Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Négy játékot vesz célba az új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.6077-es csomag két hibajavítást is biztosít.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Uh, azért ez a képstabilizátor a 920-ban igencsak ott van a szeren.
-
tailor
őstag
válasz Don't Panic #245 üzenetére
Szia!
Don't panic, nem a telód rossz - a vörösszem-effekt egyszerű biológia. Vagy fizika De a lényeg: a vaku nem tud vörösszemet kiküszöbölő módon villanni, mint a digitgépek, utómunkávak szoftveresen kell lehet távolítani.
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #299 üzenetére
Ne haragudj, de ezt a kérdést komolyan gondolod egy Windows Phone topikban?
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #303 üzenetére
Ezzel nincsen semmi baj, de innen nagy valószínűséggel senki nem fogja neked az androidot ajánlani.
Az első és legfontosabb: tetszik Neked a Windows Phone kinézete, struktúrája? Nem hiányoznak a hullámzó csicsa hátterek, a kusza ikonok, az időnkénti rendszer akadozás / lefagyás? Ha ezekre pozitív a válasz, akkor bátran ajánljuk a WP rendszert. Nincs még rá annyi program, mint androidra, de erőteljesen fejlődik. Jön a WP8, ami már minden téren konkurenciája lesz a többi, piacvezető rendszernek, de ugyanakkor a "régi" 7.5 rendszerrel is el lehet lenni - feltéve, hogy nem vagy "kütyümániás". Ez egy gyors, sallangmentes, könnyen kezelhető és átlátható rendszer - ha erre van igényed, ne habozz.[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #306 üzenetére
Húha... erős berögződéseket kell most kitörölni Mit értesz az alatt, hogy "hullámzik"? Ha hajókirándulásra mész vele, akkor hullámzik, persze De amúgy nem, ez egy atombiztos rendszer - pont arra fejlesztették, hogy minden "flottul" működjön benne / vele. Semmi megakadás, hezitálás - használod és kész (á la "almás termékek"). Javaslom, hogy menj be egy boltba, és nyomogasd: menj be a menübe, görgesd, indíts el programokat, stb - és kifejezetten NE hallgass a nagytudású eladóra, aki odajön majd melléd, hogy "á, hagyd, ez sz@r, olyan, mint a pécés vindóz, hulladék, naponta újra kell indítani".
Ja, és az asztali Windows 7 már kifejezetten nagyon jó rendszer ám.
balcsida:
batai15: na de kérem, ne rettentsünk el minden kedves újoncot, ez itten egy intelligens társaság!
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #311 üzenetére
"mozgó hátérképeket kirakhatok??"
Nem. De most frankón: mit látnál a héttérből a csempék alatt?
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #315 üzenetére
Kedves Bernadett,
Minden bántás nélkül, nézd meg kérlek ezt a videót - ez egy WP7-es telefon tesztje. Ebből megtudod, hogyan néz ki a menüje, és még egy csomó dolgot a rendszerről, amivel valószínűleg sok kérdésedre választ is kapsz. Az internet jóbarát, tájékozódj, nézelődj - rengeteg cikk van már erről a rendszerről. Ha van konkrét, bizonyos problémát / témakört érintő kérdésed, fordulj hozzánk bátran.
Üdvözlettel: Tailor
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
Helló!
Milyen telód van? Rezegni és csörögni egyszerre asszem csak a HTCk- tudnak. A 7.8-as rendszer még nincs kint, gondolom 7.5-re vonatkozik a kérdés
+ Már bocs, de minek? Rányomsz a hangerő gombra, majd ráböksz a csengő piktogramra jobb oldalt felül, és már át is állt rezgőre. Visszafele ugyanígy működik.
+Csak Nokiára van, "Számlálók" a nevebull84ghia kolléga itt segített
+ Ez passz[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz gzbotii #1309 üzenetére
Ma a villamoson hazafelé gondoltam játszom egy picit. Xbox-ra rábökök, sötétedés, majd főképernyő. Hmm. Megint rábökök, ... sötétedés (mintha belelépne a mappába), majd főképernyő. Na mondom, engem is utolért a szellem a gépben De szerencsére egy restart megoldotta a dolgot.
-
tailor
őstag
Gyerekek, én sem estem hasra ettől a 8-astól... Ahogy olvasgatom a hsz-eket, a bemutató sem volt valami nagy durranás Nekem még mindig egy nagy homály, hogy milyen is lesz pontosan, mikben változik a 7.5-höz képest. Azt hittem, hogy a bejelentés után egész nap WP8-as cikkeket fogok nyálcsorgatva olvasni - nos, ehhez képest most egy eléggé "lesz@rom" érzés van bennem...
-
tailor
őstag
7.8 infók "hamarosan". Kíváncsi vagyok, a Nokia szóhasználatában ez mit takar vajon. Egy hét? Egy hónap?
-
tailor
őstag
Gyerekek, megjavult a fizetési rendszer a Microsoftnál! Hozzá tudtam adni a Visa kártyámat, amit eddig semmilyen módon (telefon, web, Microsoft ügyfélszolgálat) nem fogadott el. Éljen!
-
tailor
őstag
Kint van az AB: Space - de csak WP8-ra; a Cut The Rope - de csak en-us piactéren Remélem legalább ez utóbbi lesz nálunk is...
-
tailor
őstag
Német MediaMarkt-ban havi 40 ajrós előfizuval 1 euró a Lumia 920. Káeurópa, szevasztok!
-
tailor
őstag
-
tailor
őstag
válasz catroot #2724 üzenetére
Hát akkor más a definíciónk a laggolásra. Az, hogy a betöltésnél, amíg beteszi a cache-be a térképet, megakad 0,01 mp-re, és onnantól "smooth", az nekem nem lag. A lag nálam az, mint amikor droidon görgetsz, és a képernyő fél mp-cel lemaradva követi le a mozgást, ráadásul 3-4 darabban, szaggatottan teszi azt. Vagy nem jól gondolom?
-
tailor
őstag
Állítólagos 7.8 fícsörök, a start képernyőn felül:
- az új lock screen
- Bing háttérképek
- 20 téma-szín
- IE biztonsági frissítések
- MP3-ak csengőhanggá vágása
- multimédia fájlok megosztása BT-n keresztül
- telefonkönyv kapcsolatok megosztásaÉn speckó az első négynek kifejezetten örülök! Már csak az kéne, hogy még idén megjöjjön...
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
Wow, a 820 és 920-nak egész jó árai lettek! Most azért már egy icipicit vágyom egy 920-ra...
-
tailor
őstag
Skacok! Ma szépen rendbe raktam a weben a live-os névjegyzékemet, összekapcsoltam a dupla névjegyeket, kitöröltem a duplán-triplán meglévő telefonszámokat, viszont ez sehogyan sem akaródzik átkerülni a telóra... (7.8) Kellene csináljak valamit, hogy a telefonon is ugyenez a szépen rendezett névjegyzékem legyen,mint ami a felhőben van? Vagy ez esélytelen, és a telón is ugyanezt végig kell zongorázzam?
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz dejaris #18097 üzenetére
Megtörtént - és semmi. Telón ugyanúgy össsze-vissza vannak a névjegyek, sőt - amelyek előtte össze voltak kapcsolva, azokat ráadásul szét is szedte Óje! Mi a rák értelme van akkor annak, hogy a neten szerkesszem őket?
Nincs valami lehetőség, hogy törlöm a telóról a névjegyeket, és aztán leszedi a rendezetteket a netről?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- Samsung Galaxy A06 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
- Apple 20w adapter bontatlan gyári!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen