Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
Hirdetés
-
Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
ma Prémium kivitel, pontosabb szenzorok, új egészségszolgáltatás, régi hiányosságok.
-
Minden információt felhasználnak rólunk a közösségi cégek
it Az amerikai hatóságok szerint a közösségi média felhasználói nem igazán rendelkeznek irányítással azon adatok fölött, amit az AI-rendszerekkel megetetnek a nagy cégek.
-
A gépház modding sötét oldala.
lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban? Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Nem vagy egyedül. Nekem lassan egy hete nem működik.
(#141) polonic
De jól gondolod. Habár nekem attól függetlenül, hogy Outlook ban elérhető a fb chat telefonról mar nem. Szintén csatlakozási hiba.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Na igen nekem se újraindítás, de ROM újrapakolás, se újrakapcsolódás nem segített pedig Mind Win 8-alol, mind Outlook alól, mind külön programból müködik. csak az integrált nem akar (a telefonon a fiókoknál viszont azt jelzi minden rendben )
Nekem hét elején kezdte úgy, hogy nem volt chat sehol (w8 outlook, aztán azt írta ki mint neked (Can't connect to see who's online), ekkor már volt w8-on és outlookban) most meg megint az van hogy senki nincs online, de w8 és outlook alól megy. Úgyhogy ez most egy jó nagy WTF (de ez már lehet, hogy WHTGB szintű inkább )
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
L710, és nem csak a hozzáadott szoftverek miatt, hanem mert a másik Samsung és sajnos az Omnia 7-böl tapasztalva általában sz*rik a fw.re (több lehet! benne a bug mint egy nokiában, amint nem javítanak, vagy kétséges). Ha a kinézet számít és együtt tudsz élni egy két Omnia W specifikus bugokal (már ha van) akkor azt. De ha én állnék most egy ilyen döntés előtt inkább bevállalnám a Nokia-t.
-
negyven2
veterán
De itt nem az a lényeg, hogy van benne bug (miben nincs?) hanem az hogy hogyan állnak hozzá. És itt azt kell mondani, hogy azért ilyen téren a Nokia jobban áll hozzá ezek javításáról. Habár tudásra az Omnia W többet tudd (előlapi kamera/gyroscope/Glonas/SAMOLED (mondjuk ezek egy részét nem tudtam így viszont már más a készülék a szemeben, ugyanis vmiért kevertem az Omnia M-el)).
Tehát akkor inkább módosítom az előző kijelentésemet, és ha nem kellenek a Nokia extra szoftverei (amiben jobb a 710) és bevállalod az esetleges bugokat akkor Omnia W. Plusz ugye nem kell microsim se. jobban birja az akkumlátora). Törni úgy tudom, nem lehet a W-t (én is csak azért használom módolt romokkal a 7-et mert így kevésbé bugos) de ez nem is Android.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz mrhitoshi #779 üzenetére
Ezen a linken a Privacy and Online Settings-ban mi van beállítva. Ha nem Adult akkor állítsd át arra.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz @matthew@ #1009 üzenetére
Nekem a nyáron volt szervizben kijelző beégés miatt az akkor még alig egy éves Omnia 7-em. Nekem - mivel gyártói garanciával vettem a telefont - alig 3 nap alatt megjárta a szervizt, a Samsung Szervizfutár szolgáltatásuknak köszönhetően (azért ez egy nagy pirospont a Samsungnak).
Dunbar: Azért én olvastam, hogy jópár Galaxy S is megjárta a szervizt ilyen okból kifolyólag.
Amúgy a beégés az OLED-nek a technikai jellegéből adódik.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Én meg a SE W550i készülékem alapján tapasztaltam meg, hogy sufnigsm-ből maximum hivatalos gyártói garanciával veszek telefont (adtak rá 6 hónap garanciát, 5 hónapra rá megszűnt a bolt 1,5 évre rá megadta magát a készülék). Pedig az eddigi telefonjaim közül azt szerettem a legjobban.
-
negyven2
veterán
válasz @matthew@ #1022 üzenetére
Elméletileg nem is hívhatod ki hozzá, megha fizetnél is érte. De gondolom, hogy Te is tudod, hogy itt nem csak arról szól a garancia futár, hogy hozzák/viszik hanem az is, hogy 3 nap alatt megvan javítás (és ebben benne van a szállítás is.
-
negyven2
veterán
Vagy nem. Nekem legalábbis a papíron (jegyzőkönyv?) amit visszakaptam az volt írva, hogy nem nem volt fődarab csere. Mikor rákérdeztem azt mondták nekem a kedves TeleMax-os emberek, a kijelző nem számít annak csak az alaplap.
-
negyven2
veterán
Pl, US-es vagy UK-s Microsoft Account (habár elméletileg elég ha a Zune ID ilyen), és ilyen beállításokkal rendelkező készülék. Megfelelő adatokkal rendelkező zeneszám.
Ha minden stimmel akkor működik. De ha biztosra szeretnél menni akkor ha jól csináltad a dolgokat, akkor elég a zenét lejátszani az asztali Zune kliensben, ugyanis ha megfelelően van taggelve a zene akkor ott is kirakja az album előadóját.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Plazmacucci #2225 üzenetére
mi az a wp?
-
negyven2
veterán
Megjott az aktualis Telenoros flottas arlista. Ami igy hirtelen szemet szurt ezzek (de lehet, hogy csak nekem uj ez az az info):
-HTC 8X 2 ev, 126 987 ft 1 ev, 144 990 ft
- HTC 8S 2 ev, 134 990 ft 1 ev, 144 990 ft
- Nokia L920 2 ev, 149 990 ft 1 ev, 159 990 ft.Hat ahogy nezem nem mostanaban lesz 8S-em.
Amugy rakerdeztem es megerositettek, hogy nem eliras es azert ennyi mert sokan nem fizetik az alig 2k elofizetest. Na mindegy akkor marad meg az Omnia 7 egy jo ideig, es a felretett penzbol veszek egy Box-ot.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Minek azt befizetni? Meg elfelejtettem. Ilyenekre hivatkoznak, legalabis a kapcsolatarto ezt meselte. Igaz sokaknak ki is kapcsoljak emiatt.
mukibuci: Francokat, egy ZTE Blade mindenre eleg (meg egy SE X8 ,habar azt az egyent nem nagyon latom ezen a forumon)
natran: A 8S-re azt irtak, azert dragabb mert (es ez nem vicc) mert ujabb keszulek mint a 8X!
btudos: Ez nem a hivatalos Telenor ar hanem egy kulszus ceg (DSZK Kft. arlistaja csak o hozzajuk tartozik a Magyarorszagi Evangelikus Egyhaz mobilflottaja.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz busman_ #9486 üzenetére
Nem kell hozzá music pass. Ha nem ismeri fel akkor tegyél fel egy Zunet abban megkeresed az album adatait, majd ha megvan akkor csak rámásolod a telefonodra. A Zune igazából csak arra kell, hogy megegyezzenek az albumadatok az Xbox Music-ba levőkel. De elméletileg jó hozzá az iTunes is (már ha mazochista vagy és azzal szeretnéd megcsinálni ).
-
negyven2
veterán
válasz busman_ #9528 üzenetére
Van egy Windows Phone 7 Connector for Mac nevu alkalmazas ra ami a igaz, hogy a WP7-hez van de a elmeletileg a lenyeget tudja. Azt, hogy a zeneszamok id3 tagjai egyezzenek a Xbox Music-ban (leanykori neven Zune) tarolt adatokal.
Az iTunes-t azert irtam, mert volt nekem par albumom onnan es azoknal egybol ment az eloado kepe a lock screenen (nekem WP7-em van). Viszont van olyan is, hogy hiaba van meg az album, az adatok meg a Zunebol letoltve hozza nem rakja ki az eloadot. Ez amit meg maig se ertek.Peetey91: Mint ahogy irtam, a lenyeg, hogy a Zune alkalazassal kel megkeresni az albumadatokat es meg igy se 100% a siker (olyan is volt/van hogy korraban kijelezte az eloadot, maskor meg nem. Sot olyannal is talakoztam, hogy albumom belul egy szamnak nem rakta ki pedig ugyan az volt az eloado.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Peetey91 #9631 üzenetére
Akkor meg meg sem US-es az ID ha csak a kozeli helyek jelenek meg a keresolapon. Dollar-ban jelzi ki az arakat pl a gamesben?
Amugy nem mikrofon van hanem hangjegy (WP7 nel negy kis ikon van lent a scout a music a vision es a voice).
savoo: szerintem azert lehet kulon megvenni a szamokat/albumokat mert azok DRM mentesek.
-
negyven2
veterán
De akkor ilyen elven elmeletileg 8$-ert letoltheted mind a 30 millio zeneszamot?
Legalabbis igy nem sok erzelme van kulon megvenni a szamokat. Habar emlekeim szerint (de te ezt biztos jobban tudod) a music pass-al letoltott zenet csak addig hasznalhatod amig van elofizetesed (tehat valamilyen DRM vedelemnek kene lennie). Ha kulon a szamot/albumot veszed meg akkor a tied marad.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Akinek még gondot okozna az, hogy hogyan tegye ki az zenei album előadóját a Lock Screen-re azoknak itt egy kis segítségféleség:
Először is kell egy megfelelő régiójú Microsoft Account, hogy hozzáférjen a Xbox Music-hoz amik jelenleg ezekben az országokban érhető el:
Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Kanada, Mexikó, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Új-ZélandHa az account megfelelő régiójú (ami lehetőleg legyen USA vagy UK), akkor természetesen a telefon régiójának is ugyan ilyennek kell, hogy legyen. Itt a lényeg az, hogy a telefon nyelve és a területi beállítása (dátum, idő) maradhat, magyar nyelvű a többi beállítás az az account régiójának megfelelő kell, hogy legyen.
Valamint be kell kapcsolni a háttérkép beállításánál, hogy jelenítse meg az előadó képét zenelejátszás közben.
Ha ezek megvannak, akkor és a Zune programot használom arra, hogy megkeresem a megfelelő metaadatokat a zenékhez. Mert hiába van jó tag-elve a zenei album (albumborító/ID3 tag), sajnos a megfelelő működéshez az Xbox Music (Zune Music) adatbázisával kell, hogy megegyezzen és ezt a legegyszerűbben a Zune-al lehet megoldani.
Beimportáljuk az album(oka)t a Zune-ba és elindítjuk a zenelejátszást majd a lejátszási sávnál ráklikkelünk a kis albumborítóra, és ha ott egy ilyesmi állapot fogad minket
vagy esetleg ilyen
akkor szinte 100% hogy működni fog majd a telefonon az előadó kijelzése. A lényeg az, hogy mindig legyen ott az i betű is a szív ikon mellet. (Viszont elméletileg elég az is, ha csak számnál/albumnál van meg az i ugyanis telefonon már nem okoz gondot neki, ha már egyszer letöltötte az adott előadóhoz való képet, hogy betegye egy másik számához is.)
ha viszont ez fogad minket
vagy egyáltalán nincs albumborító csak az alap szürke Zune jel van akkor meg kell keresnünk az albumadatokat (jobb klikk az albumon és az albumadatok megkeresése).
Habár ez nem minden esetben működik. Ugyanis észrevettem, hogy amikor rákeresünk egy albumra, hogy keresse meg az album adatait előfordulhat, hogy nem a megfelelőt adja ki vagy többet is kiad. A probléma, ahogyan észrevettem az, hogy hiába van meg az album 100%-ban a Xbox Musicon, van hogy kereséskor ezt nem látja. Ilyenkor azt kell csinálni, hogy többet is kipróbálni hátha beadja a neki megfelelőt. A zenelejátszással tudjuk mindenkor ellenőrizni azt hogy meg fog-e jeleni az előadó képét de minden adatfrissítés után újra kell indítani az adott album/zene lejátszását.
Ha így se jön össze van mg egy lehetőség is habár ez nem minden esetben működik. A lényeg az, hogy miután fent vannak a telefonon a zenék de nincs előadó kép, azt kell csinálni, hogy felmegyünk a készüléken a marketplacbe az Xbox Musicra (music/zene néven van). Ott megkeressük az album előadóját elkezdünk lejátszani tőle egy számot (ez ugye pass nélkül 30 mp-es részlet) majd ezt a részletet elmentjük egy lejátszási listára, adunk neki nevet majd belépve a zenelejátszóba megkeressük a lementet lejátszási listát és elindítjuk. Ha szerencsénk van, akkor ezután az ilyen néven futó előadónak ki fogja rakni a képét a lock screen-re (nálam a linkelt Prodigy albumnál működőt!).
Remélem tudtam segíteni és így már másnak is működni, fog ez a funkció is (vagy nem ).
-
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10104 üzenetére
Mármint, hogy érted? Megvenni (ill. a 30 nap freet kiprobálni) úgy tudod, hogy rámész a Zene csempére majd ott az összes zene részre és oldalt a hirdetés alatt megjelenik egy Xbox music Pass igénylése szöveg. Azon keresztül már meg tudod venni. Persze ez csak akkor jelenik meg ha az MS Accod és mellette a Windowsod megfelelő régiójú:
Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Kanada, Mexikó, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Új-Zéland (a félkövér-el jelölt országokban van ingyenes stream is).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10114 üzenetére
Így kéne, hogy kinézzen
Amúgy meg ezen a linken is elérhető.
De ahogy írtam ehhez pl. USA-s Microsoft Account kell valamint, hogy megjelenjen valami is a Zene csempében ahhoz a Windows területi beállításait is például USA-ra kell állítani (de jó a UK is, meg az össze olyan ország amit korában már írtam).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
6 hónapig működik az ingyenes stream de csak abban az országban ahová az Acc is tartozik. Utána csak pár órát enged havonta. Amúgy csak 14 nap más országból veszed igénybe. És persze az ingyenesség ára, hogy néha reklámot kell hallgatni.
-
negyven2
veterán
Nem. Akkor van 6 hónap ingyen stream ha abban az országban vagy (USA). Ha itt Magyarországon veszed igénybe akkor csak 14 nap (de lehet, hogy 0 mert lehet az számít, hogy mikortól kezdted el használni), ugyanis ezt már utazásnak véli. Amúgy valószínűleg VPN-el vagy ip trükközéssel ki lehet ezt játszani.
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10141 üzenetére
Ha kipipalod es le OK-zod akkor autmatikusan telepiti a 3.5-ot. Nem kell semmit se csinalni megcsinalja magatol, max. ujra kell inditani a rendszert ha keri. Gondolom nem Ver Istvan viragboltjabol van az a W8?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10149 üzenetére
Virusirtonak mi van telepitve? Ha valami kulsos akkor erdemes kikaplcsolni a telepitrs idejere.
A Windows 8-ad sima vagy N-es ill. be van-e kapcsolva a Media Player.
WMP itt tudsz letolteni.Illetve itt tudod letolteni a full-os Zune-t.
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10186 üzenetére
Akkor valószinüleg ez lesz a gond mert szükséges neki a Windows Média Player.
Windows 8 N-hez itt tudod letölteni a szükséges fájlokat.
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10419 üzenetére
Media Feature Pack csomag a Windows 8 N és KN kiadásai számára
A Windows 8 N és KN rendszerhez készült Media Feature Pack telepíti a Media Player programot és a kapcsolódó technológiákat a Windows 8 N vagy Windows 8 KN kiadást futtató számítógépeken. További információért látogasson el a http://support.microsoft.com webhelyre, és a Tudásbázisban keressen a KB2703761 jelű cikkre
Ezt is próbáltad ez elméletileg nem teljesen ugyan az mint a WMP.
Értelemszerűen a Windows6.2-KB2703761-x64.msu az a 64 bites , a Windows6.2-KB2703761-x86.msu pedig a 32 bites rendszerhez használható.
(#10428) gzbotii: Akkor ez ugyan az mint a külön letölthető WMP . De Ubuntu alatt a Zune még annyira se fog menni mint Win8 alatt. Habár ki tudja most már.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10430 üzenetére
Vagy felraksz egy nem N-es Windowst. Még talán ha van türelmed, megprobálhatod, hogy letörölöd a WMP-t amit letöltöttél és felteszed neki a Media Feature Pack csomag-ot. Vagy szétnézel itt vagy a netten mert sokaknak van/volt hasonló problémája.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Amúgy tetszik az új Zune csempe. Főleg, hogy az előadó képe mellé már a nevét is kirakja animációban. Habár itt van egy kis bug (ami lehet, hogy eddig is benne volt), miszerint ha zenét váltok a hangerő jelnél levő kezelőkel (vagy csak szimplán átvált másik számra) akkor ha másik az előadó akkor annak egészen addig nem rakja be a képét amíg be nem megyek a Zune-ba megnézni a számot.
-
negyven2
veterán
Ismeritek ezt a trükköt (bing keresőbe kell beírni)?
Ha meg a wheather után beírjatok a várost nevét (ékezetes karaktereket is támogatja) akkor arra is rá lehet keresni így).
A celsius azért lett odaírva mert alapból nekem Fahrenheit-ben mutatja)
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Találkozott már valaki olyan "apró" kis problémával, hogy a leszinkronizált névjegyeinek a döntő többsége csak úgy eltűnt? Ez most valami Microsoft felé előrehozott április elseje, vagy pedig ........... az eltűnt ~130 névjegyet?
------•
Mind az MS accbol mind a telefonról. Az volt furcsa, hogy hivtak de csak a számot írta ki, pedig benne volt (sőt, ezt fejből tudtam is) korábban a keszulekben. Legalábbis délelőtt meg benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz legiaap #12219 üzenetére
Vannak amit a jatekhoz adnak, van hogy valami teljesítményhez kötik, van hogy a pályán vannak elrejtve. De lehet reklámokkal és promóciókkal (pl. facebook) is kiegészítőkhöz hozzájutni.
Itt van pl. az ingyenes Bing póló
Férfi:
PHT9P-KXR4Y-BB6BY-VFMPD-THT4TNői:
VFH6P-9FJKK-KKP9G-H4DRH-WTCFM[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #12173 üzenetére
Megoldódott a probléma. Átváltottam másik Microsoft Accountra és a régiből beimportáltam a névjegyeket (ami különös mert mikor telefonról néztem meg nem volt ott szinte semmi). Úgyhogy most újra megvannak, még (kopp kopp kopp).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Green , gyárilag függetlenül Eladó!
- Makulátlan állapotú iPhone 15 Pro Max 256GB-os fekete titán, független készülék eladó!
- iPhone 16 Pro már készleten, Budapesten átvehető
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen