- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
rauschie #50642 üzenetére
"Az első bekezdést nem annyira értem. Ha van egy albumod random előadókkal, akkor az albumok fülön kikeresed, lejátszod, örülsz......."
Ennél a résznél valamiért elbeszélünk egymás mellett, mert ":Ha olyan számaid vannak, amiknél kitöltötted az "előadó" és az "album előadó" mezőket az ID3-tagben ugyanazzal a stringgel, ennek ellenére kivétel nélkül az öszes zenéd az "ismeretlen előadó" / "ismeretlen album" címszó van összehányva egy kupacba a lejátszóban (a számcímek alá azért szépen kiírva az előadóval), akkor mit csinálsz, és miért jó ez így?"
Ilyen nálam nincs. Persze kínosan ügyelek rá, hogy az ID3 tag-ek ki legyenek rendesen töltve, mielőtt a telefonra kerülnek. Ha beírom az előadó oszlopba a nevet, akkor kilistázza az összes számot külön, aminek ugyanaz az előadója. Ha az album előadó oszlopba írok minden számhoz ugyanazt, akkor a helyzet változatlan, viszont ha az album előadó oszlopban soronként vagy számonként beírom az előadókat a Various Artist helyett, akkor annyiszor fogja az albumoknál felsorolni az adott lemezt, ahány féle előadó van az album előadó oszlopban. Kitöltött ID3 tag-nél nálam még soha nem írta ki, hogy ismeretlen előadó, sehol, semelyik menüben.
A második bekezdésedhez kiegészítésként annyit, hogy nálam nem volt hibakód, csak nem akart a végére érni a folyamatjelző a fogaskerekek alatt, illetve a végén állt és nem történt semmi.
Egy óra után meguntam, hátlap le, akku és kártya ki, telefon bekapcs és már a következő lépéssel folytatta azonnal a telepítést.
Mióta megvan a telefonom csak az áruház dobott talán 2-3 alkalommal hibakódot, pedig elég naprakészen nyomok minden frissítést a telefonra. Most is a lehető legfrissebb van rajta mindenből, köszönhetően a Pfd-nek. Hogy a hibát nálad mi okozhatja, amiért hibakódot adott, nos arról sejtésem nincs, viszont nálam hibátlanul felment eddig minden frissítés az is tény.Nos ezeket a dolgokat kell egymással szembe állítani és kitalálni, hogy akkor most hogy is van ez? Hardver hiba? Szoftver hiba? Valamelyik telepített program szórakozik ami szarul van megírva? A letöltött csomag sérült menet közben és a folyamat nem megismételhető, a sérült csomag meg bekavar? (még ez lesz a talán a legvalószínűbb nálad) Na ezekhez már nincs lövésem se
-
Clemi
veterán
válasz
rauschie #50613 üzenetére
Ez az előadó kiírása vagy nem kiírása elég érdekes dolog, mert kinek a pap, kinek a papné. Ahogy megfigyeltem, az "Album előadó" mezőből szedi az előadók listáját. Nekem van pár úgynevezett "various artist" albumom amiken kb nincs kétszer egy előadó, úgyhogy annyira nem lennék boldog, egy 2-300 előadóból álló "előadók" listától, arról nem is beszélve, hogy az emlékeim szerint az "Album előadó" mezőben szereplő előadónként külön albumnak tünteti fel az album számait. Egy szó mint száz, nekem pont jó így ahogy van.
"L820-ra nem megy fel a preview for developers update (sem másodszorra, sem ötödszörre, egy hosszú nyolcassal kezdődő hibakódot dob, wpcentral alapján nem egyedi eset), ami kb két hete jött ki."
Ehhez csak annyit, hogy nekem (L820) minden gond nélkül felment a legutóbbi frissítés, ami nem két hete, hanem pár napja jött ki, mindössze az SD kártyát kellett kivennem. Szvsz nálad van valami galiba. Nem mondom azt, hogy mégis kell egy HR, de ha másoknál pont ugyanolyan telefonra, pont ugyanolyan szoftver környezetben (az enyémen CV Black-ra telepített Pfd+8.1+GDR1) települ a frissítés, nálad pedig nem, akkor szerinted hol a hiba?
A többire már válaszoltak.
-
anorche1
őstag
-
Dave™
nagyúr
válasz
rauschie #50613 üzenetére
A zenelejátszó még erősen béta, folyamatosan fejlesztik és kéthetente jön az update, légy türelemmel, lehet ott lesz a gond. Most nem tudom kirpóbálni, mert cyanoztam és nincs semmi zene jelenleg a telefonomon, de nemrég nekem is volt olyan, hogy valamelyik előadót nem mutatta a listában, pedig tudtam, hogy van rajta. A többit mutatta, szóval valami bug.
Az updateről nem tudok nyilatkozni.
A pfd-s telefonok egyelőre nem kapnak cyant, javítani kellene egy hibát a pfd-vel, de még nincs róla hír. Ha a telefonodra kijött már a cyan egyébként, akkor a Nokia Software Recovery Toollal tudod feltenni, ezzel bukod a játékok állásait, sok program beállítását, de a mentés a programlistát és a start képernyőt meg még jópár dolgot visszaállít, arra viszont nem tudok válaszolni, hogy most akkor EE vagy független. Szerintem mostanra már mindegy is, mindkettőre kijöhetett akár a cyan, nézd meg az elérhetőségét.
savoo: nekem minden jól van kitöltve, de volt olyan előadó, akit nem jelenített meg, viszont manuálisan albumból kikeresve meg mutatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest