Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
grotib #39581 üzenetére
Mert ezt kérdezték:
Tudtok olyan alkalmazást, amely inaktiválja a gombok háttérvilágítását? Sötét fényviszonyok között, olvasás közben zavaró és sajnos a screen filter nekem nem működik és az alkalmazás gyártója le is írta, hogy nem működik minden telefonon.
Vmi hasonló alkalmazás kellene, de nem találtam.
És erre válaszoltad:
A TotallRecall nálam bevált.
ZTE SKATE olcsó, de nagyképű. -
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
grotib #35941 üzenetére
Pont nem túlzás, mert ez ilyen köztes megoldás... se nem tab, se nem telefon, nem is jó semmire se igazán. Vicces hogy ha vki "hagyományos módon" szeretne telefonálni, ahhoz is már 2 kéz kell... sőt, kicsit hosszabb beszélgetésnél kell szólni a másik félnek, hogy bocs, visszahívlak fél óra múlva, kell pihentetni a kezeim kicsit.
A helyzet az, hogy ez azoknak van "tervezve", akik már nem tudják jó dolgukban, hogy mit csináljanak... elvesztették a realitás érzéküket... -
MC Pite
veterán
Nem tudom mik futnak állandóan, nem minden appot akarok kilőni... pl nyitok böngészőt, zenelejátszót, zseblámpaprogit, filekezelőt, navit, stb. Naptár, üzenetek, értesítő ill amik állandóan futnak/futhatnak maradhat. Igaz, S60 még a névjegyzéket/híváslistát és egy be nem zárt beállítást is futó programként mutat...
-
rum-cajsz
őstag
szerintem nem érdemes.
De ha nagyon aggódsz, és rootolva van a készüléked, csinálhatsz egy dalvik cache wipeot és egy battery statistics wipeot.
(ekkor a programok fenn maradnak, csak a róluk gyűjtött statisztikákat törlöd)
A wipe utáni bekapcsoláskor lassabban indul el a készülék (akár 5 perc is lehet), mert ekkor gyűjti össze az infókat.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest