- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi ha tudtok!
Gugli docsban létrehoztam egy táblázatot, de a telón istennek sem tudom elővarázsolni. Lehet hogy én vagyok nagyon hülye hozzá... Ezt hogy kéne? Becsillagoztam, és a starred között sincs. :/ -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Nem tudtok valami megoldást arra hogy mobilról gmail fiókról tudjak csatolni dokumentumot? Az én tudományom addig jutott el, hogy képet tudok csatolni, de nekem az édeskevés egy önéletrajz helyet...
Köszönöm elōre is! -
CrAzY88
aktív tag
válasz
kavics325i #34349 üzenetére
Ha közel rakod a füledhez a telót, lelövi a kijelzőt...
Vagy nem úgy hívják?F-ECT$: én úgy állítanám be hogy ha kihúzom a tokból, mutassa az időt. Tudom hogy hülyeség, de kényelmi szempont..
Az úgy akkor már komolyan eszik, nem?
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Adott a NoLED alkalmazás.. Az lenne ezzel a kérdésem, hogy mennyire zabálja az aksit ha a távolságmérő folyamatosan megy? Valakinek van tapasztalata ezzel az alkalmazással kapcsolatban?
Sajnos nincs lehetőségem, ráadásul bátortalanul állnék neki a tesztelgetéshez, ahogy ismerem magam, pont akkor merülne le, amikor legjobban szükségem lenne a telefonra Murphy törvény).
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Narxis #32462 üzenetére
Ha tudnék screenshot csinálni, megmutatnám hogy ez is tud pofás lenni (BW+GO Launcer). Azt hiszem a Fancynál voltam sense mániás, azt is jól meg tudtam csinálni. Amúgy szerintem feldobja a telót hogy ott mutogatja a Napot, Holdat, csak úgy információt közöl.
Reggelente nagyon is jól jön.
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Tudtok jó ingyenes kamera appot, amellyel tudok játszani a záridővel?
Köszi
-
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Az adott telefon topicjában érdeklődtem, de nem kaptam választ. Tudnátok erre valami megoldást?
"Quadrant Standratban 1600 körül teljesít a vas, és a listában pedig 800 van írva a neve mellé. Érthetőbben: Galaxy S diagram 800-ig ér, az aktuális teszt eredménye pedig 1600. Ez miért van? Kapott jobb romot, és szebben muzsikál mint kiadásakor 2.1-el?"
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
hodostamas #27255 üzenetére
Meddig lesz ez az utókarácsonyi akció?
4.én lesz utalás... Remélem lesz még pár napigJa, és Spica-ból lett egy Galaxy S
(imádom
)
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Psychonaut #25950 üzenetére
Nagyon köszi, azt hittem nálam a baj...
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
fatal` #24517 üzenetére
Újra kéne kalibrálnom mert félre húz. Ha nem eléggé szembe van velem a telefon, és feloldom, akkor elfordítja a kijelzőt, és magam felé kell döntenem a készüléket, ami eléggé idegesítő az 534. alkalom után...
Szerk: és mindig jobbra. Van egy gps progim ami mutatja a telefon dőlését is, és alátámasztja az igazam.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
fatal` #24515 üzenetére
Igazatok van, mindenki csinál valami "törvénysértőt". Mégsem részegen vezetek autót, stb... Ha akarná, lekódolná, vagy anno a vásárlásnál érdeklődhetett volna a lehetőségekről, tudnivalókról.
Más: hogy tudom lenullázni a giroszkópját egy Spica-nak? Szerintem nem készülékspecifikus a kérdésem, azért tettem fel itt.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
CrAzY88 #24502 üzenetére
"Hátrányok: hát vannak, de nem nagyok.
- egy wifi hálózaton kell lenni a gépnek és a telefonnak. Ez ugye elég magától értetődő, de ebből fakadóan ha épp nincs Wifi spot - ergo router - a közelben, akkor nem nagyon fogsz On Airrel szinkronizálni, mert közvetlenül nem tud kapcsolódni a telefon és a számítógép."
-
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
Tudtam, csak nem sejtettem
Azaz hogy elfelejtettem hogy van ilyen lehetőség, mert sosem használtam.
DE sajnos nem mindenhol van kolbászból a kerítés, következő a probléma: nem a saját wifi-met használom, mert nem nagyon van.Viszont a szomszédét annál inkább.
És eddig nem sikerült összekötnöm a Spica-mat on air a géppel. Én vagyok buta az ftp-hez, vagy így nem is lehet két különböző ip-ről?
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
kavics325i #24410 üzenetére
Bejutunk a beállításokba, óra beállítások, további információk. De ezt természetesen a Fancy Widget nevű programban teszed. Remélem segítettem.
-
CrAzY88
aktív tag
+1
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Resetelni szeretném a Spicámat, és az lenne a kérdésem hogy az Angry Birds-ben elért eredményeket hogy tudom lementeni? Már csinálnám a dolgot, de nem kevés pályát csináltam meg, és nem szívesen kezdeném előröl...
Szóval az lenne a kérdésem hogy milyen mappát/fájlt mentsek ki?Köszi
-
CrAzY88
aktív tag
Nagyon jó kis topic, remélem ha meg lesz vételezve a droidos telóm, hasznát veszem!
Apropó, egy pici off: nagyon fosh a Htc Wildfire kijelzője? Külsőre nagyon bejön a teló, meg jó cuccok vannak benne, a kamerával is meg tudnék barátkozni, de félek a kijelzőtől :S
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Béta iOS-t használók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged