- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz ricsip #68151 üzenetére
Igen, ilyesmi kellene. Viszont céges e-mailről szó sincs. Ez csak szimplán egy délelőtt-délután-éjszaka váltás, ezt kellene kiírni a csempére, esetleg valahogy exportálni Excelbe, vagy hasonlóba, jelenléti ívhez és némi bérkalkulációhoz. Ha esetleg becsúszik némi túlóra meg tudjam adni h pl 15-én nem 6-14-ig dolgoztam, hanem 6-18-ig és ennyi. De ez egy hét, utána héten pedig ugyanez kellene, csak éjszakában, aztán délutánban. Az, hogy némítsa a telefont, pipa. Beállítom, hogy "Busy" és kész.
Egyedül ezt az ismétlődő dolgot nem tudom megoldani, egyesével meg nem akarom felvinni. Ha az export sem megoldható, azt megoldom kézzel, az nem vészes, csak lássam mikor hol voltam
A közlekedést azért bátorkodtam felhozni, mert valamelyik topikban talán pzstm írta, hogy neki mindent jelez az a nőszemélyRenault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Kicsit komplex kérdésem lenne. Hogyan lehetne megoldani azt a naptárban, hogy mutassa a beosztásomat? Eddig azt találtam, hogy vagy beírogatom egyesével, vagy megadom neki a hétköznapokat, de ha ez egyik héten pl délutánt jelent a másik héten délelőttöt, ha az egyiket szerkesztem, átírja a másikat is. Ez az egyik probléma, a másik, hogy ilyenkor jó lenne ha lenémítaná a telefont (Quiet Hours-t használva), esetleg szólna ha valami van az utakon, a késés miatt. A harmadik, hogy mindezt importálni kellene Excelbe. Tehát az egész játék, egy nagy jelenléti ív lenne a telefonon, megspékelve azzal, hogy mikor járjak dolgozni, túlórák, érkezés, távozás, stb. Ha nem is az egész, de valami megvalósítható ebből? Quiet Hours, Cortana, minden aktív, csak össze kellene lőni őket.[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz gyurkikrisz #67301 üzenetére
Én is 10-es mentést töltöttem vissza 8.1-re. Van swipe is és szavakat is tudok hozzáadni a szótárhoz.
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Lőttem az előbb pár képet a Lumia Camerával, a smart sequence funkcióval. Ha az appban nézem vissza a képeket mozognak (olyasmi mint a Living Images). Ha felteszem gépre, akkor mi fogja így "lejátszani"? Ha simán camera rollban nézem, akkor nem mozognak. Ötletek? Lumia 925 a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Pár hetente szól a telefon (Lumia 925 wp 8.1 cyan, nincs pfd), hogy régen volt backup, szeretnék-e. Rábökök, hogy igen, elkezdi, de mire visszanézek hibát ír ki és kéri hogy próbáljam újra később. Mi lehet a gond?Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz Partyface007 #55024 üzenetére
Mindent elnémít. Pl whatsapp,messenger sem jelez. Nincs a feloldásnak sem hangja, se a billentyűknek. Akik hozzá vannak adva az inner cirle-höz, azoknál jelzi a hívást, sms-t, de ha jól rémlik mást nem.
-
Jaded
őstag
Akik használnak Cortanát: nektek működik a live tile rendesen? Nekem két hete csak az időjárást mutatja (előtte mutatott híreket is). Volt restart, régió váltás oda-vissza, csempe újratűzés. A régióváltás után mutatta egyszer-kétszer, azóta megint semmi. Ötletek? Lumia 925 8.1 Cyan (nincs pfd)
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
válasz szagnes69 #49580 üzenetére
A Quiet Hours ilyen. Inner Circle-ön belül megadhatod kik hívhatnak, a többiről csak akkor kapsz jelzést ha egymás után 2-szer vagy 3-szor hív. Megadhatod neki, hogy mindennap pl 22-06-ig automatikusan kapcsolja be, majd ki. Viszont ahogy Clemi is írta,ehhez Cortana kell,amihez pedig USA régió.
-
Jaded
őstag
-
Jaded
őstag
Fenn van 925-ön a Cyan. Eddig a wifi és a térerő mellett nem volt nyilacska. Az mit is akar jelenteni?
-
Jaded
őstag
Használ valaki iHeartRadio-t? Hogyan lehetne működésre bírni? Azt írja, hogy nem elérhető a régiómban..minden US-re van állítva.
-
Jaded
őstag
Nálam is gyorsan merül, Blackkel ilyenkor ~70% volt, most 23..remélem hr megoldja. Néztem a battery savert semmi nem húzza. Első az ie második a Cortana. De háttérben nem sokat fogyaszt egyik sem.
-
Jaded
őstag
Az ébresztő nem 9 percet szundizik. Hanem 10-et.
-
Jaded
őstag
válasz FireKeeper #38692 üzenetére
Igen azt láttam hogy a lehúzás működik. Csak nekem úgy rémlett ez majd kiüti az x-et.
Viszont eddig elég pozitív az egész. Eléggé fürge a 925 így, bár én csináltam egy HR-t előtte, nem állítottam vissza semmit és a Store nélkül most egy appom sincs. Ez így király
-
Jaded
őstag
Jut eszembe nem úgy volt, hogy az X eltűnik az appok "bezárásánál" és csak lefelé swipe lesz?
-
Jaded
őstag
Viszont ha a nyelvet visszaállítom magyarra Cortana lelép
(#38543) pzstm ha hosszan ráböksz és "fel" akkor sem megy?
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
válasz Oppenheimer #32380 üzenetére
Az, hogy nem igaz hogy még mindig nem lehet képet betenni a csempék mögé. És nem hozza a reggelimet az ágyba.
-
Jaded
őstag
Esküszöm jó ez a Bing időjárás azt írta, 2-től várható havazás, 2 előtt 10perccel el is kezdett szakadni
-
Jaded
őstag
Nekem is fenn van a 925-ön a Beamer, de indításkor azt Írja hogy hibát észlelt ezért kilép. Ki sem tudom próbálni.
-
Jaded
őstag
Most kaptam e-mailt a Telekomtól,hogy adnak 50GB Skydrive tárhelyet 2évre. Csak a promóciós kódot kell elküldenem így már lesz 77GB.
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Na feldobtam a gdr3-mat, annak reményében, hogy be lehet állítani hogy a Whatsapp, FB, stb alkalmazások ne azon a szörnyű hangon jelezzenek. Erre nem lehet megváltoztatni
-
Jaded
őstag
Lumia 925 tulajok!
Kijött már a hivatalos gdr3 vagy még mindig trükközéssel lehet feltenni?Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Srácok!
Ha a Nokia Camera fenn van, akkor jól sejtem hogy a Smart Cam felesleges (tehát letörölhetem)?Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
válasz Darellus92 #29517 üzenetére
Persze. Unpin a fb csempére, pin az én csempére.
-
Jaded
őstag
Ezt nem tudtam,én csak a trialt próbáltam ki.
karandip: igen,a wp7 miatt nem ajánlott,nem igazán kap már frissítéseket. Appok se nagyon frissülnek rá (pl Skype egyáltalán nem),újak pedig 99%-ban nem jönnek rá. Ha nem vagy hardcore felhasználó,jó lehet,de egyébként a wp8 az ajánlott.
Nekem is L800 van,nem szeretem hogy nem jönnek rá új cuccok,de a pénz nagy úrRenault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
A naptár csempén tényleg nem látszanak a teendők? Vagy hogy lehet azt előcsalni hogy látszanak amiket beírtam? Most csak a fb-os szülinapokat és az ünnepeket írja.
-
Jaded
őstag
Arra van valakinek valami tippje miért nem kapom meg az emaileket? Outlookban hoztam létre outlook aliast ez van beállítva a telefonon. Ebbe a fiókba jön be 2gmailes fiók. Az új aliast elsődlegessé tettem,de a gmailest nem töröltem még ki (előtte ez volt az elsődleges). Gépen megkapok mindent,telefonon pár napja viszont nem. Mi lehet a baj?
-
Jaded
őstag
Gyerekek! Miért nem tudom outlook.com-on törölni az egyik aliasom? Gmail-lel voltam beregelve, de hoztam létre egy outlook-os aliast, amit próbálnék elsődlegessé tenni (de valamiért ezt sem teszi). Először úgy tűnt engedte, utána azt írta próbáljam újra egy hét múlva. Most próbáltam, azt írta 48órán belül jelenik meg. Ha törlöm a gmail-es aliast, akkor a telefon HR kell igaz?
-
Jaded
őstag
válasz polonic #24572 üzenetére
Úgy értem,hogy ezt a gmail-es outlook címet megszüntetni és egy full outlookost létrehozni (ezt nem akarnám,mert akkor ugye ugranak a vásárlások miegyéb). Bár az lenne a legegyszerűbb,hogy a gmailt megszűntetni,létrehozni egy outlookot. Az a lényeg hogy gmail helyett akarok outlookot használni. Jól bonyolultan írtam le,de remélem érthető.
-
Jaded
őstag
válasz kolosanyi #24163 üzenetére
Nálam eddig is a Nokia volt a nyerő, ezután is az lesz (nem akarok fanboyoskodni,de sz@rszung nem kellene,amit tesóm Ace művel az pofátlanság,iPhone-t csak akkor vennék ha minden kötél szakad). +megszoktam már WP-t a hülyeségeivel együtt,de szerethető ezek ellenére.
-
Jaded
őstag
Kezd teli lenni a f@szom.. Már 3-adszor fordult elő, hogy hívtak és a hívó fél nem hallott semmit. Ha visszahívtam szintén, majd pár kör szórakozás után újraindítás kellett..
-
Jaded
őstag
Ne vitázzatok, inkább keressétek meg nekem ezt a háttérképet
-
Jaded
őstag
2 gmail fiókom van, de outlookot szeretnék használni telefonon is és gépnél is. Hogyan állítsam be?
-
Jaded
őstag
-
Jaded
őstag
Az mennyire rendellenes, ha a skype-ot háttérbe teszem akkor kijelentkeztet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest