- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
snooze #92029 üzenetére
Erre gondolok :
Hogyan frissítsek Windows 10-re?
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd,mert az alaphelyzetbe állítás (HR) manapság egyszerűen nem jó semmire, illetve csak további problémákat okoz(hat).
Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
Utána frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból kérni is fogja a program indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a lumia készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor pipáld ki a kis négyzetet majd tovabb.
Megj: Ha a frissítési tanácsadó nem működne, vagyis azt az üzenetet kapod, hogy - Nem sikerült letölteni a W10-es verziófrissítést a telefonjára. Most ellenőrizzük, hogy alkalmas-e a készülék a W10 futtatására, - akkor zárd be a frissítési tanácsadót, a wifi kapcsold ki és indítsd újra a programot, újra amíg ki nem írja, hogy letölthető a W10 rendszer a készülékedre.
Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések, feltétlenül töröld az összeset, tehát semmit ne engedj frissülni ekkor még, ez nagyon fontos!
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.966. Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.
Leírást készítette:mflex aka Eagle
-
-
-
-
válasz
snooze #92017 üzenetére
Ha van is fiok beregisztralva a kezdes gombnak is ott kell lennie ha nem volt aktivalva az insider , a kezdesre nyomsz majd a felugro ablakban okezol , reboot es build kivalasztasa ,majd frissitesek keresese...
Szürke
Csatlakoznek az elottem szolohoz NE VEGYEL WINDOWS PHONE-t !!! Jovoje nincs, jelene is csak vagyogat , az ms legkesobb jovore kukazza az egeszet ...
-
-
válasz
snooze #92011 üzenetére
Release preview ... insiderbol elerheto kiadas elotti oprenszer verzio , az appok surubben frissulnek rajta...
Szurke
Messengerbol nem lehet hivast inditani, nem kell 2 giga ram neki , de ettol fuggetlenul az egyik leg otvarabb app winre also hangon 15mp mire hasznalhatova valik a messenger, a fb app se sokkal gyorsabb amit a facse krealt ,ganyolt oszze.. erosebb vasakon kicsit furgebben nyilnak a fenti appok , de ott se kapkodo idegbetegek (legfeljebb a keszulek tulajdonosok
) . Amugy pc-n is retek a fb mind a ket app-ja .
-
-
-
-
-
Dog83
tag
válasz
snooze #91983 üzenetére
Lumia 735 8.1-el, és w10m-el, lumia 650 (w10m) hibátlanul működik a MyTelenor app. A telenor oldalán alul van a wp-s letöltés, ami átvisz az áruházba, és onnan letölthető.... (Miért is tojik rá a telenor? Fárasztó ez a hangulatkeltés...) Esetleg próbáld meg újra letölteni, vagy telefon újraindít, és utána letöltés.
-
Gömbike
senior tag
válasz
snooze #91980 üzenetére
Szerintem menj be valamelyik saját üzletbe, hátha tudnak segíteni. Én flottás üzleti kártyát használok. Először a pc-n gond nélkül tudtam a my telenort olvasni. No meg a mobilra is lejött az app. Kb. 1 hónapja nem tudok pc-n bejelentkezni, azt írja, nem vagyok jogosult. De mobilon szerencsére szuper a működése.
-
Kin Tan Te
tag
válasz
snooze #91956 üzenetére
Üdv snooze!
Bármelyiket választod a (megmaradt) kínálatból, többet árt, mint használ. (Bár ez csak személyes tapasztalat) A legtöbb nem valós adatot mutat. Nincs pl. 100% töltöttség-érték kijelzés. Az élő csempék gyakran fagynak, ha a háttérben fut, akkor "zabálja" az aksit, ha meg nem engedélyezed a háttérben futást, elmaszatol egy ideig mire betölti a valós százalékot.
Ha csak appnak töltenéd le (élő csempe nélkül) akkor meg ugye minek? Ott a gyári akku menü pont (rendszer -> akkumulátor)
Alkalmazásonként is lekérdezhető a fogyasztás.
Amúgy értem a problémádat, alapból nem látni a százalékos töltöttségértéket.
Ez WP szexepil... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
snooze #91937 üzenetére
Hallottam már róla, de én nem óhajtok ilyesmivel szenvedni.
Android meg nem kell, mert egyrészt baromi idegen tőlem, másrészt meg elfogadható hardware-t véletlenül sem építenek kis méretű készülékbe. Jó felbontású AMOLED, 4 magos CPU, min 3 GB RAM nem létezik 5 coll alatt...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
snooze #89938 üzenetére
Ott van az aláírásában
iphone 5 ios 10.2.1
Boonen007 miért nem 5S-t vettél inkabb, sokkal többre képes mint a sima 5 és nem sokkal drágább használtan? 64bites proci(sokkal több képesség is jár ezzel,meg funkció),touch id,javított iSight kamera,gyorsabb ram chip,gyorsabb nand chip,jobb akkuidő... Az i5höz képest....
-
válasz
snooze #88409 üzenetére
Most telepitettem win10m-re a mytv-t bingel kerestem ra es utana mar meg lett az aruhazban , illetve telepiteni is engedte . Itt probald meg [link] igaz a fejleszteset , karbantartasat befejeztek ... de ez a telenormalatlanok sara .
Dlaj
A wp rendszeru telefonok a sim nevjegyzeket azutan jelenitik meg ,ha inportaltad oket a simrol , de ezt felkinalja a rendszer vagy manualisan neked kell megtenni ...7s26c
Feedback-eltm a onedrive,es az egyebb eddig elojott bugokat, kiveve outlook naptar mert az hol mukodik hol nem ...most 4 napig jo volt, erre megint jott egy frissites , most meg a holnapi bejegyzeseket mutatja... -
simsala
csendes tag
válasz
snooze #88388 üzenetére
My Tv telenor alkalmazás van!
Akinek Windows 8.1 van a telefonján az először telepítse fel az áruházból!
Ekkor az account -hoz hozzá adódik, ezután lehet frissíteni win 10 re a telefont!
Majd a win 10 aruház "saját tartalmak" - alkalmazások szekcióból feltelepíthető W10 -re.
lumia 950 xl -n Igaz kicsit puritán de fut.
Mivel a telefon előtt volt egy lumia 735, 640 xl telefonjaim es azokon az áruházamban már hozzá adtam az accountomhoz emiatt tudtam én is feltelepíteni!
-
-
-
-
anorche1
őstag
válasz
snooze #70429 üzenetére
Nem látom értelmét ennek a programnak. Lehalkítom a telómat, mert mondjuk épp moziba vagyok. Mikor mozi után kikapcsolom a néma módot, látni fogom hogy hívtak e. Ha viszont ez a program hanggal, rezgéssel, fénnyel jelzi a nem fogadott hívást néma módban is, akkor mi értelme a néma módnak?
-
Kbali
nagyúr
válasz
snooze #70405 üzenetére
Nem szükséges hozzá semmi extra program: ha a Telefon csempe kint van a kezdőképernyőn, akkor azon mutatja a nem fogadott hívásokat, ill. az Üzenetek csempe is a beérkezett, olvasatlan üzeneteket. Sőt ezeket a felső, értesítési sávban is mutatja.
Amennyiben a készüléked glance screen képes, akkor azon is ki tudja jelezni. -
chipesz
őstag
válasz
snooze #70067 üzenetére
Remélhetőleg ez változni fog az android és iOS alkalmazások könnyű portolásával Windows 10 Mobile-ra (értsd a kódot szinte érintetlenül lehet hagyni, más kérdés hogy ezek emulált appok lesznek ily módon, nem pedig natívan fognak futni.) Vagy a még rosszabb eset, amikor saját magadnak teszed fel az androidos alkalmazásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest