-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Az normalis, hogy Twitch abban nem tudja lejátszani a streamet? Szerintem a ram lehet keves. Egy 2mp megy es megáll. 620
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Egyébként egy szűk 1,5 éves, T Domnios, karcos L620 mennyit ér?
-
Dinter
addikt
Az mitől lehet, hogy ma reggel nem kapcsolt be a telefon? Azt hittem beragadt valami, és lemerítette, de utólag megnézve csak 40%-ig merült.
-
Dinter
addikt
Egyébként nem tudom, hogy a fél giga ram miatt van-e, de én kicsit lassúnak tartom a 620-amat.
-
Dinter
addikt
Van WP-n bármi értelme ilyen phone cleanereknek?
-
Dinter
addikt
Valaki hasznal valamilyen twitch.tv appot? Mindenki azt irja, hogy siman megy neki highon, nekem viszont akadozik.
-
Dinter
addikt
Biztonsági mentés elmenti pl a névjegyeket?
-
Dinter
addikt
T-s 620-am van. Felraktam a developer verziót, extrák+infónál Lumia Blacket ír, meg 3056-os vezérlőprogram. Viszont erre is kijött már a Cyan, na meg a 3058-as vezérlőprogram a legújabb. Kikapcsoltam a developer-t, de nem talált frissítést. Hogyan tudnám frissíteni?
-
Dinter
addikt
Androidos wifire WP nem tud csatlakozni? Vagy mitől lehet, hogy 2 Android tud csatlakozni egy wifire, wp meg nem?
-
Dinter
addikt
Üdv!
Az mitől lehet, hogy most abban a házban ahol a tesómék vannak, csak egy telefon tud csatlakozni a wifire? Egy Galaxy S2-vel tudtak csatlakozni, testvéremnek L625-je van, ő nem tudott, viszont egy L7 II-vel sem tudtak. L625, WP8.1, azt írja, hogy a hálózat nem válaszolt. Úgy is próbálták, hogy az SGS2-n kikapcsolták, és csak egyedül lett volna a Lumia vagy az LG. Ötletek?
-
Dinter
addikt
Azt miért nem lehet megcsinálni, hogyha az Action Centerben írja, hogy x alkalmazás frissült, akkor ha rámegyek, egyből az előzményekhez dob be?
-
Dinter
addikt
Hogy tudok letöltött PDF-t elküldeni Bluetoothon?
-
Dinter
addikt
válasz hülyegyerek #43889 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Jobb lenne, ha még mindig a Kapcsolatokba dobna be a telefonkönyv helyett.
-
Dinter
addikt
Ha már újra ittvagyok, megint megkérdezem: tárcsázóból már csak a telefonkönyvbe lehet ugrani, amit ráadásul szerkeszteni sem lehet?
-
Dinter
addikt
Értesítéseknel megjelenites alkalmazasszalagon mit jelent?
-
Dinter
addikt
Mar nem lehet a tarcsazobol a kapcsolatokba ugrani? Telefonkönyvet szerkeszteni se lehet?
-
Dinter
addikt
Ha csak aliasként regeltem a mailt, majd töröltem, de foglaltnak írja, elég csak várni?
-
Dinter
addikt
Igaz nem a témához kapcsolódik, de mégis az a célközönség. Új e-mail kéne, régin sok a spam, és nem a legmegfelelőbb a neve. Létfontosságú dolgok nincsenek rajta, de minden fiókom hozzá van csatolva (a live is). Most mivel kb. mindenem a Microsoftnál van, ezért arra gondoltam, hogy az új e-mailt is lehet ott kéne létrehozni, bár a mostani Gmail-lel nincs semmi bajom. Szerintetek?
-
Dinter
addikt
Ha neten beállítottam a naptárt, akkor hogy tudom a telefonon is frissíteni?
-
Dinter
addikt
Üdv.
Keresztapámnak Lumia 520-a van, Win 7 van a gépen. azt mondja, hogy amikor rádugja, azt írja ki, hogy az "Eszközillesztő telepítése sikertelen volt". Mi lehet a baj?
-
-
Dinter
addikt
Üdv!
Olvasgattam itt a topicot, hogy néhányan szenvedtek a névjegyek importálásával. Ha szürkén jelenik meg a névjegyek importálása sim-ről gomb, végig kell ugyanazt járni?
-
Dinter
addikt
Azt hogy tudom kikapcsolni, hogy szulinapokat ne nyomja a képembe délben? Mintha valami program lenne felvéve.
-
Dinter
addikt
Azt mar nem lehet beállítani IE-ben, hogy ne nyitogasson új lapokat?
-
Dinter
addikt
válasz Oppenheimer #39448 üzenetére
Nehezen, ha abban benne sem volt.
-
Dinter
addikt
Wifi kikapcsolása lezárt állapotban az hova került?
-
Dinter
addikt
Háttérben futó alkalmazások hol is vannak?
-
Dinter
addikt
Jegyzetek=feladatok? Vagy hol vannak a jegyzetek? Keresés gomb hosszan az mar a cortana?
-
Dinter
addikt
Cortana bent van mar? Ha igen, hogy lehet használni?
-
Dinter
addikt
Nem ugy volt, hogy a billentyuzeten is valtoztattak?
-
Dinter
addikt
Na mar engem is kezd érdekelni a 8.1, holnap fel is rakom. Van magyar belole?
-
Dinter
addikt
Ie-ben ellehet menteni Offline modba weblapokat?
-
Dinter
addikt
-
Dinter
addikt
Jöhetne már a Black.. Szinte minden Lumiára kint van, kivéve a 620-ra
-
Dinter
addikt
Naptárban havi nézetben direkt vannak olyan kis betűkkel irva az események?
-
Dinter
addikt
válasz gyurkikrisz #30469 üzenetére
Felül a képernyő tetején egy kis savban. Böngészés közben biztos jelzi, sztem tobbiben is.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Zeneket hogy tudom véglegesen leállítani?
-
Dinter
addikt
Nem tudok elmenteni oldalakat, hogy Offline is megtudjam nyitni?
-
Dinter
addikt
620-ra mikor jött ki az Amber? Mert ma raktam fel
-
Dinter
addikt
Pontosan telorol hogy lehet fb csetelni? Hol találom a partnereket?
-
Dinter
addikt
Ha hatterbe hagyom futni a böngészőt gyorsabban merül éjszaka?
-
Dinter
addikt
Lehet felvenni smilet a gyariak koze?
-
Dinter
addikt
Smilekhoz nem tudok hozzáadni egyénileg?
-
Dinter
addikt
Hmm.. Mennyivhely szabadult fel meg mennyivel gyorsabb lett a böngészés miután töröltem az ieben az előzményeket.
-
Dinter
addikt
Üdv!
Azt hogy lehet kideríteni egy útról, hogy mennyivel lehet menni rajta? (Akár nokia-maps, akár más).
-
Dinter
addikt
Nincs rotate lock?
-
Dinter
addikt
válasz MasterMark #19403 üzenetére
Arra is lehet?
-
Dinter
addikt
Akkor egyéb ötletek? Van értelme a hrnek?
-
Dinter
addikt
Lumia 620-amon olyan, mintha foltokban elszíneződne a kép.. Viszont ha másik szögből/közelebbről kezdem el nézni, akkor ugyan olyan jó. Képzelődök, vagy lehetséges? Meg napi 4-5-6-szor előfordul, hogy a képernyő egy 10mp-ig nem reagál semmire, aztán meg minden ugyan úgy megy. A telefon topikjában nem kaptam választ? Ötlet, mitől lehet? Most vettem nemrég, nem örülnék, ha már egyből hr-elni kéne..
-
Dinter
addikt
válasz MasterMark #18346 üzenetére
Én konkrétan wp8-ra gondoltam
-
Dinter
addikt
Nem gondoltatok még arra, ha fb-n nem jön meg a cset értesítés, akkor skyperol használjátok?
-
Dinter
addikt
válasz antoniocoimb #18279 üzenetére
Írjad, csak lesz*rjuk
-
Dinter
addikt
válasz Oppenheimer #18252 üzenetére
Igen, mondjuk jó lenne egy X-et rakni a sarkára, engem zavar ha rengeteg app meg van nyitva, vissza gombot nyomkodni meg sok időbe telik.
-
Dinter
addikt
Mitől rendezi külön betűk szerint a menüt a wp8? Vagy a skydrive miatt csinálta?
-
Dinter
addikt
Az igaz, hogy külföldi régiós accon több és jobb akció van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest