Hirdetés
Hirdetés
-
Az EU mégsem akarja feldarabolni a Google-t
it Jól értesült források szerint bár lép az EU trösztellenes hatósága, de fel már nem akarják darabolni a Google-t.
-
CUDIMM DDR5 memória a 10 GHz-es határ közelében, ezúttal az Asgard keze nyomán
ph Már nem csak a v-colornak vannak üzemi frekvenciát, illetve feszültséget dinamikusan szabályzó RAM-jai, és sanszos, hogy ez a trend erősödni fog.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Még kitartok, de fogyogat a lelkesedés csak nem tudom, hogy csak más, vagy szar ez a WP8.
Ez a húsz helyen látok mindenfélét egy káosz nekem, FB kínlódása pedig túltesz iOS 2 éven belüli (azóta használom) bármelyik legrosszabb pillanatán, és ezt pedig sokat használom. Runkeeper nagyon fontos lenne, szeretném egyben tudni a statisztikám.(mindezt csak azért írtam, mert írtad, hogy még átgondolom én ezt, ha meglátom a FB értesítők meg hasonlók "működését")
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz danilla #6479 üzenetére
gondolom akkor a partner boltokat fel lehet hívni, de oda sosem megyek, a "rendes" T-ket nem lehet, nem is adnak telefonszámot egyik bolthoz sem ha felhívod a központi számot. Illetve nekem egyszer adtak, de kiderült az is a központba futott be
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
RunKeeper? jól gondolom, hogy ez össze van kötve a RunKeeper-rel? mert akkor a lgnagyobb szívfájdalmam megoldódna!
-
StLui
veterán
gmail-ben asztali gépen hozzáírok egy névjegyhez, egy második tel.számot, már egy órája nem megy át a telefonra, ahol össze van kapcsolva FB-kal is, de ez gondolom mindegy. Egyáltalán nem fog átmenni, vagy csak idő kell neki? iOS-ben 1-2 perc és ott volt.
-
StLui
veterán
Ma reggel 7 után levettem a töltőről és most 10%-on van, i4-gyel kibírtam hasonló használat mellett másnap estig.
Más. Én hiába kerestem frissítést , nem talált.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Ja bocs: 920-as, azt hittem abban a topicban vagyok
Dunakeszin vagyok, nincs LTE szerintem, i4en is minden be volt kapcsolva wifi, BT, 3G. Azért érdekes, mert könyvelő vagyok, a mai nap egy húzós nap mindíg az adott évben, szóval alig volt időm babrálni.
BT ma pont ki is volt kapcsolva, most LTE-t is visszavettem 3G-re
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Említettétek az Outlokk-ra átállást google miatt, azt jól látom, hogy pc-re ez csak fizetősben van?
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Próbálok átállni outlook.com-ra, gépen megtörtént.
Van egy csempe a telón most ami Windowslive-nak van írva, ilyen is fő email címem az outlook-ban. Ez az amit használnom kéne, nincs kifejezetten outlook-os app? A mappák ugyanúgy vannak benne, email-ek megérkeznek, de amit gépen töröltem az nem tünt el, de elfelejtettem a frissítésre nyomni, lehet akkor etűnt volna? iOS+gmail-nél ez működött asztali gépen, telón azonnal szinkronizálódott, azt értem, hogy itt most google szivat, de outlok-nak így kéne működni?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Bocs, de én tőled kérdeznék, hogy sikerült, email-eket átirányítottad és csináltál egy csak küldő beállítást az outlook-ban, vagy sikerült beállítani küldő-fogadó-ként? nekem csak az előbbi sikerült, de ahogy neked érkeznek a levelek, úgy érkeznek a másik két küldő-fogadóként átirányított email címemre.
-
StLui
veterán
Nem sikerült küldő-fogadó fióknak beállítani a gmail fiókomat outlook.com-on, inviteleseket igen. Átirányítani tudtam, iletve küldőt is betudtam állítani. Na most pár nap elteltével újra megpróbáltam, ki kellett törölni a küldő fiókot, és minden további nélkül sikerült a küldő-fogadó fiók beállítása.
-
StLui
veterán
Endomondo tapasztalat: elindítom, megy, 1km után elindítom a Tuneln Radio app-ot, gondoltam szóljon valami futás közbe, mert még nem töltöttem fel zenét a telóra, elmegy újabb 1km, nem mondja be a részidőt, gyanús lett, megnéztem, persze pause-ra rakta magát az endomondó, elindítom, megy a futóprogram szól a háttérben a rádió, bemondja a következő km-nél a részidőket, persze rádió ahogy kell addig csöndbe lesz, de úgy is marad
Lassan ott tartok, hogy első okostelómat, i4-et 2 nap alatt megszerettem, két évig használtam, ezt meg két hét után egyre jobban utálom, ezen mintha semmi nem akarna működni
-
StLui
veterán
természetesen nem független, T-mobilos, de ha el tudnám adni biztos i5-öt vennék a másik előfizetésünkre, az is szabad most. Az a baj, hogy ismeretségi körben senkinek nem ajánlanám WP8-as telót már idegennek még sosem kellett telefont eladnunk, mindig ismerősnek ment el, illetve legtöbb a kukaérésig megvolt, mint most a két 6300-as nokia is
-
StLui
veterán
válasz pushalias #7568 üzenetére
De te a fejlesztők trehányságára utaltál, én meg arra, hogy a másik oprendszeren miért nem trehányok?
Nem használtam másikon sem sok appot max 20-at de az mind, most már azt mondom ehez képest hibátlan volt.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Elkezdtem irányítani a Win8-as pc-met PcRemote appal, nagyon jó, xbmc is be van építve az app-ba, nagyon tetszik.
-
StLui
veterán
Erre esetleg, mert lehet inkább ide illő kérdés volt !?
-
StLui
veterán
WP8 920-on elkezdtem használni a naptárat, gépen win7 alatt outlook.com-on beléptem a naptárba, meglepődtem, hogy ott Hotmail naptárt kapok, nem pedig winlive-ot. Nézem a telefonon, megjelenik szépen amit beírok, gondoltam átállítom a színeket, első kupac a hotmail naptár, átállítom nem változik a bejegyzések szine, lejjebb megyek, ott a winlive naptár, ott átállítom a szint akkor megváltozik a bejegyzéseim színe is, tehát winlive naptárat használok ezek szerint, hiába volt gépen hotmail. gondoltam kikapcsolom a telefonon a hotmail naptár szinkronizációt, nem is volt gond, de visszakapcsoltam, erre most két példány van minden bejegyzett időpontomból, hotmail-es és winlive-os is egyszerre.
Már a kapcsolatok kezelésétől is kezdek kilenni, de ez meg már nagyon fura miket csinál, teljesen elveszek itt már, hogy mi micsodaKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz negyedes #10202 üzenetére
nincs hotmail-es email cimem, csak winlive-os
most nézem a fiókokat, van egy MS-fiók, egy FB, egy Google, amit kikapcsoltam, és egy Windowslive fiók külön, de ugyanazzal az email címmel mint az MS fiók, lehet a winlive-ot törölnöm kéne?közben újra nézem: MS fiók ha belelépek hotmail néven szerepel, de minden adat ugyanaz mint a winlive fiókban, de itt most csak email jelenik meg mint szinkronizálandó tartalom, de az elől is ki van véve a pipa
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz negyedes #10204 üzenetére
Az az érdekes, hogy mindkettő ugyanaz, email cim, jelszó, és nem is igazán tudom mikor tetette be velem mégegyszer, gondolom telefon beüzemelésekor futottam kétszer bele valahogy, de akkor az MS-t gondolom törölhetem
-
StLui
veterán
Beállítsok-e-mail+fiókok:
Itt van:
Microsoft-fiók, ebbe ha belépek: Fióknév: Hotmail, Szinkonizálandó tartalom: E-mailek, de pipa nem is volt itt
Facebook, itt semmi különös
Google: ezt sem tudtam teganp törölni, csak kivenni a pipát a Szinkronizálandó tartalom alatt szereplők elől, email, névjegy , naptár
Windowslive: fióknév Windowslive, itt a Szinkronizálandó tartalom alatt van emailek, névjegyek, naptár, feladatok, mind előtt pipa vantörölni egyiket sem tudom hogy kéne, MS-fiókban nem is volt bepipálva az egyetlen lehetőség az emailek szinkronizálása, Google-t sem tudom törölni, csak pipákat vettem ki és annyi
-
StLui
veterán
Ezt tényleg más sem tudta hogy kell, vagy azt hitétek hülyéskedek kérdéssel?
Rajta tartom az ujjam a fiókon és felugrik egy menü. Viszont az elsőt (Microsoft fiók) nem lehet törölni, viszont ott csak az emailokat lehet szinkronizáltatni, tehát fel kell venni külön is a winlive fiókot, hogy legyenek névjegyek, naptár, feladatok is.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz negyedes #10240 üzenetére
Na ok, ha ennyit írtatok volna hogy megy szink attól hogy nincs ott az email-on kivül más opció elsőre megértem, de se törlésre nem válaszolt senki, se arra mi van ezzel a másik fiókkal.
De akkor ha jól értem a winlive fiókot törölhetem nyugodtan?[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz negyedes #10243 üzenetére
egyrészt az elgépelés miatt nem voltam biztos benne mit írsz, másrészt nekem a live fiók csak a törölhető, és az ms fiók nem törölhető, te pedig azt írtad, ha betettem a live fiókot nem kell már más (ha jól értettem) de a "más"-t ami nálam az MS fiók nem lehet törölni, viszont a live fiókot nem mertem törölni, mert ahogy írtam is ott csak az email szinkronizációs lehetőség van jelölve.
Lényeg, hogy akkor törlöm most a live-ot
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz btudos #10246 üzenetére
Egyszer már a 920-as topicban problémáztam is hogy túl sok csempén jelenik meg az info, üzenetek, stb, hát valószínűleg ez miatt volt nem szándékosan vittem fel kétszer ugyanazt a fiókot, valahogy becsúszott
-
StLui
veterán
válasz xperiasigi #10251 üzenetére
Lomogram nevű hasonlóság van csak. De azt sokan dícsérik!
-
StLui
veterán
válasz Oppenheimer #12198 üzenetére
Ilyen szoftvertámogatottság felér egy halálos itélettel
Az a baj, hogy én soha nem szoktam adni venni használtan a cuccokat, mindíg elhasználom amit vettem, már kiszálltam volna, és újra iOS lenne, de így marad a minimum 2 év szenvedés.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz polonic #12200 üzenetére
Én nem is értem ezt a wp8 csak erre, a többire nagy kinlódva wp7.8, ezt pl fel nem fogom, 3GS-en meg megy az iOS6. Túl nagy szerencsém volt az első okostelóval, azt hittem megveszem egy másik rendszer csúcstelóját azt ugyanolyan jó lesz. Mert amúgy meg semmilyen márka, vagy rendszerhűség nincs bennem, baromira nem érdekel hogy hívják, csak működjön, és ha újabbat veszek jobb legyen mint a régebbi. El nem képzeltem volna, hogy egy MS ilyen baklövések sorozatát legyen képes elkövetni. Azt hittem valami win-es tabletem is lesz, de szerencsére azt még nem vettem. Az egész nekibuzdulásom abból indult ki, hogy upgradeltem itthon a gépeket win7-ről 8-ra és godoltam milyen jó lesz egy összefüggő rendszer, de hát nem lesz.
szerk: viszont i5 borzalmasan műanyag hatású az i4 mellett, azt nem vettem volna meg, és nem is venném, ez is biztos. de ez már nagyon nem idevaló, csak mondani akartam valamit az i ellen is
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Tudok HP5525 nyomtatóra direktbe nyomtatni lumia 920-ról? ha igen mit kell hozzá tennem?
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz Pttypang #12454 üzenetére
Na ezt kipróbáltam, emailes nyomtatás, kinyomtatta 10x15-ben úgy hogy levágott a két széléből 1-1cm-t, így a verssorok eleje , mert azt fotóztam ki a gyereknek, lemaradtak.
Viszont érdekes volt, épp, hogy beütöttem az emilcím végét és egyből elindult a nyomtató, el sem küldtem a levelet, mintha megoldotta volna házon belül, a végén "elvetettem" simán a levelet küldés nélkül
-
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz mukibuci #12466 üzenetére
Igen, szerkesztés a kép alatti menüből, vágás, 4:6 képarány (ez pl választható) az megegyezik a 10:15-tel, és ki is jön az a pici levágás, de a nyomtató is mindenképp ilyenre vágja, de majd tényleg kipróbálom egy pdf-fel is, azt lehet teljes oldalra nyomtatja.
Amúgy ez inkább amolyan villogás akart lenni a család előtt: nézzétek, klikk a telóval és már jön is a nyomtatóból[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Pttypang #12468 üzenetére
Jártam úgy is, hogy valami hangbemondásos csodatrükköt akartam még i4-en elindítani, talán navigációba cím megadás, kipróbáltam minden ok. Beül a kocsiba a feleségem, mondom neki, na most figyelj: na nem jött össze , máskor meg a bemondom magyarul, kiírja és lefordatja angolra trükköt szerettem volna neki bemutatni, hát 5 próbálkozásból egy sem jött össze nem értett meg a telefon, szóval pár ilyennel már "beégtem"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 14 ultra 512gb fekete es feher szinben TEJESEN UJAK Teljesen ujak 1év garanciaval, bontatlan
- Xiaomi 14 512gb fekete es feher szinben TEJESEN UJAK
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12GB / 128GB - fantom ezüst - Hibátlan, felújított, külseje teljesen új
- Samsung galaxy Z flip 4
- Spigen Ultra Hybrid Mag - iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen