- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
beállítások---takarékos üzemmód--- akkumulátorhasználat. itt kiválasztod a messengert,és kipipálod,hogy értesítsen takarékos üzemmódban is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
törölt tag
Hali.
Nem tudom hol kérdezhetném, szemezek egy HTC HD2-vel, most épp WP7.8 van rajta ha jól rémlik, de a BT nem működik mert ez elvileg valami szoftverres bug a nem gyári rom miatt, ha visszarakom a WM6.5-öt akkor jónak kell lennie elméletileg. Ti tudtok ilyen bugról? Vagy csalóka nagyon az egész? Én nem hinném egész megbízhatónak tűnik a tag, de gondoltam azért rákérdezek.
[ Szerkesztve ]
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Ha wifi elérhetőségen van a telefon, akkor jelzi a Messenger csempén, ha kaptam üzenetet. Ha mobilneten van, és bekapcsolva a takarékos üzemmód (de 20%-ra lemerülés esetén kapcsol be ténylegesen), akkor nem jelzi. Hol tudom beállítani, hogy minden esetben jelezze, ha kaptam üzenetet?
Köszönöm
-
Integrale
veterán
válasz this is life #54894 üzenetére
Köszönöm a tippet, de hol találom ezt a lehetőséget, mert már mindent áttúrtam !?
GDR2 még mindig nincs
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
m1lan
őstag
ABC sorrendben kezeli a névjegyeket, tehát "Z" betűvel tudod a végére pakolni őket. Tudtommal a számmal vagy egyéb furcsa karakterrel kezdődőeket a névjegyzék elejére, egy # jel "alá" rakja automatikusan.
De a többiek majd cáfolnak/megerősítenek
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
this is life
Ármester
válasz Integrale #54892 üzenetére
Nalam regen se mukodott, ha lezart a kepernyo abba hagyta a terkep letolteset , amikor ismet beleptem ,ott folytatta ahol abba maradt . L820 cyan+gdr2. Kozben megneztem , letolt a hatterben , csak be kell pipalni a kapcsolat megtartasa funkciot.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
baji
tag
Sziasztok!
Jövő héten talán végre WP-s leszek én is
Gondoltam letisztázom kicsit a névjegyeimet outlook-ban, aztán majd ezt szinkronizálom.
Szeretnék valakitől egy olyan szivességet kérni hogy nézze meg nekem mi az a karakter (pl zárójel vagy valami) amit ha beírok a név elé akkor a telefonban majd a névjegyzék végére kerül. Van egy pár telefonszámom amit nem igazán használok de kitörölni nem szeretném.
(a mostani droidon pl a "+" jelre legelőre teszi a névjegyet, de ez semmit sem jelent, ezért is kérném hogy valaki nézzen rá élesben WP--n)https://makerworld.com/en/@Bayi
-
Integrale
veterán
Aki frissitett tegnap, az megnezne, hogy uj terkepet tud-e letolteni ugy, hogy kozben lezar a kepernyo?
Korabban meg mukodott igy (vasarnap toltottem le egyet legutoljara), most meg folyamatosan aktivnak kell lennie, kulonben megszakad. Ez egy 5-600 megas mapnal mar eleg kenyelmetlen es gaz.
Kozben megneztem 625-tel is, ugyan ugy megszakad a frissites ota.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
ryori
senior tag
válasz gyurkikrisz #54886 üzenetére
Lehet hogy VIP Developer, és ő előbb megkap mindent
-
btudos
nagyúr
válasz this is life #54883 üzenetére
Nem jott meg Update 2 PfD-n sem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Integrale
veterán
-
this is life
Ármester
válasz Steelers #54882 üzenetére
Upsz , nalam ez meg nem jott elo , inkabb el oldalaz es valamelyik iranyba gordul es ott nagyit, de majd kiserletezek. Amugy nalam cyan + pfd gdr2 , a legutolso (tegnapi frissitessel).
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Steelers
senior tag
válasz this is life #54881 üzenetére
Fel a lap tetejére? Nem...ez bug
-
Steelers
senior tag
Csak nálam nem tett jót a tegnapi Pfd frissítés? Az IE még bugosabb lett és mintha az egész rendszer kicsit darabosabb lenne...
-
Z()L3
tag
Úgy tűnik jó lett, most csak néha-néha van ott a jel, így már oké
Amúgy a Denim frissítésvárható 630-ra is ? Nagyon kéne a "Live Folders" (Csempéket a kezdőképernyőn mappába lehetne húzni) Esetleg van valami hasonló program ami ezt megcsinálja ? A Mappák nevű nem éppen az igazi, amíg nem jön a Denim addig jó lesz talán...
-
btudos
nagyúr
válasz tomboy0013 #54870 üzenetére
Nem is fog szolni rola, az a hatterben kozli a rendszerrel az elvarasait, amit a szerverrol kap informaciokent.
-
btudos
nagyúr
válasz tomboy0013 #54868 üzenetére
Nincs beallitva olyan Exchange fiok, ami megkoveteli a kodot?
-
tomboy0013
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egyik havernak van egy 635-ös lumiája és olyan gondja van vele, hogy rárakta a zárolási képernyőre a kódolást és nem oly rég vette észre, hogy nem tudja kikapcsolni mert halványan mutatja a kapcsolót. Hogyan lehetne kikapcsolni a kód kérést? Valami alkalmazás lehet az oka?
-
dejaris
addikt
Eltunt a camera rollom a onedrive-bol. Se gepen, telefonon, se bongeszoben es meg a onedrive lomtaraban sincs meg.
-
dpetibane
tag
Létezik olyan választó oldal ahol beütöm hogy 4 vagy 4-5"-os WP-t akarok és kiadja? Vagy akár memória, ram stb. Szóval valami szűrési lehetőség. Oké, most egyesével végigmehetez az összesen, de nem követem mindig az új modelleket és nem is igazodok ki a számozásokon, tehát ilyen oldal jó volna!
-
Mister_X
nagyúr
válasz hodostamas #54836 üzenetére
Cortana van minden WP-re, csak épp cseszik figyelni a "Hey, Cortana" parancsra (735, Denim).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
gabber01
addikt
Nekem is MMS gondom van, ha már szóba került.
Sem fogadni, sem küldeni nem tudok. Pontosabban pár hónapja egyszer elment egy nagyon kicsi kép. De ezen kívül semmi nem megy. Ha nekem küldtek, egy "Médiatartalom beolvasása" után semmi, pedig az se volt nagyobb 50kB-nál. Most nem megy el egy 80kB-os csengőhang ("Nem küldhető el az üzenet").
Adatkapcsolat be van kapcsolva. (WP 8.1, L625)Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Gery1987
őstag
válasz btudos #54857 üzenetére
Úgy értettem, hogy a nélkül lejön, hogy aktív lenne a mobilon a kapcsolat. Kaptam én MMS-t régebben olyan telefonra ami messze nem volt internetképes.
Akkor passzolok. Nem tudom mi a probléma.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy merre található az MMS beállítás? Napok óta kapok egyet de nem tud mit kezdeni vele a telefon. Azóta kiderült, hogy egy bucira hosszú SMS, csak MMS-é alakította a telefonja. Hálózati hibára hivatkozik. Nem tudja letölteni. Telekom-os vagyok. Előre is köszönöm!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
cattus
addikt
-
Levwi
aktív tag
Valaki nem tudja pontosan mit tartalmaz a tegnapi pfd frissítés mert én semmi változást nem látok sőt mintha az explorer még rosszabb lenne zoom-nál sűrűbben ugrál össze vissza az oldal.
Xiaomi 14
-
blakey
titán
válasz dpetibane #54846 üzenetére
A visszagombot hosszan nyomva megtudod, hogy aktív-e az alkalmazás vagy sem. Tudtommal ilyenkor aktív, ha bezárod akkor csak az engedlyezett app-ok csinálnak valamit.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
moleculez
veterán
A WP Central nevet váltott, Windows Central lett. Ezután WC-nek rövidítjük?
/....hír...-forrás: WC/Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
dpetibane
tag
Sziasztok,
az volna a kérdésem, ha böngészőt vagy akármilyen más app-ot használva nyomok egy win gombot és a főoldalra megyek, akkor a háttérben még dolgoznak a programok vagy leállnak? Értem úgy hogy megy a net kommunikáció, frissül az oldal stb a háttérben? És ha lezárom?
Köszi
-
zack
nagyúr
Srácok!
Olyan app létezik WP-re, ami mutatja BF4 közben a térképet (battlescreen)? iOS-re és Androidra van, az áruházban több lehetőség is van, de nem tudom melyik tudhatja, ha egyáltalán tudja valamelyik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
blakey
titán
válasz SOAD19 #54838 üzenetére
Akksi figyelőnek ezt használom, ennél jobb nem kell ill. nem zabálja az akksit.
(#54840) SOAD19
Időjárás appnak ezt ajánlom, a legjobb, szerintem, beállíthatod, hogy milyen időközönként frissítsen, pontos, stb.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
diegho
nagyúr
A 820 és a 925 mennyire szokott problémás lenni? Gsm boltos garival érdemes őket megvenni a 735-el szemben?
-
moleculez
veterán
válasz SOAD19 #54840 üzenetére
Minden akksi figyelo eszi az akksit, hiszen igy működik, már tesztelték többen, hogy az akksit eszik, de legalább megbízhatatlanok. A Weather App-ok csak hatterben szinkronizalnak, nem nagy fogyasztók. A kijelző, meg az gsm/adat modul a 2 legnagyobb fogyasztó.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
Hali!
Jelenleg van ajánlott akksi figyelő app, ami nem eszi túlzottan az akkumulátort?
A onedrive app nektek nem szokott kínlódni? Az előbb is linkeltek egy képet innen a fórumról, amire rákattint a kép bejön, de a képernyő jobb oldalára ugrik, és egy része nem látszik.
Az ie beállításánál be van nálam állítva alapértelmezett keresési szolgáltatónak. Ez mit jelent? -
forest_ns
tag
Sziasztok!
A klasszikus problémával küzdök; androidról próbálok sms-t menteni WP-re.
Azt már tudom, hogy semmi sem támogatja ezt, de ha valamivel át lehetne konvertálni a lementett sms-eket (.txt, .db, .html, .xml) .vmsg fáljlá, akkor az Átvitellel be lehetne tallózni. Ismer valaki erre lehetőséget? -
Steelers
senior tag
Pfd-sek frissítés elérhető!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Joker88 #54812 üzenetére
625-ről váltottam 735-re, ég és föld a két telefon (természetesen a 735 javára).
@egykori: sajnos nincs. Az efféle úri mulattságok (Glance, "Hey Cortana", meg valami Miracastot is említettek angol oldalon) a 830 kiváltságai.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
blakey
titán
válasz diegho #54822 üzenetére
Nem eszi, legalábbis én nem látok semmi különöst, L1320.
-
diegho
nagyúr
A glance mennyire eszi az akksit? Van értelme használni? Ha az 1GB és a vaku a lényeg, akkor is csak a 730-tól felfelé marad? Az 512 ram mennyire kevés átlagos használathoz?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Melyik WP tudja az alábbiakat?
Glance
Vaku
1GB ram -
pzstm
titán
Jövőre Linux éve....le lehet húzni a rolót...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Joker88
őstag
nagy dilemmában vagyok..
gondolkozom az 520 leváltásán, viszont mindeképp WP-t akarok utódnak, de nem találok most értelmes telefont ezzel a rendszerrel..
Tudtok valamit ajánlani, amiben van vaku, esetleg második kamera elöl, micro-SIMes ( mint a Lumia 520) , és olyan 60-70.000 ft körül van?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
DarthRoni
tag
Sziasztok! Arról érdeklődnék, hogy sd kártya tartalmát át lehet-e tenni másikra úgy hogy azokat megcserélve a telefon ne veszítse el az sd-re telepített alkalmazásokat? Mert a két gigás helyére szeretnék 16 gigásat betenni, és ha nem muszáj nem szeretnék csomó programot újra telepíteni. Van erre mód? válaszokat előre köszönöm, üdv!
-
Z()L3
tag
Hello!
Vásároltam egy Windows Phone-os telót (Lumia630), nagyon tetszik a rendszer, csak azt tudnám hogy mi a bánatért megy a háttérben folyamat a Wifi ? Van rá valami app ami megmutatja hogy mi a fenével lopom a saját netem ? A mobilnetnél ez nincs, ott a háttérben zajló mobil adatátvitel korlátozása "menü" ezt sikeresen kiküszöböli.
Marha idegesítő hogy folyton ott az a rohadt nyil.... -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Hotmail naptárból hogy lehet törölni az összes eseményt?
-
Dtomka
veterán
válasz Pttypang #54799 üzenetére
Szerintem nálam nincs. Tudom mi a felbontás és tudom mi a fájl méret.
Mint korábban írtam: Keveselltem hogy az 5 megapixeles camera 1.3 mb fájlméretű képet készít. Azt hittem a fájlméret alapján, hogy kisebb felbontásra van állítva pl 3.2 re.
A táblázat szerint jónak
(#54800) emvy
Nem tudtam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest