- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kory24 #91315 üzenetére
Ha WDRT-vel visszaállítod 8.1-re, akkor ott már semmi nem fog frissülni, a támogatása megszűnt.
Az utolsó stabil 8.1-et telepíti vissza, ami jelen esetben, ahogy írtad is, szép lassan, kb csak telefonlásra jó már...
Frissülni csak w10-re tud, de ahhoz manuálisan kell belenyúlni az Upgrade advisor-ral. -
Sjkolrd
aktív tag
válasz
kory24 #89141 üzenetére
Nem emlékszem pontosan milyen fájlok vannak egy dvd-s film korongon. De úgy rémlik .Dat. En is feltettem, s nekem nem lat .dat fájlokat. SD kártyát használsz vagy nem? A fájl hol helyezkedik el?Ha SD kártyán van, esetleg az volt is valaha androidos készülékben? Ott szokott telepumpálni mindenfele fájlokat mind a belső/külső tarhelyre
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kory24 #84930 üzenetére
A HR nem biztos, hogy segít, de tehetsz vele egy próbát.
Mindenképp a recovery visszaállítást kellene megcsinálni. A gond itt az, hogy úgy érzékeli, hogy nincs elegendő tárhelyed a letöltésre és hiába kezdesz törölgetni, mert ez egy bug, nem fog javulni.Tehát recovery-vel visszaállítod 8.1-re, aminek a menete gy néz ki.
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd!
Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
Utána frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból kérni is fogja a program indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor bezárhatod.
Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések (márpedig elfognak), feltétlenül töröld az összeset, tehát ekkor még semmit ne engedj frissülni, ez nagyon fontos!
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es (640-650) Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, évfordulós frissítést! Jelenleg most a .14393.67, Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is néhány applikáció indító ikon üres lenne, csinálhatsz próbaképp egy HR-t, de akkor újra kell frissítened az áruházat is. (csak 8.1 telefonokra vonatkozik, mert néha egy-egy ikon nem jelenik meg)
7. Végeztél! Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.------------
Egyébként a fent leírtak alapján a 950, nálam 5 napja teljesen hibamentes, stabil, azonnal szinkronizál, csempék nem döglenek ki, csak működik már-már harapós gyorsan, ami sebességet a 950 xl alatt sem tudtam elérni és teszi a dolgát, ahogy ennek a rendszernek kellene alapból is tennie, de ezek szerint még mindig muszáj eljátszani ezt a tiszta telepítést, ha nem akarod falhoz vágni a hülyeségek miatt. 950-re a .318 TH2-es build-ot rakja vissza a recovery program, ami már eleve egy fostalicska volt és az RS-hez képest nagyon is észrevehető a javulás minden tekintetben, ha rászánod a fenti hercehurcát.
-
belagezabela
csendes tag
válasz
kory24 #84930 üzenetére
Üdv!
Pedig ez nem egy újkeletű probléma wp10-nél
De én se találtam rá, csak annyit, hogy hard vagy soft reset, aztán vagy felmegy vagy ismét bedobja hibának.
Itt pl augusztus 4. az ucsó hozzászólás de nem dicsérőshttp://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/error-code-0x8024a10a/17762e64-e702-4f9b-9581-c6ae258c0a7d
-
mirci18
addikt
válasz
kory24 #71224 üzenetére
Szevasz nekem 200 mb-os netem van ami már 10 nap alatt elmúlik.
De a facebook működik és a prohardver böngészésre.
Képnézegetésre már nem jó.
Továbbá amelyik honlapnak nincs mobilverziója vagy régebbi a motorja ott nagyon lassan jönnek be az oldalak.(#71232) tom570
Te milyen online rádiót hallgatsz amihez elég ennyi net?
-
Zolly444
aktív tag
-
törölt tag
válasz
kory24 #71168 üzenetére
Tudtommal nincs hozzá kliens, de felesleges is lenne, fut a böngészőben, meg tudja jegyezni sütik alapján, hogy be vagy lépve (ezért ha mondjuk másnap újra megnyitod, akkor nem kell újra belépegetni), a legtöbb böngésző tud asztali értesítéseket és hangjelzést is. Nem hiszem, hogy sok előny származna egy kliensből, csak nehézkesebb a fejlesztők számára frissíteni meg karbantartani, mint egy web app.
-
kutga
félisten
válasz
kory24 #71165 üzenetére
Én a Whatsappot ajánlom, telefonszám kell csupán a regisztrációhoz, van webes felülete, telepíteni sem kell pc-re, nem késik, teszi a dolgát. Mióta töröltem a FB fiókomat csak ezt használom.
-
valaki_xy
tag
válasz
kory24 #56239 üzenetére
Hello!
A Kapcsolatokban van egy olyan felül, hogy "megjelenítve:". Ha a mögötte lévő szövegre rányomsz, akkor be tudod állítani, hogy miket mutasson. Lehet a telefonszám nélküliek el vannak rejtve. Én erre tippelek.Más:Ismerősöm ma vett egy 735-öt és azt kell, hogy mondjam, a 1020-nál fürgébbnek tűnik. (Igaz, nekem a PfD-s Update 1 van fent, neki meg a Denim, bár nem hiszem, hogy ezért.) Szóval ezzel csak annyit akarok mondani, hogy szerintem nagyon jó kis gép, nekem a kameragomb hiányánán, és a fényes narancssárga hátlapon kívül tetszik.
Egyébként ismét bebizonyosodott, hogy mennyire hozzáértő emberek vannak a szolgáltatóknál. a Telekomnál microSIM-et adtak mellé...
-
-
SOAD19
addikt
válasz
kory24 #52358 üzenetére
Aham, de hogy miért nem az sms beállításához rakják.
Amúgy meg a Beállításokban miért nem abc sorrend van, kicsit gyorsabban lehetne megtalálni a dolgokat. Rosszul emlékszek, hogy tervben volt anno, hogy az smseknél lesz csoportosítás? (kimenő, bejövő, törölt, piszkozat...)
Biztos, csak szeretném, és azért rémlik, hogy ígérve lett.
Ja, és köszi!
-
Dave™
nagyúr
válasz
kory24 #51423 üzenetére
Szerintem - és sokan vannak így vele - a legjobb praktika minden éjjel töltőre tenni a telefont. Este még 60+%-on voltam, tehát kibírta volna a mai napot is valószínűleg, de előre ugye nem tudhatod mennyire fogod intenzíven használni, mi jön közbe stb. Nem egyszerűbb minden este töltőre tenni?
-
Dave™
nagyúr
válasz
kory24 #50130 üzenetére
Van valami magyar telefonszám is, woland múltkor beírta amikor rákérdeztem, de azt hiszem csak hétköznap elérhető.
Pikkolo: könnyen lehet, mert elég sokára sikerült felfogni a problémám, és még utána is sikerült ismét rácsodálkoznia, meg visszaismételgette azt, amit előtte már többször leírtam neki. Miután megértette és belépett 5 perc volt a dolog, csak idáig eljutni egy óra, szóval sok sikert mindenkinek
Az viszont nagyon gáz, hgy hiába adsz meg egy új kártyát, nem tudod átterhelni arra a beragadt tranzakciót, a régi éejártat meg nem engedi törölni, hiszen tartozásod van. Nagyon elmés megoldás.
-
-
Azazael
aktív tag
válasz
kory24 #47598 üzenetére
Át lehet, vagy írsz a supportnak, vagy megvárod amíg feladja a harcot, miután rájön, hogy a kártya nem terhelhető, és akkor megveszed a másik kártyára (normál pc-ről vásárlásnál lehet választani, hogy milyen formában szeretnél fizetni), illetve célszerű törölni a régit.
-
Zsolty001
tag
válasz
kory24 #41274 üzenetére
Lehetséges, hogy a beszédfelismerő kavar be. Úgy emlékszem, mintha nálam is lett volna ilyen probléma. Legalábbis most kipróbáltam amit mondtál és nem ment el a hang. A bing kereső gomb hosszabb nyomásával jön elő, de ha nincs bekapcsolva, akkor nem történik semmi, viszont a telefon valamiért lenémul. A beállításokban be tudod kapcsolni a beszédfelismerést, talán neked is megoldja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest