- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Tudtok erre megoldást vagy olyan ebook olvasót, amely rendelkezik online könyvjelzőkkel?
Olvasok egy könyvet a cool reader segítségével a tabon (házon belül) és telón (házon kívül). A gond az, hogy mikor az egyikkel haladok, akkor a másik eszközön utána kell lapozni. Az ugrás oldalra és %-ra nem működik, mivel a két különböző eszközön a kijelzők és betű méretek miatt teljesen mást mutat.
-
Még egy voks az Opera Mini Next-re! Tényleg baromi jó lett, régi motoros Opera mini felhasználóként még inkább meglepő, mennyire hasít az új változat!
-
stefi68
addikt
válasz
pethYeti #33492 üzenetére
Nem tudom hogy a Taskerben ez így működik-e, viszont a wifi automatikus ki-be kapcsolgatására vannak spec. programok. Ilyen pl. az Auto Wifi Toogle is. Beállítható akár óránkénti lebontásban, hogy mikor és mennyi időre kapcsolja be a wifit, ha jól emlékszem még hétvégi üzemmódja is van, bár lehet, hogy azt csak a Pro verza tudja.
Van magyarított verziója is, nézd meg ITT
-
válasz
TazLeacher #33385 üzenetére
Szia!
Profilozásra: Setting Profiles (fizetős változat)
Hívásszűrés: Root call blocker
Mindkét csoportból számtalan alternatívát vizsgáltam meg, mindegyik elvérzett valahol. Ezek az alkalmazások sem tökéletesek, de - szerintem - az elérhető legjobbak.
Amit nem tudnak az általad leírt követelményekből, az a fúzió, magyarán a profil váltó nem fogja egyben a hívásszűrést is aktiválni, erről magadnak kell gondoskodnod. Próbáld ki őket, szerintem nem fogsz csalódni!
-
pethYeti
addikt
Aki használ Taskert meg tud erősíteni hogy jól gondolom-e az alábbi dolgot.
Tehát azt szeretném ha a wifi óránként 1 percre bekapcsoljon.
Ezt úgy csináltam most meg hogy 7.00-23.00-ig 1 óránként ismétli a wifi bekapcsolást + külön folyamatként csináltam egy olyat hogy 7.01-23.01-ig óránként kapcsolja ki a wifit.Jól gondolkozom?
-
Cyrin
addikt
Nálam a next nem működik, azt írja hogy nem sikerült kapcsolódni az internetre.
-
wayne1
senior tag
Ha titanuim backup-al lementek egy játékot, akkor az elmenti a mentéseket is? Vagy mit kell beállítanom, hogy ezt tegye?
-
pufancska
tag
válasz
pufancska #33344 üzenetére
Na megoldódott a helyzet csak azért írom le hátha valaki így jár és tanuljon az én balgaságomból. Levettem a mobil hátlapját, hogy cseréljek kártyát, hátha azzal van a probléma és lás csodát van rajta egy pöcök, ami benyom egy másik pöcköt és védet lesz a kártya. Ha nincs hátlap lehet törölni. Na bumm,
-
tboldi
nagyúr
Az Opera Mini Next-ben lehet az alapértelmezett nagyítást állítani (nem a betűméretre gondolok)?
-
TRob1
veterán
válasz
basaja #33480 üzenetére
Kipróbáltam én is, tényleg gyors... egyelőre csak a ph-t néztem vele, meg a Metal Hammer oldalát (hammerworld.hu), de már itt olyan problémám volt, hogy az elején nem mutatta a hirdetéseket mikor belépek az oldalra (nem mintha érdekelnének
), de pl. a cikkekben a videokra nyomva jött az üzenet: Nem támogatott! (xy által használt protokoll nincs támogatva)
Vki tudja mi ez? Gyárival és Boat Browser Minivel nincsenek ezek a jelenségek, ott megy szépen.Illetve nem mindig vette a "duplakattra" a nagyítást, ha elkezdtem 2 ujjal nagyítani kicsit, akkor meg rögtön. Egyelőre ennyi a "tapasztalat".
-
basaja
senior tag
eszméletlen jó lett az Opera Mini Next...iszonyat gyors a Mini és a Mobile után...;-)
-
Fehércápa
aktív tag
Van olyan app, amivel be lehet állítani, hogy egy előre megírt sms mikor menjen el? Pl másnap reggel küldje el.
-
danih
veterán
Multitasking progit akkor ajánlana valaki?
Más: opera mini next kiváló, gpu gyorsított böngészés, nagyon smooth. -
Bobby G.
senior tag
válasz
fatal` #33468 üzenetére
Nekem igazából csak arra kell, hogy ne kelljen gépre kötnöm a telefont, ha valamit rá akarok másolni. pl. 1-2 MP3 albumot. De pl. jókat mulattam amikor a fiaimra frászt hoztam, mert sutyiban játszottak rajta, én pedig a másik szobából irányítottam, meg küldtem nekik üzenetet...
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #33469 üzenetére
Kimaradt egy s betű. Ez nem isgazság!
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #33466 üzenetére
Nincs mit. Ahhoz pont kell.
(#33465) Bobby G.:
Jaja. És még mádzsár nyelvű is mádzsár emberektől.(külön plusz pont hogy lehet fejtetőre is állítani, mert Pengébe fejjel lefelé szerelik a kijelzőket.
)
(#33464) Mr X:
Jahm, általában csak akkor megy sztem. -
fatal`
titán
Nem tudom, pedig ott elvileg mindennel működik, állítólag PowerAMPpal is. Lehet, hogy a Mort más rutint használ a lejátszásra? Nem tudom. Az tuti, hogy nekem n7-ben nem működik.
(#33461) Mr X: PlayerPRO tudja CM nélkül is, gyári ROMon.
Nem igazán értem a dolgot, mert egyszerű felüldefiniálni a hangerőszabályzó gombot (egy függvény és azt csinálsz rá, amit akarsz) és gyári lockscreenje a legtöbb lejátszónak van. Igaz a mikrofon gombjával a legtöbb lejátszó tud léptetni, de nekem mikrofon nélküli a fülesem és szerintem nem vagyok evvel egyedül.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #33460 üzenetére
Igen, CM (Természetesen
). De akkor Mort alatt miért nem müxik?
Vagy azért kell hozzá hogy az app is tudja, nem csak a Rom? Nem vágom.
(#33461) Mr X :
De PlayerPro ezekszerint tudja CM nélkül is?szerk: háháhá, hát hogyne tudná a Mort is.
Jegeltem a rombéli zenélőt, az n7-et és a playerpro-t is, és már müxik is.
Ezekszerint a többi elnyomja szegény Mortit.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Felteszem itt is a kerdesem, hatha ide jobban illik.
Ujraraktam a telom, es ugy dontottem, nem teszek fel kulon billentyuzet-progit.
Viszont azt tapasztaltam, hogy a gyarinak gyakorlatilag nincs beepitett szotara, csak a telefonkonyvben szereplo neveket kinalja fel.Letezik erre vmi megoldas? Pl. recoveryben felflashelni vmilyen szotarat vagy ilyesmi...
-
RootRulez
félisten
válasz
bluobluo75 #33452 üzenetére
A Mini tömörítve töltött le az oldalakat, így akár 90% adatforgalmat is spórolhatsz. Az Opera Mobile turbó módja is tömörít, de a Minié hatékonyabb.
WiFinél mobile, mobilnetnél mini...
-
bluobluo75
őstag
Melyik jobb?
Az opera mini, vagy az opera mobile? -
ERPY
őstag
Marketen kint van az opera mini next.
-
-
TOZ
addikt
Opera Mini:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az utolso hasznalhato verzio a 6os volt. Az ujabbak valahogy balf@sz modon jelenitik meg a bold modon szedett szovegeket, nem csak felkover, de nagyobb lesz a karakter. Pedig ez az uj next is szep, jo volna, de a szemem kifolyik... -
defymoto
senior tag
Üdv!
Szerintetek melyik a legjobb wp7 stílusú locker?
Előre is köszi! -
aminat
tag
Az asztali opera böngésző könyvjelzőit, hogy lehet az opera minibe importálni?
-
danih
veterán
Hardvergombra tehető task-switcher progit keresek! Sokáig a Multitasking Pro-t használtam, de a jelenlegi telómon nem viselkedik rendesen.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33435 üzenetére
Na nekem olyan sincs. Ha megy a zene, megy a Lockscreenje is, és elég ennek az Unlockja, semmi mást nem kell (nincs olyankor gyári).
(#33434) hunfatal:
Tudom hogy nem mondtad, meg remélem nem is gondoltad ()
Csak úgy mondtam, hogy jobban elhiggyétek. Na mingy lesz vid akkor mind2 dologról, csak befejezem vacsit. -
Luissimo
veterán
válasz
Bobby G. #33433 üzenetére
1, mitjelent az hogy IRÁNYÍTANI ?
hogy merre menjen ??
2, fájlmásolásra , böngészővel, sok van, pl. én a PAW SERVERT használom. -
fatal`
titán
Nem mondtam, hogy hazudsz, nem tudta olvasni az SDmet, mert olvashatóként volt csatolva, csak ezt később vettem észre. Csak a beállításait néztem meg, ott meg nem volt ilyen. Mire fixáltam a hibát, addigra fizetős lett.
Ha alapból működik akkor ok, végre mégegy lejátszó, ami tudja.
Igazából felületre nekem a PowerAMP tetszik a legjobban, de mivel az nem tudja ezt, ezért a PlayerPRO-t vettem meg.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Melyik az az app, amelynek segítségével az asztali gépem böngészőjéből tudom irányítani a telefont, illetve fájlokat tudok másolni interneten keresztül?
-
Teasüti
nagyúr
Kicsit összezavarodtam, felraltam a go sms pro-t (handcent nem tetszik - amúgy se találtam egyikben sem csökkentett karakterkészletet
) és az a problémám, h túl sokféle üzenet fajtát tud küldeni. És miközben épp a kézírás részt próbálgattam, akaratlanul el is küldtem azt.
Az a kérdésem, h mivel nem jelzi az android, h ez most konkrétan sms, inkább csak üzenetekként hivatkozik mindenre, szóval akkor én most mit is küldtem át? Mms-ben ment el az a firka?Csak kíváncsiságból, h mit fog megjelenni a számlámon...
Jah és a másik ebből mit láthat vajon, ha nincs okostelefonja?
Illetve ha a 160 karakteres limit be sincs állítva, akkor mi van? A szolgáltató is feldarabolja az üzenetet ilyen esetben? -
Sanci789
aktív tag
Sziasztok
Zene lejátszásnál vannak album borítós problémáim: mindegyik zenének van saját borítója, de mikor a PlayerPro-ban hallgatom őket, mindegyik zenénél a legelső zeném (ABC szerint az első) borítóját mutatja. K*rva idegesítő!!!
PowerAMP-nél is ezt csinálja. Már kitöröltem mindent amit a mobil kreált borítoként, de semmi nem törént.
Valami ötlet?
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok!
Az ingyenes adatforgalom számláló programra még ajánlott a Network Monitor, vagy van már ennél jobb választás is? Nincs rootolva a teló, nem tudom ezt érdemes e megjegyeznem. -
fatal`
titán
N7-ben nem találtam ilyet, bár nem tudtam nagyon megnézni, mert szarakodott az sd kártyám, utána meg fizetős lett.
A rázást én sem használom, csak funkciónak írtam, van, akinek az kell. Mondjuk a PowerAMP nem tudja egyiket sem (shaking van, de az külső cucc és iszonyat bugos, kikapcsolt képernyővel nem is működik).
PlayerPRO-ban a hangerőléptetésnek egyetlen hátránya, hogy kell hozzá a lockscreenje.
(#33423) TRob1: Albumot léptetni sajnos nem tud.
A hangminőséget a DSP Packkal gondoltam és beállított EQval (persze mint írtam, ez lehet placebo is). Én megvettem, mert szerintem megéri az árát. Ha az albumléptetés egy fontos funkció neked, akkor valóban nem ez lesz a kedvenc lejátszód, nekem meg a hangerőléptetés fontos, ezért nem használok MortPlayert. Ezért jó, hogy vannak alternatívák.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33420 üzenetére
Szerintem alapból tudja, nem kell állítani. Lockolva van a képernyőd, akkor hosszan nyomva a le vagy fel hangerőgombokat, lépteti a számot.
(#33416) hunfatal:
Nah, megvolt a PlayerPro teszt, és nem lesz a kedvenc lejátszóm, az tuti. A számomra egyik fontos dolgot ez se tudja (vagy nem találtam), az album léptetést. Sztem nem egyszerű a kezelhetősége. Vicces hogy van millió méretű widget hozzá, de gyak. mindegyik ugyanaz, alapfunkciókkal. Se itt, se zárképernyőn nem tudok albumot léptetni (vagy mondom, lehet hogy nem találtam meg). De még magába a programba se olyan egyszerű mint Mortba vagy N7-be (ami sajna szintén nem tudja ezt az alap kis widgetjén - ami valszeg bővülni fog a nevéből ítélve -, se a zárképernyőn).
És biza a hang minőségét se merném jobbnak mondani (kicsit se). De mivel Blade-em van ezt nem állíthatom általánosságban (amit xarnak mondanak zene terén, de sztem meglepően jól szól a Sennheisser CX300-II fülessel). Viszont számomra nem ér pénzt, semennyit(
na jó, nem is vettem meg, de úgy se kell).
ui: És a fentebb taglalt miatt se lehet azt mondani hogy többet tud (inkább vmivel többet, vmivel kevesebbet). Kinek mi a lényeg...
-
vanni
csendes tag
A Névjegyek-ben beállítottam, hogy csak a telefonszámmal rendelkező névjegyek jelenjenek meg. Működik is.
De ha az Üzenetek-et nyitom meg, s ott lépek a névjegyekre, akkor látni, hogy odaszinkronizálódott nekem az összes Google kontaktom, akikkel csak egyszer is levelet váltottam. Van, amelyik ötször is - csak tudnám miért? Hogy tudnám ezt helyrehozni? Köszi!
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33417 üzenetére
Hehe, már a rövidke kis próba alatt meglett nekem.
(#33416) hunfatal :
Na kipróbálom a PlayerPro-t is (még sosem láttam/hallgattam "élőben") A számléptetés hardveresen az jó (n7 is tudja, Morti sajna "még" nem), meg persze az is ha tényleg jobban szól (a telefon rázása az nem vonz)
-
-
dokee78
félisten
beállítások-->Haladó-->Kilépés gomb.
-
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #33408 üzenetére
Törlöd az Alkalmazások menüben az Opera-nál az Alapértelmezést.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
lsebestyen #33404 üzenetére
Mi volt a gond tkpn az eddigiekkel?
-
Speeedfire
félisten
Véletlenül beállítottam az operát az alapértelmezett böngészőnek, hol tudom visszaállítani a gyárit?
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #33405 üzenetére
Mi az istent tudhat kevesebbet egy ilyen feature listával (amire tényleg szüksége is van az embernek)?
Ezek a kevesebbet tud szövegek szvsz már annyira elcsépeltek minden szinten.
Mit csinálsz/csináltok egy zenelejátszóval hogy ez a tudás kevés? Mit kell még tudnia egy lejátszónak amit a többség használ is (és ha nincs, nem tud aludni?Vagy nem tud zenét hallgatni)? Komolyan kérdem. Légyszi sorold fel (ne más, hanem te
) Ha megvolt, utána már jöhet mástól is a lista bővítés.
(Ráadásul szerintem a létező összes player tud Lejátszani, megállítani, előre és hátra léptetni, a telefonon meg lehet hangerőt állítani)
-
fatal`
titán
válasz
lsebestyen #33404 üzenetére
Ha ezek nem jöttek be, nem nagyon fogsz találni. Ezek a legjobbak, esetleg próbáld meg a MortPlayert, az sem ross, bár kevesebbet tud. Vagy használd a gyárit.
-
lsebestyen
addikt
Melyik zenelejátszót ajánljátok ICS alá? Poweramp annyire nem jött be, se a playerpro...Valami més alternatíva esetleg? fizetős is lehet!
-
Teasüti
nagyúr
-
fatal`
titán
Ha beállítod rendesen a Fancyt akkor pontosabb. De az is tud accuweathert, csak az MSN jobb. Van még benne Weatherbug meg Google Weather, de az utóbbi a legpontatlanabb az összes közül. Ez a fizetős verzióra vonatkozik, az ingyenes Fancyben ugyanaz a két szolgáltató van, mint a BW-ben (Google, Accu).
(#33395) Teasüti: Szerintem nem néztél még SPB-t, Navigációt és Officet a marketen.
(#33398) Teasüti: Ha ROOTolva van a telefonod, akkor eltudod távolítani.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Wise (ex-TransferWise)
- Bundle topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest