- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
Aktív témák
-
fatal`
titán
Be lehet zárni a skypeot a kijelentkezéssel, ilyenkor bezárja teljesen.
-
sajtee
őstag
Van valami hasonló alkalmazás androidra?
Más: ma a Bumerángban szórakoztak valamivel. A program lényege, hogy prózában rámondasz valamit és "dalt" csinál belőle. Ez a 'Vocal Ease' nevű alkalmazás?
-
Dottore
addikt
válasz
atillaahun #32796 üzenetére
Akkor az új verzióknál már ezek szerint ez megoldódott.
-
gatto_
senior tag
Csak a kilövés miatt nem kell program a skype-hoz csak a megfelelő verziót kell feltenni. Az itt található listában a Skype 2.1.0.46 V10-esben van kilépés gomb. És magyarul is van. Igaz hogy nem a legeslegfrissebb verzió, de nekem hibátlanul működik.
-
-
szilard87
csendes tag
Hello, navigációs eszközről lehet itt kérdezni?
-
Dottore
addikt
válasz
jegenye77 #32786 üzenetére
Gyorsabb, nem fut a háttérben ha nem akarod, sokkal kevesebb memóriát fogyaszt, kisebb sávszél mellett is stabil, tud egyszerre több klienst is futtatni és nincs tele bugokkal mint a Skype Ezért szeretem.
Ellenben te ha jól látom egy külön programot is használsz, csupán azért, hogy ki ki tudd lőni.
-
jegenye77
addikt
Valamikor volt egy alkalmazás,amivel a skype-ot lehetett kilőni.Sajnos nem találom.
Tudnátok dobni egy linket! -
atike
nagyúr
Köszi a válaszokat, továbbítom...
Nem saját részre kellett az infó.
Azt hiszem akkor rakatom is fel a Go Launchert az emberkével...
-
Probert75
addikt
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Rákerestem több helyen (na jó, annyira azért nem alaposan
), de nem igazán találtam rá használható megoldást, ezért itt (is) felteszem a kérdést.
Szóval létezik olyan külső program, amivel el lehetne rejteni egy (vagy több) telepített programnak az ikonját? Magyarul a program fel lenne telepítve, használható lenne, csak épp nem jelenne meg ikonként a programok között...
Előre is köszi a választ!
Azt írták máshol, hogy van két launcher is amelyikben meg lehet tenni (a Panda, meg a LauncherPro) de ezek használata nélkül lenne érdekes... Esetleg Go Launcher EX is "játszhat"...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Dottore #32761 üzenetére
Esetleg nem tudjátok,hogy itt milyen widget az akku, wifi, stb ki be kapcsolók widgetje?
-
Fehércápa
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb hívás felvevő app? Mindegy,hogy fizetős-e vagy sem! Rengeteg van,de majd mindet szidják,nekem meg fontos lenne a jó minőség.
-
gatto_
senior tag
válasz
negatiw #32769 üzenetére
Szia!
Az volt az első.
Azzal az volt a bajom, hogy marhára merítette az aksit. Pedig nem használtam belőle semmit, csak az ébresztő widgetet. Nem jöttem rá mi az oka. Lehet összeakadt valamivel, vagy nem tudom. Normál esetben este ha feltöltöm a telót, kikapcsolt wifi és 3g mellett reggel még simán 100%-ot mutat. Az spb-vel ez lement 65-70%-ra. Amúgy jó lenne, tetszett, de így necces. Azért köszi a segítséget.
-
csl1982
tag
Sziasztok,
olyan alkalmazást ismer valaki, amivel lehetne rögzíteni egy gombnyomás sorrendet (fizikai gombok), és azt végignyomva lockscreenen lehetne hívást kezdeményezni?
Pl. power gombra előjön a lockscreen, és 3x hangerő le/fel-re egy megadott számot hívna.
Köszi
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32766 üzenetére
Hát akkor nem egy fejlesztő készített backportolt launchert, hanem kettő. Ennyi.
-
válasz
Dottore #32763 üzenetére
Nem hiszem, hogy belekeveredtem. Mondjuk ennyit nem ér az egész mert úgy sem dobom fel egyiket sem de itt két külön launcherről van szó amik gyakorlatilag ugyanazon célból készültek. Ez nem egy launcher két néven hanem két launcher, két fejlesztővel..... Egyszerűen érdekelt volna mi a különbség közöttük de ahogy utána olvastam igen kevés és egyiket sem igazán érdemes felrakni.
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32762 üzenetére
Nem lehet, hogy ebbe te kicsit belekeveredtél? Ez jobb és logikusabb megoldás lenne.
-
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32760 üzenetére
-
válasz
Dottore #32758 üzenetére
Magyarul ez azt jelenti, hogy a gingerbread az egy 2.2 re tervezett 2.3 kinézetü launcer az android 2.3 launcer pedig kimondottan a 2.3 re faragott cucc?
...bár ennek ellentmond, hogy az andoid 2.3 launcher leírásánál egy 2.3 kinézetű launcherről beszélnek, tehát nem a 2.3 alá tervezett dolog hanem annak a kinézetével. Így annak semmi értelme, hogy 2.3 ra faragnak egy 2.3 kinézetű launchert. Így az eredeti kérdésem még mindíg nyitott.....
-
Dottore
addikt
válasz
TazLeacher #32755 üzenetére
Valószínűleg a hivatalos Android 2.3 alá backportolt launcher appra gondolt, amit azoknak készítettek akik nem bírják kivárni a hivatalos frissítést.
Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, a dolog lényege pont az, hogy ne legyen különbség.
-
Nocsesz1
senior tag
Tudtok olyan programot hogy a hívás vége gombot megnyomom elindítson egy programot?
Mondjuk a képernyő kikapcsolás. -
válasz
TazLeacher #32755 üzenetére
Azt vágom, de sok oldalon külön említik a két launchert. Ezért kérdeztem!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
mefistofeles #32754 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy az Android 2.3 neve a Gingerbread?
-
Mi a különbség az Android 2.3 launcer és a gingerbread launcer között?
-
DemonDani
addikt
nincs valami olyan app, ami engedi a facebookra feltöltést? mert csak az kéne belőle, mert amugy szar a kliens, messengert használok üzenetekhez operaminit ha mást is akarok... így csak a feltöltés miatt eszik elég sok akkut azért
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a GMaps-hez kapcsolódik.
Elkezdtem foglalkozni a helymeghatározás témakörével és arra szeretnék valahogy rájönni, hogy a klienstől milyen adatokat kér le a szerver a helymeghatározáskor.
Shark for Root-ot (+WireShark) próbáltam már ennek az analizálására, de nem lett valami nagy sikerem, gondolom HTTPS protokollon megy az adatfolyam.
Van esetleg valaki, aki tudna támpontot adni, hogy merre keresgéljek, kérdezzek, vagy esetleg tudtok konkrét infóval szolgálni erről?Üdv.: Papa
-
Magnat
veterán
Hi,
Tud vki esetleg olyan widgetet, ami tud eur/huf és usd/huf árfolyamot mutatni, és nem zakkan meg, ha elforgatom a képet és esetleg még frissül is rendesen? Fx viewer, Currency widget tuti nem jók és még 1et próbáltam, de annak nem emléxem a nevére sajnos.
Szerk: látom már, aCurrencyt ajánlották nemrég, kipróbálom... -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Használ vki Svox-ot (Mariskával)? Esetleg Smarter Alarm-ot mellé? Tőlük kérdezném, h nektek is szaggatós Mariska hangja, amíg az ébresztés utáni híreket olvassa? A hardver kevés hozzá, vagy ez feature lenne, h ilyen gyengén muzsikál? Szóval az érdekel, h gyengébb hardveren van csak ez, vagy a csúcs telefonokon is beszaggat a text-to-speech?szerk: ismertek esetleg erőforrás monitorozó app-ot, mint windows-ban a feladatkezelő cpu grafikonja? Így hamar kiderülne, h elég-e a gép Mariskának.
Illetve tudtok vmi full magyar ilyen tts képes ébresztőt még, mert Mariska sok angolt próbál kiolvasni, pl a google naptár eseményei felolvasása félig magyar, félig angol - amibe persze beletörik a nyelve.
.
Svox app galery-ben van egy lista a tts képes appokról, de elég kurta, alig vannak alternatívák. -
Drizzt
nagyúr
Meg lehet azt oldani, hogy úgy vegyek Androidos appot tisztán, hogy a google ne jegyezze meg a bankkártya adatokat? Azt hiszem rákérdez megjegyezze-e, de csak a megjegyezze opciót lehet választani.
-
Cartman023
aktív tag
Fent van a Go Sms Pro és a Pansi Sms is, tesztelem őket.
Azt hogy lehet beállítani, hogy csak az egyiket használja és ne jelezzen kétszer mindig? -
gatto_
senior tag
Valaki nem tud egy olyan ébresztő programot, vagy csak egy widget-et, ami 1x1-es, vagy max 2x1-es és a főképernyőre kitéve mutatja a következő ébresztés időpontját, rákattintva pedig megnyitja az ébresztő beállításait. Kritérium lenne még, hogy valamennyire illeszkedjen a widget a HTC Sense stílusához. Ilyesmi programra gondolok, csak némileg szebb megvalósításban.
Még ezt próbáltam. A widgete meg is felelne, ha az okos fejlesztő kihasználná a helyet hasznos infókra, és nem a program nevét, és verziószámát jeleníttetné meg rajta.
Vég túrtam már a marketet, de nem találtam a nekem tetszőt.
Valaki? -
decoati
aktív tag
engem rútul szívat
hw: modem -> wifis router -> desktop (xp), DE a router publikus ip-ket oszt, kvázi wifis switch.
Desktop: felhasználó (jelszavas) felvéve, távelérés bekapcsolva, paraszt engedélyezve, mappa megosztva.
Laptopról simán csatlakozok, látom a mappát, minden kiru.
Telefonon meg semmi, sem ES, sem AndSMB, sem más. agybaj... -
PuffySite
tag
Sziasztok!
Most akartam megvenni a PowerAMP unlockert, ~ 1100 forint, de amikor a fizetős részhez érek, ezt írja: HK$40.25. Ez miez? 8 ezret azért nem ér nekem..
-
Bavid
senior tag
Megjelent az új Viber! Működik végre ICS-n is!
-
sajtee
őstag
Sziasztok,
talán nem ide tartozik, de miért írja ezt a market?
"A kártyát elutasították. Kérjük, frissítse a kártyát." Csak júniusban fog lejárni...
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Tudtok olyan fájlkezelőt, ami normálisan kezeli a hálózatot? Értem ezalatt,hogy csatlakozom az itthoni hálózathoz és magától megtalálja a megosztott mappákat, nem kell előre beállítani ezer dolgot.
-
vétó
aktív tag
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
K-9 maillel kapcsolatban lenne az alábbi problémám. Yahoo és freemail fiók van beállítva. Ha a mobilon elolvasom a yahoo-t közvetlenűl az oldalukon nézve olvasott lesz a levél szinte azonnal. Ez jó. A freemail viszont ezt nem csinálja. Van ötletetek, hogy milyen beállítást kell lecsekkolni?
köszi
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Tudnátok mondani olyan oldalt, ahol olyan kipróbált progik találhatók, leszedhetők amik már biztosan működnek buherált nélküli ZTE Skate-n?
Úgyértem, hogy nem főzött rom-os, csak szűz, gyári rendszerre.
Köszönöm előre is! -
JSaN
addikt
Hali
Mivel tudnak print screen-tcsinalni atrix-on? Minden fele buhere nelkul. -
RootRulez
félisten
válasz
Dottore #32713 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy tud magyarul is...
KeePassDroid 1.9.8 Hun by RootRulez
További android honosításaim: http://hunapk.uw.hu
-
S e t h
nagyúr
Tudnátok olyan programot nekem javasolni, amelynek az az alapvető funkciója, hogy amit diktafonként rögzítünk, azt átkonvertálja dokumentumba, lehetőleg minél kevesebb hibalehetőséggel?
Sajnos csak olyanokat találtam, amelyeknek vagy nagyon alacsony az értékelése, vagy még nem is értékelte senki.
-
Dottore
addikt
Ja és ha már jelszó akkor KeePassDroid.
Miért? Mert ki lehet tölteni vele a beviteli mezőket. Az PC verziója tudja menteni és beolvasni az android alatt használt adatbázisfájlt és mert nyílt a forráskód.
Biztonságosabb egy mesterjelszót megjegyezni mint fejben tartani egy tucatot.
Az az egy lehet akár húsz, logikátlan, szimbólumokat kis és nagybetűket egyaránt tartalmazó karaktersor is (4P_GRODqyeg2uY2kixu5iv), amit a büdös életben nem tör fel senki.Ellenben ha sokat kell megjegyezni az természetesen ennél jóval kevésbé lehet bonyolult. Mi több, a legtöbb ember ugyanazt a jelszót használja mindenhez. Leírni persze lehet, de akkor már megint valami program kellene, mert biztonságosabb egy mesterjelszót megjegyezni mint fejben tartani egy tucatot.
-
Dottore
addikt
válasz
Potyka03 #32709 üzenetére
Bárhonnan megnyitsz egy képet (pl. fájlkezelő), akkor ha több, az adott program megnyitására képes program van a telefonodon, választhatsz melyikkel nyissa meg. A kérdés alsó részén ott egy checkbox, ha kipipálod többet nem kérdezi meg, a kiválasztott lesz az alapértelmezett.
Visszaállítani is lehet. Elnavigálsz a telepített programokhoz, megkeresed a Quickpic appot, és törlöd az alapértelmezett státuszt.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A Quicpic-be be lehet állítani hogy ez legyen az alapértelmezett képnézegető program?Ha igen,akkor hol?Előrei s köszönöm a segítségeteket.
-
junkpod
veterán
hali, a FullScreenCallerID progihoz hasonlót keresek. Nem rossz az se, de picit túl variálja a dolgokat, a normál hívás felület tetején jelenik meg az ő ablaka, ez okoz problémákat.
Létezik olyan, hogy a normál hívásvezérlőben nagyobb képek jelennek meg?
Vagy szimplább progi mint az FSC? -
barnam_
nagyúr
Üdv,
Az asztali gépen Firefox-ot használok, a droidon Dolhpin Browser Mini-t. Hogy tudnám a mobilra átvinni az összes könyvjelzőm és jelszavam? Nagyban megkönnyíteni a mobilos böngészést. -
Gl4diator
tag
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem
:
Szóval van egy Samsung Galaxy S wifi 5.0-ás tabletem.2.2-es Froyo van rajta. Ez csak wifin tud a netre csatlakozni, nincs benne 3G modul. És van egy Nokia C3-01-es telóm, ami ugyancsak képes wifire, és van benne 3G.
Namost sajna nem symbianos a C3-01-es, csak s40 szoftver van rajta, így a rajta lévő mobilinternetet nem tudom megosztani a Joikuspot programmal pl, ha otthonról elmegyek.
Visszafelé működhet a dolog? Hogy a Galaxy S wifire ráteszek valami androidos appot, és a Galaxyról tudnék valahogy a C3-01-re csatlakozni? És így a két cucc wifin tudna kommunikálni?
-
DemonDani
addikt
nektek jó az ebuddy? nekem az elmúlt napokban ultra sokat fogyaszt!
értsd:
este levettem töltőről, reggelre 67%-ra merült és 34% volt az ebuddy, ez normál esetben olyan 87 85% lenne, és már tagnap tegnap előtt kerestem volna más progit de mind az összes atomhulladék, nem is tudom mi alapján osztják rájuk az 5 csillagot (lásd msn withyou vagy mi a fene pl egyhuzamban kilép ha éppen egy pillanatra nincs térerő és sehogy nem szól)
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest