- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karldergroße #60154 üzenetére
Nekem One S-en volt vele dolgom.
Pocsékul érzékeli az érintéseket. Kb. minden 2-3 billentyűleütést félreütöttem rajta.Az mondjuk lehet, hogy azóta javítottak rajta.
-
KunEmber
senior tag
válasz
karldergroße #55426 üzenetére
Nem mertem. Ez mégis csak Budapest
-
viewdetails
addikt
válasz
karldergroße #54599 üzenetére
karldergroße
Pontosan.bluemirage
Melyik részét nem érted? Priviben szívesen értelmezem Neked, ne terheljük vele a topikot. -
savoo
addikt
válasz
karldergroße #54321 üzenetére
Biztos. Nálam szépen felajánlja már a káromkodásokat is.
-
Kbali
nagyúr
válasz
karldergroße #54284 üzenetére
Naptárból én nemrég kezdtem el használni a Simple-t. Nagyon hasonlít a droidos simple calendar-ra, bár a fejlesztő nem ugyanaz. Több típusú naptárat kezel, kitűzve több eseményt is meg tud jeleníteni és ingyenes.
Google-ról még nem váltam le, megy a levelezés, onnan és oda mennek a kontaktjaim, használom a vállalati exchange-et, Lync-et, skype-ot. Vibert már droidon sem használtam, mert ott is totál megbízhatatlan volt. -
blakey
titán
válasz
-
Melack
veterán
válasz
Zenére Modern Music, ha a gyári nem jó.
Videóra MoliPlayer.
Naptárból mi különleges kell? -
ryori
senior tag
válasz
Mondjuk android előbb jött be mint wp, ez is benne van.
zene-videót talán azért nem fejlesztik nagyon, mert azthiszik hogy az alap jó, naptárat gondolom úgyszintén. bár..
(Utánam kommentelő)
-
Gery1987
őstag
válasz
karldergroße #54259 üzenetére
Hogy őszinte legyek nálam pont azért nyert a WP mert nincs annyira túl cicomázva sokszor mint az Android. És appok sem szarok. Biztos van rá olyan is de én még nem találtam. Én biztos belevágnék a helyedben. Nem fogsz hátrányt szenvedni. Szerintem.
-
cerb
tag
válasz
karldergroße #54261 üzenetére
Megy a gyári naptárral is a google naptár, de én azt nem szeretem, mert a csempéjén csak egy teendőt tud kiírni egyszerre, ami ultragáz. Jelenleg a "CAL" nevű naptárat használom lassan egy éve, vagy mióta megjelent. Nagyon pofásan néz ki, és tud mindent, amit elvárok egy ilyentől. Természetesen ez is tuja szinkronizálni googleból, liveból, facebokból a naptárakat.
-
diegho
nagyúr
válasz
karldergroße #54255 üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy csak a felső közép droid lagol, amelyikre képtelen a gyártó normális szoftot tenni, mert egy Snapdragon400+1GB ram már teljesen jó élményt nyújt, ha a szoftver optimalizált. Persze a WP8.1 kisebb hardveren is szépen fut, nekem van mindkettő.
-
Alexios
veterán
válasz
karldergroße #54259 üzenetére
Volt egy párhónapos időszak amikor nem volt caldev/cardev szinkron, de ez egy jóideje nem áll már fenn.
-
blakey
titán
válasz
Nem tudom honnan vetted, de a névjegyzékkel tökéletesen szinkronizál, sőt, az ősszes gmail-em is időben megjön.
-
Alexios
veterán
válasz
normális szinkronizálás gmail-nevjegyzékkel, naptárral.
Miért nincs?
-
Bukk900
őstag
válasz
karldergroße #54251 üzenetére
Van, FileBox.
-
blakey
titán
válasz
karldergroße #54136 üzenetére
Semmit nem erőltet rád, mindkét meghajtó megjelenik, oda-vissza másolhatsz.
-
savoo
addikt
válasz
karldergroße #54136 üzenetére
Lehet.
-
blakey
titán
válasz
karldergroße #54122 üzenetére
Olyan speciális szavakat használsz?
-
valaki_xy
tag
válasz
karldergroße #54115 üzenetére
Nekem néha az első szó után kitalálja az egész mondatot.
-
hroberto
veterán
válasz
Ha arra gondolsz, felajánl szavakat, néha el is "találja" az aktuális szót.
-
blakey
titán
válasz
Egyelőre csak a gyári használható, én nem érzem szükségèt màsik billentyűzetnek, mondom úgy, hogy swype-ot használtam. Előre jelzi a szavakat, hogy mennyire tanul azt sajnos nem tudom, még nem volt rá szükségem.
-
netpeti98
addikt
válasz
Csak a gyári bllt lehet használni. Van swype, de sajnos nem támogatja a magyar nyelvet.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #54111 üzenetére
Újabb kérdés, (mert nagyon akarom ezt a windows-os Nokiát
Milyen a billentyűzet a Lumiákon, képes-e "tanulni" (mint mondjuk az androidos swiftkey), képes-e előre megjósolni a következő szót az addigi fogalmazási szokások alapján - illetve lehet-e szükség esetén egyéb billentyűzetet letölteni rá?
-
blakey
titán
válasz
karldergroße #54105 üzenetére
Van hotspot, megoszthatod a netet.
-
cattus
addikt
válasz
karldergroße #54105 üzenetére
Meg lehet.
-
blakey
titán
válasz
karldergroße #54051 üzenetére
1 kérdésedre a válaszom, igen, tud. Google Maps-re nem lesz szükséged, azt nem szinkronizál, a "here" sokkal jobb, szerintem.
2. Létezik, egyrészt az új BKK app ill. a beépített Nokiás alkalmazás teljesen korrekt és pontos, Máv menetrend is van.
3. Belső lejátszóját nem próbáltam de a Moliplayer le tudja játszani. Hangminőség rendben van, legalábbis nálam (L1320)
4. Megfelelő
5. Nagyon régen használtam még OVI-s koromba, de szerintem nagyon is használható az új, GMaps szerintem a nyomába sem ér.
6. Törölhetsz csempéket, nem kell mindnek kint lennie, de megszűntetni nem tudod, minimalizálni igen.Lassan 2 hónapja váltottam (androidról), nagyon nem bántam meg, egyelőre.
-
Bukk900
őstag
válasz
Itt egy cikk, ami segíthet dönteni a rendszer választásban. [link]
A felsoroltak közül talán a Volán menetrend nincs,
de ha a csempék nem jönnek be, akkor ez nem a Te rendszered, mert itt nincs más.Látom ezen túltetted magad. -
Gery1987
őstag
válasz
Ha nagyon gonosz akarok lenni én is S Adcance-ről váltottam. Kialakul lassan a véleményem a rendszerről. Az tény hogy nekem nem Nokia van, de fikarcnyi hátrányt nem érzek ez miatt. BKV menetrend van, MÁV is és busz is. Bár utóbbit nem merem fixre mondani. Nekem bejön a csempe kinézet is. Pont ez adja a varázsát, hogy tök egyszerű kezelni. Nem kell attól félni mint Androidnál hogy a kinézet elviszi a fele RAM-ot a fenébe. Ez teszi a dolgát és hozzá lehet szokni.
De ha gondolod privátban is beszélhetünk. Nem akarok Nokia ellen reklámot csinálni mert nekem nem jöttek be formára. A sajátom viszont igen és bátran merem ajánlani. Rohadt jó gép.
-
ecology_83
tag
válasz
karldergroße #54054 üzenetére
Majd megszokod és tetszeni fog, hidd el. Én 4 vagy 5 év iOS után váltottam WP8.1-re és nem hiányzik semmi. Na, jó a jailbrake igen
Egyébként én sok hasznos appokat találtam a bótban, szóval no para, hogy valami hiányozni fog szerintem.A másik, ami felb..., hogy hallom ismerősöktől, hogy a telóboltosok, mondják, hogy a WP nem jó és fagy és akad. Khm, ezt egy android júzer is mondta pl
De miért ennyire lámák az emberek? Ki sem próbálják és véleményeznek. Bár ugyanígy nyírták ki a plazma tv-t is. Haver 200e-es Samu LCD LED(?) 3D tv-jén olyan trágyán mozognak az emberek, hogy hihetetlen, míg az én Pana plazmámom teljesen normálisan.
Barátnőm is megjegyezte, hogy itt miért mozognak olyan furán az emberek?! -
spider80
őstag
válasz
Egyetértek consono-val, ne vegyél wp-t. Marad a drága Android.
-
zsamiatt
őstag
válasz
karldergroße #54054 üzenetére
Ha csempe nem tetszik akkor mit szeretnél ettől a rendszertől? A flacos zenéről, guglis szinkronokról már többször beszéltek itt a forumon.
-
Mevrick
csendes tag
válasz
Ez az én véleményem, ha tévedek valaki javítson ki:
1. igen, kivétel a térképeket
2. bkv tuti van (több fajta is), a többiről nem tudom nem kerestem őket a store-ban
3. le tudja játszani
4. a gyári 8.1-es szerintem megfelelő, de van több alternatíva is
5. párszor próbáltam, nekem jól működött
6. méretet lehet állítani, mappázni, átlátszó csempéket is lehet csinálni háttérképpel, nyilván egy kicsit kötött a dolog -
consono
nagyúr
válasz
Engem lehet, hogy megköveznek majd ezért, de ha nem tetszik a csempe, nem tetszik a Nokia féle Navi, FLAC-ot akarsz hallgatni és a Google Maps-el akarsz szinkronizálni, akkor valószínűleg ez nem a te rendszered... Az Advance meg tényleg egy szutyok, a cégnél már mi is lecseréltük mindet
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest