Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Hirdetés
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz zsamiatt #5084 üzenetére
A skype kikapcsolasanak lehetosege engem is erdekelne. L820.
A kikapcsolt kepernyot hogy erted? Mert fut a hatterben az alkalmazas, ha jon uzenet, akkor az is megjelenik elvileg, bar en tegnap csak a telefonalast teszteltem - a hivo fel szerint az eddigieknel (android) kicsit tovabb tartott, mire kicsongott, de alapvetoen jol mukodik 3G halozaton, jo a hangminoseg, nincs megszakadas, stabil.
-
félisten
válasz zsamiatt #5084 üzenetére
A flipnek ugy kene mzkodnie, hogy csorog a telefon te meg siman csak hasra forditod. Nemtom, hogy wp8ban benne van e, de gondolom igen. Asszen a hangero lefele gombbal is elnemul.
Mas. Melyik a legjobb fb app 7.5re? Mert, hogy tobb is van. Gondolom a chat egyikben sem megy.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MODERÁTOR
válasz zsamiatt #5128 üzenetére
öö, már a nokiák is tudják ezt a feature-t, csak gondolom meg kell keresni a beállításokban - tehát ha lefordítod, akkor elnémul. A némításnál pedig nem kell végignyomkodni a hangerő le gombot, elég megnyomni egyszer a kis csengő ikont
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
btudos
veterán
-
btudos
veterán
-
btudos
veterán
válasz zsamiatt #6259 üzenetére
HTC-k tudnak rezegni es csörögni egyszerre. (de tény hogy alapvetően hiányzik a funkció a rendszerből.)
Hosszan nyomva a szövegre megjelenik a kurzor amivel be tudsz lépni az adott szóban megfelelő helyre, hogy módosítsd.
Kontaktokat pedig kézzel is össze tudsz kapcsolni, ha fordítva írták a nevüket.
Akksi szazalekos jelzesere van app.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
nagyúr
válasz zsamiatt #6259 üzenetére
Egyrészt mielőtt WP-s telefont vettél miért nem néztél ezeknek utána, másrészt a wp-nek a em-hez nem sok köze van.
Folder jó lenne. Fájlkezelő csak a feltört telefonokra varázsolható fel.
Telefon lefordítása a HTC-knél működik.
Skype kontaktokat el tudod tüntetni a kapcsolatokból. Lásd naptárbeállítás legalja.
Hosszan nyomsz és megjelenik a kurzor, amit odahúzol ahova akarsz. Így tudsz törölni. Vagy rákattintasz a szóra, ami kijelölődik azt törlöd.
Tedd ki a phonet és majd ott ráböksz a tárcsázóra.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kezman
őstag
-
Shalala
senior tag
-
Dale
aktív tag
válasz zsamiatt #6866 üzenetére
Gobdolom regionkent es szolgaltatonkent engedelyezik a frissiteseket mint korabban is. En USA-ban vagyok az AT&T-nel, nekik lehet hogy hamarabb jott.
Amugy nekem tovabbra is csak On/Off van az adatkapcsolatnal, a sebesseget se tudom allitani. Nem tudom hogy nekem van-e LTE, a telo tudja de hallottam olyat hogy engedelyeztetni kell a szolgaltatonal, majd rakerdezek a boltban ha arra jarok. Telefonalgatni nem szeretek az ugyfelszolgalatnak, maceras.
https://enginedesigns.net
-
btudos
veterán
válasz zsamiatt #29369 üzenetére
Huh, felraktam a jegyzeteimet a Skydrive tárhelyemre, most akkor kezdjek el félni, hogy felelősségre vonnak érte?
Nem is értem hogy jön ez ide, nyilvánvaló hogy amint valaki más tárhelyén tárolok dolgokat, azokkal bármi lehet, de valahogy nem tartok attól, hogy a családi nyaraláson készült képek, amiket megosztás céljából felraktam, potenciális veszélyt jelentene az NSA-nek
(Mielőtt megint újrakezded, természetesen tisztában vagyok vele, hogy megvannak azok az adattípusok, amiket nem tárolunk nyilvános felhőben. Enterprise felhőszolgáltatónál dolgozom, van némi fogalmam arról, hogyan kell kezelni a fontos adatokat.)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zsamiatt #29845 üzenetére
sosem szoktam semmit sem bezárni, wp7-en kb az egyetlen hack, amit igénybevettem, ennek a listának a bővítése volt, hogy ne csak az utolsó 5 alkalmazás látszódjon a visszanyil hosszan nyomásakor. havonta egyszer meg kibirom, hogy újra kell indítani a telefont - de inkább csak lemerül véletlenül most is 24 napja megy
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
negyedes
addikt
válasz zsamiatt #29845 üzenetére
beragad? mi? nalam soha nem ragad be semmi, 7.5 ota hasznalom a wp-t es nem talalkoztam beragadt appal. ujraindultal igen vagy sokat resumingoloval igen de hogy beragadjon....
amuyg meg megint megkerdezzuk azt az ominozus kerdest: Minek bezarni?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
Integrale
veterán
válasz zsamiatt #29880 üzenetére
"Egyébként meg ha itt a limit akor egyutal ez a válasz is a kérdésedre miért kell bezárni. Mert vannak dolgok amiket onnan szeretnék folytatni ahol abbahagytam. Feltételezem ha 8.ként a kezelő bezárásra itéli akor már nem onnan fog futni a program ahol abba hagytad."
De, ki is tudod próbálni. Indíts el egy játékot, aztán win. gomb, és nyiss meg pár jelentéktelen programot, vagy böngésző lapokat, nyomd meg a vissza nyilat nem lesz ott a játék a listában, de ha elindítod akkor folytatja.Szerk.: Nem működik minden játéknál.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
btudos
veterán
válasz zsamiatt #30689 üzenetére
Az aztán biztonság, hogy egy ID-n tárolod több user adatait vállalati környezetben. Ezt Te sem gondolod komolyan
Elméletileg egy Live ID-t több telefonon is használhatsz, de ez azért van, hogy egy embernek lehessen több telefonja azonos ID-val, nem azért hogy több embernek legyen azonos ID-ja. A Skydrive, a kontaktok, a backup is mind az adott ID-hoz kötődik, nagyon nem ajánlott ugyanazt több ember kezébe adni, komoly kavarodás lehet belőle, és szerintem vállalati szinten szigorúan tilos.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz zsamiatt #30691 üzenetére
Nem tudod teljesen elkülöníteni a userek adatait. Hiába az Exchange. Egyébként miért baj ha mindenkinek saját accountja van?
Nem tudom milyen készülékekről van szó, de nem hiszem hogy annyira elszállt elképzelés, hogy valaki a céges telefonját nem csak az Exchange fiók szinkronizálására szeretné használni. Ha csodák csodájára még ezeket menteni is akarja Skydrive-ba (privát adatokról lévén szó szerintem ezzel semmi gond), máris probléma, ha ugyanazt az accountot ketten használják.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz zsamiatt #30693 üzenetére
Vegyetek fel, én megcsinálom az 50 accountot pár óra alatt
Viccen kívül, nem tudod azt mondani, hogy ne mentegessen a saját felhőjébe, minden jól nevelt OS oda szinkronizálja az adatokat, hogy meghibásodás esetén meglegyenek. De ha ez se kell, akkor minek live ID, az Exchange fiók anélkül is működik...
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz zsamiatt #30696 üzenetére
Most lehetnék rohadék, és megkérdezhetném, hogy ha nem akarja a cég hogy bármit is kihasználjon a user a telefon tudásából, akkor minek a Store...Egyébként rááll egy supportos emberke, létrehoz 50 ID-t random generált n+1 karakteres jelszóval, és minden usernek elküldi a saját belépési adatait. Nem bonyolult, maximum pár órás művelet. Ha fontos az okostelefon, ennyinek bele kell férnie. Nincs olyan mobil OS, ahol egyetlen fiókkal többtíz ember tudná használni a alkalmazásboltot.
Neked egyébként nem a company app funkcióra lenne szükséged?
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen