- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
válasz Redneck #55498 üzenetére
Ki lehet választani a legnagyobb kapcsolatsebességet, és mindig az elérhető leggyorsabbra csatlakozik.
A Wi-Fi természetesen ki-bekapcsolható kézzel, vagy kikapcsolás után meg lehet adni, hogy mennyi idő után kapcsoljon be automatikusan.
15GB, plusz ha bekapcsolod a fényképek automatikus feltöltését, akkor kapsz mégegyszer 15GB-ot azaz összesen 30GB. És a plusz 15GB az automatikus feltöltés kikapcsolása után is megmarad. -
gabber01
addikt
Nokia Camera app minden telóra frissül Lumia Camerara? És itt nem csak a névre gondolok.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Redneck
nagyúr
A havi 3-4 óra telefonálás nem igaz, ez csak a kimenő hívásokat tartalmazza! XD
Ha rendezhető és törölhető a sok baromság akkor nincs gond! Úgy is beállítható a teló hogy 4G hálózaton csak akkor legyen fent mikor olyan programot használok, vagy alapból csak GSM-en lóg? A Wi-fi pedig ki-be kapcsolható mint droidon?Azt hiszem az IPS nyert, a tabletem is az volt és az AMOLED mindig olyan furcsának tűnt a Samsung telóknál.
A segítségeket köszönöm, ezeket az üzletben nem biztos hogy ki tudnám deríteni!
Szerk:
Csak 1 év garancia van a Lumia 635-re. Ez mondjuk elég karcsú.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Még egy-két dolog eszembe jutott:
-mennyire átrendezhető a WP metro felülete? törölhetem a felesleges facebook/twitter egyéb alkalmazásokat vagy legalább a csempéjüket illetve kialakíthatok egyedi elrendezést?
-melegedés mennyire jellemző WP-on illetve a Lumia 635-nél?
-karcolódásra mennyire hajlamos a kijelzőt védő műanyag?confuser:
Szeretném ha nem menne állandóan a mobilnet és csak akkor szinkronizálná az e-mailem amikor én akarom. Wi-fi modul is csak akkor működjön mikor használni akarom. Ezek megoldható dolgok Windows Phone-on?Napi 1-2 órát szoktam zenét hallgatni, 1-2 órát Wi-fin netezni és néha ha majd kell navit akarok használni. Ha éjszakás vagyok néha 1-2 óra filmezés is benne van. Telefonálni átlagban havi 3-4 órát szoktam.
Nem akarom állandóan nyomogatni, androidon se szoktam. Legyen egy telefonom amin pár más dolgot is csinálok nap közben, főleg mikor úton vagyok. Erre kell.[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz Redneck #55493 üzenetére
Azt hiszem már elég hsz született az IPS/AMOLED témában ahhoz, hogy rájöjj ez erősen szubjektív. Nézd meg magad, a 630 kint szokott lenni MediaMarkt-ban, Vodafone-ban, Telenor-ban, T-Mobil-ban.
Üzemidő szintén user (felhasználás) -függő. 1 nap biztos, az meg hogy a kevés használat nálad mit jelent és az pontosan milyen üzemidőt eredményezne... jósnő legyen a talpán, aki megmondja neked. Amúgymeg 1 nap felett rohadtul mindegy szvsz, éjjel úgyis töltőre érdemes rakni, mert honnan tudod előre, hogy holnap intenzíven kell-e használnod?
Here Maps nem beszél magyarul, mert az csak egy térképszoftver. A Here Drive+ viszont navigációs szoftver, és tud magyarul.
Internetkezelés: nem tudom, mire érted. Ha van elérhető Wifi, azt priorizálja a mobilnettel szemben (mobilnet letiltódik). Ha a Here Drive-ra gondolsz, megy offline is, de ha van net, rásegít magának.
Bankkártya regisztráláskor azt hiszem 100 vagy 200 forintot levon a rendszer először, utána pedig már csak annyit, amennyiért vásárolsz.
-
Redneck
nagyúr
A Lumia 635 kijelzője mennyivel lehet rosszabb a Galaxy Ace 4 S-AMOLED-jénél?
Üzemidőben a tesztben 1 nap intenzív használatot írnak de 2-3 nap is elérhető. Ez mennyire igaz?
A Here Maps beszél magyarul?
Van különbség a WP és az Android internethasználatában? Főleg csak böngésznék/fórumoznék vele, néha egy kis Here maps/google maps valamint e-mailezésre kell. Youtubeozni csak Wi-fin fogok.Szerk:
Moli Playert ajánlotta valaki mert írtam hogy mkv-t AC3-as kodeket és flac kiterjesztést tudnia kéne a készüléknek. A bankkártya adatokat kérte a WP és korrektül levonta a díjat? Semmi egyéb regisztráció/költség nem merül fel?Ne haragudjatok de most készülök telefont venni és WP még nem volt a családban. Legszívesebben elhagynám az androidot.
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
Másnak is megjött a Lumia Camera?Akarom mondani, másnak is Lumia Camera névre frissült a Nokia Camera? -
spider80
őstag
válasz tybsen #55480 üzenetére
Azért automata fényerőn engem nem zavar. Annak ellenére,hogy a feketét leszámítva inkább ips párti vagyok,ha megvan a megfelelő felbontás.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Sipi
addikt
Sziasztok (megint)!
Elnézést, ha a válasz egyértelmű és megtalálható, de nem nagyon tudom,magyar nyelven hogy lehet rákeresni...
Szóval: Windows Phone 8.1 (Nokia Lumia 630), és nem lelek semmiféle opciót, hogy alkalmazásonként beállítsam, mi mehet ki mobilnetre és mi nem.
Mert pl. jó lenne, ha a Viber nem fogadna hívásokat, ha nem vagyok wifin, de sem a telefonon, sem a Vibernben nem látok efféle beállítást.Előre is köszönöm a sok okosságot.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
alratar
addikt
Üdvözlet.
Tegnap felléptem az egyik oldalra és az IE felajánlotta, hogy a felh. nevet és jelszót automatikusan kitölti. Sajnos azonban nem figyeltem, és véletlenül a Mégse gombra tenyereltem.
Viszont azóta nem ajánlja fel a behelyettesítést. Hogyan tudom visszacsinálni a hibámat?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
confuser
senior tag
válasz zsírsámán #55470 üzenetére
Persze, ha AMOLED-hez hasonlítod a 630 IPS kijelzőjét, nem annyira fekete, de itt most Clearblack-es IPS-t hasonlítunk sima IPS-hez. Nézz meg egy 520/530 kijelzőjét (akár kikapcsoltan), és meglátod a hatalmas különbséget. És a színek "szépségén" kívül van mégegy óriási előnye a Clearblack-nek: a napfényben való olvashatóság.
NEOSIGNAL: a processzor kb. egyformán erős a 820/920/925-ben lévővel, de azért az 512 MB RAM egy kicsit visszafogja.
-
tybsen
addikt
válasz spider80 #55476 üzenetére
Szépnek szép de ha az ember használni is akarja és rendszeresen nézi akkor szerintem nagyon bántó a szemnek. én annak idején a 820-szal voltam úgy, hogy bár nagyon szép volt a kijelzője de az erős fekete-fehér kontrasztok miatt egyszerűen bántotta a szememet főleg sötétben.
-
pzstm
titán
ismerős pénteken már nem kapott Belleveu-ben és egész Californiában sincs már egy darab sem, így nem tud hozni nekem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Dale
aktív tag
Belinkelném ide a Mobilarénás Microsoft Band topikba írt hozzászólásomat a hétvégi Band próba élményemről. Már akit ez érdekel itt.
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
-
spider80
őstag
válasz NEOSIGNAL #55475 üzenetére
Ez meg erősen egyénfüggő. Van aki élből utálja az amoledet,de sokan egyetértenek abban,hogy wp-hez az amoled illik igazán a szép feketék miatt.
Nemrég odatettem egy 635 mellé a 925-öm,hát azért na...
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz NEOSIGNAL #55472 üzenetére
Hát itt valamit félre értettél. Pont azt írta,hogy a 800-asnak sokkal jobb a feketéje. Ami igaz is,hiszen amolede kijelzős, a 635 meg lcd. A 925 szintén amoled kijelzős.
-
kerxy
őstag
Köszi a meggyőző válaszokat, edigitalban jó vétel lett volna, kicsit lehet hogy várunk még hátha valahol megint akciózzák
-
-
confuser
senior tag
válasz NEOSIGNAL #55468 üzenetére
Vagy akár az 520/530-nak. Talán a legnagyobb előnye az alatta lévő modellekhez képest a clearback kijelző (na meg a processzor).
Szerk.
Erről jut eszembe, kiegészítés az RM-1090-hez: nem Clearblack-es a kijelző, és nincs kameragomb. Tényleg 535-nek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
NEOSIGNAL
tag
válasz confuser #55467 üzenetére
Jó telefon a 630.Én is meglepődetem.Kb 2hete az egyik szintén WP szűz kollégám vette egyet.Megkért hogy állítgassam be meg magyarázzam el hogy mi hol van benne.Elég gyors nem tudtam megakadztani semmivel sem.Csip-csup a reakcióideje és jóval nagyobb és szebb képe van mint az elődjének a 620-nak.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Teljesen WP szűz vagyok, én egyelőre a is maradok, de barátnőmnek szerintem megfelelő lenne, mert nem igazán jön ki az androiddal
Nem nagyon vagyok képben, alap felhasználásra (facebook, zenehallgatás, netezés) szánnánk, melyik készüléket ajánljátok? 520, 530, 630? Nyilván a 630 a legjobb de megéri a felárat, ha csak ilyen alap dolgokra kell?Köszi előre is.
-
NEOSIGNAL
tag
válasz FrankMonzano #55451 üzenetére
A Lumia 830 at én is ajánlom.Kamerája picit gyengébb mint a 930-é ha jol emlékszem meg ügye nem túl hd.Viszont lényegesen olcsóbb + bővíthető 128Gb-ig.én is azt szemeltem ki magamnak.Jah és 5".
-
confuser
senior tag
válasz Gery1987 #55434 üzenetére
RM-1090
Keress rá. 5", qHD (960x540), vaku, előlapi kamera, on-screen navgombok, dual-SIM, Microsoft branding.
Bár lehet, hogy csak egy ázsiai készülék lesz, de nekem 625 utódnak tűnik (hogy milyen néven, fogalmam sincs, sztem egyedül az 535 szabad a "szokásos" elnevezési palettából).
-
törölt tag
válasz FrankMonzano #55456 üzenetére
Itt egy összehasonlító videó ami erről szól: [link]
-
Kbali
nagyúr
Inkább 930 - de előtte nézz körül, hogy minden, általad droidon használt alkalmazásnak van-e WP-s verziója, megfelelője, ne utólag jöjj rá, hogy kéne, de nincs.
A G2 azért a tavalyi csúcsa az LG-nek, ezzel WP fronton a 930 összemérhető (esetleg 830). -
törölt tag
A G2 és a 930 hardveresen megegyezik (snapdragon800, 2gb ram), a 735 gyengébb (snap400, 1gb ram).
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
A telefonom (L920 Cyan, nincs PfD) kiírta, hogy 2 hónapnál régebbi a biztonsági másolatom.
Be van kapcsolva az automatikus mentés, minden nap kap wifit.
Manuálisan 97%-ig jut, majd sikertelen felirat. A régi mentést töröltem a onedriveról, úgy sem fut végig.
Régebben csinálta rendesen. Mi a teendő ilyenkor?[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Nokia lumia 735 jo valasztas?
Most egy g2-t cserelnek le ra,vagy inkabb a 930?
Van erdembeli kulonbseg sebessegben a 2 lumia kozott ? -
Azazael
aktív tag
válasz fareszgamp #55433 üzenetére
A navigáció részre reagálva ha letöltötted a hangokat, akkor mindent bemond (920-on), pl.: körforgalom előtt melyik kijárat kell, és a körforgalomban is szól, hogy a következő lesz a jó. Ez a menj tovább 750m-t stílus is megvan de az utcaneveket valóban nem mondja ki, de legalább nem röhögteti ki magát (én az iGO-n mindig szakadok főleg német nyelvterületen a magyar hanggal).
A hívás tiltás megy Cortanaval működik.
Összességében keresni kell appokat pl.: ébresztő ha nem vagy elégedett, naptár stb.
Én használtam wp mellett s3-at, most iphone-t (céges telefonnak), az s3 borzasztó volt, mivel céges a készülék nem lehet csak gyári romot használni, úgy meg a használhatatlan a megfelelő kifejezés rá (nem ébreszt, nem jön meg az sms, hívás 3 percenként lebont stb.) kollégák is utálták szóval ez preferencia kérdése. Abban az árkategban ahol a 630 van, jobb droid nem igazán kapható...
-
Gery1987
őstag
válasz Redneck #55448 üzenetére
Nem kell ilyen hozzá. Az más kategória. Elég egy sima kártya is. Nekem a Google Play-be sem olyan volt ami netes fizetésre jó. Csak sima volt. Bankszámláról emeli le. Amihez a kártya kell. Ennyi.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
gabber01
addikt
Néhány dolgot már helyesbítettek többiek, navi hangjával mi bajod van? Egyébként nekem mond ilyen többletinformációkat is, utcaneveket nem, de kiírja, egyébként meg mire mész vele? Ismeretlen helyen úgysem tudod hogy hol jársz és menet közben nem tudod elolvasni az utcatáblákat (ha egyáltalán vannak), hogy valóban ott jársz-e.
Egyébként androidnak nincsenek hátrányai? Vagy csak a wp hátrányaival nem tudsz együtt élni?
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Akarok venni egy Lumia 635-öt.
Ami miatt még nem tettem meg a következő:
MKV lejátszás, AC3 hang és srt kezelés nem megy rajta, valamint flac kiterjesztést nem játszik le.Van olyan ingyenes program ami jó és nincs tele reklámmal?
-
duo
addikt
telefonon 3.6 Gb hely van, kártyán 13, valamennyi. a telóval formáztam meg.
sdre mentés adva van.[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
Kollegák! ez a hülye Adatátvitel szívat
13Gb szabad az sdkártyán. és a névjegyek exportálásakor lehülyéz, mondván megszakadt az átvitel, nincs elég hely a kártyán vagy ilyesmi.
app törlése újratelepítés megvolt sdkártya formázása szintén.
ilyenkor miaf@sz van?
lumia 520 Cyan+PfD+gdr1 hogy rohaggyonmeg.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
netpeti98
addikt
-
szaki26a
aktív tag
Navigont próbáld meg hátha jobb a hangja.
Chronos calendar, uc browser, surfy, maxthon. De 512 rammal egyszerűen nem lehet több lapot a memóriában tartani. Ezek valamivel jobbak állitólag. -
fareszgamp
csendes tag
válasz bluemirage #55436 üzenetére
Köszi.
Total commandert megtaláltam de azt írja ki, hogy nem rendelkezem a megfelelő jogosultsággal. Valamilyen régió buhera kall? A telón áruházban meg sem találtam.Igo-ban igazad van.
-
őstag
"nincs free ftp progi"
van totalcommander... jó, próbáltam.
a store topikban vagy akár itt is volt már szó, hogy regisztrációval telepíthető... keress rá, van hozzá link is.Feltételezem, hogy warez az IGO(droid-ra és WP-re official nincsen!), így azt nem kommentelném, hogy az egyébként nem ingyenes, de szinte iparági sztenderdnek számító és professzionális IGO-hoz képest a többi navigáció, különféle plattformokon mennyivel rosszabb.
Meliora sunt bono inimica
-
KunEmber
senior tag
-
Gery1987
őstag
Szerintem max a CES-en vagy az MWC-n lesz bejelentés. Addig nem nagyon. Már csak azért sem mert kijött minden az év végére. Így a karácsonyi dömpingre le fedték magukat minden kategriában mint legutóbb. Max a 1020, 1320 és 1520 utódja nincs kint. Mert 530 (520), 630/635 (620), 730/735, 830 (820), 930 van.
Max talán kisebb gyártóktól jön dual SIM-es megoldás. Azt el tudom képzelni. Mást nem nagyon.
De amúgy is most fog kijönni majd egy frissítés a rendszerre. Így nem meglepő, hogy új készülék nem jön hisz a 8.1 alapon nem változik. De így is van miből csemegézni szerintem. Bővül a kínálat rendesen.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
fareszgamp
csendes tag
Lumia 635-ön nem támogatja a viber videóhívást.
A droid wp témához szeretnék hozzászólni kicsit pluszban.
A wp nagy előnyei,
- tényleg stabil,
- hosszabb üzemidő
- nagyon jó a telefonálás közbeni hangminőség (bár ez lehet a nokia tulajdonsága).
-a csempés megoldás bejön.
ennyi. Nem tudok többről.Hátrányok:
- zene használathoz variálni kell ahhoz, hogy megfelelő minőségben szóljon.
- alkalmazásoknál abc lista iszonyat.
- nincs free ftp progi,
- nincs normális hang a navigációhoz, bár lehet ezt csak én nem találtam meg, Nem mondja az utcákat és több infókat sem említ pl 750 méter után hajts tovább egyenesen az útkereszteződésben. IGO-tól piszkosul messze van!!!
- nincs több google alkalmazás,
- ébresztő egyszerűen nulla a samuéhoz képest,
- naptár fapados pl egy samu naptárhoz képest!
- nincs működő bejövő hívás tiltás, olyan ami fehér listás, tehát mindent tilt kivéve a fehér listán lévőket!!!
- ha nincs a készülékben valami glance vagy mi akkor nem tud értesíteni nem fogadott hívásokról lezárt kijelzőnél, nem hozzányúlva. Külön appal sem!!!
- sokszor gondolkozik alkalmazások váltása közben.
- nincs normális böngésző rá.
- egyszerűen képtelen normálisan kezelni a több lapos böngészést, olyan lapoknál ahol bejelentkezés szükséges, elhagyja a sessiot még akkor is ha csak másik lapot nézek.Kb ennyi így hirtelen. Androidos telóim voltak: xperia x8, xperia ray, samu s3 mini, wp-os lumia 635. amit örömmel el is adnék.
Hozzáteszem, hogy egy jobb wp-os telót még nem volt szerencsém kipróbálni.
El tudom képzelni, hogy egy jobb hardveres készülék nem hozta volna ki belőlem ezt a menekülési vágyat. Dehát a tapasztalataim szerint pl ray is jobb volt ennél, nemán az s3 mini. És ezek amiket leírtam nem függnek ilyesmiktől, hogy hány mag és mennyi ram.Ha a hátrányok közül lehet javítani valamin akkor azokat az ötleteket nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz margithid #55430 üzenetére
Nagy baklövés lenne, legalábbis a piac ennél sokkal gyorsabb ütemben halad, amit le kéne követni valamilyen szinten, de ha jól tippelek az újabb hardverelemek támogatását csak a Win10 hozza el, így addig nem tudom mi lesz.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dj79
senior tag
Sziasztok!
Elsütném a mai láma kérdést: a viber támogatja a videohívást 8.1-n? Új készülék vásárlása előtt vagyok és elég sokat használom ezt a funkciót.
Köszi a válaszokat.
-
margithid
veterán
Az új, jövőre érkező microsoft mobilokról van már valami infó?
Mondjuk a lumia 1330-ról? -
NEOSIGNAL
tag
válasz batistuta10 #55399 üzenetére
Ha ez segít akkor én is hasonló helyzetben voltam.iPhone-t használtam 6 évig.Igazi megszállott voltam aztán egyszercsak unalmassá vált.Haverom Gsm voltjában megfogtam ezt a Lumia 820-at.nagyon érdekelt és tetszett is igaz féltem attól hogy mennyivel gyengébb lesz hisz az mégis csak egy alma volt.Féltem tőle megválni de mostanra annyira beleszerettem ebbe hogy ezt még az Istenek se vehetnék el tőlem.
-
tyan
senior tag
Sziasztok! 40 ezer ft környékén melyik Lumia a best buy kártyás csomagban? Telekomos vagy független jöhet szóba nálam. Köszi
-
Gery1987
őstag
válasz batistuta10 #55415 üzenetére
+1 a WP-re részemről is. Bár nekem nem Nokia van hanem Prestigio 8400. De az is fasza. Nekem bejön.
-
pzstm
titán
válasz cattus #55421 üzenetére
gyereksarok ki-be kapcsolás kell ha volt lock screen fent, hiába uninstalálltadmost látom ez nem az a hiba...megyek inkább aludni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
cattus
addikt
válasz viewdetails #55420 üzenetére
Volt fenn, de most fix képet használok. Törlés-restart volt, továbbra sem akar működni. Lehet hétvégén visszateszem a Cyant GDR1 nélkül, annyit nem ér ez a program, mint amennyi bosszúsággal jár - főleg 520-on.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
klepto
addikt
válasz Viktor0610 #55411 üzenetére
Nem, csak külső kártyaolvasóval próbáltam, ill. a telefonon keresztül; de mindegyiknek ugyanaz lett a vége...
Eszembe sem jutott, hogy Win Mobile adatok lementéséhez Androidos telefont használjakHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Mister_X
nagyúr
válasz batistuta10 #55402 üzenetére
A topicban kb. mindenki droidról váltott. Én is, nem hiányzik az Android, szintén Lumia 735 tulaj, előtte 625 és 620 volt. Lényegében egy zártabb, de stabilabb és támogatottabb (frissítés) rendszert kapsz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MODERÁTOR
-
cattus
addikt
Update 1-en most próbáltam csinálni egy biztonsági mentést, mivel a legutolsó a telefon szerint 2 hónapja (!) volt. Azonban hibával eldobja. 96%-ig elmegy szépen, ott megáll gondolkozni, majd közli, hogy "There was a problem backing up your phone. Try again later." És Ennyi, ezután sem akar működni. Az internetkapcsolattal nincs gond, teljesen stabil WiFi hálózaton vagyok.
Asszem inkább kilépek a PfD programból, túl sok bugot okoz.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
klepto
addikt
válasz Viktor0610 #55406 üzenetére
Nem segített, ott is csak mappákat lát a kártyán a gép, amiket üresnek ír.
Csak és kizárólag a képek mappába másolja át a képeket, a többit üresen hagyja.
Így lesz 13GB-ból 2GB,,,
Commanderrel, és Win intézővel egyaránt....
btudos
Sajnos klónozni nem tudok; soha nem csináltam...
Egy dolog jött össze, amikor a kártyaolvasó meghajtót jelöltem ki másolásra, akkor sikerült lementeni mind a 13Gt, de csak úgy, hogy a gyökérbe a meghajtó neve került, és azon belül voltak a mappák, de ezt így már nem értette a telefonom. Az almappákat visszamásolni gyökérbe már nem tudtam, mert abból ismét csak 2GB adat lett...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
batistuta10
csendes tag
Hát igen Valóban így van Egyedül a Play Áruház kínálat ami "jobb", viszont rengeteg hasztalan alkalmazás van ami semmire sem jó, nem is az aminek le van írva...stb. Hiába sok az app egy fél óra kell, hogy átnézzek egy kategóriát, hogy találjak benne egy olyan appot ami működik és nem törlöm le pár használat után azért mert nem jön be. Annyit szeretnék tényleg, hogy több ember is azt mondja , hogy válaszd a WP-t! Akiktől kérdeztem a baráti körömbe mindenki droid felhasználó ugye nem kell mondanom, hogy mit javasoltak...(WP 8.1-t egyikőjük sem használt.....)
-
MODERÁTOR
-
gabber01
addikt
válasz batistuta10 #55403 üzenetére
Igazság szerint a droid mellett nem sok érvet sorakoztattál fel, annyi hogy azt már megszoktad kb., és jószerivel csak megerősítésre vágysz tőlünk. Hát egy WP-s topikban mégis mire számítasz?
Viccet félretéve, ezek után úgy gondolom, hogy csalódni már biztos nem fogsz benne.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Szeretnék memória kártyát cserélni a telefonomban; a régi 16GB méretű helyett szeretnék egy 32GB méretűt használni de úgy, hogy a régi memóriakártya minden adata elérhető legyen az új kártyáról is.
Hogy tudom a régi kártyát egy az egyben átmásolni egy új kártyára?
Sajnos a normál, mappakijelölős másolás Win 7 alatt nem működik, mert a 13,1GB adatból csak 2,1 GB adatot tudott átmásolni; a többit egyszerűen nem látja...
Hogy álljak neki, hogy minden adatom, és az összes telepített szoftverem elérhető, és megfelelően működőképes legyen az új kártyánál is?
Minden tippet szívesen fogadok és kipróbálok, de ha lehet, szájbarágósan magyarázzátok elHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
batistuta10
csendes tag
Köszi a hasznos tanácsot! Nagyon hajlok a Nokia felé. Amit a játékokról írtál arra annyit tudok mondani, hogy amiket játszok droidon azok számomra megfelelően mennek a lumimon is (Asphalt 8, Carx Drift Racing) Ráadásul az asphaltnak az út tükröződése szerintem szebb mint droidon.
-
Thome
veterán
válasz batistuta10 #55399 üzenetére
Dobj fel egy érmét android és wp megjelöléssel. Amelyik oldalnak jobban drukkolsz, úgy is azt fogod választani.
Egyébként ezt így nehéz meghatározni.
Ha nem zavar a WP zártsága (nincs másik billentyűzet, vagy épp a sok sok kocka), akkor válaszd bátran ezt, mert gyors és stabil, nincs beragadó program, persze itt is vannak anomáliák, csak épp tized annyi mennyiségben, mint droidon.
Multimédiára tökéletes a telefon, játszani viszont nem alkalmas túlzottan még a rendszer, abból még nincs eleresztve a platform, talán 1-2 éven belül változik, ugyan most is megtalálhatóak a populáris játékok WP8-on is.
Amennyiben ha megtaláltad minden alkalmazásod amit használsz, akkor semmiképp ne a droidot válaszd, mert hosszútávon kifog szolgálni a telefon, és frissítésekkel sem lesz probléma, erre jönni fog, nem úgy mint androidon, hogy: "gyenge a hardware az új androidhoz, szal bocs 'bro hogy nem kapsz egy deka frissítést se a telefonra"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest