- Poco X6 Pro - ötös alá
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attszil
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék megint kérni.
Lumia 640 xl-t frissítettem win10-re és azóta a navigációt (térképek, HERE) nem tudom rábírni, hogy hangutasításokkal navigáljon. Minden más működik, sebességtúllépésre figyelmeztet.
A telónak sincs semmilyen hibája mármint a frissítéssel összefüggésben!
Ha van ötlet szívesen veszem mert ez nekem nagyon kellene!Köszi előre is!
13T pro
-
attszil
tag
Hát srácok átvertem magamat, meg voltam győződve, hogy 532 vettünk úgy is kértük.
DE MOST NÉZEM EZ 535, ÉS A VODA CSAK EZT FORGALMAZZA NEM AZ 532-est.
Ne haragudjatok, hogy itt kevertem! Köszi:Attila13T pro
-
attszil
tag
Sziasztok! A páromnak most vettünk egy 535-öst a vodánál, lassan beköltöztetem, de a Glance, gyorsnézet opciót nem találom. Tudna valaki segíteni? Köszi előre is!
13T pro
-
attszil
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdés ami számomra nagyon fontos így szeretném ha segítene valaki közületek!
Mi lehet a megoldás a navi bluetooth hang problémára?
Most vennék egy dual lumiat de a legutóbbi tapasztalat az volt, hogy a bluetoot kapcsolat alatt nem jó a navi hangja (töredékeket hallani).
Eddig úgy oldottam meg, hogy átirányítottam a hívásikat a másik telóra az kapcsolódott, és közben a lumia a saját hangszóróját használta a navihoz.
Most ugye ez már nem fog menni, de a kocsiban azért van a kihangosító, hogy használjuk.
Még egy megoldás volt, hogy auxon csatlakoztattam elindítottam a zenelejátszót és így átadta a hangot a navinak mikor kellett, a bluetooth meg maradt a telefonálásra.
Ez megoldás lehet egy hosszabb útra, de mikor gyorsan kell mert eltévedtem, mondjuk a nagyvárosban vagy csak egy pár perce kell akkor azért ez nehezen kivitelezhető!Kérlek benneteket ha találtatok valami megoldást segítsetek! Köszi: Attila
13T pro
-
attszil
tag
Sziasztok!
Kínlódok a zárolási képernyő Bing képek megjelenítéssel.
Nem váltogatta, de más okból volt egy gyári visszaállítás utána meg jó lett két napig, aztán nem.
Újra feltettem a Lockmix appot azzal aztán váltotta megint két napig, ma már nem!
Tudtok erre valami megoldást, én annyira megszerettem, meg szépek a képek?Köszi:
13T pro
-
attszil
tag
Sziasztok! A böngészőnél ha IE akkor nincs lehetőség kezdőlap beállítására, hogy ne egy fehér háttér fogadjon? Néhány hónap használat után is meglep és eltelik néhány másodperc mire beugrik, hogy mondjuk a kedvenceket előhívjam és onnan válasszak!, De legalább a bing lenne, vagy csak valami menüvel tagolt oldal, vagy mondjuk pont a kedvencek, de nem sikerült semmi erre vonatkozó beállítást találnom.
13T pro
-
attszil
tag
válasz bizonytalan #58019 üzenetére
Hali! Nekem kettő is van az első a céges kocsiban ez ami könnyen gyorsan használható és szerintem nagyon jó minőségű [link]
és egy másik a saját kocsiba olyan mint a Te általad először linkelt de a nagyobb változata [link] ez a méret kell a 930-hoz van ennél olcsóbban is, de most azt nem találtam meg.
Ez az utóbbi iGrip nagyon erős masszív, a másik könnyedebb kevesebbet takar mikor nincs benne a telefon.13T pro
-
attszil
tag
válasz batai15 #46604 üzenetére
Hali! Nekem egy app van ami nagyon kellene, vagy valami megbízható helyettesítő. Androidon használom a Fuelio nevűt amiben már közel két éve jegyzem
a céges autó tankolásokat, drive-ba mentve. Ez az app elérhető vagy van valami amibe inportálhatók a mentések?[ Szerkesztve ]
13T pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Battlefield 2042
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest