- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MasterMark #56983 üzenetére
Te se tevedtel meg el sotetben. Eleg jampi voltam a Bükkben a ket ledes 800-al, akkor eletet mentett, szo szerint, mert halalra fagytunk volna, ha eltevedunk a semmi kozepen.
(#56998) MasterMark
A kijelzo keves...[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz Kolondrum #56992 üzenetére
Egyik altalad leirttal se talalkoztam eddigi wp palyafutasom soran. (610, 800, 735)
A pfd-s tortenetnel voltak a 735-n anomaliak, de azt masnak tudom be.(#56996) SymbianOS
En csak fb-oztam meg neteztem kozben emlekeim szerint altalaban.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
válasz CJ4567 #56994 üzenetére
Vagy épp nálam onnantól vette a telefon a töltés. Akkuban nagyon jó ez az 530-as. A power bankomra kiírja, hogy lassú töltés ami nem indokolt mert 1 és 2A-es a kimenete. Mértem és valóban kb felével tolja mintha a Nillkin 2A-es töltőt kapná meg. Ezek olyan érdekességek.
Crytec210! Evvan. Amúgy a frissítés közbeni munka baromság. A BB is írja, hogy dolgozzál nyugodtam a telóval. Hát én inkább lerakom addig.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SOAD19
addikt
Volt már? Tapasztalják az érintetettek?
Fagyást okoz a Windows Phone 8.1 a Lumia 925-ös és 1020-as készülékeken
-
Dave™
nagyúr
válasz Kolondrum #56973 üzenetére
Widget?! A csempe csak akkor frissül, ha futhat a háttérben, egyébként nem lesz pontos. De értelmetlen csempére kitenni, ha lehúzod az action centert ott lesz.
Install után nem kell restartolni, ez hülyeség, én sosem szoktam, 7/24-ben megy és használva is van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pttypang #56991 üzenetére
Jópofa, mert belépek és ott már a valósat látom. Kilépek a kis nyíllal és elkezd számolni a valós százalékig egyével. Késve mutatja a valósat. Jó nem gond, tájékoztató jellegű a dolog.
Még a legelején a 635-nél mondtam, hogy miközben frissít nem szabad piszkálni mert kilép a menübe és lemegy a menü aljára. Na ez mindkét 530-nál így volt. Ez sem gáz, csak mondtátok, hogy ilyen nincs. Van. És nem bonyolult dolgot csináltam csak a beállításokban görgettem le, vagy volt hogy beléptem egybe.
Azt is észrevettem, hogy szoft telepítés után illik restartolni. Nem is tudom mi volt ami amikor indult közölte a telefont újra kell indítani, Ok gomb.
Én úgy érzem ennek az OS-nek fejlődni kell még, de van jövője. Azért remélem nem kell tőle nagyon tartani, bár a droidot kicsit megszorongathatná, mert miért ne.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kcsa
veterán
válasz MasterMark #56988 üzenetére
szerintem nem váltja ki, de ezen igazán nem érdemes vitázni, nekem (neki) is kell, ennyi
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
válasz Alexios #56985 üzenetére
Én nem bánok rosszul a telefonokkal, mármint amit tartok valamire.
Azért adok el több éves telefonokat kis túlzással új állapotban.
530-at sem dobálom, de más. Már meg is találtam a gyakorlati hasznát a mindennapokban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fotózni, világítani. Diamond2 óta soha nem veszek olyan telefont amin nincs led, felháborító képeket csinált még nappal is beltéren. Pont az a led kellett volna még hozzá. Persze ez nem a led hiánya miatt volt, hanem hulladék kamerával szerelték őket, de azóta nem veszek led nélkülit. Egyszerűen trógerség a gyártók részéről is ma már egy telefonból kihagyni ilyen alap dolgot. Bár az igazi a C905-öm volt, Xenon és led....
Nem elég a fehér kijelző, vackabb ledes telefon is erősebben világít. Volt nekem is ilyen appom WM-ra be is fagyott jó párszor sötétben élmény volt az akkut kivenni és újraindítani, jónak jó csak közelében sincs egy lednek.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
zseblámpának. nálam is deal-breaker ha nincs
-
válasz CJ4567 #56977 üzenetére
Az a baj, hogy ítél az ember a fapados alapján is. Lásd 530 ami számozás ellenére gagyibb mint az 520. A 635 sem valami húúúú, de azért azt jobb nyomkodni. Nincs meg a "tisztelet" az 530 felé. az repülhet az ágyra, az lerakható tok nélkül is. A Z10 nem.
-
Valaki vett már Archos-t? Tapasztalat? Egy 520-ast kellene lecserélni vmi olcsó DUAL SIM-es-re, de nem szeretnék (nagyot) visszalépni.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
válasz MasterMark #56974 üzenetére
Néztem az 520-at, de led nélküli telefont soha többet.
Ha nincs más alternatíva, akkor marad a 800-as. Aztán rábízom magam a WP-ra vakon, vagy bejön vagy nem. -
Dave™! Észben tartom, mert mos megviccelt. Sztem ki is lövöm ezt benne.
Fényerős dolog oké, ez sem OS hanem a fapad eredménye. A sörtétben elővettem és vakított közepesen és ugye dolgozni kell vele, hogy átállítsd.
MasterMark! Épp a lényeg maradt el.buca84! Még nyúzom, de úgy tűnik néha lassan küldi el az üziket, ami nem olyan nagy baj. A meghívó küldés több teszten is elbukott, mert vagy 15 percig nem ért célba. Ellenben ha megadom a PIN-em és a másik fél hív meg akkor azonnal jó. Gépelni lehet és a hang is átmegy amit felmondok. Más nem nagyon van. Hang,videóhívás,időzített üzi stb. Fapados, de megy. Sztem sokat várok, ennyi.
Akkuval nagyon jól áll az 530-as. Legalább 2x olyan jól mint a Z10-em. Ez átültetném.
Crytec210!
JA és van ez a battery widget. A kiírt érték hírből nem sem az mint ha belépek a takarékosság menübe.
[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
Skacok nem tud valaki egy működő Tőzsde appot? Ahol akár pénzt is lehet berakni?
iNew V3 1.0.8 ROOTED; Nokia Lumia 1520, Xperia Z2 WHITE
-
törölt tag
válasz MasterMark #56964 üzenetére
Ezer éve WM-t használok, ahol az alternatíva igen ritka így rám ragadt, bár szükség se volt alternatívára mert megtaláltam minden amit akartam. Igaz nem egyszerűen.
Most is WM-t vettem volna így nem lenne gond a progikkal, csak már nincs WM-os teló (HTC). Elérték azt a kort hogy kidöglött mind, nem kapni vagy csak hibásakat. Ezért nézegetem a WP telókat helyette, a 800-as Nokia kinézetre meg tudásra is bejött, meg árban is bár már kicsit több mint terveztem.És mik az alternatívák? Ha a gyári böngésző okésan megy akkor nincs szükségem másra.
Google Maps vagy valami ami a térképeit használja?
Meg valami fitnesz progi ami mér GPS alapján távolságot, magasságot, sebességet? Akár navis progi is jó. WM-on ezt használtam. [link]
És ismertek lépésszámlálót ami a mozgásérzékelőről megy? Walkmate vagy mi volt a neve... -
20% alatti akku okozhatta, hogy megmukkan a BBM? Mondom csak nem ír vki csak nem ír. Belépek és üzi hegyek.
Más: Fényerő. Ez a 3 féle van és kifújt? Valami automata vagy csúszka?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
válasz MasterMark #56908 üzenetére
Milyen hozzáállással?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz zojjektum #56957 üzenetére
Mivel most izzítja a Voda a 4G hálózatát, gondolom kiszórják a frissítéseket az eddig lebutított vodás szoftverrel adott 4G képes telefonjaikra...
Igaz fel nem foghatom, minek kellett alapból kivenni a lehetőségetNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
Nem rég leszedtem a újra a pfd-s frissítéseket, holott a cyan már megszívtam anno, de hát nem bírok várni
Na most a music appnak ugye ujra működik a live title funkciója ami wp8.0 alatt ment, valóban írja a szám címét, de az album borítót nem mutatja holott mindegyik mp3momon van borító az mp3 tag program által,
Hogyan bírnám működésre bírni h ne csak a címet de a borítót is lássam a csempén? (l625) -
cattus
addikt
-
spider80
őstag
válasz krob81 #56949 üzenetére
Vodánál még nem nagyon van 4g.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Pinyo16689
senior tag
Nem tudjátok, hivatalos GDR1 mikor lesz?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
krob81
tag
válasz bluemirage #56948 üzenetére
itt én csak 2g és 3g van.
Vodafone red-es vagyok
-
őstag
válasz krob81 #56946 üzenetére
Beállítások Mobilhálózat+Sim kártya...
itt pedig lenn a SIM kártya beállításai
Aztán legnagyobb kapcsolatsebesség-es legördülő menü.Attól, hogy átlököd 4G-re az még semmi. Akkor fog működni, ha a mobilelőfizetésed erre alkalmas. Bizonyos szolgáltatóknak az olcsóbb, kisebb csomagokban nincs 4G engedélyezve... de olyan is van, hogy van engedélyezve, de sebessége maximalizálva van.
Meliora sunt bono inimica
-
andikaaa
aktív tag
Miért nem tudok a Facebookon egy általam kezelt oldalra képet feltölteni? Ez androidon sikerült. Van valami megoldás?
-
krob81
tag
Hogy tudom beállítani a 4g Lumia 925.
Csak a 2g és 3g-t látom. -
kolosanyi
veterán
válasz polonic #56934 üzenetére
Igen, így néz ki a gyakorlatban:
Amúgy javaslom felkeresésre a füles topikot, bizonyosan tudnak segíteni. Én már egy ideje nem követem a füles piacot, így a jelenlegi állapotokkal nem vagyok tisztában.
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz polonic #56938 üzenetére
Én is lauikus vagyok, sőt szerintem aki losless-t hallgat az egy pózőr sznob
Amit tudok az az, hogy mobilos fülesen a gyenge erősítés miatt érdemes alacsony ellenállású (16 ohm) és nagy érzékenységű (>100) dB fülest venni. Én pl. nagyon meglepődtem, mikor a gyári fülest (32 ohm/103 dB) lecseréltem egy filléres Maxell-re (16ohm/106dB) és jóval hangosabban és tisztábban szól.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
polonic
félisten
válasz viewdetails #56936 üzenetére
Nem értem, hogy mit mondasz. Abszolút laikus vagyok. Csak egy jó mikrofonos fülest szeretnék a telóhoz, ami jól is szól. És erről a kínai csodáról jókat olvastam.
-
-
polonic
félisten
egy lumia 730-cal bármilyen mikrofonos füles működik?
-
cerb
tag
válasz Wollie #56918 üzenetére
Nincs app lock program, mert a rendszer nem engedi, hogy az egyik letötött alkalmazásod így terrorozálja a többit. Ha engem kérdezel ez nagyon jó, mert virusoknak is sokkal kevesebb esélye van így, de ez ilyen korlátozásokat hoz. Le tudod zárni az egész telefonodat, és ha kell pár program, amit mégis akarsz szabaddá tenni a gyerekednek, vagy ismerősöknek, akkor wp8.1 rendszernél beállítások alatt "alkalmazástéka, wp8.0 alatt pedig gyereksarok a te megoldásod a problémakörre. LÉnyegében meg kell fordítanod a gondolgozásodat. Nem bizonyos appokat zárolsz. és mndne más nyitott, hanem minden zárt, és csak pár nyiott.
-
Ringman
nagyúr
válasz kolosanyi #56917 üzenetére
feature phone-ként persze tök jó.
HR előtt elegendő a zune-nal menteni minden beállítást?
az lementi az sms-eket, híváslistát is?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
MasterMark
titán
-
SsPL711
őstag
válasz this is life #56927 üzenetére
Nekem ugyan annyit mutat a Data Sense, mint amit a szolgáltatói forgalom számláló.
Szóval még pontos is.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
kaldika
tag
Valami komolyabbra gondoltam
-
Qwen
tag
Az összes Angry Birds ingyenes.
-
blakey
titán
válasz kaldika #56919 üzenetére
Adatforgalmi segéd mindent mutat. Nem kell külön app.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kaldika
tag
Sziasztok. Mobiladat számláló app-okat keresek tud valaki valami jót?
-
Wollie
tag
Sziasztok!
Keresnék egy használható App lock programot.
Androidon volt, de itt még nem találtam használhatót.
A lényeg az hogy 1-2 alkalmazást külön jelszóval lehessen csak megnyitni.
Erre van it megoldás?Köszi előre is.
Zújonc
-
Ringman
nagyúr
nincs skype, bkk-futár - ezeket használnám a ja és hívásvárakoztatás sincs, továbbá nem írja ki, ha várakoztatva vagyok. a navi se mostanában frissült.
az ilyenek miatt cserélem le hamarosan a lumia 710-esem.
sajnos t-függő, ha nem az lenne, akkor 2. telefonnak használnám.+ mostanában elkezdett random újraindulgatni. erre van vmi orvosság?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BobTail
őstag
válasz MasterMark #56914 üzenetére
Nem leszarták, hanem a Facebook bekeményített, és kiszedette velük... de ez már történelem.
-
MasterMark
titán
válasz Plazmacucci #56913 üzenetére
Nekem is 710 volt, egy nagyon jó telefonnak tartom mai napig. Az az FB integrálás ami még a 7-be volt nagyon tetszett.
Csak aztán szépen leszarták, pedig meg lehetett volna csinálni.
Switch Tax
-
félisten
-
-
kcsa
veterán
válasz Plazmacucci #56910 üzenetére
én szerettem, L800 még mindig egy kicsit a kedvencem
-
félisten
-
kcsa
veterán
7.8-at igazából én már senkinek sem ajánlanám 2015 küszöbén, gyorsan elhanyagolták még a gyári appokat is.
-
Gabesz77
senior tag
válasz integrated #56901 üzenetére
Telepítve van, de szervizből kaptam vissza és most nem tudom, hogy csak simán hr-rel töröltek mindent, vagy esetleg újra is húzták az os-t rajta.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
törölt tag
Hali.
WP 7.8-ra mennyire vannak appok? Nokia 800-ast nézegetem, de néhány helyen írják hogy szegényes. Nekem az Opera Mini vagy Mobile kell, a Google Maps, mozgásérzékelővel működő lépésszámláló, meg valami GPS alapú távolság, sebesség, magasság mérő app.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kengyel
nagyúr
válasz Partyface007 #56897 üzenetére
Tudom köszönöm tisztában vagyok vele. Annyit jelenleg nem tudok érte kiadni
Marad a gyári !
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen NAS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest