Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
deathtania #50820 üzenetére
Szeptember elején kezdik el kitolni a GDR1-et a nem PfD-s telefonokra. Szerintem a szolgáltatódtól függ, hogy mikor kapod meg, nyilván először a független telókra jön, addig marad a PfD.
-
rauschie
senior tag
Kérjük, ellenőrizze, hogy a készülék áram alatt van-e!
-
rauschie
senior tag
Annyi van, hogy látszólag nálam van egy bug, ami nálad nincs. Illetve legalább 2 bug
. Ma utánaolvastam, az updatebugot vizsgálja az MS, állítólag keveseket érint és szerintük tippre a kevés memóriához lehet köze, amiből nálam van még bő 2 giga, de sokkal többet tuti nem kap, oldják meg. Ráérek
.
-
rauschie
senior tag
Az első bekezdést nem annyira értem. Ha van egy albumod random előadókkal, akkor az albumok fülön kikeresed, lejátszod, örülsz. Ha van egy előadód random számokkal, akkor az előadók fülön zongorázod végig ugyanezt. Ha olyan számaid vannak, amiknél kitöltötted az "előadó" és az "album előadó" mezőket az ID3-tagben ugyanazzal a stringgel, ennek ellenére kivétel nélkül az öszes zenéd az "ismeretlen előadó" / "ismeretlen album" címszó van összehányva egy kupacba a lejátszóban (a számcímek alá azért szépen kiírva az előadóval), akkor mit csinálsz, és miért jó ez így?
Második bekezdés:
Az SD-eltávolítást még nem próbáltam, de ma ránézek, köszönöm a tippet. A kinél van a hiba egyel trükkösebb, mert amikor két nappal az update kijövetele és kb. az ötödik fail után rákerestem a konkrét hibakódra akkor a WPCentralon már párszáz hozzászólásos irodalma volt a dolognak, szóval minimum kétesélyesnek érzem. A másik dolog, hogy eddig az volt a benyomásom a rendszerről, hogy összebarmolhatatlan. Ha a droid fossa össze magát, akkor gyanús hogy a user szart bele a ventillátorba, de a WP-nél kb. addig fogadom el jó szájízzel az amúgy elég bőkezűen mért megkötéseket, amíg ezért cserébe nem fossa össze magát/nem hagyja, hogy én barmoljak el valamit. -
rauschie
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Megcsináltam, továbbra sem tetszik neki. Nyilván nem égető a probléma, csak nem értem, hogyha a szám címe alá ki tudja írni az előadót, akkor az előadók tabon miért csak az 'ismeretlen előadó' szerepel? Szeretem ezt a rendszert, de még mindig sok apró baromsággal kerget néha az őrületbe.
Még pár kérdés:
L820-ra nem megy fel a preview for developers update (sem másodszorra, sem ötödszörre, egy hosszú nyolcassal kezdődő hibakódot dob, wpcentral alapján nem egyedi eset), ami kb két hete jött ki. Van róla valami info, hogy mikor javítják? nem szeretnék hard resetet csinálni. Preview for developershez lesz firmware update, vagy azt csak a cyannal kapom meg (van/lesz egyáltalán cyan PfD-s készülékekre)? Ha a telefonom EE UK függő volt, amit a szolgáltatótól vásárolt kóddal függetlenítettem, akkor az frissítésileg amúgy EE vagy független?Szerk: Részben az előzőre is reflektálva: a "videó tekerésnél berecsegés" bug az firmware update után is marad? Eddig abban reménykedtem, hogy 'majd a fw update megoldja'
-
rauschie
senior tag
Pontosan hogyan kellene taggelni az MP3-akat, hogy a gyári lejátszó hajlandó legyen előadó szerint keresni köztük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest