Hirdetés
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Lumia stílusban bukott le az Oppo Find X8
ma A dinamikus sziget után az iPhone 16 kameravezérlőjét is lemásolhatja.
-
Okkal nem beszélt a Sony a PlayStation 5 Pro részleteiről
ph Sajnos sok újítás olyan hardverhez kapcsolódik, amelyről az AMD még nem engedte meg a partnerét értekezni.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
Hát megjött a lumia 920 és alapvetően nem rossz. Vannak még hiányoságok amiket remélem javitani fognak. Egy gyors kérdés, a némitó gomb hol van? Mert a csöngés + vibráció illetve a vibráció gombot találtam csak.
A skypet, hogy lehet kikapcsolni? CSak invisible és online modot találtam. Van valami lehetőség, hogy kikapcsolt képernyőnél is látszodjon ha érkezett valami?
Illetve ami még érdekes lenne, hogy a flip némitás hogyan müködik?Köszönöm,
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
Hello,
Úgy értem, hogy jön egy üzenet akor jelezze. Valóban a lock screen jelzi. Igen ám, de mivel sötét a képernyő amig meg nem nyomod a power gombot ha épp nem voltál ott mikor megjött az üzenet vagy keresnek nem tudod, hogy volt e esemény csak ha megnyomod a gombot. A régebbi mobilokon volt led vagy valami. Itt is legalább vissza löné a képernyőt és villogna, hogy nézz meg mert kerestek de semmi.
-
zsamiatt
őstag
válasz Plazmacucci #5086 üzenetére
nem kapcsolja le a csengést fejjel lefelé forditva. Az pedig, hogy a volume gombbal le kell léptetni 25-ről nullára az nem némitás. Csak rezgésre állítja.
-
zsamiatt
őstag
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Egy apró segítség. Ma délután 1 hetes működés után egyszer csak kikapcsolt a teló és nem tudtam vissza kapcsolni sem a power gombbal. Hiába nyomkodtam, töltöttem semmi. Tők sőtét kijelző. A megoldás nekem az volt, hogy resetet kellett csinálni:
Hangerő le + power + kamera egyszerre lenyomvaAz adatok megmaradtak.
-
zsamiatt
őstag
válasz Oppenheimer #6042 üzenetére
Az enyém független lumia 920. De nem jött még frissités 2 hét alatt ma ment el másodszor olyan pihenésbe, hogy csak resetálni lehetett.
-
zsamiatt
őstag
Hát ez baj Nokia téli álmot alszik? Vagy fejükbe szállt a nagy eladási mennyiség sikere?
Egyébként nem értem. A windows update funkciot nem a microsoft biztosítja? Minden gyártó külön külön tartja fent?
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
Gondoltam én is leírom a problémáimat és a hiányérzeteimet a wp8-val kapcsolatban. Én 6.1-ről váltottam és bosszant, hogy ami ott megy itt miért nem. Én munkára használom a telot, így a lista ez irányba orientálodik:
Skypet hogyan lehet kikapcsolni a telefonon? Nem szeretnék ott is üzenetet kapni amikor a nagygépet vagy a laptopot használom.
Nagyon nagy szükség lenne egy esemény értesítési felületre zárt képernyőnél. A gond ott van, hogy ha nem vagy telefon közelben csak akkor tudod meg, hogy volt esemény a telefonon ha megnyomod a bekapcsolo gombot.
Kulturáltabb megoldás lenne ha mondjuk időközönként felvillanna a kijelző ha már nincs státusz led.
VPN és vállalati funkciók hiánya. Pl AD-ből menedzselés
Mentési helyek szabad beállítása az egész telefonban. Nem csak skydrive és local.
Naptár csempe több eseményt jeleníthetne meg, nem csak a következőt. PL így a névnapok nem látszanak.
A csempéknek a magasságát is engedném beállítani, pl a naptárnál jól jönne ha több info látszódna és akár ott is tekergethető lenne az információ.
Rendszeresen kiakad a készülék és csak a soft reset segít
A nagyszámú esetleges alkalmazások miatt a menüben engedném folderek létrehozását (csoportosítás)
Fájlkezelő?
Némítás gomb nem jelenik meg ha a rezgés be van kapcsolva.
A rezgést folyamatossá lehessen tenni miközben a csengőhang szól.
Működjön a telefon lefordítása = némítással funkció.
Az akkumlátor üzemidejének %-t ne csak a settingsben lehessen megtudni.
A skype kontaktjait el lehessen tüntetni a kapcsolatokból. Ha skypet akarom hívni akor majd belemegyek a skypeba. A nagy integrációnak egy nagy hátránya van: Ha valaki különböző neveket használ vagy fordítva írta ott a nevét (FB vagy skype) akkor a rendszer más másik kontaknak ismeri fel.
Nem lehet bevitt szóban módosítani. Ha írok egy szót és elírok benne valamit csak törölni tudom, mert nem tudok oda ugrani a hibás betű törléséhez.
A tárcsázó kirakhatósága csempeként.
Exchange syncronál nem törli le a leveleket a szerverről csak ha következő push üzenet jön.
Túl sok mindenről gyüjtene infot a microsoft számára. Pl a Nokia drivnál minek kell engedélyezni az adatgyüjtést?[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz legiaap #6262 üzenetére
Telefon lefordítása a HTC-knél működik.
Remek. Lumia 920-on nem tudom elővarázsolni.A skype nem mindig lép ki. Jó néhányszor csipog tovább üzenet érkezésekor. Pedig be van zárva.
Ha megnézed az álltalam felsoroltakat nem azon múlik, hogy minek néztem utána vagy minek nem. Javaslatokat írtam amik nekem hiányoznak. Ennyi. Remélhetőleg nem csak nekem és lesz rá megoldás a későbbiekben.
-
zsamiatt
őstag
válasz Oppenheimer #6912 üzenetére
Nekem rendben megjön minden értessités. Tegnap face csetltem rajta, skype is müködik. Visszont ma megint nem lehetett lezárni a telefon. Csak az újrainditás segitett. (lumia 920)
-
zsamiatt
őstag
ajánlom mindenki figyelmébe!
http://wmpoweruser.com/windows-phone-8-update-did-not-solve-spontaneous-reset-issue/
Szerintem ezért nem merték globálisra kiteni
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
Egyébként ez az X gombos bezárás a böngészőnél és a taskoknál is egy tipikusan adjunk a parasztoknak valamit mert kell de munkát nem teszünk bele dolog. Nem értem miért nem lehetett megcsinálni, úgy mint a win 8-ban. Fogod lehuzod az alkalmazást vagy weboldalt és bezárta. Nem kell itt tul variálni.
Egyébként jó lenne ha kezelné a taskokat mert vannak dolgok amik szeretnek fagyni. Pl néha az üzenet központ loadingol egyfolytában.... csak a reset segit.Ez az egész win pho rendszer billanatnyilag úgy tűnik, mintha egy nagy kisérleti teszt lenne. Keressük az utat de még nem látjuk merre. Amit visszont nem értek, hogy miért kell éveket várni erre a javításra. PL a GDR3-ban is ami van igazából 1 hónapos fejlesztés vagy még annyi sem. Ez a win phone 8.1 is már készül lassan másfél éve... Mintha nem csoportosítanának rá elég erőforrást...
-
zsamiatt
őstag
válasz Integrale #29839 üzenetére
már ha bezárja.
nekem böngészönél jön elő, hogy beragad egy oldal és csak akor zárja be, ha kilövöm a böngészőn belüli taskot. Egyébként hiába nyomkondom a vissza nyilat, a készülék rezeg, hogy csinálna valamit de a mátrix nem engedEladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
válasz negyedes #29842 üzenetére
ha elolvasod amit irtam szép dolog a vissza nyilazás de nem mindent lehet bezárni. Pl van ami egyszerűen beragad alkalmazás és most csak a resettel tudom eltávolítani. Én azt remélem, hogy ilyekor a kis piros X is kilővi a proceszt.
Egyébként meg kényelmi funkció. Ha meg van nyitva 8 alkalmazásod akkor ha vissza nyilat nyomogatod akor egyesével zárogatja be. Vagy válaszd ki mondjuk a 4. alkalmazást majd nyomj rá megint a vissza nyilra, plusz a start screen gombra. Akkor melyik az egyszerűbb? Kicsit gondolkodjál lépésekben. És ne azzal érvelj, hogy neked, úgy is csak egy van megnyitva. És ha 70 % embernek 8 van átlagban?
-
zsamiatt
őstag
válasz negyedes #29851 üzenetére
Pl az üzenet kezelő is be szokott ragadni. Sokáig resumingolni? olyan jó egy órát vártam és utána inkább reset...
De volt még más is ilyen szoftver is ami produkált hasonlókat. Most nem tudom megmondani neked fejből.Minek bezárni?
Egyrészt megszokásból, másrészt úgy látom az akkú időre is jótékony hatással van ha nincs megnyitva egy csomo program. Legalább is én ezt tapasztaltam a saját telefonomon.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
válasz Воланд #29857 üzenetére
ez az
én azt hittem bezárja a folyamatot. Taskvaltoban látszik az app de ettől még a vissza nyilra nem reagál.Ettől függetlenül én azt tapasztalom, hogy az akku időmre jótékony hatással van ha nicns megnyitva más. Biztos, hogy nem csak pillanat képpet tárolni. Mert a folyamatott is hibernálnia kell amit folytatni tud.
-
zsamiatt
őstag
válasz Alexios #29865 üzenetére
Utána néztem.
Valóban az emlmélet azt mondja, hogy nem fogyaszt CPUt. A tapasztalatom még is az.Ettől függetlenül is használhatobbá válik a dolog mert ha neked meg van nyitva ezek szerint minden cucc végig görgeted task váltott keresve a megfelelő feladatot? mondjuk 50 db ilyennél már izgalmas lehet... Márpedig az üzenetknél is van amikor több példánnyal találkozom.
-
zsamiatt
őstag
válasz Alexios #29879 üzenetére
Valoban. Igaz, ez nem tünt fel addig mert bezártam őket. Köszönöm az észre vételt.
Visszont továbbra is kénylemesebbnek tartom ha azt zárhatom a task kezelőben amelyik jól esik és nem kell ujra elinditani a programot, majd utána egy vissza nyillal bezárni.
Egyébként meg ha itt a limit akor egyutal ez a válasz is a kérdésedre miért kell bezárni. Mert vannak dolgok amiket onnan szeretnék folytatni ahol abbahagytam. Feltételezem ha 8.ként a kezelő bezárásra itéli akor már nem onnan fog futni a program ahol abba hagytad.
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
üdv,
Aki használ simple calendárt kérem segitsen nekem. Ujabban azt kezdte el csinálni, hogy a berögzitett esemény címét ha be akarom lönni meghív valmi maps nevű alkalmazást -nem is találok ilyet a programok közzött- ami közli velem, hogy nincs találati eredmény probálkozzak máshogy kereseni... Ezt most kezdte el az utobbi pár hétben.
Nem értem mi ez a map alkalmazás és hol van. A nokia saját mapsa teljesen jól müködik. Másnak rendben megy ez a funkció? Esetleg van valmi ötlet, hogyan lehet átállítani a nokia mapsre?
Onnan is látom, hogy a kettő különbözik, hogy a task neve Maps mig a másiké HERE Maps.Köszi
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Aki használja vállati környezetben üzemeltető ként attól kérdezném, hogy talált e rá megoldást, hogy ne kelljen minden usernek live id-t létrehozni a store használatához?
Köszi,
-
zsamiatt
őstag
válasz btudos #30692 üzenetére
Adminisztrálás szempontjából. Arról nem beszélve, hogy mindenki azt várja, hogy te hozd létre neki, mert ő nem ért hozzá csak user. Ez egy telefonnál oké 10-nél még elmegy, 50-nél már a fejedet fogod.
Egyébként meg biztonsági okokból is. Ne mentegesen fel a saját felhőjébe. Aztán elmegy a cégtől a cucok meg nála maradnak, mert ugye az account hozzá tartozik....Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
válasz btudos #30699 üzenetére
Azért mert te így tudod nem jelent semmit. Azért tettem fel a kérdést, hátha adminisztrálja valaki enterprise környezetben.
Egyébként a Microsot system centerrel lehetne menedzselni a céges aplikációkat és akor nem kéne store egyátalán.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
Aki használja exchanggel a telefont lenne egy olyan kérdésem, ha beállítja policyban a egyszerű jelszó használatot akkor csak a szám beütés jelenik meg feloldásnál vagy a betük is?
(persze ha szám lett megadva jelszónak)Köszi
u.i: konkrét tapasztalat kell mert 2003 exchanggel volt egy kis probléma ezzel. Hiába csatoltuk le a telot ráadásul a serverről, nem engedte kivenni a jelszot és minidg a betű lap jelent meg nem a pin kod kérés. Csak a soft format segitett.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
zsamiatt
őstag
Hogyan lehet telefonon lévő zenékből csengő hangot csinálni?
-
zsamiatt
őstag
válasz westcoastog #30936 üzenetére
Hogy huzod át a telefonon file kezelő nélkül?
-
zsamiatt
őstag
válasz westcoastog #30941 üzenetére
remek
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p3634/
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen