- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha podcast appot csinálsz, akkor légyszi olyat, ami képes letölteni mobilneten is akármekkora fájlokat, ha én manuálisan szeretném, hogy letöltse (a gyárin kívül egyik sem tudja, amit próbáltam), és esetleg lehetne benne normális letöltéskezelő (amin látszik, hogy egy letöltés hol tart, lehet leállítani, folytatni).
akos3: Azért, mert ha kikapcsolod, akkor nem fut a rendszer, így az ébresztő app sem, tehát nem tud ébreszteni. A telefonok, amik tudnak ébreszteni, azok nem kapcsolnak ki teljesen. Régebben volt egy BB8900 telefonom, annál remekül meg lehetett figyelni, hogy ha nyomtál neki egy kikapcsolást, és utána újra be, akkor kb 10 másodperc alatt használatra kész volt. Ha kivetted az akksit majd újra visszakapcsoltad, akkor 5 percig bootolt.
-
Hadeska22
aktív tag
Én sem úgy gondoltam, hogy most kiadom
. Ennyire azért egyetem mellett én sem érek rá
..
Értelemszerűen én is megvárom a 10-es variánst.
-Igen közben utánanéztem én is. Szvsz. ez az egész egy komplett vicc kategóriába esik.
A többi amit leírtál igaz, ámbár azokat ívből el is utasítottam.
A PH-s dologra meg én is azt mondom, hogy 40 ember miatt nem állok neki, akármennyire is "kegyetlen" ilyent kijelenteni. -
Abysmal
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Na akkor még ki kell találnom, hogy mi legyen, nyilván akkor érdemesebb minél újabb eszközökkel fejleszteni, de emiatt most nem akarok egy új telefont beszerezni, a készüléken való tesztelés hiánya viszont nem tudom mekkora probléma. Egy aknakereső szintű játékhoz elég az emulátor is, vagy mindenképp a telefonon is kell tesztelni az ilyesmit?
Egyelőre még nem találtam ki, hogy milyen alap legyen, most kell utánanéznem, hogy mik vannak egyáltalán, és azok hogyan működnek, mert egyetemen minden nyelvet csak parancssorosan tanultunk - leszámítva pár alap GUI osztályt, amivel a játéknál nem hiszem, hogy sokra megyek -, úgyhogy GUI szempontjából még kezdő vagyok.
A leírásod alapján amúgy a Silverlight elég lenne bőven, de ha nyugdíjazzák akkor csak nem abban kezdek el ilyesmit.
Arról amúgy tudunk valamit, hogy jelenleg mekkora a WP7.X részesedése a WP világán belül? -
Clemi
veterán
Köszi, utánanézek, bár a Nokia gyártmányú fülesektől eddig nem voltam elszállva
Más, több füles ajánlás nincs? Hangsúlyozom nem agybadugós, és telefon funkciós amit keresek.Más kérdés! Azt tudja valaki, hogy a FB mi a frászért és mit forgalmaz 2G/3G hálózaton mikor nem is használom? Megint megkajált 55MB-ot 2 hét alatt plusz mellé ugyanennyit WiFi kapcsolaton. Talán 1 vagy 2 képet ha feltöltöttem és talán ha 2x volt, hogy kicsit lapozgattam mikor nem WiFi kapcsolaton voltam. Ez azért szerintem így nagyon sok. Anélkül, hogy kijelentkezek, ki lehet ezt lőni szerintetek?
-
Dave™
nagyúr
-
Dale
aktív tag
Kifutottam az időből... Windows Vista és afölött ezt kell tenned:
Eredeti könyvtár: C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update
- Hozz létre egy könyvtárat a másik meghajtón, ahova a backupokat szeretnéd mentetni a Zune-nal. Legyen ez mondjuk E:\WPBackup a példa kedvéért, mert rövid.
- Töröld le az eredeti "Windows Phone Update" könyvtárat. Ha nem üres, a tartalmát másold át az előbb létrehozott könyvtárba, vagy ha nem kellenek akkor ne másold át, rád bízom.
- Ezen a ponton van egy új könyvtárad backup tárolásra a másik lemezen, az eredeti könyvtár meg megszűnt. Most létre kell hozni egy Junction típusú linket, amitől látszólag újra megjelenik az eredeti könyvtár, de a tartalma a másik meghajtón levő könyvtárban van, tehát egy link.
- Adminként command promptban add ki ezt a parancsot:
mklink /J "C:\Users\<username>\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update" "E:\WPBackup"
- Ez létrehozza a "Windows Phone Update" könyvtárat, látszólag, de valójában egy link, az intézőben lesz is egy kis nyilacska a mappa ikonon. Másolj be valamit a WPBackup-ba és meg fog jelenni a "Windows Phone Update" könyvtárban.
A link letörlésével vigyázz, ha az Intézőből csinálod, előfordulhat hogy lezúzza az "igazi" könyvtár tartalmát is, XP-n ez még gond volt. Most kipróbáltam Windows 8-on, ott már csak megszünteti a linket és az E-n levő könyvtár megmaradt a tartalommal együtt. Mindenesetre csak vigyázva, ésszel. Ez a tükk szinte minden más könyvtárra alkalmazható, ha a C-ről át akarod paterolni őket egy nagyobb meghajtóra.
-
Dale
aktív tag
Ahhhaaaa így már világos, firmware update is jött csak azt a verziószámot pont nem figyeltem. 1232.5951.1249.0001 -> 1232.5957.1308.0001 lett nálam, de ez AT&T függő lesz. Remélem az auto brightness tényleg javult mert ráfért, néha elég hülyén tud viselkedni.
-
Dale
aktív tag
Kis kiegészítés: a phone update-en keresztül jött a dolog, nem a Marketről, de a részleteknél csak annyit írt hogy Nokia update, majd jó 10 perc molyolás és újraindulgatás után a rendszerverzió semmit sem változott. Lehet hogy más komponenseket is frissített, de a Settingsben csak a "storage check" menüpont megjelenése a látható változás. Itt van róla egy screenshot. A Details gombra bökve kilistázza az appokat és játékokat és kiírja a méretüket, elfoglalt tárhely szerint csökkenő sorrendben.
-
tybsen
addikt
Pont jokor neztem be a topikba
Ez azt jelenti, hogy megoldodik vegre a tarhely cache problema, ami miatt alapvetoen eladtam a 820-at anno? Allando wifi-kapcsolat mar lehetseges egyebkent, arra jott mar frissites, illetve skype / fb messenger megy a hatterben normalisan vagy ugyanaz a helyzet, mint korabban - neha igen, neha nem (btudos-nal nyilvan mukodik minden
)
-
negyven2
veterán
A podcast problémádra: Ezt probaltad?
-
pushalias
addikt
Tapasztalatom szerint flacet teljesen értelmetlen dolog telefonon hallgatni, hacsak nem veszel hozzá valami g.cidrága fülest (de csak ha a telefon hangrendszere is erős), tehát ebben egyetértünk.
Nekem WP7-en csak Zune-on keresztül ment a podcast frissítés, tehát ha elmondod, hogy megy anékül, akkor nagyon hálás lennék, mert nekem úgy lenne az igazi.
-
Lall
veterán
polonic kipróbálta, azt írja ugyan olyan fos, mint volt.
-
Dale
aktív tag
OK, három update van Optimus 7-re is, mindegyikhez net megszakítás kellett hogy előjöjjön.
7.10.8779.8 (Fix for app purchases, changes default sync times for email)
7.10.8783.12 (Support for phones without physical camera buttons, other improvements)
7.10.8858.136 (WP 7.8)
Utóbbi most települ. Hajrá!
-
tybsen
addikt
Ha rövid időn belül kétszer emlegettek, megjelenek!
Amúgy érthető a vágyakozás egy szép új világra, de nem engem kellene elhallgattatni, hanem a hibákat kéne javítani. Szerintem rákereshetsz a galaxy nexus topikban, hány rossz szavam volt - semennyi. Ha valami jó, akkor nem megy a sírás. Egyébként eleve nem értem, miért vagyok vagy vagyunk terítéken, hiszen már átbeszéltük ezt az egész panaszkodás-témát, pont a napokban.
De peace, boldog új évet
-
daniel909
addikt
nope, csak a hibákról ugyanúgy kell írni, mint arról milyen király, klassz, folyamatos a cucc. és ez a Fórum arra (is) való, hogy mélyebben bemutassa a rendszert tapasztalatok alapján. elhiszem h fejlesztőként nem tetszik neked az, hogy itt esetleg rossz kép alakul ki a rendszerről, de ez van, amíg ilyen, addig senki nem fogja szét dícsérni.
Én egy szóval nem mondtam, h ne írj ide, csak nekem ne akard megmondani miről írjak...
adam014: nyilván egy fejlesztőnek az a jó, ha minél több ember használ egy platformot, mert így neki is több letöltés = pénz fog jönni. Ha a fórum miatt csak 1% nem vesz WP telefont, az már pénz kiesés neki. Oké, nem sok, de kiesés, és ez nyilván nem tetszik neki.
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintem meg a problémák szőnyeg alá söprése lenne magyaros megoldás. Mert vannak bőséggel. Sokan most valós alternatívaként tekintenek a WP-re, de jelen állapotában nem biztos, hogy tényleg az lenne Nekik. Lásd élő példaként tybsent. Vagy azt a usert aki nem tud egyszerre endomondo-t és tune in-t használni, mert a rendszer korlátai miatt kiütik egymást az appok.
-
Oppenheimer
nagyúr
Neked könnyű, téged nem érint sem Jack kimenet bug, sem a notificationök szarakodása, sem a többi szarság amit még sorolhatnék. Persze, sok embert biztos elijesztünk, de mivel ezek a bugok nem egyedi esetek, ezért bárkinél előjöhetnek, és a sírásunkkal csak szívességet teszünk annak aki WP-t venne és ide betéved. Sőt, ez még az ökoszisztémának is jó, mert kevesebb panaszkodó user lesz. Később, ha (remélhetőleg) kijavították ezeket a hibákat, akkor majd nem fognak az ide betérők sem elijedni. Addig is a Microsoft egye meg a saját főztjét.
-
Shalala
senior tag
Kamera élesség tényleg érezhetően javult?
Nekem nappali képeknél csinál olyat, hogy ha a képernyőt nyomom ha a fényképező gombot félig aztán teljesen lenyomva, az élő képen tökéletesen éles, viszont mikor elkezdi menteni akkor láthatóan mosottabbak az élek.
Mindezt close-up módban nem csinálja csak auto-ban.
-
legiaap
félisten
Igen amint telepítek akkor az other mappa is nő, de ha nem is telepítek akkor is, szóval ott van a szemétdomb.
De azért az durva, hogy egy Bye bye brain 80 megás és több mint 200-at foglal.Amúgy meg nem értek egyet és felháborítónak tartom, hogy odahazudják, hogy ennyi a progi és duplája vagy több, mint duplája lesz. Ez nem fer, nagyon nem.
-
Dale
aktív tag
Jut eszembe, mit nem adnék egy olyan kamera opcióért, hogy azt mentse le file-ba, amit épp a kijelzőn látok... Ugyanis az Optimussal is az volt, hogy amit live view-ban láttam az (sokszor) tökjól nézett ki, teljesen elégedett lettem volna egy 800x480-as képpel is, de amikor megnyomtam a kamera gombot akkor piff, a szép képből egy elmosódott, fakó, bemozdulós vacak lett (nem a kezem remegett). Ez az 1280x768-as felbontásnál még jobb lenne.
Ja és a 920 kamera gombja nekem csalódás. A félig lenyomás a fókuszáláshoz jó, de az elsütéshez a gomb nyomáspontja olyan alacsonyan van, hogy sokszor kényelmetlen benyomni és már bemozdul a kezem közben az erőlködéstől. Lehet hogy csak szokni kell, vagy gyúrni kell rá.
Szerintem nem valami jó ez így.
-
legiaap
félisten
Na egyre több tényező szól amellett, hogy 8x-et vegyek. Nincsen nagy előnyben mégsem a 920. És a wp centrálon több összehasonlító teszt is volt. Jól leírták, hogy igen vannak extra Nokia progik amik azért jó dolgok, de abban is biztosak, hogy úgyis fognak majd kijönni azokhoz hasonló vagy jobb progik így már nem lesz olyan nagy különbség a kettő közt. A kameráról meg annyit, hogy itt sem hatalmas a különbség, sőt itt több állítási lehetőség is van a gyári kamerában, mint a 920-on.
-
-
Lall
veterán
Koszi szepen. Tenyleg botranyosak ezen a szinten. Erthetetlen. Mar csak az a kerdes, hogy az erzekelo ilyen szar vagy a kamera firmware-t nem sikerult megalkotni rendesen. Remelem a masodik, mert azt kicsit egyszerubb javitani. Ezt a Nokianal sem gondolhatjak komolyan, hogy igy maradjon.
-
btudos
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest