- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Assdak #55994 üzenetére
930-on és 1520-on a Lumia Camera Classic a korábbi Nokia Camera (4.9) átnevezése.
Az új Lumia Camera (5-ös verzió) az új feature-ökkel meg majd később jön. (várhatóan a Denimmel)A többi telón meg tudtommal már most is Lumia Camera néven fut (nem classic) a Nokia Camera átnevezése.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
lacko0227
újonc
Két napja használom a 925-öst.
Most szembesültem vele, hogy az alkalmazások csempéit nem tudom a kezdőképernyőre kitűzni. Amikor hosszan rányomok a kívánt alkalmazásra, ugyan megjelenik a felirat, hogy "Kitűzés a kezdőképernyőre", de halványan, inaktív módon.
Hol, vagy hogyan lehet aktiválni?
Kérlek, segítsetek!
Előre is köszönöm! -
Assdak
őstag
Ez a Lumia Camera Classic a Nokia Camera utódja? Vagy az a sima Lumia camrea lesz? Kissé elvesztem.
-
törölt tag
válasz szőröscica #55990 üzenetére
"Simply press and hold the power button for approximately 10-12 seconds. This should cause your phone to reboot.
If not, hold down the power button and volume down button for 10-12 seconds."
[link] -
Polllen
nagyúr
válasz szőröscica #55990 üzenetére
Power gomb + hangerő le. (azt hiszem, de ha nem menne, akkor hangerő fel)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
szőröscica
addikt
Hello!
Hogyan lehet újraindítani a HTC 8x-et?
Lefagyott és mivel az akku nem kivehető, ezért nem tudok mit csinálni vele. -
spider80
őstag
válasz totasen #55985 üzenetére
Igen láttam,így már értem a problémád. Sajnos ez van
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
totasen
csendes tag
válasz polonic #55987 üzenetére
- 5 GHz. még nem futottam ilyenbe bele, vagy nem tudtam, hogy ilyen, de csatlakozott, passz.
- az első beállítás során meg kell határozni, melyik kártya kezelje az adatkapcsolatot. Nekem az egyik kártyámon nincs előfizetésem (cég nem biztosítja), a magán kártyámat használom.
- idáig nem jutottam ebben a néhány napja - sajna dolgoznom is kell, meg egyebek.
- hagytam az alapbeállításokat, azonban ilyen eset, amilyet kérdezel, ebben a rövid időben nem történt még, csak a Nokia honlapon leírtakat tudnám idézni. -
polonic
félisten
válasz totasen #55979 üzenetére
Nekem lenne pár kérdésem erről a készülékről, mert gondolkodom a vásárlásán.
- fel tud csatlakozni 5 ghz-es wifi hálózatokra?
- a dual simes mód hogy működik az adatkapcsolatnál? mindkettő sim kártyáért tudja használni?
- az ugye dual standby módot tud, szóval ha adatkapcsolat megy, akkor a másik elérhetetlen lesz ugyanúgy, mint hívásnál
- az átirányítások hogy mennek, ha éppen beszélek az egyik számon és hívnak a másikon? ugyanúgy kell erre gondolni, mint a szokásos átirányítás? -
Freiherr
őstag
FM rádió
Valahohy megoldható, hogy ne csak a hullámhosszt, hanem a rádió nevét írja ki a kedvenc állomásokhoz?Back to the future
-
totasen
csendes tag
válasz btudos #55980 üzenetére
Nem az a baj, átrendezni, átméretezni tudom, hisz mint írtam, a rendszer nem teljesen ismeretlen előttem, hanem - mivel nem tudom kikapcsolni ezt a funkciót (Több csempe megjelenítése) - a True calendar 8 csempéjének legnagyobb lehetséges mérete így kicsi, pedig jobb lenne nagyobb méretben
-
spider80
őstag
válasz totasen #55979 üzenetére
Rakosgasd ki a csempéket jobbra az üres sávba,növeld meg a méretüket(csempén ujjad rajta tartod,aztán utána lehet kis nyíllal méretezni).
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
totasen
csendes tag
Lumia 730 Dual Sim telefonom van néhány napja.
A kezdőképernyőn a (kis méretű) csempék négy oszlopnyi szélességben helyezkednek el az első bekapcsolás óta, de így is csak a képernyő bal 2/3-át töltik ki, vagyis jobb oldalon van egy kihasználatlan csík.
A "Beállításokban" a "Kezdőképernyő+téma" pontban nincs meg a "Több csempe megjelenítése" menüpont.
Próbáltam már HR-t végezni, másodjára a készülék (RP-1040; PC 059W5Q2 Var Euro 7F CV) eredeti firmware-jét felflasheltem a Care Suite segítségével, ennek ellenére ez a kihasználatlan sáv maradt, ahogy volt.
Mit lehetne tenni, hogy a teljes képernyő kihasznált legyen?
Volt már Lumia 520, Lumia 925 és Lumia 630 Dual Sim a birtokomban (használtam is őket), egyiknél sem találkoztam ezzel a jelenséggel.
Más: PfD-t érdemes igénybe venni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Van olyan akkumulátor elemző alkalmazás, ami kiírja a kijelzőhasználatot is?
-
törölt tag
Sziasztok!
A gyári wp zene lejátszó helyet milyet érdemes felrakni ? Olyan kéne nekem amiben lehet állítani a baszust stb.
A windows saját zene lejátszójában nem találok ilyen opciót. Ma váltottam wp-re lehet azért nem találom vagy nincs is?
[ Szerkesztve ]
-
bigmen01
újonc
válasz KunEmber #55962 üzenetére
Köszönöm a segítséget,sikerült rábeszélnem,hogy megszólaljon de nem volt olyan egyszerű.
Leírom hogyan sikerült:Az első lépés az volt,hogy töröltem a magyar térképet utána a HERE+-t is.Amikor ez megvolt akkor átállítottam a régiót és nyelvet is angolra(ujrainditást kért mindkét esetben,) amikor ujra indult akkor elinditottam a saját térképét és a hely megadása után a hangos navigáció következett,de mivel a HERE+ nem volt fent ezért kérte hogy töltsem le:Letöltöttem és hozzá az angol hangot is.Próba következett,láss csodát megszólalt természetesen angolul.Ezután letöltöttem hozzá a magyar hangot is és megpróbáltam azzal is. és sikerült.többszöri próba után amikor minden ment rendesen vissza állítottam a régiót és a nyelvet magyarra,újraindítás következett.Ezt követően próba volt, elindult hang és minden rendesen működött.Azóta működik rendesen.Csak a régió átállítások a legelején nem oldották meg a problémát ezért próbálkoztam a fent leírtakkal.Köszönöm még egyszer a segítséget hasznos volt.
Üdv.Hegedüs Pál -
moleculez
veterán
Most lehet vadat kérdezek: Vannak ugyis W8.1-tabok: Nem lehetne megcsinalni 5,5-6"-ban, telefonnak?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
MKLS
aktív tag
Áruház mennyire élő csempe? Vagy ha van elérhető frissítés mennyire hamar kellene jeleznie? A beállítsoknál csak az alkalmazások automatikus frissítése és a facebook csatlakozás van kikapcsolva minden más be és ma csak manuális frissítés keresés után dobott ki kettőt. Igaz a bing képek sem akarnak frissülni automatikusan, bár azzal most várok nem állítom át manuálisan.
-
Lall
veterán
válasz Zoli133 #55961 üzenetére
Én így használom, semmi hátrányom nincs belőle, sőt. XBox Music, Zenefelismerés jól működik. MixRadiohoz a Nokia fiókod régióját kell átállítani.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
bigmen01
újonc
Szép napot mindenkinek !
Új vagyok itt és segítséget,ill. tanácsot szeretnék kérni!Van egy Nokia Lumina 530-as telefonom,kb 3 hete vettem.Nincs is vele semmi baj,teljesen jól működik.De egy bökkenő azért van.Az a bajom,hogy nincs hangos navigáció a HERE+ térképen.Minden le van töltve (térkép,hang stb.)A beállítások is megvannak,mint pl.:Tartózkodási hely,Adatkapcsolat stb.minden be van állítva és még sincs hang.Maga a térkép funkció rendesen működik de hang nincs.Ja, és annyit,hogy Offline modban használom.A legelejéén amikor első használatba nettem a készüléket a leírásnak megfelelően jártam el,ment is minden rendesen (Offline módban) hang is volt.De valamiért újra visszaállítottam a gyári beállításokat (valamit elrontottam és emiatt) akkor újra letöltöttem a HERE+-t (navigáló hanggal együtt) és azóta nincs hang és sajnos nem tudok mit kezdeni vele.Lehet,hogy csak valami beállítási probléma okozza nem tudom?? A T-mobilhoz is fordultam tanácsért de sajnos ott sem tudtak segíteni,ott mondták,hogy forduljak ide itt biztos lesz segítség erre a problémára.Azóta már többször is letöltöttem térképet mindent újra telepítettem de semmi változás. Tehát most itt tartok, a térkép működik de hang az nincs.Ha valaki tud kérem, hogy segítsen nekem ebben.Minden okos gondolat jól jön.Előre köszönöm mindenkinek !!
Üdv:Hegedüs Pál
-
Zoli133
addikt
Már egy ideje gondolkozom az MS fiókom migrálásán US-be. Kíváncsi lennék mennyiben más úgy használni a rendszert. Viszont az utóbbi 1 hónapban többször próbálkoztam, de nem engedi "hiba történt, próbáljam meg később" szöveggel elküld az oldal. Megnéztem semmi nem akadályoz ebben a hivatalos támogatási oldal szerint. ([link])
Ötletek esetleg?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Bukk900
őstag
Itt be tudsz lépni az új jelszóval?
Ma reggel engem is megviccelt. Nemrég jelszóval levédtem a telefont, rádugom pc-re, hogy képeket másoljak és nem látja. Illesztőprogramot telepítek, kábelt cserélek, nem látja semmit.
Feloldom a kijelzőt jelszóval és megjelenik minden![ Szerkesztve ]
-
Teo.
aktív tag
Sziasztok.
Elakadtam kicsit a WP világban, aki tud kérem segítsen ki egy kis infóval.
Megváltoztattam az MS fiókom jelszavát és hiába írom be a telóba nem fogadja el, ami még a kisebbik baj, de még a régitsem hajlandó elfogadni. Így szinte kivagyok zárva a saját telómból.
Előre is köszönöm.5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Reno7
senior tag
válasz Bogyó bá' #55949 üzenetére
Azt nem tudom, nekem régi djuice csomagom van, ott vettem már olcsó netet, és hát eléggé bugos volt, eléggé random volt hogy mikor tudtam vásárolni...nem tudom hogy ez a Praktikum +NET milyen lehet.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
cAby
tag
Sziasztok,
Telefont váltottam (L930) és olyan problémám van vele, hogy a kontaktokhoz leszedett Facebook-os képek először kis felbontásban jelennek meg (homályosak). Hívásnál is a kis felbontású képet mutatja. Ha rámegyek egy kapcsolatra, akkor tölt egy kicsit, majd behozza a jó felbontású képet és utána minden oké.
Ezt egyesével nem szeretném eljátszani.
Anno is küzdöttem ezzel a problémával, de akkor rájöttem, most nem sikerül.
Valakinek ötlet?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Endii
tag
Üdv!
Hogyan tudok az áruházból bankkártya nélkül vásárolni? -
kolosanyi
veterán
válasz junior11 #55934 üzenetére
Én szeretem a WP-t, de a droiddal is elvagyok. Mindenesetre ha nem felső kategóriás telefont veszel, sokkal jobban használható marad a WP-s, mint a droidos. Táblagépről nem is beszélve, egy droidos tab csak játékszer, dolgozni nem igazán alkalmas még a legdrágább se. Cserébe Windows tabot simán munkára lehet fogni egy billentyűzettel, ha nem kell bivaly vas.
-
Gery1987
őstag
válasz junior11 #55932 üzenetére
Erre én csak azt tudom mondani hogy az ő döntésük.
A WP-vel én nagyon meg vagyok elégedve. Jobb üzemidő mint azonos Android, és jobban összerakott appok. A Rising Star appja pl egyszer dobott ki. Amúgy végig stabilan, jól működött. Egy rossz szavam nincs rá. És ugyanez jellemző a többire is. Tiny Death Star pl sokkal jobban megy itt mint droidon.
Én nagyon nem bántam meg a váltást pedig nem is Nokia-m van. Ergó még inkább hátrány elvileg.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
kolosanyi
veterán
válasz mdraco #55930 üzenetére
Olvasd el figyelmesen.
Meg mondjuk az, hogy korrekten fut az aktuális belépő kategórián is, nem úgy, mint a droid. Ja, és van support, valamint a gyártók nem hányják tele minden bloatware szarral.
-
kolosanyi
veterán
-
hroberto
veterán
Bankot szeretnék váltani. Eddig az OTP-nél voltam, ahol volt egy virtuális Mastercardom, és ez lett hozzáadva az MS fiókomhoz.
Viszont az Unicredit banknál azt mondta az illető, hogy náluk nincs ilyen lehetőség. A Mastercard PayPass kártyát ajánlotta helyette, viszont az nem dombornyomott kártya.
Hozzá tudom ezt adni az MS fiókhoz, fogok tudni vásárolni? Van valakinek ezzel tapasztalata?KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Pearce
aktív tag
-
spider80
őstag
válasz Ádám16 #55915 üzenetére
Szerintem csak egy szám jelenik meg a csempén értesítésnél,de csendben. Én messengernél próbáltam,ott biztosan így van.
-
Ádám16
addikt
Továbbiakban nem szeretném használni az Action Centert.
(Lényegét vesztette a csempén való értesítés nekem, és azt én jobban szerettem.)
Ugye be lehet állítani, hogy mely alkalmazásoknál jelezzen az Action C., kikapcsoltam mindnél. A kérdésem az lenne, hogy ettől függetlenül fog jelezni (rezgés/csörgés) a telefon, ha pl. FB Messengerben üzenetet kapok? Azért kérdezem, mert amikor kikapcsolom az adott alkalmazásnál a Show in action cenert, akkor a Vibrate, és a Sound is elsötétül... -
br.rak
őstag
válasz confuser #55912 üzenetére
Én 735-őt gyári garival 80körül láttam.
Az 535 valahol 35-45e között lesz
clearback: ezt adom, látható, kézzelfogható előny
Wireless töltés és NFC: ez már nem annyira, ahogy a 4g sem bár ez változhat)
kamera: annyival nem jobb a 73x kamerája (mert akkor már ugye a 830-at veszélyeztetné) -
confuser
senior tag
válasz #03372544 #55909 üzenetére
Na meg a clearblack, wireless töltés és NFC. Ezek kombinálva az erősebb CPU-val, GPU-val és felbontással szerintem megérik a különbözetet. Itt tenném hozzá, hogy a különbözet kisebb, mint gondoljátok, mert a 110€ adók nélküli ár! 45k-ra tippelem a hazai kezdőárat, ami jelen állás szerint ~25k differencia.
-
br.rak
őstag
válasz mdraco #55904 üzenetére
Csak a gpu az erősebb ( Adreno 305 vs Adreno 302) .Játékoknak lehet kevés lesz és talán csak 480p-s videót tud felvenni.
Viszont hülyék ezek?
The front-facing camera on the Lumia 535 is the same wide-angle, 5-megapixel camera on the Lumia 730 and Lumia 735.
????[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
válasz gyurkikrisz #55880 üzenetére
Csak a soc lenne vissza lépés 520-hoz képest vagy csak a gpu?
-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Cyan-on, 820, hogyan működik a mentések visszaállítása?
Frissítve lett a telefon (Nokia care) előtte mindenről lett biztonsági mentés az appok a memóriakártyán.
Induláskor a fiókból visszajöttek a névjegyek, sms-ek de a beállítások a kártyán lévő progik nem.
A tárterületsegédben az sd kártyánál az alkalmazások+játékoknál 0 bite, nincs ott semmi, az Egyéb fájloknál jelez 2Gb-ot, gondolom ide kerültek az appok, de ezt nem lehet megnyitni.
Ilyenkor mi van?
8.1-nél nem kellene mindennek visszajönni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Windows 10
- Háztartási gépek
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csocsó - minden, ami az üveg alatt van
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest