- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Tud valaki Bp-en egy jó mobilszervízt kijelző cserére?
Nem bírta a járólapot a telefon még tokban sem... -
blueye
veterán
-
Robi86
senior tag
Sziasztok!
Van itt valakinek hosszabb távú tapasztalata a flip4 fólia nélküli használatáról? Értem ez alatt, hogy középen, a hajtásnál nem sérül a kijelző fólia nélkül? Vagy annak semmi "tartó" szerepe nincs? -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Névjegy bevitelkor lehet valahogy hosszabb nevet beírni? Mert alapból keveset enged, egész név vezeték és keresztnév beírása szinte esélytelen.Másik dolog, hogy a Play áruházból letöltött játékokat a Gaming Hub mappából át lehet tenni máshová?
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Gondoltam megírom a tapasztalatom a Z Flip 4 fólia leválás és TMX garancia kezelése kapcsán.
Szóval visszaküldtük (Vodafoneon keresztül), amúgy egyszerre kettőt is, mert mind a Z Fold 4 mind a Z Flip 4 levált 1 éven belül.
Jött az első "jó" hír, hogy az a telefon le volt ejtve, karcos nyomódások a zsanéron stb és hogy ezt nem csinálják garanciába, sőt még fizessünk bevizsgálási díjat is.
Jött is e-mail jegyzőkönyv, hogy itt meg ott, de sejthetitek, hogy ezek nyilván mikroszkóp alatt hatalmasak, valójában meg alig láthatóak.
Na mondtam, hogy én ezt nem hagyom annyiban, vissza is jött a teló.
2 dolgot kifogásoltak, az egyik hogy a kijelző sarok részén volt egy ütődés (ez amúgy valós volt), de nagyon nagyon minimális és az ellentétes oldalon volt, ahol a kijelző fólia levált.
A zsanéron az állítólagos karc meg ott se volt, simán letöröltük és csak valami maszat voltSzóval írtam a Samsung ügyfélszolgálatnak, ők tovább küldtek a központi Samsungnak, bár már ezen se volt egyszerű túljutni, mert a garancia kezdés idejében volt némi vita (eltérés volt a számlán és a garanciajegyen - szállítólevelet kellett kajtatni).
Aztán leírtam, hogy ez azért nem igazán elfogadható és hogy mi köze annak a pici ütődésnek a leválláshoz? (főleg úgy hogy mind3 fold telón levált).
Végül méltányosságban (bár ennek se örültem, mert ez olyan mintha ők akartak volna jó fejek lenni, de ezen már nem akartam kötekedni - na mind1) megcsinálták, így végül megoldódott.
Nem igazán viszi jó irányba a Fold telefonok megítélését...
Janaboy
-
blueye
veterán
Ma érkezett biztonsági frissítés, meglepően hamar kiadták, tudja vki h miért?
-
Csaszi87
tag
Megérdeklődtem közvetlenül a Samsungtól, hogy jár e garancia vesztéssel a fólia eltávolítása. Szerencsére nem jár, a fólia rajta csak egy úgy mond ,,ajándék kiegészítőnek" minősül
-
mich68
csendes tag
ShieldUp Folia kb 2 hónapot bírt a nagy hidegben(-4) pattant fel középen.Most a shein ről rendelt(3db 1400ft)hidrogél folia van rajta.
-
GuruZone
őstag
Nálunk december 24-től bírta szeptember elejéig. Van infó róla, hogy az Oktogon szerviz által (amúgy nagyon faszán) felrakott fólia meddig tart ki?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Csaszi87
tag
Mennyire gyakori eset az, h zsír újan másfél hét után a hajlási gödör alatt 2 csík megjelenik szintén keresztben és csukogatáskor már válik fel ott a fólia?
Recseg-ropog olyankor. Pedig abszolút nem volt gyötörve a telefon. Esténként már mindig kihajtva hagytam ezzel is kímèlve és mégis... -
vkrisz
csendes tag
Semmilyen probléma nem volt. A lányom vitte el, fél órára kellett otthagynia, minden rendben volt a grival is. Simán lehet, hogy odinnal rárakták a legrissebb firmware-t és ettől megjavult, január - februárban kiderül. Az biztos, hogy teljes reset volt. Ha mégsem frissül továbbra sem, megy vissza gariba.
-
vkrisz
csendes tag
Szia!
Megnéztem, de ebből pl. van EUY-os is, szóval nem tűnik mókoltnak a teló. Itt vannak az EUX-os szoftververziók, itt is van ilyen verziószámú fw. Használtan vettem, de van telekomos gari levél is, IMEI stimmel rajta, ill. online IMEI ellenőrzés alapján is EU-s a teló. Ha jól emlékszem a szolgáltatói szoftververziója EUX/TMH-ra végződik.
[ Szerkesztve ]
-
vkrisz
csendes tag
Szia!
Köszi azt láttam, hogy folyamatosan jönnek ki újabb verziók. Engem az érdekelne, hogy egy Telekomnál vásárolt telefonon miért nem frissül önmagától a szoftver. Ha nagyon muszáj megfrissítem én is, de nem igazán tetszik, hogy nem frissül magától a telefon. -
vkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e valaki a következő problémával. A most vásárolt Z flip 4 telefon nem talál új szoftvert, pedig elmételtileg a mostani verzió óta már 5 frissítés is megjelent. Június 1-i biztonsági szinten van a telefon (F721BXXU3CWE6), és ha a jól láttam, már van decemberi frissítés is hozzá. A telefon és a smart switch sem jelez újabb verziót, maga a telefon használt, de magyar telekomnál vásárolt. Esetleg lehet, hogy az a baja, hogy nincs benne SIM kártya (ajándék lesz, így se kártyát se fiókot nem állítottam be rajta előre)? -
blueye
veterán
válasz Csaszi87 #201 üzenetére
Érdemes erre ránézni:
[good lock]
Nagyon sok mindent tudsz tweakelni. -
Csaszi87
tag
Megvan, köszi!
Olyan kérdésem volna még, hogy ujjlenyomat vagy arc feloldásnál lehet úgy állítani, hogy teljesen feloldjon a képernyő, ne kelljen még külön az ujjammal elhúzni a feloldásért mikor már kiold a lakat?
Valamint a gyári óra widegetet lehet valahogy nagyítani? Mert nagyon aprócska, vagy csak külön valami alkalmazással megoldható? Mármint a widgetet tudom kockánként nagyítani, csak a számok nem növekednek az a baj -
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Új vagyok a csapatban.
Lehet láma kérdés, de Huawei P40-ről klónoznám át a cuccaim a Flip 4-re. Végre találtam olyan alkalmazást amit mind kettőre fel tudtam telepíteni. (Ugye Huawei-el a Play áruház kiesett így kissé körülményesebb volt).
Nos a Phone Clone alkalmazás fenn van mind kettőn, a Huawei-nél szépen ki lehet választani induláskor, hogy új vagy régi telefon, de a Samsungnál nincs választási lehetőség csak a régit ajánlja fel akár hányszor megnyitom az alkalmazást, nem lehet változtatni. Pedig már újra tettem többször is.
Erre valami ötlet, vagy van vmi bevált módszeretek klónozásra?
Köszönöm! -
LÁZ
addikt
üdv, itt egy kicsit nagyobb a pörgés, mint a többi zflip-es topikban, így ide írok
csereérett lett a zflip3am fóliája (a telót megjelenés környékén vettem németből féláron ), igaz engem nem zavar még, de lassan cserélném egy rzr40ultrára, viszont szebben mutatna eladáskor.
szóval a kérdés, hogy tud e vki ajánlani jó minőségűt, vagy olyan helyet, ahol nem aranyárban, de megoldják a cserét helyben (gyanús, hogy a gyári szervíz vicces árat mondana rá, és küldözgetni is kellene pluszban /gondolom én/).
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
blueye
veterán
A14, UI6.0 még másnál sem érkezett meg?
-
Pyxee
csendes tag
Lehet amatőr kérdés, de be lehet állítani úgy a rejtett értesítések megjelenítését a lezárt képernyőn, hogy az ujjammal csak megérintem az ujjlenyomat olvasót, és megjelenítni az értesítést?
Iphone-on lehet ilyet és hiányzik, hogy ne kelljen mindig kinyitni ahhoz, hogy a rejtett értesítések olvashatóvá váljanak.
Köszönöm!
-
-
_Fefe_
tag
válasz #35202114 #174 üzenetére
Így van, csak Pesten végzik a fóliacserét, a központi szakszervizben. (Egészen pontosan az Zf3 telómat egy Budaörsön lévő szakszerviz dobta vissza, miután Szegeden leadtam.)
Ha tudjátok, minél előbb próbáljátok garanciáztatni, mielött a kijelző is hibákat produkál. Figyeljetek arra, hogy a telón ne legyen sehol se karc, mivel ha a bukolaton bárhol van egy akár milyen apró karc is, akkor erre hivatkozva ugrik a gari, bármilyen jellegű hiba miatt is akarjátok garanciáztatni. Ezeket persze a vásárláskor nem mondják el...
[ Szerkesztve ]
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
_Fefe_
tag
Sajnos ez van, ez a Samsung hozzáállása. A telefonos ügyfélszolgálat - a szervizben javasolták, hogy próbáljam meg, ha akarom még...- simán lepattint, miután feolvasta cirka 5 perc alatt a hivatkozott jogszabályt.
Az a fura, hogy a Samsung tud a problémáról, de gondolom túl sokba kerül nekik a telók garanciális javítása, így csak kibújnak alóla, gondolván hogy a tulaj nem megy majd tovább az idejét pazarolva. (Ha pl. a youtube-on rákeresel a hibára, talász jópár példát külföldről is.)
Ezért mondtam, hogy szerintem ne válaszd a Z szériát, felesleges még ezen is majd idegeskedned, és nem kevés pénzt elköltened. Talán majd a technológia pár év múlva kiforrja magát a sokadik fejlesztés után.
Ezután én személy szerint háromszor is meggondolom majd bármilyen Samsung termék vásárlását. (A hivatalos szervizben érdeklődve, halkan megjegyezték, hogy ezt a "sérült termék" szabályt bármire ráhúzzák, garanciális javítás esetén. )
-
törölt tag
Feleségemnek tavaly november vége, december eleje körül vásároltam a flip4et. Nála is már egy sávban fel vált a fólia. Szolnokon azt mondták, hogy gyári vissza után fel küldik Pestre (kb 5-6 munkanap), vagy mi vigyük fel és akkor ott szerviz módba rakás után lecserélik a fóliát.
-
icezozo
addikt
Köszönöm a kimerítő választ!
Szomórú ez a hozzáállás a Samsung Szervíz részéről.
Ilyenkor elgondolkodtató, hogy érdemes-e egy új készülékre beruházni.
Mert ha te rendeltetészserüen használod és előjön ilyen hiba, akkor kutya köteleségge lenne ezt orvosolni ,főleg annak a tudatában, hogy rengeteg ilyen probléma van !http://qwankido.hu/
-
_Fefe_
tag
Szerintem felejtsd el a Z szériát. Saját tapasztalat, igaz Z Flip3, hogy kb. fél év után elkezd leválni a belső gyári fólia a kijelzőről.
A leváló fóliát nem szabad eltávolítani saját kezűleg, mivel így a garancia ugrik, viszont cserélni házilag nem lehet, azt csak a központi szerviz tudja spec. eszközzel.
A saját Z Flip 3 telómat beadtam szervizbe, mivel már nem csak a leváló fólia zavart (a hajlításnál kezd el leválni), hanem már a kijelző sem mindig kapcsolt be kihajtásra, csak sokadszorra, vagy kijelzőhibák jelentkeztek, random. A teló 1 éves volt ekkor. A szerviz nekem - és tudtommal másoknak is - elutasította a garanciális javítást, mivel a zsanér külső olalának a szélén volt egy hangyaf@sznyi karc (kb. fél mm). Sehol máshol semmi sérülés, vagy karc. Végig tokban hordtam a telót. Azzal indokolták a garancia elutasítását, hogy sérült a készülék (viccnek jó), ami a nem redeltetés szerű használat eredménye, így nincs garancia. Saját költsegre elvégzik a javítást (fólia, kijelző+akksi - mivel ezeket együtt kell cserélni, mondták ), a hozzávetőleges kötségem 200k körül lett volna. Azóta a fiókban pihen a Zf3.
Szóval, szerintem messze kerüld el még szériát, mivel már ismerősi körben tapasztalva, a Zf4-ről is leválik a fólia egy idő után.
-
icezozo
addikt
remélem nem azért nem kapok választ ,mert mindenkinek tönkrement
http://qwankido.hu/
-
icezozo
addikt
a belső kijelzőnek normál használat mellett ( napi kb 50 "csukogatás" )
mennyi lehet az élettartama ?http://qwankido.hu/
-
fakekorom
tag
ezekkel a Flipekkel lehet összecsukott állapotban telefonálni?
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Fiktivlife
tag
Ez a fórum költözött máshová vagy mi történt ??
-
Atti0925
tag
Érdemes a gyári fóliára rátenni még egy fóliát,v elég a gyári?
Realme Narzo 30 5G
-
-
Atti0925
tag
Sziasztok.Új felhasználóként pár óra ismerkedés után lenne egy kérdésem:összecsukott állapotban csak kihangosítva lehet telefonálni vagy valahol ki be lehet állítani,hogy ne kihangosítva szóljon?
Realme Narzo 30 5G
-
Damos
tag
-
Skyhunter
őstag
Ismim leejtette a vadiúj Z Flipjét. A készülék sarka és a kijelző megrepedt. Yettel nem csinálja meg neki, mert így nem garanciás. Budapesten hol lehet kijavíttatni egy ilyet, és mennyi jómagyar forintot kóstálhat a reparálás várhatóan?
Szerk : küzben visszaolvastam, látom Telekomnál egész pofás akció van. ha ilyen 200k lenne a javítás, akkor már érdemesebb lenne egy újat venni, nemde?
[ Szerkesztve ]
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #137 üzenetére
Na mi újság, hogy döntöttél? Leszel a mi kis klubunk tagja?
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #135 üzenetére
Értem. A gyártói garancia megléte ennél a telefonnál különösen fontos, mert ha ne adj' isten 1-2 év múlva megreped a kijelző, akkor még jól jöhet.
Mivel a Z Flip4 értéke neghaladja a 250 ezer Ft-ot, így egy 2021-es jogszabály értelmében 3 év a garancia. Nekem ez fontos, pedig "csak" 1 évre tervezek, de 2 év garival eladni egy már most 1 éves modellt azért elég csábító lesz a leendő tulajnak.
Csak okosan!
[ Szerkesztve ]
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #133 üzenetére
Csak a sufni GSM boltokat kerüld el.
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #131 üzenetére
Ha a következő napokban aktuális a telefoncsere, ne felejtsd el, hogy a Telekomnál most Samsung akció van, a Z Flip4-re 66 ezer Ft kedvezményt adnak. Én Magentás vagyok, kis csomagom van (Mobil S + 4 GB), és kedvezménnyel 274 ezer Ft-ért ki tudtam hozni a 128 GB-os modellt. A 480 ezer Ft-os nyitóárhoz mérten ez nagyon baráti.
A garis témához nem tudok hozzászólni.
-
Sziasztok!
Nekem is egy két héten belül esedékes a telefonvásárlás. És nálam is befutó szinten van a Z Flip 4.
Annyi tapasztalatom van, hogy az egyik Telekom üzletben az eladó srácnak már egy éve az a céges telefonja. És semmi baja sem a gyűrődésnek, sem semmi másnak.
Mennyire viseli meg ezeket a vezetéknélküli töltés?Viszont a múltkor az Auchanban is ki volt rakva a Z Flip 4 és ott meg a gyűrődésnél a kijelzőt védő plusz fólia már el volt törve. Állítólag azt garban cserélik. Erről tudtok valamit?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
consono
nagyúr
Köszi, hogy előástad! Ami a pixisben van még a Flip 4-en kívül, az az iPhone 14, vagy a 13 Mini, nagyságrendileg mind egy kategória akku ügyileg
Már 2-3 hónapja szenvedek a döntésen, olyan egyszerű lenne az iOS ökoszisztémán belül maradni, de mellette meg kicsit unalmas is..."Mechazilla has caught the booster."
-
Damos
tag
Szia,
Én csak pár napja használom, de kollégámnak december óta megvan.
Szerintem simán ki fogja bírni 2 évig, mert a kollégámén a "gyűrődés" olyan, mint újkorában volt és ugye már 7 hónapja nyitogatja.
Az, hogy elmúlik-e az újdonság varázsa, eléggé szubjektív dolog.
A 3700 mAh-s akksitól nem kell félni, a Snapdragon 8+ Gen 1 nagyon jól sikerült SoC, azon kívül, hogy bivalyerős, rendkívül energiatakarékos.
Nincs negatívum!
-
consono
nagyúr
Sziasztok, használ itt régóta Flip 4-et? Nagyon kihalt a fórum, kevés az infó... Töröm rajta a fejem, hogy egy bő hónap múlva milyen telefonra váltsak és a Flip 4 is az egyik jelölt, csak kicsit tartok két dologtól:
- nem fogja kibírni két évig és akkor szívtam
- elmúlik pár hét után az újdonság varázsaHa van valakinek hosszabb távú véleménye, igazán megoszthatná a pozitívumokat és a negatívumokat is !
"Mechazilla has caught the booster."
-
-
Damos
tag
válasz Lalikiraly #122 üzenetére
Szia,
Igen, természetesen működik a Dual-SIM.
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a telefonba 1 nano sim fér és esim es. Így működik a dual sim? Páromnak fontos lenne.
-
cneref69
tag
A kijelzőt baleset érte
Tud valaki adatokat menteni róla?
Kijelző cserére kit javasoltok, esetleg árat tud valaki saccolni?Xiaomi 13T Pro
-
Sziasztok!
Én most tervezek egy Zflip 4 et venni. Az auchanban ki tudtam ma próbálni. Viszont a kijelzőn mintha már jönne fel a fólia, nyilván sokat hajtogatják, vagy ennyire vacak lenne? Mik a tapasztalatok?
Mi a véleményetek? Van valaki itt még aki régebb óta használ ilyet?
Ja igen és pl az ikeában kapható töltőpad tudja tölteni vezeték nélkül? Vagy csak gyárit vegyek hozzá, már ha meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
insight
aktív tag
Hú, de kihalt ez a fórum.
Érdekelne, hogy Flip4-nél előfordult-e, hogy a hajlításnál elkezdett repedezni a kijelző. Flip 3 másfél évet bírt nálam, és elkezdődött a repedezés, de nem tudom, hogy a Flip4-re érdemes-e váltanom, javított-e bármit a Samsung a technológián. Ha nem, akkor talán a Flip5-nél?
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
Nem tudom más is szív-e a töltőkábelekkel, de szerintem valami nagyon félrement Samsungéknál.
Páromtól kaptam egy Flip3-at de kontakthibásnak tűnt így visszavittük a boltba. Pár nap múlva vettünk egy Flip4-et és ugyanaz. A saját kábelével megy, a többivel nem, amint megmozdítom a kábelt megáll a töltés. A többi kábel gond nélkül tölt LG V40-et, V20-at, iPad Air 4-et stb, csak a Samsungnak van baja vele. Dühítô, hogy ennyire gagyi csatlakozót sikerült a telefonba rakni, ha már fényképezôbôl sem sikerült normálisat előkotorni.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
A TPU-nak van egy rugalmas es puha verzioja, hydrogelnek nevezik. Tokeletes ra. A gond az, hogy a boltokban sokat kernek erte es benan teszik fel. En a Lurdyban tetettem fel extrem dragan, nem sikerult jol 1 nap utan jott fel, aztan rendeltem Amazonrol amirol kiderult hogy kemeny TPU, vegul Alin talaltam.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Kijelző védelemre mit tudtok ajánlani ?
Nano liquid ?köszi
tomi -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy a Flip 3 tokjai passzolnak a 4-re ?
-
Viviennen76
csendes tag
Remélem azért nincs nagy élet a fórumban, mert ennyire tökéletes a telefon.
Valaki beszámolna az akksi időről, kijelző strapabíróságáról hosszabb távon? Vagy igazából bármiről .. / -
soko70
aktív tag
válasz gerygery #108 üzenetére
Nézd meg a gsmarena.com fotó összehasonlítást. Véleményem szerint ha a teszt képet nézem jobb a xiaomi.
-
gerygery
csendes tag
Sziasztok, segítsetek kérlek, nagyon rá kattantam erre a telóra, csak próbálom a józan eszem megtartani mielőtt megvenném. Most egy Redmi Note 10 Pro 6/128GB telefonom van, az 5G nem érdekel, ami a legfontosabb az a fotózás. Szerintetek megéri lecserélni? HLP PLS
-
Damage401
senior tag
válasz PeeterssoN #105 üzenetére
Szia, 3500 vegyed. Pluszba kapsz hozza kabelt is. Tudja a 25W töltést
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok! Gyorstöltő fejet (25W) szeretnék vásárolni flip4 -hez. (Mert a dobozában nincs.)
Találtam sok helyen, de most kifelyezetten az Alza termékei érdekesek, ugyanis 2 darab ugyanaz amik csak termékszámban különböznek. Árban viszont az egyik duplája a másiknak, sőt az olcsóbhoz van + kábel is! Termékszám: EP-TA800NBEGEU 7590.- illetve: Termékszám: EP-TA800XBEGWW 3500.- Most akkor vehetem az olcsóbbat mert biztos hogy ugyanarról a termékről van szó? -
GuruZone
őstag
Sziasztok, kellemes ünnepeket! Asszonynak beújítottam egy Pink Gold színű Flip4-et, sok év Xiaomi után tér vissza a Samsunghoz. Le a kalappal a működése előtt, szerintem tök jól optimalizált cucc, fluid minden mint az állat. Eddig nem tudtam belekötni semmibe. Sokan szidják a fényerőt, azzal sincs baj.
December 31-ig még brutál jó készülékbeszámítós akció van. A Xiaomi Mi10-eséért több mint 150 ezer forintot utal majd a Samsung.
(A leadandó használt készülék becsült árához 100 ezret dob a Samsung Flip4 esetén, 150 ezret pedig Fold4 esetén. LINK)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
tutyesz
csendes tag
Sziasztok
Flip 4 vásárlásán gondolkodok.
Megosztanátok a tapasztalataitokat?
Kijelző mennyire sérülékeny? (Ettől tartok a legjobban) -
Fiktivlife
tag
Dupla rendelésből, 1db bontatlan műanyag védő tok / hátlap - FEKETE - selymes tapintású. Valóban vékony! +36hetven9454256
Budapesten személyesen vagy vidékre postaköltséggel.
Ha esetleg valakinek megtetszik : -
soko70
aktív tag
Úgy látom régóta én voltam az utolsó. Akkor nem sokan vettek ilyen készüléket. Ja, nem, ennyire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest