- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
-
Statikus
senior tag
válasz
Azazael #47805 üzenetére
Szerencsére nem vagyok egy sűrűn cserélgetős fajta, így nem is futottam bele ilyenbe. Igencsak érthető, ha valaki ezért koppan...
Sőt, eddig szolgáltatótól vettem csak telefon, a 920-am származik kereskedőtől, független, magyar, hibátlan. (olcsóbb volt, mint szolgáltatónál 2 év hűséggel) -
taip
senior tag
válasz
Azazael #46906 üzenetére
Végül számítógépen keresztül sikerült, Outlookba importáltam az MS fiókomból, ott átmásoltam az Exchange fiókba. Ekkor 2 fiókban megvolt a teljes lista, a magán fiókból kitöröltem a céges névjegyeket, a cégesből a magánt. Innen már automatikusan visszaszinkonizált a 2 fiókba és az MS fiókba most a magánt szinkronizálja, az Exchange-be a cégest.
Öröm, boldogság
-
Lacus_84
senior tag
-
BobTail
őstag
válasz
Azazael #45531 üzenetére
Csúcsmodelleknek nem csak egy Conversations visszaszámlálót és bejegyzést szoktak csinálni...
Más: lehet nincs Glance a 930-ban, de hogy ennek van a legszebb kijelzője mind közül, az tuti... teljesen színhű (egy lapon nem lehet említeni 925/1020 kijelzőjével), és még a fekete is fekete rajta (foltok sincsenek).
-
Clemi
veterán
válasz
Azazael #43331 üzenetére
A HD hangot azt tudom, hogy csak 3G/4G módban van, de attól hogy nincs HD hang és kikapcsolom az adatátvitelt, telefonálni még tudok
Ez a nálad 2-3% fogyás üresjáratban 4G-vel nagyon ott van ahol az enyém, de azért nem mindegy, hogy az most 2 vagy 3 százalék. Azért az 30% különbség akárhogy nézzük.
De a dolog lényege az volt itt, hogy majdnem mindenkinek javult a készenléti ideje a legutóbbi frissítéssel, én meg azt vettem észre, hogy inkább rosszabb lett. Ezen kezdtem el pörögni és nem a mennyiségen mert az annyi amennyi és kész. -
Clemi
veterán
válasz
Azazael #40905 üzenetére
Az akku merülés témához, nekem is az a véleményem, hogy FW hiba lehet (vagy valami szoftver amit még nem javítottak ki), mivel nálam gyakorlatilag ugyanaz a tevékenység van engedélyezve háttérben, mint a 8.0 alatt volt, azzal a külnbséggel, hogy a Battery Saver bejött a listába, és konkrétan 2,5-3x gyorsabb a merülési tempó készenlétben, mint a 8.0 alatt volt. Figyeltem a telefon viselkedését egy pár napig, és olyat is elkövettem, hogy este nagyjából 50% körüli töltöttségnél csináltam egy újraindítást, hogy tuti ne legyen beragadt program, de nem változott az üresjárati merülés. Próbáltam, hogy letiltottam az Insidert, utána a Cortana-t de nem hozott változást. Ezek a programok valószínű olyan keveset fogyasztanak, hogy így nem is mérhető a hatásuk az üresjárati készenléti időre. Ezért gondolom azt, hogy FW hiba lesz a megnövekedett üresjárati áram felhasználás.
Nálam nagyjából úgy jön ki az üresjárati merülési százalék, hogy az Insider naplózza a töltöttség változást, ami a 8.0 alatt óránként 0,7-1,5 között mozgott, most pedig 20 percenként 1 % de néha van egy szünet, így jön ki a 2,5-3%-os óránkénti merülés.
Mindez úgy, hogy a háttérben az Insider, a Battery Saver, a Store, Cortana, a Weather Flow ami a Battery Saver szerint a háttérben fogyasztott áramot mostanában, és persze engedélyezve van (volt a 8.0 alatt is) a Glance és a dupla koppos élesztés.
Ezen kívül persze még engedélyezve van a One Drive, a Calendar, a Chronos, az Endomondo, az FM rádió, a Here programok, a Messenger, a Music, a Runastic, a Skype, a Viber és a Vész, de ezek nincsenek a recent listában, mivel mostanában nem futottak.Ettől a gyorsabb merüléstől eltekintve egyébként nekem bejön a 8.1 nincs semmi gubanc, fagyás, akadás, és mivel elég sokat itthon vagyok, a használat közbeni gyorsabb merülésről nincs tapasztalatom.
-
Partyface007
őstag
válasz
Azazael #40853 üzenetére
ha lehetett volna én már váltottam volna a telefon-t angol amerikaira és akkor már lenne most is Cortana de sajnos az én 8x-emnél nem lehetséges, UK viszont van és oda az év második felére igérik....
remélem nem húzzák sokáig :-)
azt olvastam május végére lesz hivatlos 8.1 azt mire kiadják lesz junius/július addigra akár lehet UK támogatás is
-
T.Peter
őstag
válasz
Azazael #39283 üzenetére
Az a phone szerintem valóban a telefont mutatja, ahol hívást lehet kezdeményezni, és nem a rendszert.
Nekem egyébként rendben van, reggel láttam, hogy éjszaka többet vett le pár százalékkal, olvastam is itt a problémáitokról, emiatt újraindítottam ugyanúgy reggel, és azóta nem érzem és látom, hogy jobban merülne. Netezéssel strapáltam végig.
1320, de ez lényegtelen.Emvy: Nekem is szokatlan a kurzor mozgatása 8.0 után. Én is hosszan nyomtam a helyezéshez.
-
-
válasz
Azazael #33855 üzenetére
tehát adjam fel a kényelmet és használjak excelt? ez kb a kockásfüzet szint 21 századi megoldása. a trackerek online szinkronizálnak, tehát HRnél nem tünik el semmi, egy részükből még az adatok is kimenthetőek, de ez továbbra sem járható út, hogy váltsál más alkalmazásra, mert szuper alternatívák vannak.
a téliszaláminak is szuper alternatívája a párizsi, csak nem teljesen ugyanazt az érzést biztosítja, viszont laktat
Rubbi: max az újakon, a radar és a titán még bőszen villog nem fogadott hívásnál
- egyébként nem hinném, hogy a 8.1től ledek nőnek a lumiákra -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest