Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
Igen én is csak a központot kapom,azért náluk veszem mert 98-óta náluk van a számom(Ugyan az)
csak most meló van,a Mamut meg nincs nekem közel,és azért gondoltam hogy hátha valaki van itt aki T-s.
De minden esetre köszönöm az eddigi hsz-eket.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Blyan
félisten
Idő kell neki, de frissítheted manuálisan is. Még úgy egy hónapig. Igaz, ez iOS-szen se lesz másként gmail account esetében.
#6711) btudos
Neked láthatóan semmi kötődésed nincs a gmail felé, viszont sokaknak van - ilyen-olyan okból. És itt - így - aztán nem lehet a tudatosvásárló kártyával hadonászni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
veterán
Ez milyen készülék? Lumia 920? LTE megy? (nincs értelme ha nincs LTE csomagod) NFC ki van kapcsolva?(az is zabál feleslegesen) Nagyobb felbontás, komolyabb teljesítmény, mindenképp többet fog enni, ha ugyanúgy használod, ez törvényszerű sajnos, de azért kis odafigyeléssel sokat lehet nyerni
tybsen: Jó is hogy írod, ez a se kép - se hang üzemmód minden Lumiára jellemző? Oké, a 8X-ek újraindulgatnak, de a Lumiák annyira lefagynak, hogy nem is lehet életre kelteni őket csak soft/hard resettel ha jól értem. Ez így elég gáz a Nokiának
mukibuci: Persze, könnyű így tolni egy 610-zel, amit nincs értelme nyomogatni, mert semmi nem fut el rajta
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
Az LTE ette meg az akksidat ezek szerint, ha eddig be volt kapcsolva. A technológia hátránya, hogy iszonyatosan sokat zabál, ahogy a 3G is a 2G-hez képest. Szóval nem érdemes LTE-re állítani az adatkapcsolatot, mert nem fogod tudni kihasználni, lefedettség hiányában, viszont jócskán megrövidíti az üzemidőt.
-
btudos
veterán
Van amúgy LTE az előfizetésedben? Mert ha nincs a csomagodban, akkor amúgy sem él, szóval nincs értelme foglalkozni a dologgal Pesten se, 3G-n kell hagyni és szép világ lesz üzemidő tekintetében a mostani állapothoz képest
Szvsz a telefon egyébként menjen el magabiztosan egy napot, esténként meg nem nagy fáradtság töltőre dugni és lerakni az éjjeliszekrényre/asztalra/akárhova amíg alszik az ember.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Ma megoldottam, sikerült beállítanom minden egyéb címemet küldő és fogadó-ra, ha levelet írok be tudom lőni melyik címemről küldje, ugynúgy mint gmail-on volt, szerintem semmivel se rosszabb outhlock mint gmail, szívjanak gázt
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
StLui
veterán
Beállítsok-e-mail+fiókok:
Itt van:
Microsoft-fiók, ebbe ha belépek: Fióknév: Hotmail, Szinkonizálandó tartalom: E-mailek, de pipa nem is volt itt
Facebook, itt semmi különös
Google: ezt sem tudtam teganp törölni, csak kivenni a pipát a Szinkronizálandó tartalom alatt szereplők elől, email, névjegy , naptár
Windowslive: fióknév Windowslive, itt a Szinkronizálandó tartalom alatt van emailek, névjegyek, naptár, feladatok, mind előtt pipa vantörölni egyiket sem tudom hogy kéne, MS-fiókban nem is volt bepipálva az egyetlen lehetőség az emailek szinkronizálása, Google-t sem tudom törölni, csak pipákat vettem ki és annyi
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Ezt tényleg más sem tudta hogy kell, vagy azt hitétek hülyéskedek kérdéssel?
Rajta tartom az ujjam a fiókon és felugrik egy menü. Viszont az elsőt (Microsoft fiók) nem lehet törölni, viszont ott csak az emailokat lehet szinkronizáltatni, tehát fel kell venni külön is a winlive fiókot, hogy legyenek névjegyek, naptár, feladatok is.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
negyedes
addikt
-
MODERÁTOR
hmm, pedig jobb lesz, ha megbarátkozol ezzel a módszerrel és megtanulod mennyit kell ráhagyni, hogy jó legyen, mert amíg a HP nem ad ki egy szoftvert hozzá, addig nem fog menni máshogy, erre pedig az esély alulról karcolja a nullát
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
Én ezt tudom, csak nem értem, miért vannak úgy oda egyesek érte. A Lomogramból fel lehet tölteni Fb, twitter, Flickr, Tumblr, Vk. Igaz itt nincs
futófotóverseny. De persze izlések és...Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Most már csak azt kérdőjelezem meg, hogy a hozzászólásom elolvastd -e? Hol írtam, hogy a sok hülyének ez kell....?
Ha erre a válaszra számítottál, akkor minek írtad? Nem baj, ha nem értelek ugye.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
kezman
őstag
Julis nénit poénnak szántam, van egy második telefonom, 3310, gondoltam átrakom a számokat, legalábbis a többségét, de hát ez úgy látom almás, majd bepötyögöm a fontosakat , azért kösz az építő jellegű hozzászólásokat,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
petroleumlam
tag
Én se újabb telefonra váltottam, pedig nem vagyok Juli néni. Nincsen mindenkinek szükség 8 magra meg dzsíforsz videokártyára egy telefonba.
@Crey:
Ugyan mi kellene még? De ti most komolyan azt hiszitek, hogy dolgokat felejtenek ki a telefonból? Szeretném kihangsúlyozni a felejtenek szót.
[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen