- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
Értem, köszi.
Az az igazság, hogy a mostanihoz képest nem nagyon akarok visszalépést semmiben, ami viccesen hangozhat, mert a l710 azért nem tudok sokat, viszont a kameragombot nagyon megszoktam...
Sajnálom, hogy lehagyták a 730/735-ről. (szoftveres gombokról ne is beszéljünk....)
De hát kell az ilyen, hogy a 830at is vigyék...Pinyo16689 Szerintem az érzékelő ua és gyanús, hogy a lencserendszer is, hiszen az apertúrája ugyanannyi. Azt viszont nagyon sajnálnám, mert a MA tesztből kiindulva nem túl jó...
[ Szerkesztve ]
-
arm1n_
csendes tag
WP-ra nincs warez... csak legális megoldás van. Regisztrálni kell a telefont fejlesztői telefonként, és onnantól kezdve ha fejlesztesz tölthetsz is fel a store-ba appokat, illetve tudod tesztelni a projectet az eszközödön, és xap-fileokat is enged rátenni. Mindehez fizetni kell évente X ezer FT-ot, nemtudom mennyit, mert a diákoknak ingyen van, regelni kell a dreamsparkon a sulis e-mailedet és ingyen használhatsz csomó fejlesztői eszközt, pl. Visual Studio Professional etc..
-
-
ZavaBalazs
őstag
na, ez megoldotta, köszi! (a böngészős kereső maradt google, de így is megy)
moleculez: ezek szerint a gyári bing alkalmazás csak angolra van megcsinálva, ha a keresés nyelvét magyarra állítod, a keresőmotort meg googlere, akkor böngészős google lesz a nyalókából. legalábbis 7.8-on nálam így megy...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
na most ezzel az a baj, hogy ez meg azt állítaná be, hogy magán a böngészőn belül (is) binget használok. eddig úgy nézett ki, hogy böngészőhöz google volt, de a dedikált gomb megmaradt bingnek.
de kipróbáltam, hátha, ebből meg az lett, hogy a dedikált gomb a bing.comot hozza be böngészőn keresztül. azért köszönöm a tippet.
egyéb ötlet?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Blyan
félisten
Mint pár nappal korábban utaltam rá, a 820-920 esete azért volt olyan, amilyen, mert akkoriban SoC terén kizárólag az a kettő létezett, nyilván top2-es készülék nem kaphatott 620-ba szánt hw-t. Mára ez némileg megváltozott.
Ezzel az erővel várhatnánk a 2 gig RAM-ot, meg a S800-as cucco.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
spider80
őstag
Nekem inkább 3% körül. Párszor visszaraktam 8.1.-ről 8.0-ra. felüdülés volt az akksi idő. Ami a legnagyobb bajom,az az ie-vel böngészés. Lehúzza az akksit nagyon 8.1-el. Amúgy készenlétbern tényleg elég jó már a 8.1. is. Meg most feladtam,nem is próbálom visszarakni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
Üzemidő, kapcsolható facebook chat,facebook program nélküli üzenőfal olvasási lehetőség, gyors zenelejátszó működő mpa tool-al.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Polllen
nagyúr
Akkor jó, azon morogtam, hogy a gyárival nem tudok képet szerkeszteni a camera appból, de ha a creative studio fent akkor, megy minden egyben. Amúgy a galériából szerkesztés mindig rá fog kérdezni vagy lehet alapértelmezettet választani?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Lall
veterán
Leránthatnak bugos Update1x. WP 0.1-en tökéletesen működött, mind a live tile, mind az egész app, sikerült elbaszni, most meg foltozgatják 2 hetente.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
Az 520 eladásai nem azt mutatták, hogy ez deal breaker lenne.
De a 630-cé valóban pöpec!Viszont az nem lep meg, hogy az 520-at lenyomta. Elég szar lett annak az optimalizációja, érdekelne, hogy a 620/720 párosé is ilyen-e?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
FіkuszKukіsz
őstag
King County Metro
Microsoft's design team cites as an inspiration for the design language signs commonly found at public transport systems; for instance, those found on the King County Metro transit system, which serves the greater Seattle area where Microsoft has its headquarters.
Romanes eunt domus
-
cattus
addikt
Egy ideig, amíg downgradeltem 8.0-ra a Cyan miatt használtam megint a régi zenelejátszót. Sebességben még mindig az a jobb, de designban már az újat preferálom (nem a panoráma részét, mert az még mindig jobban tetszik, hanem a most játszott). A régi olyan üresnek hat, a mostani jobban kihasználja a teret.
Do the thing!
-
Zoli133
addikt
Nincs az appok közt, pedig elvileg jók a beállítások. (Azaz múltkor ment így)
gabber01: Nem igazán találom store-ban, azaz így elég nehézkes lesz.
Úgy is a pfd/cyan miatt újra kell majd húzni a telefont. Azt hszem lesz még 1 ok a műveletre.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Ó. Megpróbáltam és tényleg. Így már mindjárt más
Attól függ, hogy az elejére vagy a végére rakja, hogy melyikhez van közelebb a második bökés.Bukk900: Nálam meg ez a megközelítés nem működik 8.1 óta, az előbb is próbáltam . (1520)
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
rauschie
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Megcsináltam, továbbra sem tetszik neki. Nyilván nem égető a probléma, csak nem értem, hogyha a szám címe alá ki tudja írni az előadót, akkor az előadók tabon miért csak az 'ismeretlen előadó' szerepel? Szeretem ezt a rendszert, de még mindig sok apró baromsággal kerget néha az őrületbe.
Még pár kérdés:
L820-ra nem megy fel a preview for developers update (sem másodszorra, sem ötödszörre, egy hosszú nyolcassal kezdődő hibakódot dob, wpcentral alapján nem egyedi eset), ami kb két hete jött ki. Van róla valami info, hogy mikor javítják? nem szeretnék hard resetet csinálni. Preview for developershez lesz firmware update, vagy azt csak a cyannal kapom meg (van/lesz egyáltalán cyan PfD-s készülékekre)? Ha a telefonom EE UK függő volt, amit a szolgáltatótól vásárolt kóddal függetlenítettem, akkor az frissítésileg amúgy EE vagy független?Szerk: Részben az előzőre is reflektálva: a "videó tekerésnél berecsegés" bug az firmware update után is marad? Eddig abban reménykedtem, hogy 'majd a fw update megoldja'
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Ha a Bing szolgáltatások tökéletesen működnének a régióban, akkora Cortanat le is lehetne szarni. De nem így van. Sajnos az első dolgom egy WP aktiválásakor a keresőt pl a Google szarjára cserélni (mondjuk igaz ez PC-n is).
-
Bogyó bá'
nagyúr
Főleg nem az a bajom, hogy nem tud magyarul, hanem az, hogy bizonyos WP-s szolgáltatások eléréséhez régiót/nyelvet kell váltanom, "migrálnom". Tehát ha Cortanával angolul szeretnék társalogni, akkor ehhez is "falból" más régiós beállításokat kell használjak. Ezt nem tudom lenyelni szó nélkül... (Ha kifizettem azt a qrva telefont, akkor miért nem jár automatikusan minden szolgáltatás, amit a rendszer adott pillanatban kínálni tud?)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
StLui
veterán
Nekem a saját képeim voltak mindíg beállítva, amiket szedet a OneDrive-ból is, és upgrade után nekem is gyári fotókat mutogatta két napig kb, annak ellenére, hogy nem változott a beállítás. Utána elkezdte megint a sajátjaimat mutatni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
btudos
nagyúr
Fene se tudja, Telenornak (meg kb. bármelyik szolgáltatónak) azt se hiszem el, ha saját magukat megszüntetik.
Ettől függetlenül láttunk már korábban hasonló példát, de én inkább átmeneti készlethiányra gyanakszom inkább, csak ezt képtelenek normálisan kiírni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Hát.Van egy hülye szokásom,hogy jobb szeretem az újat.(sokszor teljesen leharcolt állapotban árulják az amúgy "makulátlan" állapotban meghirdetett készülékeket. stb.)(így ha nagyon L925t szeretnék venni, inkább várok vele kicsit tovább, vagy előbb azt veszem meg és nem a gitárt .)
#50436 Blyan : köszönöm, megelőztél.
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Blyan
félisten
Az emulátor csalóka, mert az nem adja vissza egy alkalmazás telefnon tapasztalható valós sebességét pl.
Jobb, mint a semmi, de szvsz megfelelő optimalizációhoz jobb egy valós hw, mint egy emulált környezet.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
az a baj, hogy semmifele strategia nem latszik az ms reszerol, hogy egyreszt mit kezd majd a nokia telefonos uzletagaval, masreszt ok, hogy most bejelentettek, hogy nem kell fizetni a wp-ert, es hogyan tovabb? megint az lesz, hogy tessek - lassek a kici kinai oem-ek kidobank egy - ket wp-t, azokat lehet majd ket - harom honapig kapni es csokolom.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
leslie23
tag
annyival szimpibb az általad linkelt 3rd party, hogy az appon belül tudok a 4 fiók között váltani. lehet csak a megszokás miatt igénylem. tudom, sok a 4 account, de nem szívesen vegyítem a privát, hivatalos, melóval kapcsolatos levelezéseket, jobb ha minden a saját helyén van.
-
leslie23
tag
azért váltottam, mert elegem lett a konstans laggból és a rendszeres fagyásokból, meg abból, hogy turkáljak a telefonom agyában, hogy valami használható cuccot tákoljak belőle. és mert bejön a Modern UI.
ezt a „miért váltottál” dolgot amúgy sem értem, nehogy már a G-mailemhez válasszak mobilt. amit linkeltél, meg mondom, teljesen rendben van, több fiókot kezel egyszerre, szóval lehet átirányítás lesz belőle.
peace!figure85, no1r: köszönöm, így más a képlet. kipróbálom, ha bejön, megveszem. csak a zsákbamacskát nem szeressük.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
valóban, én kérek elnézést, lehet kijelölni a leveleket. az viszont kicsit zavar, hogy nincs valami kompakt nézet jellegű dolog, ömlesztve jön az információ. amit linkeltél az viszont tök jó, csak nem tudja kezelni a „külsős” Gmailes fiókokat (pl.: mailbox.hu, postafiok.hu) és nekem (sajnos) egy ilyennel is vesződnöm kell.
200 HUF meg persze nem a világ vége, csak az emberfia elvárná, hogy szabadon hozzáférjen az ingyenes tartalmakhoz, funkciókhoz. böngészőből pl. nem tudod a kommenteket elolvasni, a free appok meg reklámokkal vannak tele. google sucks!
-
leslie23
tag
a gyári nekem nem adja, mert egyszerre nem tudok több levéllel műveleteket végezni. ez mondjuk 15 bejövő e-mail esetén kényelmetlen, lassú.
amik meg a WP áruházban vannak, háát...
[link]
most komolyan, hogy néz ki? 2.2-es droidomban használhatóbb app volt, gyárilag ugye.Metrotube 200 HUF, nem nagy összeg, de elvből nem fogok fizetni egy olyan appért, amivel YT-videókat nézhetek. Tube Pro nevűt találtam, ez elég szimpatikus, ingyenes, teszek egy próbát.
köszi!
-
zack
nagyúr
Nem tudja a FLAC-ot? Az szopó. Van olyan lejátszó az áruházban ami támogatja és minőségi?
Androidon Neutron Music Player-t és PowerAMP-ot használok. Csak Lossless-t hallgatok. Ha nem tudja az kizáró ok.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest