- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz szabonagyur #98717 üzenetére
Szia. De, biztosan enged az. Egy hónapja raktam vissza, és ezután álltam neki a Win10 apdétnek.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz szabonagyur #98715 üzenetére
Windows Device Recovery Tool-al.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #73640 üzenetére
Nem a nyelvet írtam, hanem a régiót.
-
Steelers
senior tag
válasz szabonagyur #73603 üzenetére
6tag-et próbáltad?
-
Melack
veterán
válasz szabonagyur #73605 üzenetére
A 6tag mindent tud, amit a droidos Instagram. Van egy-két hét lemaradás, de ahogy olvastam, már eléggé up-to-date.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
ZavaBalazs
őstag
válasz szabonagyur #73603 üzenetére
bár én nem használom, szóval nem tudom, tudja-e ami neked kell, de a 6taget sokan dicsérik.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
chipesz
őstag
válasz szabonagyur #71518 üzenetére
SD-re nem tudsz térképet rakni, a jelenlegi Win10 builden sem.
Alkalmazások (néhányat kivéve) telepíthetők SD-re.
Samsung Galaxy S24
-
wineZ
csendes tag
válasz szabonagyur #65851 üzenetére
Mind1, veszek másikat, amúgy sem volt a szívem csücske a windows..
Nem vagyok elérhető itt sűrűn! hivjatok telón 06202837813
-
wineZ
csendes tag
válasz szabonagyur #65849 üzenetére
Nem a win 10 tette tönkre... hanem a microsoftnak a visszaállító szoftverje tette halottá... A Lumia recovery azt mondja h nem nem ismeri a típust...
Nem vagyok elérhető itt sűrűn! hivjatok telón 06202837813
-
Assdak
őstag
válasz szabonagyur #65805 üzenetére
MS oldala szerint elérhető a Denim, viszont a frissítéskor azt mondja up to date.
-
Assdak
őstag
válasz szabonagyur #65803 üzenetére
Hát én csak OTA-n nézem, de lofasz nincs. HK régiós mondjuk, lehet erre rakni valahogy EU-st?
-
Imi1981
veterán
válasz szabonagyur #65781 üzenetére
Itt is megkédezem hátha előbb választ kapok.
A régi Microsoft fiókom törölni és újjat létrehozni csak úgy tudom ha alaphelyzetbe állítom a telefont?Ma lehet eladom egy munkatársamnak és addig használni szeretném .Régebben egyszer reseteltem de elég sokáig tartott ,nincs valami gyorsabb módszer?[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz szabonagyur #65774 üzenetére
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Integrale
veterán
válasz szabonagyur #65771 üzenetére
Valamilyen akkumulator monitorozo app nincs feltelepitev? (insider, battery stb)
"Bad reklám is reklám too"
-
this is life
Ármester
Hat ez tenyleg gaz, esetleg ujra huzni a lumia soft recovery toolsal? Vagy mar azon is tul vagy ? Amugy nem lehet hogy szerver oldalon van hiba, es azert nem frissit, vagy vissza vontak a w10-t a 920-rol?Ha fel is megy a w10 elotte a pin bekerest kapcsold ki mert azzal vannak gondok.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
PuMbA
titán
Nekem 720-am van és jóval jobban merül a telefon 8.1 óta, mint 8.0-ával, szintén appok nélkül 8.1-et jól elrontották, remélem a 10-zel javítanak.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A kis tesot nyuzom , ott nincsenek ilyen gondok. Minden lehetseges hatterben futo appot jegeltel amire nincs szukseged , esetleg mobil net nelkul 4g-re allitva hasznalod es pattog a kapcsolat tipusok kozt? Elo csempebol keves van kint, akku monitorozo appot ne hasznalj , mas tipp nincs. Nalam a l820 ejszaka alig par %-ot merul, nappal gaz mikor mar gyilkolom.
-
Pikkolo^^
addikt
Ilyen nekem is volt, igaz csak egyszer 1020 esetén. A 920-on volt már Denimem, de nem emlékszem az általad leírt szintű merülésre, csak szimplán gyenge volt az aksi
-
this is life
Ármester
válasz szabonagyur #65769 üzenetére
Akko passzolok , amugy 920-ra nem javallott a w10 , mert emlekwim szerint pokolian meriti. Valaki/k penteken felraktak de sok jot nem irtak rola. Bocs ha megbantottalak , hogy olyat felteteleztem ami egy kezdonel szokas ..
-
this is life
Ármester
válasz szabonagyur #65766 üzenetére
Esetleg az updater okezasok utan belepnel a beallitasok, frissites menupont ala es ott ranyomni a frissitesek keresesere ?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz szabonagyur #65764 üzenetére
Még egyszer nyisd meg az insidert és felajánlja.
-
Воланд
titán
válasz szabonagyur #56358 üzenetére
fogod es torlod.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz szabonagyur #56355 üzenetére
hat, kosd ossze.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
savoo
addikt
válasz szabonagyur #50336 üzenetére
És? Amit pzstm linkelt az GDR1.
-
StLui
veterán
válasz szabonagyur #50219 üzenetére
Azért azon nincs mit eltúlozni hogy csökkent pl a részesedése, ha már most sem tud növelni akkor tényleg kivérzéses szakaszban van, pedig tényleg egyre több jó ötlet van benne. Depl most is 10 appp van amit iOS-re azonnal szedtem le, iPad-re, mert WP-re nincs. (nem játékok, magyar szolgáltatók cuccai)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
félisten
válasz szabonagyur #50200 üzenetére
Erre a befolyásoló dologra visszatérve:
MS ma kirakott egy kérdést WP-vel kapcsolatban az arckönyvön, első komment: Ki vesz ma mar WP telefont..? Épp most olvastam a cikket, hogy gyakorlatilag halott a platform. Szóval szerintem igen is nagy befolyásoló hatása van egy cikknek ami igazából csak eltúloz dolgokat a nagyobb olvasottság miatt. -
veterán
válasz szabonagyur #50194 üzenetére
Aki a cikket olvassa, valoszinuleg nem az alapjan dont. Legalabbis szerintem..
Everybody lies.
-
veterán
válasz szabonagyur #50189 üzenetére
Kukarobinal a tamogatas hianya oli meg a rendszert magat, rettenetesen fragmentalt.
Majd meglatjuk Q4 hogy alakul, ha kijonnek a kozepkat modellek.Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz szabonagyur #50189 üzenetére
nem hiszem, hogy utalja, egyreszt uborkaszezon van, valamit irni kell, masreszt az adatok/helyzet adott. az, hogy ki milyen kovetkeztetest von le beloluk mar mas lapra tartozik.
-
Zsoltika11
tag
válasz szabonagyur #50095 üzenetére
A névjegyeit hova ajánlott menteni?
-
Dave™
nagyúr
válasz szabonagyur #50078 üzenetére
Igen, ezen. Nem értem miért a független marad utoljára, amikor a józan ész sem ezt diktálja, meg korábban sem így volt. Azért remélem nem haragszol nagyon, hogy leírtam a véleményem a szakmai fórumon. Az enyém legalább ideillik, az android meg a legkevésbé sem érdekel, nem is való ide, nem véletlen használok WPt.
-
tailor
őstag
válasz szabonagyur #50070 üzenetére
Így jártunk
-
margithid
veterán
válasz szabonagyur #50072 üzenetére
Értem, kár, ennyiért bizony ajándék volt!
-
polonic
félisten
válasz szabonagyur #9299 üzenetére
Ha nem csak az adott országba szól a garancia, akkor igen.
-
HKorn
veterán
-
blackmajesty
aktív tag
válasz szabonagyur #9281 üzenetére
Ha csak kb 2 hónap gari van rá, akkor az biztos nem gyártói garis a készülék, így én semmiképpen nem venném meg.
-
btudos
nagyúr
válasz szabonagyur #9281 üzenetére
1,5 hónap garanciával az a telefon akárhonnan származhat, én nem venném meg. Azért mégiscsak egy használati tárgy, amivel elektronikus eszköz mivolta miatt bármi történhet.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dejaris
addikt
válasz szabonagyur #9050 üzenetére
Nem lehet mas nezet. Megeloztek
Mellesleg hasznaljatok vimeot YT helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz szabonagyur #9052 üzenetére
Én ma cseréltettem ki, szó nélkül megtették. Ha veled nem így járnának el, akkor mond azt, hogy nem érzékeli rendesen a telefon/kiírja, hogy tegyen be simet, pedig bent van stb. Nem kérdeznek cserélik.
"Bad reklám is reklám too"
-
HKorn
veterán
-
daniel909
addikt
válasz szabonagyur #9048 üzenetére
gsm boltokban levágják neked apróért, vagy te magad is vehetsz a vaterán vagy akárhol sim kártya vágót.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9050 üzenetére
ott is cserélik ha szépen kéred tuti...ha meg nem, akkor kivágod Te, vagy szerintem párszáz forintért max akármelyik GSM shopban megoldják.
Nem lehet más nézetetbeállítani.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9048 üzenetére
ha magentas vagy bemész, mosolyogsz és kapsz egyet. Máshol is szerintem hasonlóan cserélik (2évnél régebbi simeknél tán szó nélkül újat adnak)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9043 üzenetére
teljesen korrekt ár szerintem
-
HKorn
veterán
Mindenképp 710. Nekem az van, barátnőmnek 610.
710 érezhetően gördülékenyebb+ kijelzője is szebb a ClearBlack miatt, meg 610-en nincs skype, meg angry birds, meg nokia városnézegető app se. (persze azt nem tudom neked ezek mennyire fontosak)
Egyébként teljesen jó a 610 is, addig amíg nem használod a 710-et.
Run&Ride
-
zsírsámán
senior tag
Nem vagyok otthon a független árakban, de szerintem jó ár.
-
amanoba
őstag
válasz szabonagyur #9039 üzenetére
710
Nem használtam még 610-et, de elvileg érződik a felezett ram.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
btudos
nagyúr
Neha tud fajni az a 256 MB. A mukodesi sebesseggel nincs gond, de nincs live tile, es tobb fontos alkalmazas nem telepitheto a keves RAM miatt.
Szoval annak ellenere hogy a 610 szebb, en mindenkepp 710-et vennek.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
zsírsámán
senior tag
Ha megteheted, inkább a 710-et válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest