- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz csabi94 #57198 üzenetére
én speciel automatán szeretném hogy kikapcsolja, és ha már kívánunk akkor ne fukarkodjunk:
mindezt jó lenne ha tudná időhöz és helyhez kötve is :-) illetve ezek kombinációjában is tehát pl. ha nem vagyok otthon éjjel akkor ne kapcsolja ki az adatforgalmat meg ne kapcsoljon be a hívásszűrés se...
tudom tudom álmodok és bilibe lóg a kezem....
igen alapból nem értem hogy ezt a quiet hours funkciót miért kellett a cortánához kötni...
de ez már párszor ki lett itt tárgyalva...
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz Partyface007 #57197 üzenetére
Igen, a quiet hours nagyon jó, de jó lenne, ha működne magyar régióval is, és esetleg magától kapcsolná a mobilnetet, wifit. Vagy legalább egy mobilnet kapcsoló az értesítési sávba...
-
Partyface007
őstag
válasz Воланд #57182 üzenetére
köszi, akkor ezért nem találtam sehol erről leírást :-(
nagyon gondolkozok hogy visszajöjjek wp-re és itt elhangzott a fapados.....hát van benne némi igazság...
félre ne értsetek mert alapvetően tetszik a wp főleg a gördülékenysége de MS igazán gondolhatna ilyen kis "apróságokra" is mint ez pl. hogy éjszaka az emberek 90% azt akarja hogy ne csipogjon a telefonja de mondjuk a család azért elérhesse ha van valami gond ne adj isten...
nekem nagyon hiányzik hogy nem lehet profilokat kialakítani amivel éjszakára mondjuk le lehetne halkítani kikapcsolni a wifit, adatforgalmat, BT-t minden ami nem kell éjszakára...
jó, végülis a quiet hours megoldja ami nagyon fontos hogy ne zavarjanak éjjel kivéve akit én engedek de azért egy kis testreszabhatóság nem ártana senkinek szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz gyurkikrisz #57190 üzenetére
Gondoltam, az erős volt. Fapados a symbian volt.
Olcsó volt, többet is vettem. Család amúgy el van vele a maga módján.Koncentráljuk az emag akcióra. Még több WP-t a népnek.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
csabi94
őstag
válasz confuser #57179 üzenetére
Nem tartom jó ötletnek, hogy a fejed mellett, az éjjeliszekrénynél az áram is úgy menjen, mint a wifi jel, mobilhálózat, stb. Szerintem egészségügyileg kifejezetten rossz lenne. És én még egyetlen egyszer nem löktem le a telómat a kínai töltőpadról, pedig volt olyan is, hogy olyan helyen dugtam be ahol ritkán alszok, nincs éjjeliszekrény, és magam mellett volt egész éjjel az ágyban a telefon.
Amúgy maga a qi töltés nagyon hasznos, főleg, hogy nekem van, hogy napi 2x kell tölteni a telómat, csak rádobom, és alig tölt lassabban, mint a vezetékes töltő. 2, 2 és fél óra alatt feltölt. -
válasz Воланд #57185 üzenetére
Figyu, nekem már nem kérdés, hogy a wp fapados. Kellett ez a kis szappantartó, hogy be is bizonyítsa. Mint korábban mondtam az alapok sem mennek neki. A BB10 jelenleg (amit én használok utolsó hivatalos OS) nem tökéletes. Ismert pár hiba főleg mailnél, de még ezeken nekünk javítanak, ti marha messze vagytok az alapoktól is.
[link]
Az a kis off zárójelben látod mit művel a gondolatokkal?Ettől függetlenül el lehet vele lenni és használható mint bármelyik más. Minden szokás kérdése!
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Kolondrum #57181 üzenetére
rossz szolgaltatot hasznalsz (vagy szar a bb ), mert nalam anno negy fiok volt push-on es semennyivel sem merult gyorsabban tole a telefon. az idokozonkenti lekeres az ugy nez ki, hogy a "telefon" szepen folmegy a serverre, hogy megkerdezze tole, hogy van-e uj email - ha van, akkor azt letolti -, push eseten viszont a server kuldi le a kliensre az uj elemeket.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #57180 üzenetére
nincs.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
válasz Partyface007 #57180 üzenetére
Ez engem is érdekel. Igaz nem néztem még meg, de nekem mailt a BB 15 percenként néz, mert máskülönben (push) olyan iramban merül, hogy hihetetlen.
-
Partyface007
őstag
8.1-en emailnél van olyan opció hogy mikor szinkronizáljon pl reggel 8-tól este 10-ig ....
köszi előre is
-
confuser
senior tag
válasz buca84 #57162 üzenetére
Néztem amúgy komolyabbakat is, de ami tényleg normálisan néz ki, az sokkal drágább, és az is csak kb. 5 mm-ig tölt, szóval kipróbálni feleslegesnek tartottam ennél drágábbakat. Az elgondolás jó, de amíg nem jut el a dolog olyan szintre, hogy mondjuk egy éjjeliszekrény méretben bárhova teheted a telefonodat, és tölti, én nem látok benne (számomra!) komoly fantáziát. Egyszerűen nem merem éjjel rajta hagyni, mert mi van, ha lecsúszik róla vagy csak kicsit is meglököm, és reggel nem kelek fel... Behajítottam én is munkahelyre, de ott sem nagyon használom, mert 1 napot simán kibír az akksi, szóval tök felesleges jelenleg nekem. De ennyit azért megért^^
@Lall
Oh, tényleg, már emlékszem, én kérek elnézést. Ő az, akinek "csak ez a 4 dolog kell" (navi, sebességmérő meg amiket még felsorolt), "ezért elég lesz a régi telefon régi rendszerrel", és most jönnek a 4+os kérdések. -
Partyface007
őstag
http://turbado.hu -val van esetleg valakinek tapasztalata?
-
válasz cattus #57171 üzenetére
Na az jó lesz. Illetve hol van nálatok az éjszakai üzemmód amikor lejön wfiről, mobnetrő, hálózatról, ergo alszik, de mégis egy mozdulattal felkelthető. Ami miatt nem eszik sokat az akkuból. Bár így sem vészes, de ha lehet növelni az jó lenne.
-
Lall
veterán
válasz #90933760 #57169 üzenetére
Van bt küldés, csak külön app van rá (talan bt file transfer a neve) és a gép is felismeri a Zune program segítségével (kb. mint iOS-nél ai itunes). Igaz, csak zenét, fényképet és videót tud szinkronizálni rá. Szemely szerint én nagyon szerettem, mert egyszerű és kényelmes volt. Pl. tud WiFi szinkront is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
törölt tag
Már beszéltem az eladóval, holnap még kipróbálok egy másik kártyát ha azzal is szar akkor megy vissza neki, hacsak őkegyelme nem tűnik el közben. Ugyanis ez nem rejtett hiba és nem is postázási, erről tudnia kellett neki is úgy adta el, tehát átvert, innentől kezdve le is léphet szépen.
És akkor megveszek egy szappantartó, de legalább 8.1-es szart, ámen. De ez annyira felkúrt hogy egyszerűbb droidot venni inkább.
Egyébként maga a rendszer tetszik. Csempéket lehet hozzáadni amúgy? Vagy csak annyi ami kint van? Mert azt megtaláltam hogyan lehet átméretezni őket, de újakat nem találok.
[ Szerkesztve ]
-
Nem látom ha valami "történt". Egy értesítési led semmi. Más WP-n esetleg van?
-
bhonti
aktív tag
IE: nekem az a fura, hogy a wap oldalakat nem viszi... pedig arra a Windows CE alatt is képes volt. Meg mindig kilépnek az oldalak és léphetek vissza, sajna.
Amúgy teljesen jó vétel volt ez a Lumia 530. Gyors, stabil, és sokáig bírja.[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
-
buca84
őstag
válasz Plazmacucci #57163 üzenetére
Ok. Már nézem is.
Lumia 730 DS menne ilyen töltővel, ilyen hátlappal?
Mondjuk a kommentek nem bíztatóak...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
confuser
senior tag
válasz SOAD19 #57156 üzenetére
Én 1500-ért rendeltem a hunyorgószeműektől postaköltséggel együtt. Megjött, működik. Majd beleroskadok ezekbe a hatalmas költségekbe, amikbe önként verem magam.
@Baltofarkas
Nem is értem, hogy tudsz ilyen hangosan szenvedni, amikor csak olvaslak.Nem lett jó az átalakítód, vagy rossz irányba rakod bele a SIM-et. Egyébként általában a régi SIM maradványa az átalakító, ilyen házilagos megoldással még nem találkoztam, de annak is működnie kéne.
Bluetooth fájlküldés van, nem kell hozzá semmi app. Illetve de, valami, amivel a küldendő appot meg tudod nyitni. Lehet az fájlkezelő, zenelejátszó, képnézegető, videólejátszó, adobe reader, akármi. A Bluetooth-nak is be kell lennie kapcsolva (nem atomfizika ez, ha nincs bekapcsolva, akkor nem tudsz rajta keresztül küldeni semmit). A fájlodra hosszan nyomsz pl. majd share -> bluetooth
Gépre semmi "progi" nem kell USB-hez. Bedugod, win7+ megkeresi a drivereit, és külön meghajtóként látod a sajátgépben. XP-hez úgy rémlik SP3 és/vagy WMP11 kell. De mivel nem tudjuk milyen oprendszered van, nem fogok bele további találgatásba.
-
BiP
nagyúr
A vezetéknélküli töltőt nem kell minden nap kihúzni ám
Munkahelyen rohadt hasznos. Bemész az irodába, rádobod a telót, visszaérsz megbeszélésről, rádobod a telót,stb.
Ha hívnak, csak felveszed, nem kell lehúzni róla a telefont.
És nem kell dugiszálni, egész nap töltve van, kényelmes. -
l925
tag
sima töltőt is csak egyszer kell bedugni plusz ugyanúgy lehet töltés alatt telefonálni és mobilozni is. Na de am nem kekeckedni akartam, valóban felfogható plusz kényelmi funkciónak ez a vezetéknélküli töltés dolog, de több az olyan felfogású ember ezen a téren mint én és tényleg csak mellékes dolog
-
SOAD19
addikt
Én már ki se húzom a töltőt a konektorból. Jó lenne egy qi töltő, de nem olcsó, főleg, hogy még qi hátlapot is kellene venni, ami kicsit rontana is a telefon kinézetén. Illetve normál töltéssel egy jó óra alatt fel van töltve a telefon, qi-vel, ha jól tudom kicsit hosszabb lenne. De tény, hogy kényelmesebb lenne qi-vel.
Igazán fejleszthetnék az ie böngészőt... Google képkeresőjénél tragikus a helyzet, rákattintok az egyik képre, aztán össze-vissza ugrál, főleg, ha nagyítanék is. Webshopoknál is ez van a képek nagyításánál, megkergül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor úgy látom vennem kell egy másik simet.... De tartok tőle hogy a telefonnal van a baj, mert kreáltam sablon alapján átalakítót többet is és egyikkel se megy még mindig.
Ja látom nincs BT küldés, nagyszerű. Valami app rá? És milyen progi kell a gépre USB-hez?
-
l925
tag
válasz thegaben86 #57079 üzenetére
Semmivel sem gyengébb a 925 a 735 től. Sőt..
lefogadom egy jó 1-2 év múlva ugyanúgy feledésbe merül mint most pl a 720. A 925 nek szerintem is csak annyi hátránya akad csupán hogy gyengébb az akkumulátora. De fogadni mernék hogy a 735 sem bírja ki egy napig intenzív nyomogatás mellett.. a 925 szerintem a legjobban sikerült Nokia Lumia.
Én nem javaslom azt hogy 925 mellett dönts, mert nyílván jobb érzéssel fizet ki az ember ennyi pénzt egy tök új telefonért mint egy régebbiért. szoftveresen nézve a támogatottság mindkét telefonnál ugyanannyi idő -
MasterMark
titán
Dátum és idő megint elállítódott valamiért, pedig most még csak nem is automatikusan volt, hanem manual-on és jól volt a dátum beállítva.
Most átraktam automatikusra megint, és most jó időt mutat.
Ez miért van?
Switch Tax
-
NGA
addikt
köszi, lenne egy 925 35e-ért, igaz kicsit strapás külsővel, de akkor lehet lecserélem rá az 520-at.
-
NGA
addikt
lumia 925 vagy 535?
-
törölt tag
Biztos, hogy nincs valami ilyesmi bug? Mert nem hiszem el hogy még mindig nem sikerült jó helyre raknom. Vagy bekapcsol és nincs sim amit még megértek. Vagy bekapcsolásnál bejön a WP kék logó és egyből újraindul és csinálja a végtelenségig. Tényleg nem jó helyen van még mindig vagy valami szar ezzel a telefonnal?
Ha átrakom másik telóba ott jó a sim.[ Szerkesztve ]
-
SzahoteN
csendes tag
válasz this is life #57138 üzenetére
Szia!
Átállítottam korlátlanra, de semmi változás...
-
törölt tag
Megjött ez a cukiság, 8862.144 a verziószám, a Microsoftos link szerint ez a legutolsó akkor az rendbe van nyomtam egy visszaállítást és cső. Viszont azt írja, hogy szolgáltató T-Mobile Hungary SW, most akkor ez egy Trés telefon volt és T szoft van rajta? Mert én függetlennek vettem, de hogy tényleg az-e vagy utólag lett függetlenítve nem tudom, mert amúgy is T-s vagyok. Meg még nem is sikerült a kártyát beletennem. Kurvára jó poén volt kitalálni ezt a sim méretezős baromságot, a nanosim-et nem tudom beletenni hogy működjön. Eddig egy óra basztatással csak oda jutottam hogy vagy ugyanúgy nincs sim vagy bekapcsolásnál félúton újraindul. Gondolom rosszul érintkezik azért bolondul meg és indul újra. Mint egy kiköpött Windows.
Kártya nélkül megy frankón, úgyhogy biztos az a baja hogy nem sikerül még mindig pontosan a helyére tennem azt a szart. -
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #57134 üzenetére
A Titan csak WP-n belul volt felsokategoria, a kepernyoje mar akkor is harmatos volt.
"Bad reklám is reklám too"
-
SzahoteN
csendes tag
Sziasztok!
Van egy NOKIA LUMIA 635-ös készülékem. Első "okos" telefonom.
Háttérben zajló mobil adatátvitel korlátozás visszakapcsolásában tudtok nekem segíteni.
A bekapcsoló csúszka inaktív.Így várom az ötleteket!
Valahogy sikerült kikapcsolni. Így ha nem tudok WI-FI hálózatra csatlakozni, akkor nincs internetelérésem a telefonon!Előre is köszi!
Balázs
-
tomboy0013
veterán
válasz Integrale #57130 üzenetére
Köszönöm De azt is odaírhatnám, hogy a titán 3 éve felsőkategóriában mozgott az 535 meg az alsóban van. Talán így nem olyan sokat számít az a 3 év. Igazából csak rá akartam világítani plazmacucci-t hogy nem olyan rossz annak a kijelzője. Ami 3 éve elment egy felsőkategóriás modellben az még ma elfogadható az alsó kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
lorcsi
veterán
válasz cellpeti #57127 üzenetére
blade 1 -ről váltottam, szerinted ?
írnak itt visszább 1-2 hibát..de én még nem találkoztam semmi komolyal
navihoz elég komolyan használom..2-250km-et naponta..gond nélkül veszi
explorer nálam még nem fagyott le
progikat mindenre tudtam jókat találni
fotókat is jól készíti (a lumia creative studioval pillanatok alatt lehet frankó effekteket ..és a megosztás is csak egy pillanat)
szerintem elég jó ár-érték bajnoka hátlapra érdemes figyelni, mert van a mi csúszós. de nekem a szürke kicsit sem
bal hátul van egy kis mozgása a hátlapnak, de ha itt nem írnak róla nekem fel sem tűnik. és állítólag bekapcsoláskor bal fent van egy dead pix (?)..hát nem tud érdekelni..nem sokszor kapcsoltam még ki..és a napi használatban sem tűnt még fel
a kis bladeről talán egy fél perc volt mire bt-vel átszipkázta a névjegyeket..
a 16-os sd-t átpakoltam a 735 formázta..és minden happy
win7+ egy progi..és külön meghajtó..megy minden másolás mint a távirat[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
félisten
-
Integrale
veterán
válasz Plazmacucci #57129 üzenetére
Ugy, hogy kozel azonos a pixelsuruseguk. Titan 480x800 4,7"-on, 535 pedig 540x960 5"-on.
"Bad reklám is reklám too"
-
félisten
válasz tomboy0013 #57128 üzenetére
Igen, de továbbra sem értem hogy jött képbe egy ~4 éves telefon
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tomboy0013
veterán
válasz Plazmacucci #57126 üzenetére
Elolvastad amit írtam?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
elolvastam a Lumia 735ről a cikket. De kiváncsi lennék a ti véleményetekre, hogy milyen is ez a teló. Akinek van írjon nyugodtan, mindent meghallgatok/elolvasok
Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
válasz tomboy0013 #57125 üzenetére
A Titan össze sem hasonlítható ezekkel. Az egy jól kinőző hatalmas feature phone.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tomboy0013
veterán
válasz lorcsi #57119 üzenetére
4" méretben már ott az 530, 4,5"-ban ott a 630, nembaj az ha 5"-ban is kiadnak egy alsókategóriás modellt legalább van választék. Ha WP-n belül maradunk ott a HTC Titan aminek arányaiban közel azonos jellemzővel bíró kijelzője sem csúnya szerintem, csak a mai trendek miatt gondolják így az emberek. Hangsúlyozom, hogy alsókategóriáról van szó.
-
ldave
félisten
Zinio-t és Spotify-t használ valaki? Előbbi az utóbbi időben nem hajlandó csatlakozni és ezáltal letölteni az új magazinokat, utóbbi pedig valamiért nem tartja meg az offline-be tett playlist-eket, ami otthon wifi-n leszedek, az napközben egyszer csak törlődik a telefonról (L925). Ez csak azért probléma nekem, mert mindkét szoftverre előfizető vagyok és már nagyon zavaró, hogy most ezt kapom a pénzemért.
A Slime draws near! Command?
-
SsPL711
őstag
válasz polonic #57115 üzenetére
Nekem is van céges Exchange fiók beállítva, de nem az az elsődleges.
Így, a képernyőzár kódja, kikapcsolható.
Az Exchanges-es fiók felvétele, beállítása során sem volt ilyen megkötés, hogy csak képernyőzár kóddal lehet felvenni.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
lorcsi
veterán
válasz Bukk900 #57113 üzenetére
az a baj, hogy az 535 is nagyon lassan jön
még sehol nem kapni
max rendelhető..de mintha kissé sok lenne az a 37 amit kérnek értemondjuk 5'-on az a 960x540...elég ronda lehet
kár volt emelni a méretet..4-4,3'-ban tökéletes lehetett volna[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bukk900
őstag
válasz Gery1987 #57095 üzenetére
Másnak is nehéz választani az 520 - 530 - 535 között. [link] Nálam a vaku eldöntené a kérdést.
(#57079) thegaben86: ha fontos a kamera akkor 925 (jobb képminőség, van képstabilizátor, dupla vaku, veszteségmentes zoom videónál, a 735-nél ezt nem tudom van-e), egyébként 735 a jobb választás.
(#57104) SymbianOS: "Lumia camera frissült" csak az a baj, hogy nem az 5.x.x.x verzióra
(#57112) rinpocse: ezt telepítsd, töröld a meglévő térképeket, átállítod a mentés helyét SD-re, majd újra letöltöd a térképeket.
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek. Valaki írja le nekem, lépésről lépésre, hogyan kell a telefonra (Noki Lumia 735) letöltött térképeket átmásolni az SD-re. Köszönöm.
-
Burt1793
veterán
Nekem most még Nokia kamerának hívják, ez a legjobb? Vagy szedjem le a Lumia Camerát?
-
Lumia camera frissült. Gyakran jönnek frissítések?
-
cattus
addikt
Na mi van, ma senkinek nem megy a linkelés?
Do the thing!
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #57087 üzenetére
-
Burt1793
veterán
válasz Gery1987 #57097 üzenetére
Én sajnos nem ismerem a telefont, a 930-at is kb erre használom, az nagyjából használható ezekre a feladatokra. A FB app kicsit más/szarabb, mint az androidos, meg kell várni, mire betölti előre a falat (0,5-1 sec) és utána már minden gördülékeny, addig szar. Ez gondolom 520on több idő és akkor zavaróbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest