- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
d@minator
addikt
válasz
tisti1965 #83632 üzenetére
&(#83630) this is life: Most beléptem a Mobilarenara a L735-ön. A saját hozzászólásomban a linkre kattintottam bejött a YT és a video ablak és azt írja ki: "A video nem érhető el."
Win 10 a leírás szerint lett telepíte előtte 8.1 újrahúz FR frissít majd FR de nem hiszem, hogy ez a probléma... -
v.attis
őstag
válasz
tisti1965 #57500 üzenetére
Hát ez az! A kis kör az nagyon kis kör! Meg amikor rábökök, akkor kapásból kijelöli az egész szót, mégegyszer, akkor kjelöli a mellete lévő szót, aztán mégiscsak siekrül megtalálni a kurzort egyetlen kis körrel, de azt meg nehéz eltalálni, hogy mozoghassak vele. Addig taperolom, hogy megint kijelöli az egész szót, áááááá......
Nincs két rohadt kis nyilacska sehol? -
Воланд
titán
-
Z0C!
őstag
válasz
tisti1965 #45590 üzenetére
Multinál dolgozok, ahol telefonokat tesztelek, illetve segítek másoknak.
Mivel eddig az androidokat teszteltem, a WP platform csak a 7.8-ig volt előtérben.véletlen gondolat volt a 630, de eddig nem csalódtam. Menükben nincs gondolkodás, nincs laggolás.
A Vibert kihúztam akkor, remélem majd egyszer csak optimalizálják. -
törölt tag
válasz
tisti1965 #42819 üzenetére
Ezt a kis ördögöt már nem lehet átverni rossz ócska telókkal, meg távirányítóval..hehe..de nem bánjuk...igaz nem vagyok eleresztve pénzzel, meg mindenből belépő szintű van ( tv,noti,L520) de úgy vagyok vele hogy minden ÉRTE van.
És mivel megkapja, nem veri szét..ha meg szoftveresen elállítgatja, kit érdekel?
-
x1port
addikt
válasz
tisti1965 #37626 üzenetére
Hol itt a gyalázat jóember?!
Ne legyetek már ilyen mimózák.Igenis vannak bosszantó dolgok amikről itt tilos beszélni mert ellenség leszel.
Elhiszem,hogy sok ember tépi a fejét,hogy ezt vette előfizuval de azért még nem kell álszenteskedni hogy mennyire jó ez így ahogy van.
Dehogy jó !!
Olyan alapszintű hibái vannak,hogy az ember esze megáll.Ezért várom a 8.1-et.
Hát ha kicsit rendbe szedi a dolgokat.
Hűűű tényleg micsoda gyalázat ! -
x1port
addikt
válasz
tisti1965 #37544 üzenetére
Sosem fikázásból írom ha valami nyűgöm van hisz én is Lumiát használok!
Szakmai topik ,basszus..csak dícsérni szabad? Akkor legyen egy windowsphonet ajnározók topikja és akkor eskü,hogy oda semmi negatívumot nem írok ezzel kapcsolatbanAmiket meg írok azok valós dolgok.
Mint pl a mostani "alkalmazások" témakör.
Most ,hogy pénzhiány vagy egyéb ok miatt van így....hát ezért kell itt kivesézni !Vérre menő harcokat nem szabad vívni , végülis még is csak egy telefonról beszélgetünlk.
-
kezman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest