- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Воланд
titán
válasz
Zolly444 #68923 üzenetére
.2. JÓTÁLLÁS.
Attól a dátumtól kezdve, amikor a Terméket az első alkalommal értékesítik egy végfelhasználónak, amelyet vásárlást bizonyító eredeti okirat igazol, a Gyártó az alábbiak szerint vállal jótállást arra, hogy a Termék tervezésbeli- vagy kivitelezési hibáktól („Hibák”) mentes:
[link] -
Gery1987
őstag
válasz
Zolly444 #68610 üzenetére
Szia!
Hát tippem szerint a Beállítások és kijelző körül kéne lennie. Vagy értesítések. Nem tudom pontosan a 635-ön ilyen nincs sajnos.
Amúgy nekem is jött 635 1GB-ra ugyanaz miatt. Random újraindulások. Mondjuk pont én vagyok ebben a leginkább inkompetens hisz 1 hete sincs meg a telefon.
-
confuser
senior tag
válasz
Zolly444 #67580 üzenetére
Akkor egyértelműen 640 vagy 735. 735 kicsit kompaktabb (4,7" vs 5"), OLED kijelzője van IPS-sel szemben, viszont nincs glance screen. Hátlapi kamera kicsit gyengébb 6,7MP vs 8 MP), de az előlapi jóval erősebb (5MP vs 1MP), illetve a méretből adódóan kicsit kisebb az akkumulátor (2220mAh vs 2500 mAh). Igazán egyikkel sem lőhetsz mellé.
Én spec a glance screen és a nagyobb akkumulátor miatt a 640-et választanám, de ízlések és pofonok.
-
Pferi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest