Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
-
Billentyűzet-kiosztást mivel tudok módosítani? Megvan a layout xml, de nem tudom mivel lehetne szerkeszteni. Ha belekukkantok a fájlba, totál krix-krax az egész.
-
Mi a f**sz! Negyedszer írom be a commentet és nem jelenik meg (rios error)!

(#42268) Tyer
Ilyenre, csak nem ennyiért
Leginkább ingyé. Ezért a deviantarton nézelődök. Már találtam is párat. -
-
-
válasz
atillaahun
üzenetére
-
-
-
válasz
body007
üzenetére
Milyen tabletta az?
Mert az enyémet (Galaxy Tab 8.9 3G), bár elég sokat használom, hetente egyszer elég tölteni. Éjjel-nappal be van kapcsolva, állandó 3G nettel (a wifi nincs is rajta bekapcsolva).Újraindítva meg a franc tudja mikor volt. Ja, áprilisban egyszer biztosan, ugyanis a 3.2 Stock Rom-ot lecseréltem 3.2 Overcome-ra.

-
Nekem bőven megfelel a jelenlegi működése (a google drive sem tölti le a cuccokat). A táblagépemre még csak-csak, de a telefonomra semmiképp nem kell a sync (Az alap 4 gigás kártyán van 200 mega hely. Hogy tudna abba 2 gigát beleszinkronizálni?
).
Ha valamire szükségem van akkor ES File Explorerrel egy kattintás és ott bolyongok a Dropbox, SugarSync, Box mappáimban. Remélem e fájlkezelő következő verziójába bekerül a gdrive és a skydrive is
-
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Telefonra nem szinkronizál le a dropbox. Be is bacna! 3-4 gigát leszedne a 100 megás mobilnetemen

-
-
-
-
válasz
Cartman023
üzenetére
-
válasz
punky10
üzenetére
A táblagépemet (Galaxy Tab 8.9) egyszer így összelőttük egy iPhone 4s-sel. Egy kattintás és lehetett rajta internetezni, de fájlátvitelre nem volt képes.
Ugyanígy egyszer a laptopot összekötöttem a táblagéppel direkt wifivel a Samsung hírhedt Kies programjával, de az is csak az alap dolgokat tudta (telefonkönyvet olvasni stb).
Fájlküldéshez wifi router és airdroid vagy 3G net és dropbox a legegyszerűbb. -
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni? Már bocsi, de a kérdésed értelmetlen:
lehetséges fájlokat küldeni wifin KÖZVETLENÜL pc és mobil között, wifi internetmegosztáshoz hasonlóan, hálózat nélkül?
Ezt most mégis hogy? A szubtéren keresztül?

-
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Most wifin akarod vagy hálózat nélkül?
Mert egyszer így írod, egyszer úgy.
Wifin ott az AirDroid, nélküle pedig a jó öreg USB tyúkbél. -
-
-
-
Ennek így semmi értelme. Azért van ott a Public mappa, hogy abból lehet megosztani a fájlokat. Be is b***na, ha a többi mappa is megosztható lenne.
Meg aztán a Dropbox Help is így írja. -
válasz
atillaahun
üzenetére
Őőő, a Public mappában működik a megosztás (Copy Public Link).
-
-
-
-
-
Holnap tele lesz az IT café meg a Mobilarena az átállás végett nem ébresztő iPhone cikkekkel

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Szerintem nagyon-nagyon messze van a tökéletestől. Pár észrevétel, amit meg sem ugattak.
És akkor az olyan apróságokról nem is beszéltünk, hogy mobilos felületre is jól jönne az "itt szóltam hozzá" rész. A hsz beíró ablak is lehetne emberibb méretű (kisebb betűk, több sorban), link, kép beszúrási lehetőséggel, szmájli választóval stb., stb.
Ja, én Opera Mobile-lal fórumozok (Galaxy Tab 8.9). -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Melyik Player program tud NAS-ról (dlna) filmet lejátszani?
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Főleg, hogy ez ügyben már lett neki javasolva az adott topic...
-
-
-
-
Aktív témák
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Fiio FT1 + Topping L30 AMP/Pre-Amp + 10cm Topping RCA
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Leginkább ingyé. Ezért a deviantarton nézelődök. Már találtam is párat.

Mert az enyémet (Galaxy Tab 8.9 3G), bár elég sokat használom, hetente egyszer elég tölteni. Éjjel-nappal be van kapcsolva, állandó 3G nettel (a wifi nincs is rajta bekapcsolva).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)