Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Köszi a válaszokat, nem tudtam hogy ennyire reménytelen. Sajnos ismerőst meggyőzték anno, hogy ez a legjobb stb ő meg bevette.
Más. Gyári visszaállítás előtt milyen programmal érdemes lementeni mindent, hogy utána vissza menjenek a dolgok? -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Canon nyomtatót, melyet vezeték nélküli nyomtatásra is szeretne használni. Samsung telómmal simán Playből a Canon print alkalmazás segítségével könnyedén tudok nyomtatni vele, azonban neki Lumia 950 XL van és a Storeban nem találtam ehhez alkalmazást, tudtok esetleg valami javaslatot mivel tudnám működesre bírni? Nem vagyok itthon Windows Phoneban, a tulaj meg még kevésbé
Köszi előre is. -
kerxy
őstag
Köszi a meggyőző válaszokat, edigitalban jó vétel lett volna, kicsit lehet hogy várunk még hátha valahol megint akciózzák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Teljesen WP szűz vagyok, én egyelőre a is maradok, de barátnőmnek szerintem megfelelő lenne, mert nem igazán jön ki az androiddal
Nem nagyon vagyok képben, alap felhasználásra (facebook, zenehallgatás, netezés) szánnánk, melyik készüléket ajánljátok? 520, 530, 630? Nyilván a 630 a legjobb de megéri a felárat, ha csak ilyen alap dolgokra kell?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- PlayStation 5
- FOTÓS beárazás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Swift SF314-34 - i5-8GEN I 12GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest