Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Pont olyat szeretnék fehér 920-at ... Szóval zaklatlak majd pár kérdéssel.
Grat a készülékheztybsen: az a baj vele, hogy Samsung. Kb. Olyan, mint hogy valaki Apple termékeket nem vesz - elvből. Nálam az az oka, hogy japán cégek képviseletét látom el (JVC, Hitachi). A Samsung kinyírta a teljes TV üzletágat a JVC-nél. Attól függetlenül, hogy én a Professional vonalat viszem és nem a konzumert, még érezni az éves teljesítményeken, a befektethető pénzeken, fejlesztéseken, stb.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Murphistic
aktív tag
Gartulálok a telefonhoz! Én is feliratkozom a beszámolót kérők listájára . Viszont, ami igazából tetszik a kommentedben az nem is a telefon ( irigy vagyok ), hanem az 50GB-nyi átvihető adatmennyiség. Esetleg a 4g+Lumia 920 sebességéről is írhatsz pár sort, hadd irigykedjünk.
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Blyan
félisten
-
gzbotii
veterán
Szerintem meg nallatok a szolgaltatok baromira hibasok, hogy olyan tarifak vannak elajulsz...nekem korlatlan sms van 2000 perc es csomo minden mellet szoval en pont l****nam ezt. De persze teged meg zavarhat.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
btudos
veterán
Frankón összehozták, nem értem hogy lehet az hogy a 3rd party appok live tile-jai nem frissülnek, hogy követhet el ilyen hibát egy Nokia? A többiről nem is beszélve, de szvsz a rendszer alapkövét adják a live tile-ok, ha azok nem működnek...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
"Lehet egyáltalán over the air firmware-t frissíteni majd"
igen, lehet. jo lenne itt is patch tuesday, legalabb az ms reszerol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Koszi szepen. Tenyleg botranyosak ezen a szinten. Erthetetlen. Mar csak az a kerdes, hogy az erzekelo ilyen szar vagy a kamera firmware-t nem sikerult megalkotni rendesen. Remelem a masodik, mert azt kicsit egyszerubb javitani. Ezt a Nokianal sem gondolhatjak komolyan, hogy igy maradjon.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
legiaap
nagyúr
Na egyre több tényező szól amellett, hogy 8x-et vegyek. Nincsen nagy előnyben mégsem a 920. És a wp centrálon több összehasonlító teszt is volt. Jól leírták, hogy igen vannak extra Nokia progik amik azért jó dolgok, de abban is biztosak, hogy úgyis fognak majd kijönni azokhoz hasonló vagy jobb progik így már nem lesz olyan nagy különbség a kettő közt. A kameráról meg annyit, hogy itt sem hatalmas a különbség, sőt itt több állítási lehetőség is van a gyári kamerában, mint a 920-on.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dale
aktív tag
Jut eszembe, mit nem adnék egy olyan kamera opcióért, hogy azt mentse le file-ba, amit épp a kijelzőn látok... Ugyanis az Optimussal is az volt, hogy amit live view-ban láttam az (sokszor) tökjól nézett ki, teljesen elégedett lettem volna egy 800x480-as képpel is, de amikor megnyomtam a kamera gombot akkor piff, a szép képből egy elmosódott, fakó, bemozdulós vacak lett (nem a kezem remegett). Ez az 1280x768-as felbontásnál még jobb lenne.
Ja és a 920 kamera gombja nekem csalódás. A félig lenyomás a fókuszáláshoz jó, de az elsütéshez a gomb nyomáspontja olyan alacsonyan van, hogy sokszor kényelmetlen benyomni és már bemozdul a kezem közben az erőlködéstől. Lehet hogy csak szokni kell, vagy gyúrni kell rá. Szerintem nem valami jó ez így.
https://enginedesigns.net
-
btudos
veterán
Megszokás kérdése. Én nagyon szeretem és a legjobbnak tartom a WP keyboard-ját, napközben szinte mindig telefonról jövök fel ide, és arról írok, akár hosszabb postokat is. A rendes magyar szótár kifejezetten egyszerűvé teszi a dolgot
-
legiaap
nagyúr
Igen amint telepítek akkor az other mappa is nő, de ha nem is telepítek akkor is, szóval ott van a szemétdomb.
De azért az durva, hogy egy Bye bye brain 80 megás és több mint 200-at foglal.Amúgy meg nem értek egyet és felháborítónak tartom, hogy odahazudják, hogy ennyi a progi és duplája vagy több, mint duplája lesz. Ez nem fer, nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Shalala
senior tag
Kamera élesség tényleg érezhetően javult?
Nekem nappali képeknél csinál olyat, hogy ha a képernyőt nyomom ha a fényképező gombot félig aztán teljesen lenyomva, az élő képen tökéletesen éles, viszont mikor elkezdi menteni akkor láthatóan mosottabbak az élek.
Mindezt close-up módban nem csinálja csak auto-ban.
-
Oppenheimer
veterán
Neked könnyű, téged nem érint sem Jack kimenet bug, sem a notificationök szarakodása, sem a többi szarság amit még sorolhatnék. Persze, sok embert biztos elijesztünk, de mivel ezek a bugok nem egyedi esetek, ezért bárkinél előjöhetnek, és a sírásunkkal csak szívességet teszünk annak aki WP-t venne és ide betéved. Sőt, ez még az ökoszisztémának is jó, mert kevesebb panaszkodó user lesz. Később, ha (remélhetőleg) kijavították ezeket a hibákat, akkor majd nem fognak az ide betérők sem elijedni. Addig is a Microsoft egye meg a saját főztjét.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen