- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Billentyűzet-kiosztást mivel tudok módosítani? Megvan a layout xml, de nem tudom mivel lehetne szerkeszteni. Ha belekukkantok a fájlba, totál krix-krax az egész.
-
Syl
nagyúr
Mi a f**sz! Negyedszer írom be a commentet és nem jelenik meg (rios error)!
(#42268) Tyer
Ilyenre, csak nem ennyiértLeginkább ingyé. Ezért a deviantarton nézelődök. Már találtam is párat.
-
Syl
nagyúr
válasz
atillaahun #42011 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
body007 #39448 üzenetére
Milyen tabletta az?
Mert az enyémet (Galaxy Tab 8.9 3G), bár elég sokat használom, hetente egyszer elég tölteni. Éjjel-nappal be van kapcsolva, állandó 3G nettel (a wifi nincs is rajta bekapcsolva).
Újraindítva meg a franc tudja mikor volt. Ja, áprilisban egyszer biztosan, ugyanis a 3.2 Stock Rom-ot lecseréltem 3.2 Overcome-ra.
-
Syl
nagyúr
Nekem bőven megfelel a jelenlegi működése (a google drive sem tölti le a cuccokat). A táblagépemre még csak-csak, de a telefonomra semmiképp nem kell a sync (Az alap 4 gigás kártyán van 200 mega hely. Hogy tudna abba 2 gigát beleszinkronizálni?
).
Ha valamire szükségem van akkor ES File Explorerrel egy kattintás és ott bolyongok a Dropbox, SugarSync, Box mappáimban. Remélem e fájlkezelő következő verziójába bekerül a gdrive és a skydrive is -
Syl
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #39326 üzenetére
Telefonra nem szinkronizál le a dropbox. Be is bacna! 3-4 gigát leszedne a 100 megás mobilnetemen
-
Syl
nagyúr
válasz
Cartman023 #38948 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
punky10 #38349 üzenetére
A táblagépemet (Galaxy Tab 8.9) egyszer így összelőttük egy iPhone 4s-sel. Egy kattintás és lehetett rajta internetezni, de fájlátvitelre nem volt képes.
Ugyanígy egyszer a laptopot összekötöttem a táblagéppel direkt wifivel a Samsung hírhedt Kies programjával, de az is csak az alap dolgokat tudta (telefonkönyvet olvasni stb).
Fájlküldéshez wifi router és airdroid vagy 3G net és dropbox a legegyszerűbb. -
Syl
nagyúr
válasz
S_xperia_S #38315 üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni? Már bocsi, de a kérdésed értelmetlen:
lehetséges fájlokat küldeni wifin KÖZVETLENÜL pc és mobil között, wifi internetmegosztáshoz hasonlóan, hálózat nélkül?
Ezt most mégis hogy? A szubtéren keresztül?
-
Syl
nagyúr
válasz
S_xperia_S #38311 üzenetére
Most wifin akarod vagy hálózat nélkül?
Mert egyszer így írod, egyszer úgy.
Wifin ott az AirDroid, nélküle pedig a jó öreg USB tyúkbél. -
Syl
nagyúr
Ennek így semmi értelme. Azért van ott a Public mappa, hogy abból lehet megosztani a fájlokat. Be is b***na, ha a többi mappa is megosztható lenne.
Meg aztán a Dropbox Help is így írja. -
Syl
nagyúr
válasz
atillaahun #37883 üzenetére
Őőő, a Public mappában működik a megosztás (Copy Public Link).
-
Syl
nagyúr
Holnap tele lesz az IT café meg a Mobilarena az átállás végett nem ébresztő iPhone cikkekkel
-
Syl
nagyúr
válasz
maggi1886076 #33313 üzenetére
Szerintem nagyon-nagyon messze van a tökéletestől. Pár észrevétel, amit meg sem ugattak.
És akkor az olyan apróságokról nem is beszéltünk, hogy mobilos felületre is jól jönne az "itt szóltam hozzá" rész. A hsz beíró ablak is lehetne emberibb méretű (kisebb betűk, több sorban), link, kép beszúrási lehetőséggel, szmájli választóval stb., stb.
Ja, én Opera Mobile-lal fórumozok (Galaxy Tab 8.9). -
Syl
nagyúr
Melyik Player program tud NAS-ról (dlna) filmet lejátszani?
-
Syl
nagyúr
válasz
TazLeacher #31398 üzenetére
Főleg, hogy ez ügyben már lett neki javasolva az adott topic...
-
Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest