek egy sms kezelőt (handcent mondjuk), akkor a gyárit eltávolíthatom? Tehát egy az egyben ki tudom cserélni a Handcent-tel?[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz
TazLeacher #33391 üzenetére
Én is a napokban álltam csak neki, a fenti easyprofiles is elég profinak tűnik (bár szerencsére nem tud olyat, amit hiányolnék az ingyenes scheduler-ből), de asszem most megtaláltam a non plusz ultrát.
Ez lenne az. Vérprofi első ránézésre. Igaz majdnem a legdrágább app, amivel eddigi rövid pályafutásom alatt találkoztam. -
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm, mindkettőt szerintem meg fogom nézni.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
TazLeacher #33385 üzenetére
Profile scheduler és társai? Biztos van hivás blokkolós is, de az imént linkelt is tud whitelist-et, igaz csak hangprofil-lal, elutasítást, átirányítást nem tud.
Viszont ami nekem nagyon tetszik benne, h nem csak menetrendet lehet létrehozni benne, hanem feltételeket is (wifi szerint, naptár szerinti esemény, hely szerint, és még más feltételekkel is tud profilozni). Pl google naptárba felvittem az egyetemi óráimat, majd feltételbe foglaltam a naptáram "suli" nevű bejegyzéseit, és azokra az eseményekre néma üzemmódra kapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
rtzmp
aktív tag
válasz
TazLeacher #33385 üzenetére
profil kezelő app van és remekül lehet őket paraméterezni, automatizálni a profilváltást. Én a EasyProfiles-t használom - elég sokat kipróbáltam és ez jött be (van free verziója, amit 2 hétig használhatsz), de érdemes az alábbiakat is megnézni:
- Locale
- Profile kezelő progikra egy keresésÉn megoldottam az easy profile-lal az alábbi profileokat és váltásokat:
- normál
- munkahelyi: halkabban csörög, sms, stb,
- éjszakai: csak bizonyos családtagok hívásai csörögnek ki (VIP csoport a gmail-ben) + sms, email néma,
- autó: automatán bekapcsol, amikor az autóban kapcsolódik a teló blutooth-s kihangosítóhoz; és ekkor (csak ekkor) bemondja a hívó nevét híváskor, illetve felolvassa az sms-t, gmailt, naptár eseményt,
- otthon közelében bekapcsolja a wifit,
- ha kapcsolódott, akkor átvált otthonira,
- bizonyos naptárak bejegyzéseire (többet használok: család, munka, saját, egyebek...) automatán némára vált - ha egyéb feltételek teljesülnek (pl. nem épp otthon vagyok)[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
Időjárás app-al nemrégiben volt egy érdekes tapasztalatunk egy barátommal.
Egy helyen tartózkodtunk, egyforma teló (defy), másodpercre azonosan szinkronizáltuk az időjárás app-ot (BW). Természetesen a helység manuálisan beállítva. És megdöbbenve tapasztaltuk, hogy eltérő adatokat mutatott. Mind hőmérsékletben, mind előrejelzésben. Több fok volt az eltérés, ráadásul nekem esőt mutatott (helyesen), neki részben napos időt). Mindent figyelembevéve egy különbség volt a két teló között: az egyiken cm7, a másikon mokee rom volt.
Na ez hogyan magyarázható? Természetesen készült képernyőmentés, ha valakit érdekel este fel tudom tölteni. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33382 üzenetére
Én ebből a szempontból elég speciális eset vagyok lehet...nálam a régi telefonon elég sok használatban lévő porfil volt. Ezek alapján lehetne megcsinálni itt is. A leglényegesebb az ilyen profiloknál a hangbeállítások és a hívásszűrés együttes beállítása.
Pl. nálam:
- normál profil
- éjszakai profil: a munkám miatt bárki hívhat, így az összes hívás engedélyezett, de az SMS és E-mail hangját le kéne némítani, mert ezekre nem szeretek felkelni
- szabadnap: sms/emailhangok jöhetnek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- szabadnap: sms/emailhangok sem jöhenek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- csipogó: mindennemű híváshang letiltva, kizárólag sms/email érdekel
...stb.Ilyenekre gondoltam. Ezeket egy sima S40-es Nokiában meg lehetett oldani.
Félmegoldásként jelenleg ezt használom. Ez a legnormálisabb hívászűrő, de ez sem tökéletes. Pl.: nincs benne fehér lista, csak kedvencek. (Tehát: minden hívást elutasít, kivéve a fehér listás számokat). Illetve simán felkelek éjszaka az email/sms-re...
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Létezik olyan app gingerbread-re (CM7), amivel tudom tesztelni a profilokat (néma, normál, utcai, stb)?
Gondolok itt olyanra, h bejövő hívást vagy üzenetet, ébresztőt imitál és így végig tudnám próbálgatni a hangprofilokat. -
8nemesis8
veterán
válasz
TazLeacher #33310 üzenetére
Jó ötlet, bár nem tudom mely funkciók beállítása lenne ebből is a legfontosabb, mert egybe foglalóan nem igazán vannak, viszont elég sok funkciót külön is lehet menedzselni.
-
válasz
dokee78 #33379 üzenetére
Lehet, hogy jó, de nekem már-már túl sokat tud. Úgy nézem, azt sajnos ez a szoftver sem tudja, hogy 2-3 órás időközökre bontva pontosítsa a napi előrejelzést, pedig a Foreca ad ki ilyen adatot, ez egészen biztos. Symbian alatt használtam valamilyen szoftvert (nevére nem emlékszem, az is legális, vásárolt példány volt), ami szintén a Foreca-tól szedte az adatokat, csapadék mennyiséget is mutatott, és meglepően pontos volt 24 órás intervallumban nézve.
-
dokee78
félisten
Ő is a Foreca-ról szedi és szerintem veri a többit.
Több funkció is ban benne és eléggé testreszabható,beépül az értesítési sávba és figyelmeztet is pl: csúszós jég,meg persze tud magyarul.
Ja és nem kapok jutalékot a reklámozásáért.
[ Szerkesztve ]
-
Időjárás témakörben:
Palmary Weather: ha nem zavar a reklám, az ingyenes változatnál nincs jobb, mert a foreca-tól szedi az adatokat, ami - szerintem - hazai viszonylatban a legjobb szolgáltató.
Palmary Weather Pro / Premium: egy raklap hígf_s, komolyan mondom! Minden szutykot beleraktak, cserébe nem a Foreca-tól szerzi be az infót. Megvettem én marha, a refound-hoz pedig már későn kapcsoltam. Hazai viszonylatban használhatatlan! Kidobott 700 forint volt.
Fancy Widget, ingyenes: nincs Foreca, felejtős.
Fancy Widget Premium: ebben már beállítható az MSN Weather, mint szolgáltató, ami a Foreca-tól szedi az adatokat. Ez sem tökéletes, mert 2-3 óránkénti előrejelzés nincs benne, de magasan a legpontosabb 1-2 napra előre viszonyítva, emellett az aktuális értékek is viszonylag rendben vannak. Megvettem, 500 forintot megért. Én ezt javasolnám mindenkinek.
-
zeorsdfd
senior tag
Kell-e időjárás widget vagy nem?
Mielőtt eldöntjük a kérdést (mások helyett) érdemes belegondolni, hogy annak ellenére, hogy a meteorológia ma már csúcstechnologiát használ(műhold, szuperszámítógép, stb..) előrejelző ereje max 1-2 nappal javult az elmúlt 10000 évben.(vagyis 5+ napra előre hasonló pontossággal tudott jósolni az egyiptomi paraszt is). Ez az a "tudomány" amelynek sem sikere sem pedig kudarca pont nem jó/rossz számítás miatt van hanem a véletlen okozza. Sosem lesznek számonkérhetők.
Egy helyi infot mutató widget, mindig csak közelítő értéket fog mutatni, meglepő módon kb annyira lesz pontos, mint egy egyéni becslés ablakon kinézés után. Ablakmentes helyen dolgozóknál tehát máris van értelme. Egyébként a "becslési képességet" nagymértékben károsítja a widget gyakori figyelése, jó tudni.
Továbbá ahány meteorológiai oldal annyiféle adat létezik tehát egy átlagot kellene számolni..hogy kiderüljön, melyik a legpontosabb, mi is?..hát legpontosabb közelítő érték:-)
Amire ezek viszont sokkal jobbak az a távoli helyek időjárásai. Pl megnézni kb milyen idő lehet ott ahova utazom. (természetesen csak akkor ha nincs időm megnézni pontosan PC-én vagy böngészőben a helyi információkat...gondoljuk csak végig)
Érv a widgetek mellett: vannak jól kinézőek, amelyek ellátnak minket azzal a tudattal hogy, mi valójában gazdag, modern gondolkodású technikai zsenik vagyunk, sőt ez még a csajoknak is tetszik.
Hátránya viszont hogy minél szebb és minél gyakrabban frissít annál jobban eszi az akkut.[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Ingyenes Cerberus Anti-theft licence promóció: [link]
Ha érdekel valakit.
-
domerator
veterán
válasz
TazLeacher #33370 üzenetére
jer1cho lazíts már... semmi rosszat nem mondott zho-lee, állítsd le magad.
Nem vagy annyival különb egyikőnknél sem, hogy ezt a hangnemet megengedd magadnak anélkül, hogy bárki is támadott volna.
-
v_angelus
tag
Sziasztok,
olyan app-ot keresek, amiben be lehet állítani SMS üzeneteket, amiket akkor küldhetek el, amikor nem akarom, tudom felvenni a telefont, illetve ha foglalt, ha jól tudom ezt már az ICS majd alapból tudja, de addig is fontos lenne egy ilyen app, tudtok valamit ajánlani, illteve a Handcent SMS tudja ezt a funkciót?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
zho-lee #33363 üzenetére
Ez a mű magázódás így elég gyérre sikeredett. Ha már magázódással indítasz, akkor talán úgy is kellene folytatni, mert ez így nagyon sz@rul néz ki.
Mi az, hogy folyamatosan ezt olvasod? Mit? A linkelt kép esetében nem tudom miben nincs igazam...pont, hogy igazam lett. Nem fehér a háttérképed, holott az is fölösleges...erről is volt már szó. (Ha nem érted az iróniát, akkor nem kell erőltetni.)
Ha meg van ilyen lehetőség - köszönöm a felajánlást - akkor igen, gondolom. Kíváncsi vagyok, vagy-e annyira f@sza gyerek, hogy állod a szavad...
-
xSide
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #33351 üzenetére
"Tehát a Go Launcher kell hozzá" - GoWeather az egy különálló app, tehát a GoLauncher nem kell hozzá.
ui: A Go appokhoz nem kell a GoLauncher (GoSMSPro, GoContactsEx, GoWeather, GoKeyboard... mind különálló app, bármilyen Launcherrel használhatók)
Vannak GoLauncher kiegészítők, amikhez meg persze kell (értelemszerűen), mint pl. GoConatctsWidget...[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz
TazLeacher #33352 üzenetére
Tisztelt uram!
Folyamatosan ezt olvasom e fórumon, csak a nevem úgy látszik nem annyira elfogadott, mint másoké.
Csak azt írtam, volt már erről szó..
Egyébként pont e fórum hasábjairól: [link], hogy véletlenül se legyen igazad.
Ha gondolod, akkor többé meg sem szólalok, csak írd le, kösziKöszönöm a megtisztelő hangvételt.
-
Tyer
őstag
válasz
TazLeacher #33358 üzenetére
Jah, hogy háttérkép, az nem kell
Widget kéne...
like thisdokee78: Elfelejtettem mondani, hogy ingyenes kéne
-
TazLeacher
nagyúr
Én még a Fancy Witget Pro-t használtam, mostanában nem tudom milyen...igen, haver haználta a Go Weather-t, és ugyan olyan "teljesképersnyősen" jelezte az időjárást -> változott a háttérkép az időjárás függvényében. Az, hogy mennyire frissít, nem tudom, sosem használtam, csak láttam működés közben.
-
dokee78
félisten
Ezt lesd meg magyarul is tud és nagyon sokmindent.
-
odorgg
addikt
Sziasztok!
Van olyan SMS app ami kezeli a Simen tárolt üzeneteket is?
-
Tyer
őstag
válasz
TazLeacher #33351 üzenetére
Fancy-t msot szedtem le, irtozatosan nem frissült....
A helyszint átirta,. de az idöjárás az maradt, ami még tegnap este volt....
Go-ban? nem találtam olyat.
Go weatherröl beszélünk? -
TazLeacher
nagyúr
Az első felére elég jó szerintem a Fancy Witgets, bár az újabbakat már nem ismerem, régen volt benne akár olyan is, hogy minden képernyőfeloldásnál frissített.
A másodikhoz a "Go" csomagban van olyan, amire Te gondolsz. Tehát a Go Launcher kell hozzá. Nem tudom, hogy van-e más...
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Melyik a legjobb idöjárás progi? Nem csak pesten vagyok, pest környékén mozgok rendszeresen, ugyhogy tudjon automatikus váltást a települések között, és frissüljön viszonylag gyakran, és legyen jó widgete.
Másik:
Olyat tudtok, ami egyész képernyős widgettel bir?
(olyan, mint a HTC-n) -
pethYeti
addikt
Frissült az Opera Mobile.
Végre nem írja címmező elejére a www. -t továbbá lehet bővíteni a speed dial-t.
-
AXisBOLD
addikt
-
pufancska
tag
Mit írtam, nemrég jutottam hozás egy SNplay-hez és az android, vagy úgy általában a telefon kifogott rajtam. Olyan problémába ütköztem, hogy felmásoltam az sd-re egy zene albumot és törölni akartam, de nem lehetett. Akkor gondoltam rádugom PC-re és majd úgy, de szintén semmi. Vagyis kiírta, hogy írásvédett, feloldani nem tudom, jobb egérgomb segítségével a telefonban meg nem találom. Tudnátok ebben a problémában segíteni?
-
F-ECT$
titán
Honnan lehet megtudni, hogy a sygic downloadere által letöltött térkép mikori?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
John Mclaine #33340 üzenetére
Vegyél androidos telefont, vagy próbáld meg itt feltenni a kérdést. Ez egy app topic, nem rom hackelgetős.
-
John Mclaine
csendes tag
ANDROID 4.0.1 Oprendszert tettem fel a HD7-es telefononmra. Nagyon frankón megy, de mégis valami félre ment, a naptárnál azt irja ki hogy nincs, pedig látom a szememmel csak akkor rumlizik,ha bele akarok jegyezni. A gmailokat lefrissíti, de a naptárat nem akarja az istennek sem. + ma a markettei is van gond. Talán lepusztítanám az egészet bios-ig, és újra raknám, de nem tudom hogy kell! Légyszi tanácsot!
-
zho-lee
addikt
Szia!
Megkeveredtem, azt szeretném kérdezni, hogy a MortPlayer, vagy a Mobo Player az ami könyvtár szerint tudja már keresni a zenét?
Anno szenvedni kezdtem a winamp kezdeti verzióknál a lejátszási listába egyenként betologatni.. aztán lemondtam róla, de jött valamelyik "o" betűs player, és az már kényelmes is volt..
Egyébként én a semmi féle player után feltettem az N7-et, azóta tologatom az sd-re a hillbillyt!
Ennyi még nem volt rajta, max pár csengőhangnak..
Sosem gondoltam volna, hogy androiddal így lehet zenélni (nekem vmi Samsung füles van, fogalmam sincs milyen), már majdnem olyan, mint a SE walkmanom, sőt,olyan is.. -
TRob1
veterán
válasz
defymoto #33330 üzenetére
Letöltöd a Marketből (ha ICS van a telefonodon).
(#33332) vétó :
Megelőztél.(Vagy megkéri gugliékat, hogy készítsék már gyorsba el a többi droid verzára is)
(#33335) defymoto :
Akkor Chrome se (legalábbis egyelőre tuti nem)[ Szerkesztve ]
-
leftyke
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni, hogyan lehet a dolphin hd böngészőt úgy beállítani, hogy ne annyi mb-ot egyen meg a netből mintha számítógépen neteznék! A magyar nyelvű van fent, de nem találom egyszerűen!
-
vétó
aktív tag
válasz
defymoto #33330 üzenetére
úgy, hogy előbb megkéred motoroláékat, hogy lesznek szívesek kiadni ICS-t a defy-re, aztán már fel is tudod tenni (Requires Android: 4.0 and up)
(#33331) Csigusz 1
uppsz, télleg. akkor mégegyszer: ProCapture
[ Szerkesztve ]
-
defymoto
senior tag
Üdv!
A Defy+-ra hogyan lehet rátenni a Chrome for androidot?
Előre is Köszi. -
vétó
aktív tag
válasz
pufancska #33303 üzenetére
Ilyen "háttérparkkal" szerintem neked ez a kamera fog leginkább bejönni: ProCapture
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33327 üzenetére
Nem tudom. 2 félével próbáltam (1 magyar 1 usa hogy legyen esetleges hangzásbeli minőségkülönbség "a pénz miatt" a zenék között
), de tényleg nem tűnt ki különösebben semmi. Dobd már fel és hasonlítsd össze a kettőt (nem tart semeddig). Most már kiváncsi vagyok, te melyik előnyére hallasz vmit (ha hallasz). Azért majd még lehet hogy vmi "kifinomultabbal" is kipróbálom, mondjuk a Metallica-t a San Francisco-i szimfónikusokkal.
/
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Bocs, közben lejárt a szerk., de a kedvedért most teszteltem kicsit mégiscsak. Ha hiszed, ha nem, hangerőben és minőségben se veszek észre különbséget a 2 között, csak annyit, ha leállítom az n7-et, ott van vmi kis visszhang míg Mortnál meg nincs. De mint mondtam is, nem vagyok vmi vájtfülű... és eleve rock zenét hallgatok (lehet ha vmi csilingelőst hallgatnék, kitűnne vmi minőségbeli különbség, de hangerő akkor is ugyanannak tűnik. eq-t nem piszkáltam sehol, az nem az én világom, nem érdekel, legtöbb esetben jobb szeretem kikapcsolva)
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33322 üzenetére
Nem vagyok egy vájtfülű, akusztikus balladákat vagy klasszikusokat hallgató - telefonon "flaccoló" - egyén, úgyhogy bőven jó Mort a kis Sennheiser fülesemnek, n7-et meg nem is hallgattam meg vele (mármint fülesel), úgyhogy nemigen tudok erről nyilatkozni... de az biztos, hogy egyik se szól annyival jobban 1 telefonon, hogy bármelyikért is pénzt adjak (akkor már inkább hallgatok külön mp3 lejátszót
). Persze mindez csak az én szerény kis véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz
Cartman023 #33323 üzenetére
Chrome könyvjelzőit exportálod mondjuk html-be.
Nyitsz egy asztali Opera-t. Létrehozol egy opera link accountot. Importálod a könyvjelzőket Operába. Megvárod amíg leszinkronizálja.
Opera Minibe megadod az Opera Link accot amit létrehoztál. És kész is.
(Nagy vonalakban ennyi) -
Cartman023
aktív tag
A Chrome böngészőben található könyvjelzőimet hogy rakhatom át Opera Minibe?
-
pethYeti
addikt
A telefonra kell ugye a Qloud Media. Ezen sokmindent nem kell beállítani, maximum a bitratet nekem 750 optimális lett.
A PC-re felrakod a Qloud Servert. Ott pedig Shared Foldernél megosztod a mappákat. Arra figyelj hogy ha hozzáadsz egy mappát a TYPE-nál ki kell választani mit tartalmaz a mappa kép videó stb. Ha egy mappában többféle fájl van akkor többször add hozzá különböző típusokkal.
Ha ezek megvannak és wifin van a PC és a mobil is akkor a Qloud Media-t elindítod akkor látja a géped megosztott mappáit.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33316 üzenetére
Próbálgattam én is, de nekem még mindig a MortPlayer tetszik a legjobban. Az tényleg jópofa benne hogy frankón megkeresi a borítókat, meg a keresgélés/multitouch benne. De mortnak jobban tetszik zárképernyője, meg a widgetje (több méret is választható)... stb. Egyelőre marad Mort.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33309 üzenetére
Van. Itthon kiválasztom az adott bolt termékeit, majd mikor bemegyek akkor a telefon mutassa meg a legrövidebb útvonalat, amelynek vonalán össze tudom szedni. Közben számolja ki az árat is.
Másik: 17:23 van és 17:45-re vagyok a mekinél. A telón leadom a rendelést, és mikor odaérek akkor egy külön kasszánál csak a kezembe nyomják a cuccot egyetlen perc várakozás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Előjött már másnál is az n7 kapcsán, hogy lejárt a trial?
-
Syl
nagyúr
válasz
maggi1886076 #33313 üzenetére
Szerintem nagyon-nagyon messze van a tökéletestől. Pár észrevétel, amit meg sem ugattak.
És akkor az olyan apróságokról nem is beszéltünk, hogy mobilos felületre is jól jönne az "itt szóltam hozzá" rész. A hsz beíró ablak is lehetne emberibb méretű (kisebb betűk, több sorban), link, kép beszúrási lehetőséggel, szmájli választóval stb., stb.
Ja, én Opera Mobile-lal fórumozok (Galaxy Tab 8.9). -
8nemesis8
veterán
sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis helpet. Van olyan alkalmazás, aki nektek hianyzik android rendszerrõl?
itt akár egészen egyszerû appokra is lehet gondolni. Egyáltalán nem üzleti és pénzkereseti okból kérdezem, még mielõtt valaki letámadna!
Elõre is köszi! -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Androidban van bluetooth fájl korlátozás?
Két Gingerbread közt egész egyszerűen nem lehet átküldeni apk fájlokat (többek közt), mert azonnal sikertelen üzenettel leáll. Ha viszont átnevezem a kiterjesztését mondjuk jpg-re, akkor engedi ugyanabban a környezetben.
Ezt a tíltást hogy lehet kiiktatni? Ilyennel utoljára s60-on találkoztam, de azóta eltelt már egy kis idő. -
pufancska
tag
Amivel rendelkezem fényképezőgépek: Nikon D90, D300, D7000 az obikat nem írom, de elég széles a park, tehát kipróbáltam majd az összes beállítási lehetőséget, de nem sok lehetőség van. Ezen beállítások sokaságát szeretném valahogyan. Nem várok nagy csodát, sőt lehet, hogy ennyi van benne, csak azért gondoltam megkérdezem, hátha.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari