- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az a gáz, hogy itt Miskolcon a Mediaban alig van telefonhoz való headset, ami mikrofonos. Találtam 1, azaz egy darab Samsungot, ami még régi csatlakozós volt
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk
-
jackbacsi87
senior tag
Az ok borzasztó egyszerű. Nagyon sok külföld ismerősöm van, illetve sok ismerős ment ki külföldre, a telefon kissé drága lenne....az egyetlen oldal, ahol szinte mindenki fenn van, az a facebook.
Mivel felváltva használom a pc-s verziót, meg a telósat, időpontok egyeztetése, helyszínek szervezése, csomó minden fenn van, viszont nincs szinkronban a kettő, az meg gáz.
Ha offline vagyok, nehezen érnek el...A problémára a megoldás valószínű a facebook böngészős oldalán a teló beregisztrálása lesz.
-
-
tomy86
addikt
A prémiummal továbbra is az a bajom, hogy ennyit nekem nem ér. A futamot nem akarom telefonon nézni. Igazából a Livesports24 F1 Racing majdnem mindent tud, amit elvárok ebben a témában (futamok eredményei, bajnokság állása, hírek stb.), csak nem lehet emlékeztetőt beállítani a futamokhoz (vagy csak nem találtam meg). Erre használom az F1 Calendart. Arra gondoltam, hátha van egy 2in1 progi.
(#38245) RBJ: Lehet abban valami, amit RazorGTR1 ír. Többeknek volt hasonló gondja hamis kártyák miatt. Ha a gyári csomagban volt, az más. -
atillaahun
veterán
És ezt nem próbálta még valaki véletlen ráhegeszteni egy GB-re?
(#37748) darvinya
Bocsánat félreérthető volt a kérdésem, azt elfelejtettem említeni, hogy azért OT, mert nem Android (feltétlen) app-ot keresek, hanem akár rendes PC-re valót.
Doc to Go, meg amennyire tudom nem tud csoportos online szerkesztést.
- De mindegy hagyjuk is, keresek majd valamit jobb topic-ot a dologhoz. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Uhh, vazze, más is fellelhető ám ott.
-
punky10
addikt
Ha tényleg ö,akkor nem kell rá reagálni,és akkor nyugi van.Más megoldás nincs,minden(akár a leggorombább)hozzászolás is olaj a tüzre.
De szerintem ez paranoia,a jol ismert stilusjegyek hiányoznak(pl 5-6bsor irásjegyek nélkül,"pff"vagy "ááá"mondatzárás...stb)Csak a PowerAmp miatt még nem kell hibás következtetéseket levonni.
Mondom már csak azért is,mert én is ezt a zenelejátszot használom... -
vanni
csendes tag
"A widget is a gmailből venné ki max a leveleket" - hát nem biztos. Ha a weben (http://mail.google.com) olvasom a leveleimet, akkor minden működik, csak kényelmetlen a mobil pici kijelzője miatt.
Ami meg a notificationt illeti: egyszerűen tetszik... Tetszik, hogy kiírja számmal, hogy hány nem fogadott hívásom, emilem, SMS-em volt (időnként a munkám miatt nincs mellettem a mobil).
Belátom, nem túl fontos dolgot hajtok
- de mindenkinek lehet egy vezérhangyája.
-
vanni
csendes tag
Megcsináltam, de változatlan...
Minden emilt szépen tudok olvasni, de ha válaszolni akarok, akkor pirossal kiírja, hogy "Küldés", de soha nem megy el a levél... A szöveg meg úgy látom, ékezet kódhibás, mindenféle krikszkraszot tartalmaz. (A bejövő levelek remekül megjelenítik a magyar ékezeteket)
Elég gyakran előfordul, hogy úton vagyok, kéne válaszolnom egy mailre. Nincs tippetek egy használható widgetre? (Rootolt Ace, 2.3.5-ös gyári ROM, Go launcher ex) Köszi!
-
atillaahun
veterán
Mármint hogy érted mit használtál előtte, ami csinálta a hibát? Milyen verziód van?
(#32340) ambudriver
Nincs. Egyébként viszonylag kevés készüléken működik a hangrögzítés úgy egyáltalán rendszer szinten.(#32349) decoati
ES File Explorer(#32354) dokee78
Mintha Google Maps-ben lehetne kedvenceket vagy saját helyeket hozzáadni. -
decoati
aktív tag
asszem a slidescreenből beta10 volt az utolsó, akkor állt le végképp a fejlesztés, amikor a gugli egy frissítéssel letiltotta a stock gmail kliensből az olvasatlan mailekhez való hozzáférést. (az meg nem most volt, ittisvane) Az utolsó bétáknál már teljesen összedőlt a project, amik addig mentek az egy idő után fc-zett, beta10-et meg már be sem tudtam konfigurálni, stb. Sajnáltam, az egyik legzseniálisabb ötlet volt amit Androidra valaha is láttam.
-
-
Oldman2
nagyúr
A "huge" kifejezésre kerestem rá.
-
Probert75
addikt
-
TRob1
veterán
Ez a funkció csak GoLauncher használóknál jön elő.
ui: Egyébként a fagyasztástól meg még frissülnek az appok...
szerk: Mire szerkesztettem Probert75 is beírta (És én is pont a Maps-nál vettem észre, volt egy verzió ami zabálta az akkut nálam, de most már úgy tűnik, okés
)
-
TRob1
veterán
Jah, rájöttem.
Te azt nézed hogy hányan szavaztak, nem azt hogy hányan installálták.
És akkor egy kérdés:
Te mindig minden appodra szavazol egyébként? Mert én nem. És a többiek?(#24660) Tyer:
Tessék:
GO Launcher EX Theme Sense -
sssz
őstag
a lila szín csak az adott naptár jelölő színe szerintem. a másik kettőnek is különböző színei vannak.
nekem is a más naptárak alatt vannak ezek a naptárak és mégis látszódnak.
s7evcsenko : akkor az utolsó ötletem - ha még nem volt meg eddig - , hogy indítsd újra a telefont
-
-
petipetya
nagyúr
Valóban.
Megnyitottam 3 oldalt a Dolphin Miniben (facebook web, mobilaréna web és köponyeg.hu) és 65MB-ot hasít ki a memóriából.
Sajnos az Opera Minire nem lehet optimalizálni az oldalt, Parci itt elmondta az okát. Viszont domerator átállította http-re a socket-et, ezt érdemes lenne megpróbálnod.
Ha nem válik be, akkor a nemrég kiadott Bolt nevű böngészőt is érdemes megnézned, amely hasonló elven tömörít, mint az Opera Mini.
-
TRob1
veterán
Jah.
Sztem eleve jobban jár, ha feltesz egy ilyen vagy ilyen hátteret, és akkor widgetek se kellenek, üres home, de legalább fekete-fehér.(Annyi, hogy az előbbin a rózsát, az utóbbin meg a feliratot át kell színezni fehérre, mert a szín nem menő manapság
)
(#22151) dokee78: RSS-ből má' nem is jó a fehér? Még válogatsz is?
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest