- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz tatararpad #68065 üzenetére
Akkor nem olvastad el amit írtam. fix IP-t DHCP-vel osztunk, telefonnál meg amúgy is a korábbiakban leírtak szerint értelmetlen lenne az eszközön beállítani ilyet.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz tatararpad #68062 üzenetére
És ennek mi értelme van? Beállítasz neki egy fix IP-t, aztán ha elmész máshova ahol DHCP-vel szórják az IP-ket lehet, hogy nem lesz neted. Nem lesz jó az átjáró, vagy a maszk, de ha még véletlenül ott is ugyanazokat használnák lehet, hogy belefutsz egy IP ütközésbe Ezért szokták inkább MAC cím alapján a DHCP-ben lefoglalni a fix IP-ket. Egyébként ezt a beállítást akkor kell használni, amikor olyan hálózatban van a gép ahol nincs DHCP, de ez manapság már nagyon ritka.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz bluemirage #67086 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztési idő:
Kicsit lassan javítják. február 16.-án lett jelezve feléjük. No comment.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz bluemirage #67086 üzenetére
Központi hiba. Az asztali Outlookon is ugyanez van. Ráadásul idén a Húsvét sem volt jól jelezve. Később javították, ha jól emlékszem. A Karácsony meg az Újév viszont jól jelenik meg.
Update: Állítólag tudnak róla a javítása folyamatban...
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz bluemirage #67038 üzenetére
Menj az apn beállításokba és állítsd át az apn-t majd vissza. Vagy manuálisan írd be a szolgáltatód apn-jét. Utána fel fogja hozni az LTE-t.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz viewdetails #65932 üzenetére
Sőt a PIN kódod sincs biztonságban. Tavaly szivárogtatták ki az összeset:[link]
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Így állítsd vissza a Windows 10 Preview-t Windows Phone 8.1-re
Nyisd meg a Windows Phone Recovery Toolt, és csatlakoztasd a telefont a számítógéphez az USB kábel segítségével. Ha a telefont nem érzékeli automatikusan, válaszd le azt a számítógépről, és nyomd meg a My phone was not detected gombot, majd kövesd az utasításokat a képernyőn.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Zsoleszhun #63268 üzenetére
Már nem engedi, csak a snowboardosok vehetik igénybe.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz btudos #63255 üzenetére
Az ajánlat kizárólag az Extreme Digital online áruházában vagy szaküzleteiben érvényes, a megadott kuponkóddal, a promócióban megjelölt termékek megvásárlása esetén. A kedvezmény felhasználónként 1 alkalommal, 1 termékre érvényesíthető. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezményre kizárólag a Snowattack Sí-és Snowboard Fesztivál résztvevői jogosultak, akik 2015 február 1-7. között részt vettek a rendezvényen. Szaküzletben történő beváltás esetén: az Útlevélből kivágott kuponkódot le kell adni a kedvezmény érvényesítéséhez értékesítő kollegánknál. Online beváltás esetén: Extreme Digital bejelentkezéshez használd a Snowattack rendezvényen is regisztrált email címed. Amennyiben a 2 email cím azonos, rendszerünk a helyes kuponkód beírása után megadja a 25% kedvezményt a promócióban részt vevő Lumia okostelefon vásárlásodra.
Egyébként van új 15 %-os kupon. A főoldalról elérhető.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Több helyen is megerősítik a listát.
pl: itt is
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
19 óra után elméletileg jön...
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz captainnemo #62104 üzenetére
Persze a hongmi meg felsőkategóriás? Világítatlan érintővel.Tavaly márciusban adtam el, amikor a legtöbben azt se tudták, hogy mi fán terem a miui. Szifonom is volt.
Ha meg valami nem tartozik a tárgyhoz rakd offba.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom miért vannak elájulva egyesek a saomitól. Egyszerű iOS koppintás. Gyermetegnek kinéző óriási ikonokkal, igazi ázsiai színvilággal. Az, hogy Kínában imádják nem meglepő, de itt Európában ahol más az ízlésvilág, itt is sikeres tud lenni, eléggé furcsa. Mielőtt jön valaki. Igen, volt. Tudom miről beszélek.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz tomboy0013 #62054 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy a Cortana a Pats győzelmét jósolta. Tavaly a VB-n is elég sok győzelmet eltalált. Lehet, hogy fogadási céllal is érdemes lenne használni.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz gyurkikrisz #61741 üzenetére
Az érdekes. Mert nekem volt egy Galaxy Tab S 8.4 de arra nem ment fel, mert nem támogatta. Lehet a felbontás miatt volt.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz hülyegyerek #61666 üzenetére
Azért különbséget kell tenni, hogy ha egy felhasználónak a hibájából vagy a rendszer sebezhetősége miatt törnek fel egy fiókot. Az iCloudnál a Find My Phone szolgáltatás sebezhetőségét használták ki és konkrétan mentek a celebekre. A Onedrive ilyen értelemben védve van, mert az a biztonsági rés, ami az Apple-nél volt soha nem is létezett az MS-nél. Persze ha valaki úton-útfélen mindenhova lejegyzi a jelszavát, akkor könnyen megeshet, hogy hozzáférnek a dolgaihoz.
Az adatok védelmét az EU adatvédelmi rendelkezései szabályozzák. Európai adat nem kerülhet ki Európából. Az MS-nak éppen ezért van két nagy adatközpontja (EU-North: Dublin, EU-West: Amsterdam) míg az Apple konkrétan tojik ezekre a rendelkezésekre és tudomásom szerint egyelőre mindent US-ben tárol. Talán mintha ők is Hollandiában akarnának egy adatközpontot építeni.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz #42308056 #61405 üzenetére
De döcög. És a felhasználót qrvára nem érdekli, hogy miért.Gyenge a hardver, silány a kijelző vagy rosszul írták meg drivert.Megveszed a telefont és viheted vissza.Hiába adtak ki állítólag javítást, semmit sem ér. Gondolom rossz a hardver, azt szoftveresen nem lehet megjavítani.
Romanes eunt domus
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz #42308056 #61148 üzenetére
A puritánság nem csak ebben nyilvánul meg. Ha megnézed a WP-s flagshipeket és a konkurencia csúcskészülékeit, rengeteg ficsőr hiányzik még most is. Értesítési led, infra, OTG, gesztusvezérlés, ujjlenyomat olvasás stb. Ezek nélkül nehéz lesz meggyőzni azt a réteget akinek igénye van ilyenekre, hogy szifon vagy s5 helyett windózos telefont válasszanak. És akkor még nem beszéltem az itt-ott előforduló átgondolatlan megoldásokról. (pl. email küdés)
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz hülyegyerek #61087 üzenetére
Nekem volt mind2. Igaz időben és a használt szoftververzióban is volt eltérés.De én a 735-öt ajánlom. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, de sztem jobb a 735 mint a 920.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Hát egyelőre sok minden nem derült ki. Van asztali Office, Cortana,Skype integráció, billentyűzet húzogatás meg egyedi háttér. Az, hogy az eddigi furcsa megoldásokat javítják-e illetve más platformon meglévő de itt hiányzó vagy új egyedi ficsőrök kerülnek-e bele majd februárban derül ki.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz temagad.aho #60999 üzenetére
A Seahawks SB győzelme után. De mi lesz ha nem ő nyeri?
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Zsoleszhun #60944 üzenetére
Hogy ne kelljen óránként beírni a hátralévő időt.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Воланд #60912 üzenetére
Melyikben? Amelyikben az insideres levelet közölték? Az szerintem nem jelent semmit. A tegnap általad belinkelt Mary Jo Foley info valószínűbbnek tűnik. Már korábban is láttam tőle pletykát ami később bejött. De ne legyen igazam, mert én is kíváncsi vagyok, hogy mi várható. Ha most nem ütnek egy nagyot, akkor Taigetosz.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz hülyegyerek #60155 üzenetére
Mi is az alapértelmezett kereső az iosban ?
Már nem sokáig....
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz sz.balazs.95 #60144 üzenetére
Mire? Hogy Exchangen keresztül küldjek levelet? A Lync egyébként is külön fizetős termék, ahol van Exchange nem biztos, hogy van Lync.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz sz.balazs.95 #60139 üzenetére
Bocs de céges doksit, főleg ha érzékeny adatot is tartalmaz, a privát felhőbe feltölteni? Majd onnan megosztani?
Ez az email csatolmány nálam is keverte a biztosítékot. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy olyan szoftver óriás aki a nagyvállalati informatikában az élen jár ilyen amatőr megoldásokat alkalmazzon egy levelező kliensben.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Joe Bemutatja a win10-et.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz junior11 #52389 üzenetére
Valami olyasmi, hogy ha ki akarjuk emelni a felkiáltójeleket akkor sokat rakunk. De ugy a != shift + 4 és néha nem nyomják le rendesen a shiftet és 4 lesz belőle. Erre valami pihentagyú kitalálta hogy már direkt írja be a négyest, sőt még fonetikusan is, mert úgy gondolta hogy ez marhára vicces.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz cellpeti #52285 üzenetére
A 635 ugyanaz mint a 630 csak 4G van benne. A 820-at tudnám még ajánlani. Egy kicsit kisebb kijelzője van de gyakorlatilag az összes extra ficsőr elérhető( glance, qi töltés) és bővíthető. Persze attól függ mekkora a kereted. Egy kicsivel drágábban de találhatsz jó állapotú 925-öt is. Legutoljára az volt.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz cellpeti #52280 üzenetére
Mind hárommal van tapasztalatom.
625 a kijelző felbontás, fekete szín megjelenítése nem jött be.
630 most ez van. Kisebb kijelző, de jobb minőségre. csak 512 GB RAM. Bővíthető. Gyors, ha nincs extra igényed akkor megfelelő lehet.Kicsit szifonra hajaz, legalábbis egyik kollégám hirtelen azt hitte.
920 ő már régebbi, viszonylag újat nehezebben találsz. Valszeg rövidebb ideig lesz támogatva mint a többi.Nem bővíthető, de van Glance, Qi töltés, jobb a fényképező és a kijelző.Ha ezek számítanak akkor 920, ha nem, akkor 630. De a 625-öt nem tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz btudos #50950 üzenetére
Szerintem nem. Max annyiban, hogy jól ötvözi a csempéket a svájci tipográfiával. De egyiket sem ők találták ki. Csempés dizájnt a közlekedési vállalat dizájnere a svájci tipográfiát meg az 50-es években alkották meg.
A leírtakon kívül nagyon jól harmonizál a rendszer, de nem érzem azt, hogy mégis túlmutatnának a többi fejlesztőn. Volt már sok WP telóm (Omnia 7 től kezdve 625 át 925-ig bezárólag), sőt egy WM Omnia még a mai napig meg van (imádtam, a legjobb rendszer volt), minden nagyobb rendszerfrissítésnél veszek egy WP telót, hogy hát ha....De nem. Még mindig úgy érzem nagyon le vannak maradva a többiektől.
Sajnos fanokkal nem tudok vitázni, mert a kognitív disszonancia ellen még nem találták meg az ellenszert.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Lehet. Az Amber meg a G2 kb egyidőbe esik. Symbianom nem volt. De utána néztem és az N9-en volt ilyen fícsőr. A lényeg amit akartam mondani, hogy valami nem kóser az MS-nél. Amikor egy MS mérnök kolléga azt mondja nekem, hogy csak akkor lesz WP-s óra mikor az Apple is kijön ezzel, akkor valami nagyon nincs rendben az MS háza táján.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ez nem cáfolja a másikat.
Inkább arra kéne koncentrálni, hogy mi az ami egyedi fejlesztés a WP-ben és a többiek koppintják? Most így hirtelen nem jut eszembe semmi, pedig volt már sok WP-s telóm.
(#50928) Tomyyy93
Az nem, mert G2 sztem előbb tudta. De a jedi mozdulat lehet, hogy egyedi.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
King County Metro
Microsoft's design team cites as an inspiration for the design language signs commonly found at public transport systems; for instance, those found on the King County Metro transit system, which serves the greater Seattle area where Microsoft has its headquarters.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz btudos #50910 üzenetére
A WP-vel egy baj van, hogy nem tartalmaz egyedi megvalósításokat, a csempétől kezdve a fícsőrökig mind máshonnan vesz át dolgokat. Amit át vesz azt is néha bénán csinálja meg (pl: értesítési felület) A többi piacvezető után kullog egy-két évvel lemaradva a fejlesztésekben. Semmi egyedi újítás, amire elmondhatnák, hogy ők találták ki. Ha meg valamit bevezetnek, akkor Joe Belfiore befésüli a séróját és diadalittasan jelenti be, mintha tényleg hatalmas újítás lenne.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Azt vettem észre, hogy az időszinkron majdnem 1 percet késik. Nálatok is késik az óra?
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Akinek 8018830f hibakóddal leáll a GDR1 telepítése és nem tud várni amíg javítják (ha egyáltalán javítják) akkor a következőt kell tennie:
NSRT-vel 8.0, utána 8.1-re OTA-n felpatchelni, majd PfD és mehet rá a GDR1. Nálam csak így sikerült telepíteni.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Látom tegnap téma volt a WP appok minősége. Egy app van ami számomra hulladék. A Spotify. Miért nem tudják úgy megcsinálni mint pl. az androidost? Állítólag szinkronizál. Csak azt nem tudom mit. Ráadásul kinézetre is igénytelen.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz gyurkikrisz #48456 üzenetére
Én Pfd-s voltam / vagyok. Nekem az első napokban kijött az update. Gond nélkül felkúszott, (mondjuk nálam nem volt bitlocker a meghajtón). Utána visszaraktam a Pfd-t. Semmi gond nincs vele.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz hülyegyerek #48019 üzenetére
Tudom h.ulye kérdés de másik kábellel nem próbáltad meg?
Romanes eunt domus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest