- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz diegho #55095 üzenetére
Ennek semmi koze a Nokia felvasarlasahoz, egyszeruen Snapdragon 400 es 800 kozott nincs semmi, amit belerakhattak volna a 830-ba. Igy kapott 400-at, meg olyan minoseget, hogy meg a 930-cal a zsebemben is megdobbantotta a szivem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
JamesHun
addikt
sziasztok
nincs valami működő password és egyéb adatok kezelésére szolgáló progi aminek van IOS, PC és WP-s appja?
1password öt néztem, de az IOS en megy, de WP-n vacakol és el sem indul a sync része meg nyekereg egy file ra amit nem talál. Nincs valami hasonló app ami esetleg skydrive ot használ?SeriesX: JamesSHun
-
Integrale
veterán
válasz diegho #55092 üzenetére
Amikor nyáron vettétek az 520-at, akkor a 820 már majdnem 1 éve piacon volt, a kezdőára meg szinte forintra ugyan ott volt mint most a 830. A különbség csak annyi, hogy az akkori felső kategóriától nem volt annyira eltávolodva hardveresen.
A cikk írásakor itthon a szürkeimportos gépek valamivel kevesebb mint 150 ezer forintért kaphatók. Ugyan szürkeimport a példa, de a lényeg leszűrhető.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
diegho
nagyúr
Csak én érzem úgy, hogy ezzel a Nokia felvásárlással mi nem jártunk túl jól? Emlékszem tavaly nyáron, mikor az 520-akat vettük, 40k volt függetlenül és 80-90k volt a 820-as. Most meg 30k az 530, de 100 alatt nincs 830-as. Ez így elég gáz szerintem, pláne, ha azt nézzük, hogy a 735 is 75k, de nem tud mindent, amit a 830.
-
Lall
veterán
Lehet félreolvatátok. (sokan járnak így). A telefonszám utolsó 4 számjegyét kell megadni neki és oda küldi majd az sms-t. Nem az egész telefonszámot! Ugyan ez van az emailnél is. Nem a teljes email cím kell neki.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MTbc
senior tag
Üdv, kéne egy kis segítség, jelszó elvesztés probléma.
live.com mail cím jelszó kéne Lumia 620 frissítés után kéri a telefon, de sajnos nem tudjuk, jelszó emlékeztető nem küldi sem a megadott mail címre sem sms-ben.
Bevan állítva 2 gmail-es email is ami szinkronizál mindent, de oda belépve nincsen egy kontak sem a címtárban. Lényeg az lenne hogy legalább a kontaktokat megmentsem utána mehet a reset.
Már minden lehetséges jelszót kipróbáltunk, a boltban lett beregisztrálva és nem írta fel a tulajdonos.
Nem találok semmi manuális sync-et pc és közte, Windows 8 Áruházas szinkronizálós szar alkalmazás meg csak fotókat meg ilyen szarokat szinkronizál.
Van esetleg valakinek ötlete? -
Lacpac
őstag
Frissít magától, csak van hogy kicsit lassú.
-
egykori
őstag
Sziasztok, a 820-assal csináltam biztonsági mentést a felhőbe. A kérdésem az, hogy mivel másik Lumiám lesz, arra vissza lehet állítani egy az egyben a mentést? Vagy ez nem jó ötlet.
A másik probléma, hogy amikor újratelepítettem a telefont, akkor mind a ~160 app lekéredzkedett, ami valamikor fel lett telepítve, de már nem használtam. Az accountomból ezeket nem lehet valahogy kitakarítani? Nem láttam ilyen lehetőséget.
Köszi.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Xbox Music-ban hogyan lehet frissíteni a zenéket?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
sentinel
aktív tag
-
tailor
őstag
30% kedvezmény a 735-re a T(r)énél, az első 735 regisztrálónak: LINK
[ Szerkesztve ]
-
-
mdraco
őstag
Miért nem jó a gyári program? Battery Saver.
-
SsPL711
őstag
válasz J.J. András #55060 üzenetére
Nincs semmi felé denim a T-MOBILE-nál.
8.1WP van, azzal nincs gond.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Integrale
veterán
Insider háttérbeli tevékenységére egy példa:
Indítsd el a zseblámpát Insideren belül, kapcsold be, majd ki és zárd le a képernyőt (ne lépj el a zseblámpa kapcsolójáról) 1-2 óra és töltheted is a telefontAtiv S-en 625-ön és a 930 -on is így működik sajnos.
J.J. András: a másik topikban már kaptál választ .
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
J.J. András
őstag
sziasztok,
T-Mobile kidobta már lassan 1 hónapja a DENIM ( WP 8.1) frissítést, és le is szedtem WiFin keresztül.
Érdemes feltenni ???Nekem semmi bajom a Lumia 520-as sebességével, a benne lévő szoftverekkel, nekem amire kell, arra bőven megfelel szoftveresen.
Nem akad ez a DENIM ? Nem lesz több "megfigyelés és adatgyűjtés" a telómon ezáltal ?Valaki tud segíteni, mi a véleménye az új 8.1-ről ?
üdv: András
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Lall
veterán
Nagyon kedves kis app, jelez, hogy lemeritette a telefonod és monitorozza, hogy meríti a telefonod. Lehet, hogy nálad épp nem meríti a telefont (kétlem, mivel monitorozni csak úgy tud, ha lekérdez), de hidd el sokaknál igen. Olvasgass néha a Lumia topikokba.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Sweet Lou 6 #55056 üzenetére
Írj a supportnak. Mintha máshol az lett volna javasolva
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
törölt tag
válasz Sweet Lou 6 #55054 üzenetére
Ezt találtam: [link]
-
Sweet Lou 6
addikt
Erre tudja valaki a megoldást? hard resetet nem szeretnék.
sweetlou6.wordpress.com
-
B0SS
csendes tag
Nálam mostanában azt játsza a rendszer, hogy mikor a zsebemből előveszem, nem villan fel a glance plusz a feloldó gombra se reagál, totál sötét. Pár perc után persze újraindul de nemtudom h a gombnyomkodástól vagy magától.. Ja és ilyenkor a glance állandóan bekapcsolt állapotban van. (ha nem érzékel fényt csak akkor kapcsol le)
-
blakey
titán
Valami nem jó nálatok, mert ha ez így működne akkor már rég kivágtam volna az ablakon. Lehet, hogy a SIM-kártyával van valami gond, de akár beállítási hiba is lehet. Ez a működés nem normális.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
moleculez
veterán
Nekem is ugyanez. Csak nálam, úgy jön elő, hogy egyszercsak "lefagy" a Glance, nem kapcsol be a kijelző, csak újraindítás, deabbol sem a sima, hanem hangerő le+power. És akkor megkapom az összes létező,sms-t nemfogadottat, amot akarsz...
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #55037 üzenetére
Nekem minden újraindításnál májusi időpontra állítja a dátumot, kézzel kell beállítanom, utána vissza automatikusra.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
blakey
titán
Téli időszámítás miatt lehetett (váltás volt), valamit a hálózatod, telefonod, rosszul kezelt.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gery1987
őstag
Helló!
Nekem a kistesó van. A 8400. Teljesen használható nem akad úgy mint a nagyobb. Ott az érintővel lehetnek bajok, és úgy látod hogy szaggat a rendszer pedig nem. A 8400 ebből a szempontból jobb másban gyengébb. Kisebb kijelző, fele RAM és belső tárhely és csak VGA előlapi kamera. A többi csont ugyanaz mint a nagy. A 20k-s felár sztem picit indokolatlan.
A 630-al én is szemeztem de mikor láttam, hogy se közelség érzékelő (valahogy állítólag meg van oldva hogy lekapcsoljon a kijelző hívás közben), se előlapi kamera (mondjuk nálam nem lényeg), és még olcsóbb is a hazai hivatalos 2 év háztól házig garival meggyőzött. Az tény hogy a Nokia jobb anyagból épül fel, de picit butább mint kellene. Az új széria szerintem el lett tolva. A 730/735 az már valami.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Integrale
veterán
Oke mester! Probalja ki es rajon. Nekem eddig az osszes telefonon furcsa meruleseket produkalt. De kerdezd meg Lalll-t, ra tisztan emlekszem, hogy ugyan ilyen gondja volt. Ativon es 930-on is volt olyan, hogy orakig 100%-on volt, majd kikapcs bekapcs es vissza mar nem kapcsolt, mert nullan volt, ezt eljatszotta ketszer, insidert letiltottam es soha tobbet nem jott elo.
Lathatod, hogy kulonbozo appok maskepo mukodnek, valakinel pl kilepkedett a Music app mostanaban, nalam sosem.
[ Szerkesztve ]
-
A szolgáltatódnál lehetett zavar, onnan jöhetett a hibás idő. Nekem mondjuk legutojára évekkel ezelőtt volt ilyen, a Pannon a hármas metró északi végénél fél órás csúszást küldött le - rendszeresen elállítva az akkori telefonom, mikor arra jártam.
“All nothings are not equal.”
-
Clemi
veterán
válasz Integrale #55039 üzenetére
Na most aztán jól megmondtad a tutit. Másfél éve használom (már a második telefonon) egy éve pedig a nejem telóján is fut és abszolút nem meríti a telefont. Ha nincs WiFi és csak 2G van bekapcsolva, óránként 0,7% a merülés. Egyébként meg ha extrémen merül a telefon és kikapcsolás közeli állapotba merült, vajon van-e értelme annak, hogy van ami jelez és nem csak buta képpel veszed elő a telefont a zsebedből, hogy jéééé ez meg mióta van kikapcsolva? Miért kapcsolt ki?
-
ilko
csendes tag
Teljesen hozzá nem értőként kérdezem... wp-s, dual sim-es itthoni, jó garanciás telefont keresve prestigio 8500 vagy nokia lumia 630? Esetleg van-e valami alternatíva, ha max. 50 ezer lehet?
-
Integrale
veterán
-
Pityu89
senior tag
Üdv!
A 820am extrémen merül. Már régen nem bír egész napokat, csak 17 órákat, de a ma reggeli felháborító volt.
Este felraktam tölteni, ma reggel pedig a merülést jelző csipogására keltem. A töltőn lévő teló lemerült!Insiderrel lehet látni, hogy hajnal 1kor feltöltött 100%-ra, majd kikapcsolta a töltést. 6 óra alatt pedig lemerült 9% ra, és nem kapcsolta vissza a töltést.
HR volt már jó párszor, legfrissebb T szoftver van rajta.
Mi lehet a megoldás? Akku csere? Vigyem vissza a T-be? Novemberben lesz egy éves a telefon.
-
MasterMark
titán
Megbolondult vasárnap óta az autómatikus idő. Májusra állította a dátumot, az órát összevissza.
Most átállítottam kézire, de ez miért van? Eddig nem volt gond.Switch Tax
-
Jaded
őstag
válasz Partyface007 #55024 üzenetére
Mindent elnémít. Pl whatsapp,messenger sem jelez. Nincs a feloldásnak sem hangja, se a billentyűknek. Akik hozzá vannak adva az inner cirle-höz, azoknál jelzi a hívást, sms-t, de ha jól rémlik mást nem.
Renault Megane IV Limited
-
valaki_xy
tag
válasz tomboy0013 #55032 üzenetére
Akkor az lehet más.
-
polonic
félisten
válasz Partyface007 #55024 üzenetére
igen
-
gyurkikrisz
őstag
válasz tomboy0013 #55028 üzenetére
Akkor ez a hétvégi critical update
-
valaki_xy
tag
Megnézem, nekem frissítés előtt és után is az volt a verziószám.
#55027: Csak valami nyelvi támogatás, egy perc alatt felrakta.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Köszönöm! Akkor ez az, ami pénteken lett elérhető.
-
tomboy0013
veterán
Frissítés verzió: 8.10.14192.280.
-
Partyface007
őstag
When it's on, any phone calls you get will go straight to voicemail, and all notifications will be silent (unless you've told Cortana you'd like to hear from the people in your your inner circle.)
ez valóban így működik és minden értesítést elnémít? SMS, e-mail és egyéb third party alkalmazásokat is pl viber?
köszi előre is
-
Integrale
veterán
-
Partyface007
őstag
válasz gabber01 #55011 üzenetére
lehet hogy a Nokiának már nem elemi érdeke de mivel MS egy rakat pénzt fizetett neki hogy liszenszelhesse pár évig így elég csúnya lenne ha nem fejlesztenék tovább wp-re. Mellesleg a Nokia nyilatkozta hogy nem hagyják abba a fejlesztést wp-re csak más platformokra való fejlesztést előtérbe helyezik egy időre...
Mondjuk személy szerint én nem tartom elképzelhetetlennek hogy MS egyszercsak kilóra megveszi a Nokia térképrészlegét úgy ahogy van...
-
tomboy0013
veterán
Jött egy rendszerfrissítés. Fent van a PfD.
-
Clemi
veterán
válasz tomboy0013 #55016 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, de szvsz nálad van valami kanyar. Nekem a FB chat csak az első üzenetnél jelez, illetve ha elhagyom az asztali gépen a FB oldalt, illetve nem az van a monitoron az előtérben.
Ehhez kapcsolódik, hogy a telón lévő FB alkalmazásban kikapcsoltam minden értesítést, csak a FB Chat jelez.A Creativ Studio nálam hibátlanul működik, most próbáltam ki direkt.
(L820+Cyan)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tomboy0013
veterán
válasz gyurkikrisz #55015 üzenetére
Nem csak, hogy előtérbe van asztali windows-on ablakban a facebook, de beszélgetés közbe is pittyeg. Nemt udom régebben is csinálta-e, de a napokban kezdett el zavarni. Eddig azzal orvosoltam, hogyha chatelek akkor kikapcsoltam a netet közbe a telón. De úgy látom akkor nincs olyan beállítási lehetőség amivel alapból tudja a telefon, hogy másik platformon chatelek és akkor nem jelez feleslegesen.
Egyébként csak nekem nem működik a Creativ Studio? Azonnal kilép ha meg akarok programon belül nyitni egy képet, ha a galériából akarok belépni akkor meg semmit sem csinál.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz tomboy0013 #55010 üzenetére
Vagy némítsd el a messengert (action centre-ben [bár ez komplikált] vagy magában az appban válaszd ki hogy némítsa le magát x időre). De ha előtérben van gépen a facebook ablakja, akkor se csipog a teló.
-
Gery1987
őstag
válasz tomboy0013 #55010 üzenetére
Lődd le a hálózatról a telefont. Ne legye se WiFi se mobil adatkapcsolat mert szinkronizál. Főleg a Messenger.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
hodostamas
addikt
Sziasztok
hétvégén vettem észre, hogy gyenge wifinél néhanéha kiírta hogy nincs internet, de kapcsolódva volt. Wifi Ki-be és jó lett mindig. Most itthon nálam is eljátszotta ezt a teló...
Ilyenkor van app ami látja a netet és rendesen működik, de pl az áruház azt írja nincs net.
Lumia735+Denim.
Lassan 1 hónapja megvan, ilyet még nem csinált.
-
gabber01
addikt
válasz blakey #55009 üzenetére
Már elérhető, igaz még csak béta, de elvileg ugyanazt tudja (amit mondjuk nem nehéz, mert sokat eleve nem tud). A Nokiának pedig már nem elemi érdeke fenntartani a wp-t, amennyiben az androidon meg tudja vetni a lábát (márpedig erre igen jó esélye van az ingyenes, offline funkcióval).
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
tomboy0013
veterán
Tud valaki megoldást arra, hogyha gépen facebook chatelek akkor ne pittyogjon minden üzenetnél a telefon? Baromi idegesítő egy idő után
-
blakey
titán
válasz gabber01 #55006 üzenetére
Várjuk meg, hogy miként jelenik meg. Lehet, hogy a Nokiákhoz képest butított lesz, feltéve, hogy szeretnék még életben tartani a wp-t.
-
Gery1987
őstag
válasz diegho #55002 üzenetére
Helló!
Nekem a kisebb van a 8400 duo. Én imádom, nagyon jó kis gép! Semmi röccenés, remek üzemidő a 2 SIM kártyával együtt is. Én nem bántam meg. De ha gondolod csináltam fórumot a kicsihez, nézz be oda.
-
gabber01
addikt
Ugye már egy ideje nyilvános, hogy a Here/Drive+ navi androidra is elérhető lesz. Mivel nekem a jól használható, ingyenes navi nagyon fontos, ezért amikor megvettem az L625-öm gyakorlatilag nem volt más alternatíva wp-s telókon kívül. Amennyiben ez korábban napvilágot lát, lehet hogy én is vártam volna a váltással, bár valószínűleg akkor is ugyanígy döntöttem volna, mert marhára elegem lett a droidból. Azóta sem bántam meg persze a váltást, és a következő telefonom is wp-s lesz, mert a navi számomra csak egy, bár igen fontos szempont volt. Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy azért mégis egy igen jelentős vonzerőt vesztett most így el a Microsoft a Lumiak felé. Lehet, hogy nagyon sokaknak ez volt éppen vagy lenne éppen az az utolsó dolog, ami átbillentené a döntést számukra droidról wp-re ha éppen váltáson, telefoncserén gondolkoznak. Most már ez sincs. Akik hozzászoktak a droidhoz azoknak még egyel kevesebb érv, hogy akár csak elgondolkozzanak a váltáson.
A másik, mint wp-s tulaj, vajon elkezdhetünk-e aggódni azon, hogy ezek után mennyire fogja a Nokia telibefosni a WP-s navi fejlesztését, hovatovább esélyes-e az ingyenesség beszüntetése... :/
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
egykori
őstag
válasz bluemirage #55004 üzenetére
Köszi a megerősítést!
Megkérdeztem, nincs neki gyorsnézet menü a beállítási listában, de az időpont ettől függetlenül ott van.
Ha legközelebb találkozom vele, alaposan átnézem.Mivel a 820-asom helyett lehet hogy kapok másikat, ez, mármint a 735 is szóbajöhet. Ezért is érdekelt a kérdés.
-
őstag
válasz egykori #55003 üzenetére
A glance screen (magyarul gyorsnézet) azt jelenti, hogy koppintás nélkül látható a "kikapcsolt" kijelzőn az infó. Tehát a fekete, kikapcsolt' kijelző egy részén látható az óra és miegymás.Ez beállítható, hogy mikor és milyen feltételek közt legyen látható (gyors pillantás, időközönként, mindig be)
A duplakopp, vagy a feloldó gomb segítségével megjelenik a zárolási képernyő (lock screen)... az már színes általában csilli-villi... azt kell felhúzni, mint a redőnyt, a továbbiakhoz. Tehát ha azon van az óra és miegymás az nem glance screen!
Az első szakaszban leírtak a glance screen... keress rá képként vagy youtube-on a Net-en, hogy lásd.
A glance screen (A menüben: gyors nézet) tehát nem a zárolási képernyő, ami felhúzható redőnyként.
A csempés felületet meg a magyar menüben: kezdőképernyőnek hívják.
Azt nézd meg, hogy a menüben van-e gyors nézet (glance screen) menüpont. Szerintem a 735-ön nem lesz.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
egykori
őstag
válasz blakey #55001 üzenetére
Hát most zavarban vagyok, mert kettőt rákoppintott a fekete kijelzőre vagy gyorsnézet képernyőre, melyen látható volt ugyanaz az időpont, ugyanúgy, mint az enyémen, és előjött a zárolási képernyő, amit felfelé húzott (remélem jó megnevezéseket használok, a lényeg, hogy teljesen ugyanúgy működött, mint az enyém).
Most vette a vodánál a múlt héten.Amúgy, én is nagyon meglepődtem ezen.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
A prestigio wp-k mennyire jók?
-
blakey
titán
válasz egykori #54998 üzenetére
Szerintem a képernyőzáron lévő képet láttad ill. azon van óra, stb, egy fekete képpel simán félre lehet vezetni az embereket. Egyik videón sem látom a Glance screent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- EAFC 25
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest